ÇILDIRIP KIZIP YANLIŞ BİRŞEY YAPMAMAK İÇİN SUSTUM SAKİN KALAYIM DEDİM
YA BİR İNSAN ÖĞLEDEN BERİ BİLGİSAYAR BAŞINDA OYUNDAN KALKIP HAMİLE KARISININ YANINA GELEMEZ Mİ - AKŞAM YEMEĞİ VİLE YEMEDİK- NE KADAR VURDUM DUYMAZ- KALKIP OYUN KONSOLUNU MAKASLA KES DİYOR ŞEYTAN- ZARAR ZİYANLA SİNİRLE ME KADAR KENDİNE GELİR BANA TAVRI NE OLUR. BİLEMİYORUM
KONUŞUN ÇÖZÜN DİYECEKSİNİZ ADAM ÇOCUK GİBİ İŞTEN GELŞNCE HER AKŞAM BÖYLE - BİR YETİŞKİN GİBİ MUHABBET YOK EVDE . NE YAPICAM BEN KIZLAR - SABAH O UYURKEN KESİP PARÇALAYIM MI BÜTÜN KULAKLIK KONSOLLARI
Günaydın canıım. Evet havuzlu handan aldım canımKuzum Eminönü'nden mi aldın bunu?
Sen onu azıcık öne çek, iki hafta sonra git canımHerkese günaydın, doktora gitmeme daha 10 gün var nasıl sabredicem :) 2,5 hafta sonra gel dedi ya, 2,5 hafta nedir2 ya da 3 değil 2,5
Sen onu azıcık öne çek, iki hafta sonra git canım
Gün söylemeseymiş iyiymiş de neyse sağlıklı olsun da bir şekilde geçirirsin artık 10günü. Yıkanacak ütülenecek kaldı mı, onlarla oyalanırsınGünü bile söyledi şu gün gel diye
Artık vardır bi bildiği
Zaten bebek de yüzünü hiç göstermiyor :)
Olmaz mıGün söylemeseymiş iyiymiş de neyse sağlıklı olsun da bir şekilde geçirirsin artık 10günü. Yıkanacak ütülenecek kaldı mı, onlarla oyalanırsın
Benimki de önceden oynuyodu oyunu bitirdi(hikayeli oyunlar oynuyor) yenisine bir türlü başlamadı. Oynasın diye çok baskı kurdum ama oynamıyor. Onu oynarken dizi izlemiş gibi oluyordum. Ben de ayrı acayibim sanırımÇok haklısın. Benim eşim kendininkini sattı geçen gün. Ben bununla çok oynuyorum çocuğu ihmal ederim çok takıldım kaldım dedi. Bence satın
Bana 1 ay sonra gel dedi. Zaten 1 hafta sonra da doğum var. (Tabi aksilik çıktıkça gidiyorum orası ayrı) keşke hiç sorun çıkmasa da aydan aya gitsem. Son aylar işkence oldu bana.Herkese günaydın, doktora gitmeme daha 10 gün var nasıl sabredicem :) 2,5 hafta sonra gel dedi ya, 2,5 hafta nedir2 ya da 3 değil 2,5
Sıkma canını canım. Son aylarda her şey yerinden oynuyor. Bak benim tansiyon hep 10-6 ydı. Son ay normali 13-9 gezer oldum. Hiç hiç hareket etmeyeyim yine 12-8/9. Hastanede yattım, idrar biriktirdim hiçbi şey çıkmadı. Tansiyon problemim de yok gebelik öncesi. Az yoğun geçsin o gün tansiyon hemen 14/15-10 oluyor. Çok çok az kaldı. İkimizin durumu farklı olsa da sebebi son aylarda olan gebelik işte. Ben kendimi böyle telkin ediyorum yoksa kafayı yicem.Kızlar günaydın gebelik şekeri takibi yapan kızlar haftalar ilerledikçe sabah açlık sekerinde bı değişim olan varmı benim hergun az az yükselmeye başladı gün içinde sorun yok şimdilik ama sabah açlık 105 çıktı çok moralim bozuluyor galiba insülin baslicak artik
Aynen canım cokkk haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla yuzumuzu güldürsün insan vakit yaklastikca hem darlaniyo hem sabirsizlasiyo hergun bişey cikiyo benimde tansiyon hep 9/5 okadar dusukki halsiz bırakıyor hayırlısıyla az kaldıSıkma canını canım. Son aylarda her şey yerinden oynuyor. Bak benim tansiyon hep 10-6 ydı. Son ay normali 13-9 gezer oldum. Hiç hiç hareket etmeyeyim yine 12-8/9. Hastanede yattım, idrar biriktirdim hiçbi şey çıkmadı. Tansiyon problemim de yok gebelik öncesi. Az yoğun geçsin o gün tansiyon hemen 14/15-10 oluyor. Çok çok az kaldı. İkimizin durumu farklı olsa da sebebi son aylarda olan gebelik işte. Ben kendimi böyle telkin ediyorum yoksa kafayı yicem.
Canım belki yediğin biseyden falan olmuştur uzan dinlen bakalım inşallah geçer ve herşey yolundadirHerkese günaydın, bugün 34+0 olduk, sabah uyandığımdan beri yaklaşık 1 saattir adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum, bir kez kesintiye uğradı o da 1 dakika kadar sürdü. Doğum yaklaşıyor olabilir mi? Her şey normaldi ayın 8 inde kontrolüm vardı, nerden çıktı anlamadım.
Canım benim açlık değilde sabah tokluk coşmuş durumda 3 gündür canımı sıkıyor stres oluyorum bu sefer daha da yükseliyor kahvaltı sonrası harekete rağmen ve 1 dilim ekmeğe rağmen böyle açlikta 88 civarı yine düşük sayılmaz o daKızlar günaydın gebelik şekeri takibi yapan kızlar haftalar ilerledikçe sabah açlık sekerinde bı değişim olan varmı benim hergun az az yükselmeye başladı gün içinde sorun yok şimdilik ama sabah açlık 105 çıktı çok moralim bozuluyor galiba insülin baslicak artik
Daha bişey yemedimCanım belki yediğin biseyden falan olmuştur uzan dinlen bakalım inşallah geçer ve herşey yolundadir
Bende de olmustu 1-2 hafta once hatta bacaklarim bile agrimisti ayni adet olacagim zamanki gibi ama bisey olmadi. Başka bi arkadas ta yazdi ayni şeyleri sanirim bebek baski yaptigi icin oluyor bunlar korkulacak bisey oldugunu zannetmiyorum ama yinede surekli devam ederse acile git bi baksinlarHerkese günaydın, bugün 34+0 olduk, sabah uyandığımdan beri yaklaşık 1 saattir adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum, bir kez kesintiye uğradı o da 1 dakika kadar sürdü. Doğum yaklaşıyor olabilir mi? Her şey normaldi ayın 8 inde kontrolüm vardı, nerden çıktı anlamadım.
Cok güzelmiş canım guzel günlerde kullan insallah. Bende emin önüne gidicem haftaiçi insallah bende bulabilirim120tlye aldım canım ben. Fotoğrafa bakınca sağ yan taraftaki gözün ortası delik ıslak mendil için. Sol yan tarafı termoslu. Önünde biberon koyma yerleri var termoslu değil. Arkada sırtta fermuarı var direkt çantanın içine erişiliyo. Ufak gözü var sırt kısmında oraya telefon konuyo. Alt açması da var
Günaydın Bn de 33+5 im 2 gündür benimde adet ağrısı gibi ağrım var şiddetleniyor gittikçe. Yormuyorum da kendimi ama panik yapmıyorum da normaldir diye düşünüyorum bebekler büyüyor artık bebek vurdukça hop oturup hop kalkıyorumHerkese günaydın, bugün 34+0 olduk, sabah uyandığımdan beri yaklaşık 1 saattir adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum, bir kez kesintiye uğradı o da 1 dakika kadar sürdü. Doğum yaklaşıyor olabilir mi? Her şey normaldi ayın 8 inde kontrolüm vardı, nerden çıktı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?