ÇILDIRIP KIZIP YANLIŞ BİRŞEY YAPMAMAK İÇİN SUSTUM SAKİN KALAYIM DEDİM
YA BİR İNSAN ÖĞLEDEN BERİ BİLGİSAYAR BAŞINDA OYUNDAN KALKIP HAMİLE KARISININ YANINA GELEMEZ Mİ - AKŞAM YEMEĞİ VİLE YEMEDİK- NE KADAR VURDUM DUYMAZ- KALKIP OYUN KONSOLUNU MAKASLA KES DİYOR ŞEYTAN- ZARAR ZİYANLA SİNİRLE ME KADAR KENDİNE GELİR BANA TAVRI NE OLUR. BİLEMİYORUM
KONUŞUN ÇÖZÜN DİYECEKSİNİZ ADAM ÇOCUK GİBİ İŞTEN GELŞNCE HER AKŞAM BÖYLE - BİR YETİŞKİN GİBİ MUHABBET YOK EVDE . NE YAPICAM BEN KIZLAR - SABAH O UYURKEN KESİP PARÇALAYIM MI BÜTÜN KULAKLIK KONSOLLARI
Çocuk gibiler işte kendi kendilerine ayar tutturamıyor kocaman adamlar.
Eğer satman aranızda problem yaratmayacaksa sat, problem olur diyorsan sakla. Sorarsa unuttum yerini diye biraz daha oyalarsın. Böyle böyle vazgeçer veya ayarını bulur belki.
O oyun konsollarindan esimde alcakti kuzeni girdi aklina tabi. Bende alabilirsin tabiki ama ertesi gun parcasini bulamazsin dedimalamadi. Telefonda oynar oyun oda dozunda cok sukur
Yeniden alır kesin diyorsan boşuna satıp da evin bütçesini zarara sokma bari. Hem sana al sakla dediğine göre abarttığını farkında demek ki, bir süre tutar kendini en azından. Çocuk olunca da zaten eskisi kadar oynamaz herhalde.KPSS ve üniversite mezun olabilmesi için daha önce attım deyip saklamıştım anneme vermiştim.. mezun olup KPSS derdi de bitince ödül gibi vermek istedim , ama su istimal etti en hassas zamanlrım da ... alsın hevesini çok çalıştı dedim ama artık bu kdar da olmaz... kessem parçalSM borç eder gider gene alır, parayı kazanan o... bi yandan düşünüyorum pRçlSam kablosunu falan diye , bi yandan satsam 60-70₺ birşey yapacak zaten... bakalım ne olacak, bu saatten sonra akşam yemeği hazırlıyor ne güzel
Kasnağın arkasını kapatmazsan direkt asabilirsin de aslında canım ama ben sağlamca kurdela geçirdim kendi süsümün vidasına. Ablama yaptığımın üstü vida şeklinde değil de halka şeklinde. Ona kurdela gerekmeyecek gerekmeyecek sanırım.
Bende kocaelindeyim bi gunes bi ruzgar bi soguk aptal oldum giyecegimi bilmiorumGünaydın canım,
Kazakmı ? Biz mont giydik dün. Bugunde sözde hava güneşliydi ama bildiğin bütün haftanın aynısı. Umarım öğlen açar. Kontrole gidicem bide otobüsle. Eşim burda yok. Soğuklarda ziyan olmayım yollarda umarım yağmaz. Bu arada hangi ildeydin. Ben İstanbuldayım burda havalar çok dengesiz
Hammadde yurt disindan geliyordur. Ama dolar iniyor hersey zamlanmaya devam ediyor anlamadim.ben bu isiAyy kizlar ogluma aldim sleppy nin ıslak mendili 3.5 dan 5.5 a çıkmıs ne kadar sinir bozucu yaa bide turkiyede üretiliyo bu marka neden dolarla birlikte gelen zamlardan etkileniyo anlamsız geliyor
Kizlar kimler parkyatak almisti. Onerisi olan varmi yada aldiginda kurunca sikintisi olmayan kimler var ???? Markada karar veremedim ben
Döner annesi daha kaç kez döner Allah kerim. Maşallah kuzucuğa :) rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsinBu arada kızlar elhamdulillah her şeyimiz yolundaymış. 1400gr olmuş Betüşüm, boyu da 40cmçok özlemişim güzel kızımı, hasret giderdik
Fakat malesef hala başı yukarda. Dönmemiş. Hayırlısıyla bir dahakine döndüğünün haberini de alırız inşallah
Oy maşallah adaşımıza büyümüş :)) bakalım biz nekadar olmuşuz Pazartesi belli olacak. Aman dikkat et canım Allaha emanet inşallah vaktinde gelir Yusuf paşaBiz de Yusuf beyden güzel haberler aldık çok şükür
1970 gram olmuş tospikim :)
Boyu da 44 cm civarı maşallah :)
Seker takibinde yediklerime dikkat edince şekerimin yükselmedigini gördu, o zaman diyete devam dedi. Bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi. Bir de sancı olursa hiç bekleme dedi. Geçenlerde 1 saat süren sancim olmuştu onu söyledim ne kadar gecikirsen durdurmak o kadar zorlaşır dedi. Nitekim rahim ağzıni 2 hafta önce gittiğimde 4.5 olcmustu bu defa 3.2 ye dusmus... 5 hafta daha dikkat edeceğiz 37den sonra doğsa da sıkıntı olmaz inşallah dedi.
Sadece Paşa'nın yüzünü göremedik iyice kendini kapatmış sıpa :)
Yerim onun pozunu, ismi gibi çıpı pıtı güzel hanım hanımcık bi kız olacak inşallah. Allahım ismiyle annesi babasıyla yaşamayı nasip etsin ona maşallah :))Bu arada benim kız sevdi poz vermeyi sanırım, yüzünü gösterdi bugün de
Bakın teyzeleri, Betül'ümün son hali
Eki Görüntüle 2193503
Döner annesi daha kaç kez döner Allah kerim. Maşallah kuzucuğa :) rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
Oy maşallah adaşımıza büyümüş :)) bakalım biz nekadar olmuşuz Pazartesi belli olacak. Aman dikkat et canım Allaha emanet inşallah vaktinde gelir Yusuf paşa
Yerim onun pozunu, ismi gibi çıpı pıtı güzel hanım hanımcık bi kız olacak inşallah. Allahım ismiyle annesi babasıyla yaşamayı nasip etsin ona maşallah :))
Bizde bugün eminönünden eksikleri topladık. Keçe almadm sadece felaket pahalılar internetten almaya karar verdim kalan tülünü falan aldım. Çantasını da aldım artık kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırlama zamanı :)
Canım cantanin resmini atar misin bide ne kadara aldin ayiptir sormasi bende canta arayislarindayim daDöner annesi daha kaç kez döner Allah kerim. Maşallah kuzucuğa :) rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
Oy maşallah adaşımıza büyümüş :)) bakalım biz nekadar olmuşuz Pazartesi belli olacak. Aman dikkat et canım Allaha emanet inşallah vaktinde gelir Yusuf paşa
Yerim onun pozunu, ismi gibi çıpı pıtı güzel hanım hanımcık bi kız olacak inşallah. Allahım ismiyle annesi babasıyla yaşamayı nasip etsin ona maşallah :))
Bizde bugün eminönünden eksikleri topladık. Keçe almadm sadece felaket pahalılar internetten almaya karar verdim kalan tülünü falan aldım. Çantasını da aldım artık kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırlama zamanı :)
Çok teşekkür ederiz teyzesi :)Döner annesi daha kaç kez döner Allah kerim. Maşallah kuzucuğa :) rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
Canım kötü şey düşünmeyelim. Allah korusun diyelimAma bu mutluluğun yanında kısa süre korku da yaşadım. Sabah kalktım bebek solda toplanmisti ise gittim saat 10 olcak hala aynı yer şiş. Göbeğini oksuyorum vuruyorum tık yok bizim kızdan. Eşime haber verdim o da tutturdu git doktora. Mescite gittim başladım yine okşamaya falan konuştum hala yok bsy.normalde tepki veriyor.en son aşağıdan biraz sert yokladım sonunda bir iki vurarak karsilik verdi.aklimdan türlü türlü şeyler geçti.oglene doğru tam anlamıyla kendine geldi hanfendi de başladı yumruklamaya :))
Böyle telaslanan bir tek ben miyim ?kordon dolanması sebebiyle kaybettiğimiz bı kardeşimiz var biraz onun da etkisi var bende.tekmeleme olmayınca telaşlaniyorum hemen
off onu eve almak zaten büyük bir sorun. Bizimde telefon sorunumuz var gerçi ben çok alıştım takmıyorum.ÇILDIRIP KIZIP YANLIŞ BİRŞEY YAPMAMAK İÇİN SUSTUM SAKİN KALAYIM DEDİM
YA BİR İNSAN ÖĞLEDEN BERİ BİLGİSAYAR BAŞINDA OYUNDAN KALKIP HAMİLE KARISININ YANINA GELEMEZ Mİ - AKŞAM YEMEĞİ VİLE YEMEDİK- NE KADAR VURDUM DUYMAZ- KALKIP OYUN KONSOLUNU MAKASLA KES DİYOR ŞEYTAN- ZARAR ZİYANLA SİNİRLE ME KADAR KENDİNE GELİR BANA TAVRI NE OLUR. BİLEMİYORUM
KONUŞUN ÇÖZÜN DİYECEKSİNİZ ADAM ÇOCUK GİBİ İŞTEN GELŞNCE HER AKŞAM BÖYLE - BİR YETİŞKİN GİBİ MUHABBET YOK EVDE . NE YAPICAM BEN KIZLAR - SABAH O UYURKEN KESİP PARÇALAYIM MI BÜTÜN KULAKLIK KONSOLLARI
Teşekkür ederim inşallah elimden geleni deniycem ama nasıl bir kumaş seçmeliyim karar veremedim. Keçe istemiyorum çok toz topluyor .Bence yapabilirsin
120tlye aldım canım ben. Fotoğrafa bakınca sağ yan taraftaki gözün ortası delik ıslak mendil için. Sol yan tarafı termoslu. Önünde biberon koyma yerleri var termoslu değil. Arkada sırtta fermuarı var direkt çantanın içine erişiliyo. Ufak gözü var sırt kısmında oraya telefon konuyo. Alt açması da varCanım cantanin resmini atar misin bide ne kadara aldin ayiptir sormasi bende canta arayislarindayim da
İnşallah siz de güzel haberlerle dönersiniz canım :) hayırlı olsun aldiklariniz güle güle kullanın inşallah güzel günlerde
Çok teşekkürler canlarımm :)Çok teşekkür ederiz teyzesi :)
Ohh aldıklarınızı ağız tadıyla kullanın inşallah canım :)
Kuzum Eminönü'nden mi aldın bunu?120tlye aldım canım ben. Fotoğrafa bakınca sağ yan taraftaki gözün ortası delik ıslak mendil için. Sol yan tarafı termoslu. Önünde biberon koyma yerleri var termoslu değil. Arkada sırtta fermuarı var direkt çantanın içine erişiliyo. Ufak gözü var sırt kısmında oraya telefon konuyo. Alt açması da var
Herkesin bünyesinde farkli isliyor bu hamilelik cok mucizevi bir sekilde. senin anlattigin olay benimkinden daha farkli anladigim kadariyla. Sen öyle durumlarda hemen yatisa gecmeye calis canim lekelenme falanda gelmesin bidaha insallah. İnsani panikletiyor durduk yere lekeler, akintilar...Canım bebek hareketinin dışında bir his bu bendeki. Bu olurken bebek başka yerlerde hareket de ediyor yani. Tekme de atıyor. Sanki karnım bir kemerle korseyle sıkılıyor gibi filan, sıkışma kasılma hissi gibi bir şey. Bebeğin kendini toplaması değil yani, bilmiyorum tarif edebildim mi...
Doktor şey dedi, muhtemelen o rahim kasılması. Tek tük olursa korkma, takip et sen olduğunda, çok olursa sıkıntı dedi. Benim geçen gün peşpeşe iki üç sancım oldu, sonra da leke geldi, onu anlattım. Hmm kötü bu işte bunu istemiyorum dedi. Bazen de tek bir tane oluyor ama peşpeşe olduğu da oluyor düzensiz aralıklarla işte
Bir de ben ağrı olmadığı için çok umursamıyorum ama şey dedi doktor bu kasılma için; illa sancıda ağrı olmak zorunda değil, düzenli olması önemli. O yüzden takip et olduğunda
Teşekkür ederim inşallah elimden geleni deniycem ama nasıl bir kumaş seçmeliyim karar veremedim. Keçe istemiyorum çok toz topluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?