2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlk kez olunca korktum, ağrı devam ederse gideyim diyorum

Renkli bir leke değilse sorun yok diyorlar. Bence sen de ihmal etme. Panik de yapma. Ben bugün doktora gidersem sana da yazarım canım

Renkli bir leke değilse sorun yok diyorlar. Bence sen de ihmal etme. Panik de yapma. Ben bugün doktora gidersem sana da yazarım canım
Tamam canım, çok sağol. Tekrar geçmiş olsun sana da... İnsan korkuyor işte söz konusu bebeği olunca...

Bu arada gelen leke kırmızıydı ama çok çok azdı. Az diye progestanımı alıp yattım, içim daha rahat ilaç aldım zaten diye. Şimdi bi ilaç daha aldım, saati gelmişti, yatıyorum. Bir şey yoktur Allahın izniyle...

allah korusun canım inşallah birsey yoktur progestanı fitil olarak kullan birde magnezyum iç mutlaka inşallah sorun olmaz

allah korusun canım inşallah birsey yoktur progestanı fitil olarak kullan birde magnezyum iç mutlaka inşallah sorun olmaz
Fitil olarak kullanıyorum canım hamilelik başından beri...

Bu arada senin de şekerim yüksek çıkıyormuş, alıntılamıştım ama mesajı yollamamışım galiba. Çok geçmiş olsun canım, inşallah insülin gerekmez.. En son kaçta yemek yiyorsun ve sabah kaçta ölçüm yapıyorsun? Acaba aradaki zaman mı az geliyor...

Canim bana kanaman lekelenmen olursa mutlaka acile gel demişlerdi ihmal etme bence. Ağrıyla birlikte kanama lekelenme pek normal değil

Olmaz mı
daha hastane çantasını hazırlamadım
Ütü bekliyor, yatağı düzenlenecek falan. İş çok :) onları yapayım bari
Bende bu dediklerinden sadece ütüyü yaptım. Diğerlerini yapmadım canımda istemiyor ya.

benim 45 50 çıkan açlık şekerim iki gündür 90 95 çıkıyor toklukta 160 150 bir kez 233 çıktı hayırlısı

Kızlar ben 35+1 im. 31 32 haftalardan beri adet ağrısı gibi kasık bel bacakta falan agrilarim oluyor. Doktor normal dedi korkmayın. Ama lekelenme varsa onun için bsy diyemeyeceğim kızlar...
Aynen bende de ayni şeyler var gunu.uz de aynı seninle. Kanama lekelenme olursa ağrı bele yayılırsa ve düzenli gelmeye başlarsa yada suyun falan gelirse direk acile gel dedi. Bu sefer de 2 hafta sonra kontrole gidicem ondan sonra da haftada bire dusecek kontrol zamani. Sana da aynı şekilde mi soyledi doktor

En son akşam 9 gibi yarım elma sabahata 9 gibi olcuyorum

Allah'ım napcaz yaaa acaba inşallah herşey yolunda gider bir ay daha atlatsak hayirlisiyla

Bana kanamadan falan bahsetmedi.muhtemelen kanama olsa gidecegimi düşündüğü için.. Ağrıların normal olduğunu artık bebek gelmeye hazırlandığını söyledi geceleyin yattığımda kalktığımda ilk saatlerde daha çok ağrı var sanki.gun içerisinde o kadar çok ağrım olmuyor.bir de yurumeyi biraz kaçırınca ben de kısmetse haftaya cumartesi gidicem.17 sinde gitmistim. 1 Ekim'de çağırdı ama ben 6sina gelsem olur mu dedim calisamaz raporumu da almak için tamam dedi

Cok güzelmiş canım guzel günlerde kullan insallah. Bende emin önüne gidicem haftaiçi insallah bende bulabilirim
Bulursun kuzum havuzlu hanı kime sorsan söyler zaten 4 5 katlı sırf anne ve bebek Üzerine bi han. Kapıdan girince 2 kat aşağı in. En alt katın bi üstünde indiğin merdivenlerin karşısında kalıyo mağaza. Yanında cibinlikli anne yanı beşikler falan var. En alt katta da çantalar var ama ben onları beğenmedim
Kuzum bi gitseydin keşke lekelenmeden korkuyorm bende. Benmde karnımın altı kasıklarm ağrıyo bikaç haftadır ama öyle sürekli sürekli değil diye gitmedim doktora sen bi git istersen
Merhaba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…