31.haftada bebeginizin kilosu ne kadardir
32+2 de 2200 dü canim31.haftada bebeginizin kilosu ne kadardir
Bende bebeğe alışveriş yaparken şans eseri gördüm canım aklımda 160tk diye kalmış. Baktım instagramdan falan yine aklımda eminönündeki kaldı dün de gidince aldım bunu 120 tlymiş meğer. Teşekkür ederiz canım :) normalde siyahıda güzeldi ama babası mavisini istedi :)aydingelini güle güle kullan canım çok güzel ben görmedim hiç te aklıma gelmedi orda bulabileceğim.
@rozahak canım çok geçmiş olsun ya niye oluyor acaba.
Benim de dün geceden beri adet sancısı gibi belime de vuran bir ağrım var. Ne yapacağımı bilemedim. Kasıklarımda özellik ve karnım da sertleşiyordu dün gece. Hatta dün öğlen doktor kontrolünde doktor takip et dedi diye ettim. 4dakikada bir karnım sertleşiyordu. Aslında kontrolde her şey yolunda demişti doktor. Sonra progestan aldım, biraz gevşedim ve uyumuşum öyle. Gece de ağrıyla birkaç kere uyandım, leke gelmiş azıcık. Sabah hala kasıklarım ağrıyordu, şimdi de ara ara ağrıyor (düzenli değil ve karnım kasılmıyor şu an) Bilmiyorum ben de acile gitmem gerekiyor muydu acaba
O kDar bütçe ayıramicam ama çok beğeniyorum bunları. İnstagramda da dediğin fiyatlar gerçekten:) ama sen uygun almışsın görüntüsü De çok tatlı.Bende bebeğe alışveriş yaparken şans eseri gördüm canım aklımda 160tk diye kalmış. Baktım instagramdan falan yine aklımda eminönündeki kaldı dün de gidince aldım bunu 120 tlymiş meğer. Teşekkür ederiz canım :) normalde siyahıda güzeldi ama babası mavisini istedi :)
Çok sevindim iyi olmana. Dikkat et canım çok yorma kendini .Kızlar acile geldik, nstye girdim bir şey çıkmadı çok şükür. 36yı gördüm en fazla cihazda ama 30larda seyretti normalde. Doktor da sancı yok, prolutona gerek yok. Progestana devam et dedi. Çok şükür iyiyiz :)
Çok şükür canimm az kaldı az kaldı diye diye doldurcaz inşallah haftalarimizi dinlen bol bol su iç Rabbimin izniyle birşey olmayacakKızlar acile geldik, nstye girdim bir şey çıkmadı çok şükür. 36yı gördüm en fazla cihazda ama 30larda seyretti normalde. Doktor da sancı yok, prolutona gerek yok. Progestana devam et dedi. Çok şükür iyiyiz :)
Ayyy ben hele yarım saat masaj yapıyorum dahada geçmedi diye kiziyodum ne yapcakmisiz peki bişey soyledimiBir de doktor karnın kasılınca masaj yapma, sancıyı yükseltirsin dedi. Ben karnım sertleşince ısıtayım diye hafif hafif ovuyordum. Yapmamak lazımmış
Geçen gün e bebekte yada civilde 59 tl idi buna benzerleri kuzum. İnstagramda 160dan aşağı yok hemen hemenO kDar bütçe ayıramicam ama çok beğeniyorum bunları. İnstagramda da dediğin fiyatlar gerçekten:) ama sen uygun almışsın görüntüsü De çok tatlı.
Kızlar acile geldik, nstye girdim bir şey çıkmadı çok şükür. 36yı gördüm en fazla cihazda ama 30larda seyretti normalde. Doktor da sancı yok, prolutona gerek yok. Progestana devam et dedi. Çok şükür iyiyiz :)
Kötü bişey olmamasına çok sevindim kuzum. Maşallah inşallah vaktine kadar bidaha böyle bişey yaşamazsınBir de doktor karnın kasılınca masaj yapma, sancıyı yükseltirsin dedi. Ben karnım sertleşince ısıtayım diye hafif hafif ovuyordum. Yapmamak lazımmış
gecmis olsun canim . insallah zamaninda sagsaglim kucaklarimiza aliriz : )Kızlar acile geldik, nstye girdim bir şey çıkmadı çok şükür. 36yı gördüm en fazla cihazda ama 30larda seyretti normalde. Doktor da sancı yok, prolutona gerek yok. Progestana devam et dedi. Çok şükür iyiyiz :)
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim iyi olmana. Dikkat et canım çok yorma kendini .
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten canım.Ayyy ben hele yarım saat masaj yapıyorum dahada geçmedi diye kiziyodum ne yapcakmisiz peki bişey soyledimi
bu güzel bir bilgi oldu. geçmiş olsun canım elinden geldiğince dinlenmeye çalış.Bir de doktor karnın kasılınca masaj yapma, sancıyı yükseltirsin dedi. Ben karnım sertleşince ısıtayım diye hafif hafif ovuyordum. Yapmamak lazımmış
benim 30.haftadaydı ama 1 hafta önden gidiyordu 1900 gramdı31.haftada bebeginizin kilosu ne kadardir
Teşekkür ederim canım, hep yatıyorum zaten. Bugün ev işi yapacaktım o da kaldı :)bu güzel bir bilgi oldu. geçmiş olsun canım elinden geldiğince dinlenmeye çalış.
31.haftada bebeginizin kilosu ne kadardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?