2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok haklısın. Benim eşim kendininkini sattı geçen gün. Ben bununla çok oynuyorum çocuğu ihmal ederim çok takıldım kaldım dedi. Bence satın

Günü bile söyledi şu gün gel diye
Artık vardır bi bildiği
Zaten bebek de yüzünü hiç göstermiyor :)
Gün söylemeseymiş iyiymiş de neyse sağlıklı olsun da bir şekilde geçirirsin artık 10günü. Yıkanacak ütülenecek kaldı mı, onlarla oyalanırsın

Gün söylemeseymiş iyiymiş de neyse sağlıklı olsun da bir şekilde geçirirsin artık 10günü. Yıkanacak ütülenecek kaldı mı, onlarla oyalanırsın
Olmaz mı
daha hastane çantasını hazırlamadım
Ütü bekliyor, yatağı düzenlenecek falan. İş çok :) onları yapayım bari

Kızlar günaydın gebelik şekeri takibi yapan kızlar haftalar ilerledikçe sabah açlık sekerinde bı değişim olan varmı benim hergun az az yükselmeye başladı gün içinde sorun yok şimdilik ama sabah açlık 105 çıktı çok moralim bozuluyor galiba insülin baslicak artik

Çok haklısın. Benim eşim kendininkini sattı geçen gün. Ben bununla çok oynuyorum çocuğu ihmal ederim çok takıldım kaldım dedi. Bence satın
Benimki de önceden oynuyodu oyunu bitirdi(hikayeli oyunlar oynuyor) yenisine bir türlü başlamadı. Oynasın diye çok baskı kurdum ama oynamıyor. Onu oynarken dizi izlemiş gibi oluyordum. Ben de ayrı acayibim sanırım

Herkese günaydın, doktora gitmeme daha 10 gün var nasıl sabredicem :) 2,5 hafta sonra gel dedi ya, 2,5 hafta nedir 2 ya da 3 değil 2,5
Bana 1 ay sonra gel dedi. Zaten 1 hafta sonra da doğum var. (Tabi aksilik çıktıkça gidiyorum orası ayrı) keşke hiç sorun çıkmasa da aydan aya gitsem. Son aylar işkence oldu bana.

Sıkma canını canım. Son aylarda her şey yerinden oynuyor. Bak benim tansiyon hep 10-6 ydı. Son ay normali 13-9 gezer oldum. Hiç hiç hareket etmeyeyim yine 12-8/9. Hastanede yattım, idrar biriktirdim hiçbi şey çıkmadı. Tansiyon problemim de yok gebelik öncesi. Az yoğun geçsin o gün tansiyon hemen 14/15-10 oluyor. Çok çok az kaldı. İkimizin durumu farklı olsa da sebebi son aylarda olan gebelik işte. Ben kendimi böyle telkin ediyorum yoksa kafayı yicem.

Aynen canım cokkk haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla yuzumuzu güldürsün insan vakit yaklastikca hem darlaniyo hem sabirsizlasiyo hergun bişey cikiyo benimde tansiyon hep 9/5 okadar dusukki halsiz bırakıyor hayırlısıyla az kaldı

Herkese günaydın, bugün 34+0 olduk, sabah uyandığımdan beri yaklaşık 1 saattir adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum, bir kez kesintiye uğradı o da 1 dakika kadar sürdü. Doğum yaklaşıyor olabilir mi? Her şey normaldi ayın 8 inde kontrolüm vardı, nerden çıktı anlamadım.

Canım belki yediğin biseyden falan olmuştur uzan dinlen bakalım inşallah geçer ve herşey yolundadir

Canım benim açlık değilde sabah tokluk coşmuş durumda 3 gündür canımı sıkıyor stres oluyorum bu sefer daha da yükseliyor kahvaltı sonrası harekete rağmen ve 1 dilim ekmeğe rağmen böyle açlikta 88 civarı yine düşük sayılmaz o da

Bende de olmustu 1-2 hafta once hatta bacaklarim bile agrimisti ayni adet olacagim zamanki gibi ama bisey olmadi. Başka bi arkadas ta yazdi ayni şeyleri sanirim bebek baski yaptigi icin oluyor bunlar korkulacak bisey oldugunu zannetmiyorum ama yinede surekli devam ederse acile git bi baksinlar

Cok güzelmiş canım guzel günlerde kullan insallah. Bende emin önüne gidicem haftaiçi insallah bende bulabilirim

Günaydın Bn de 33+5 im 2 gündür benimde adet ağrısı gibi ağrım var şiddetleniyor gittikçe. Yormuyorum da kendimi ama panik yapmıyorum da normaldir diye düşünüyorum bebekler büyüyor artık bebek vurdukça hop oturup hop kalkıyorum

Bibliyo canım çok geçmiş olsun ya niye oluyor acaba.

Benim de dün geceden beri adet sancısı gibi belime de vuran bir ağrım var. Ne yapacağımı bilemedim. Kasıklarımda özellik ve karnım da sertleşiyordu dün gece. Hatta dün öğlen doktor kontrolünde doktor takip et dedi diye ettim. 4dakikada bir karnım sertleşiyordu. Aslında kontrolde her şey yolunda demişti doktor. Sonra progestan aldım, biraz gevşedim ve uyumuşum öyle. Gece de ağrıyla birkaç kere uyandım, leke gelmiş azıcık. Sabah hala kasıklarım ağrıyordu, şimdi de ara ara ağrıyor (düzenli değil ve karnım kasılmıyor şu an) Bilmiyorum ben de acile gitmem gerekiyor muydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…