2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini güle güle kullan canım çok güzel ben görmedim hiç te aklıma gelmedi orda bulabileceğim.
Bende bebeğe alışveriş yaparken şans eseri gördüm canım aklımda 160tk diye kalmış. Baktım instagramdan falan yine aklımda eminönündeki kaldı dün de gidince aldım bunu 120 tlymiş meğer. Teşekkür ederiz canım :) normalde siyahıda güzeldi ama babası mavisini istedi :)

Canım nasıl oldun?
Gittin mi acile?

O kDar bütçe ayıramicam ama çok beğeniyorum bunları. İnstagramda da dediğin fiyatlar gerçekten:) ama sen uygun almışsın görüntüsü De çok tatlı.

Çok sevindim iyi olmana. Dikkat et canım çok yorma kendini .

Çok şükür canimm az kaldı az kaldı diye diye doldurcaz inşallah haftalarimizi dinlen bol bol su iç Rabbimin izniyle birşey olmayacak

O kDar bütçe ayıramicam ama çok beğeniyorum bunları. İnstagramda da dediğin fiyatlar gerçekten:) ama sen uygun almışsın görüntüsü De çok tatlı.
Geçen gün e bebekte yada civilde 59 tl idi buna benzerleri kuzum. İnstagramda 160dan aşağı yok hemen hemen

Bir de doktor karnın kasılınca masaj yapma, sancıyı yükseltirsin dedi. Ben karnım sertleşince ısıtayım diye hafif hafif ovuyordum. Yapmamak lazımmış
Kötü bişey olmamasına çok sevindim kuzum. Maşallah inşallah vaktine kadar bidaha böyle bişey yaşamazsın

gecmis olsun canim . insallah zamaninda sagsaglim kucaklarimiza aliriz : )

Çok sevindim iyi olmana. Dikkat et canım çok yorma kendini .
Çok teşekkür ederim canım

Ayyy ben hele yarım saat masaj yapıyorum dahada geçmedi diye kiziyodum ne yapcakmisiz peki bişey soyledimi
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten canım.

Eşim de diyor bir buçuk ay daha sabret güzelim, sonra doğarsa korkmayız. Ben de dedim elimde olsa 40haftanın sonuna kadar tutarım

Sancın öyle sık ve düzenli olursa direkt gel dedi. Dün gece 4dkda birdi mesela. Bugün hiç sancım olmadı nstye bağlıyken, değer 30lardaydı, dün sancıyla gitseymişim kaç çıkardı acaba...

Ekstradan ne yapmam gerektiğini söylemedi, aman karnına masaj yapma karnın kasıldığında dedi işte böyle endişeli bir şekilde. Ben de dün gece çok ovdum karnımı, hiç bilmiyordum valla..

Kızlar merhaba.
Bugün 33+6 olduk 34 diyelim. Bir kaç gündür karnım çoğu zaman taş gibi. Önceden yemeği çok kaçırınca, suyu çok içince olurdu. Şimdi artık çok rahatsız ediyor. Davul gibi gergin karnım çoğu zaman çok yürüyünce artıyor. Ama ağrı sızı akıntı hiç bişey yok. Ufaklıkta haraketli baya. Ama sizde de bu sertlik var mı. Gerilmesinden karnım acıyor bazen. bu hafta cuma gibi kontrole gideceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…