2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

O oyun konsollarindan esimde alcakti kuzeni girdi aklina tabi. Bende alabilirsin tabiki ama ertesi gun parcasini bulamazsin dedim alamadi. Telefonda oynar oyun oda dozunda cok sukur

KPSS ve üniversite mezun olabilmesi için daha önce attım deyip saklamıştım anneme vermiştim.. mezun olup KPSS derdi de bitince ödül gibi vermek istedim , ama su istimal etti en hassas zamanlrım da ... alsın hevesini çok çalıştı dedim ama artık bu kdar da olmaz... kessem parçalSM borç eder gider gene alır, parayı kazanan o... bi yandan düşünüyorum pRçlSam kablosunu falan diye , bi yandan satsam 60-70₺ birşey yapacak zaten... bakalım ne olacak, bu saatten sonra akşam yemeği hazırlıyor ne güzel

O oyun konsollarindan esimde alcakti kuzeni girdi aklina tabi. Bende alabilirsin tabiki ama ertesi gun parcasini bulamazsin dedim alamadi. Telefonda oynar oyun oda dozunda cok sukur

Bilgisayar da ayrı oynuyor, balkonda yolda dışarıda ayrı telefondan devam ediyor ... çözüm yok

Yeniden alır kesin diyorsan boşuna satıp da evin bütçesini zarara sokma bari. Hem sana al sakla dediğine göre abarttığını farkında demek ki, bir süre tutar kendini en azından. Çocuk olunca da zaten eskisi kadar oynamaz herhalde.

Anladım canım teşekkür ederim

Bende kocaelindeyim bi gunes bi ruzgar bi soguk aptal oldum giyecegimi bilmiorum

Ayy kizlar ogluma aldim sleppy nin ıslak mendili 3.5 dan 5.5 a çıkmıs ne kadar sinir bozucu yaa bide turkiyede üretiliyo bu marka neden dolarla birlikte gelen zamlardan etkileniyo anlamsız geliyor
Hammadde yurt disindan geliyordur. Ama dolar iniyor hersey zamlanmaya devam ediyor anlamadim.ben bu isi
Kizlar kimler parkyatak almisti. Onerisi olan varmi yada aldiginda kurunca sikintisi olmayan kimler var ???? Markada karar veremedim ben

Ben ogluma e bebekten baby@plus di sanirim en ucuz park yatagi almistim o zaman ev dublexti bi katta mobilya besik bi katta park.yatak vardi. Sonuc ikisinde de yatmadi yere dosek attim yayila yayila onda yatti. Bence cok para verme uygun bi model sec bazi cocuk yatmio. kac defa kurdum kaldirdim.hic sikinti yaratmadi ancak fermuari yok cocugun kendisinin girip cikmasi icin. Hatta simdi bi arkadasima verdim o kullanacak

Döner annesi daha kaç kez döner Allah kerim. Maşallah kuzucuğa :) rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
Oy maşallah adaşımıza büyümüş :)) bakalım biz nekadar olmuşuz Pazartesi belli olacak. Aman dikkat et canım Allaha emanet inşallah vaktinde gelir Yusuf paşa
Bu arada benim kız sevdi poz vermeyi sanırım, yüzünü gösterdi bugün de

Bakın teyzeleri, Betül'ümün son hali
Eki Görüntüle 2193503
Yerim onun pozunu, ismi gibi çıpı pıtı güzel hanım hanımcık bi kız olacak inşallah. Allahım ismiyle annesi babasıyla yaşamayı nasip etsin ona maşallah :))

Bizde bugün eminönünden eksikleri topladık. Keçe almadm sadece felaket pahalılar internetten almaya karar verdim kalan tülünü falan aldım. Çantasını da aldım artık kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırlama zamanı :)

İnşallah siz de güzel haberlerle dönersiniz canım :) hayırlı olsun aldiklariniz güle güle kullanın inşallah güzel günlerde

Canım cantanin resmini atar misin bide ne kadara aldin ayiptir sormasi bende canta arayislarindayim da

Çok teşekkür ederiz teyzesi :)

Ohh aldıklarınızı ağız tadıyla kullanın inşallah canım :)

Canım kötü şey düşünmeyelim. Allah korusun diyelim
off onu eve almak zaten büyük bir sorun. Bizimde telefon sorunumuz var gerçi ben çok alıştım takmıyorum.

Canım cantanin resmini atar misin bide ne kadara aldin ayiptir sormasi bende canta arayislarindayim da
120tlye aldım canım ben. Fotoğrafa bakınca sağ yan taraftaki gözün ortası delik ıslak mendil için. Sol yan tarafı termoslu. Önünde biberon koyma yerleri var termoslu değil. Arkada sırtta fermuarı var direkt çantanın içine erişiliyo. Ufak gözü var sırt kısmında oraya telefon konuyo. Alt açması da var

Eklentiler

• C643CDEA-1E7C-40AD-9F2E-0FCDE9797D90.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 3AC32EAE-41F2-4B8A-8A59-F2C265042BBD.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 23E33C12-EFEB-4BC7-8ECD-BCF653B022C9.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 71
Kuzum Eminönü'nden mi aldın bunu?

Herkesin bünyesinde farkli isliyor bu hamilelik cok mucizevi bir sekilde. senin anlattigin olay benimkinden daha farkli anladigim kadariyla. Sen öyle durumlarda hemen yatisa gecmeye calis canim lekelenme falanda gelmesin bidaha insallah. İnsani panikletiyor durduk yere lekeler, akintilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…