bende de bugün böyle bi nefes yetmezliği var bıraktım tüm işi devrildim yattım :)Teşekkür ederim canım, hep yatıyorum zaten. Bugün ev işi yapacaktım o da kaldı :)
Senin canın sağolsun canım. Benim ev ayaklanmış gidiyor valla hiç gözümde değil. Ne yapalım artık, son günlerimizbende de bugün böyle bi nefes yetmezliği var bıraktım tüm işi devrildim yattım :)
idare edeceğiz artık canım bebişler iyi olsun biz iyi olalım da artık kiimsede o kadar kusurumuza bakmasın :)Senin canın sağolsun canım. Benim ev ayaklanmış gidiyor valla hiç gözümde değil. Ne yapalım artık, son günlerimiz
Gecmis olsun canim sevindim sancin olmamasina bisey sorcam 36 gordum diyosun ya sanci var diyebilmek icin nekadar olmasi gerekiyor degerin bende persembe gidicem kontrole ara ara bu sertlesmeleri yasiyorum tas gibi ama onemsemedigim den pek dikkat etmedim bakalim nst ye sokar heralde artik kac oldunca sanci var diyebilirzkiKızlar acile geldik, nstye girdim bir şey çıkmadı çok şükür. 36yı gördüm en fazla cihazda ama 30larda seyretti normalde. Doktor da sancı yok, prolutona gerek yok. Progestana devam et dedi. Çok şükür iyiyiz :)
İnternette 40a kadar normal diye okudum ama ben de tam bilmiyorum canım. Zaten o sıra hiç sancım yoktu. Belki yükselip alçalması gerekiyordur, benim hep 30larda seyretti.Gecmis olsun canim sevindim sancin olmamasina bisey sorcam 36 gordum diyosun ya sanci var diyebilmek icin nekadar olmasi gerekiyor degerin bende persembe gidicem kontrole ara ara bu sertlesmeleri yasiyorum tas gibi ama onemsemedigim den pek dikkat etmedim bakalim nst ye sokar heralde artik kac oldunca sanci var diyebilirzki
Hmmm anladim canim bakim persemve ne cikicsk bendeİnternette 40a kadar normal diye okudum ama ben de tam bilmiyorum canım. Zaten o sıra hiç sancım yoktu. Belki yükselip alçalması gerekiyordur, benim hep 30larda seyretti.
İyi akşamlar kızlar
Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahİyi akşamlar kızlar
Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
sağlıkla kucağına al inşallah. 35 haftalık sın. Bebiş kurtarmıştır kendini artık. Hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar
Hayırlı doğumun olsun canım. Bebeğinle sağlıklı bir biçimde sağsalim evinize dönün en kısa sürede inşallah.İyi akşamlar kızlar
Sağlıcakla kavuşursunuz inşallah canım Allah yardımcın olsun inşallah.İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
Hayırlısıyla inşallah sende de sıkıntı çıkmaz canım... Haber verirsin... Çok zorlarsa, düzenli ve sık olursa perşembeyi bekleme. Tedbiren bi git nstye girersinHmmm anladim canim bakim persemve ne cikicsk bende
İnsallah sağ sağlim kucağına alırsın canımİyi akşamlar kızlar
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini dualarım sizinle gönlünü ferah tutİyi akşamlar kızlar
Sağ salim alırsın inşallah canım yavrunu kucağına. Dualarımız seninleİyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
Ayyyy cok mantiklıylmışBen de eşime emzirme bitince gümüşçüye götürüp eritip takı yaptırırım diyorum
İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?