Cok sık oluyor canim artik hergun ayni sekilde geriliyor karnim hatta bi otarafima donup oturim diyorum bi bu tarafa dönim diyorum rahat edemiyorum böle napıcam bilmiyorum daha nerden baksan 45 gun var insallah sanci degildir bide bbenim sıpa cok hareketli yaa canim nasil acıyor ama anlatamam sanaHayırlısıyla inşallah sende de sıkıntı çıkmaz canım... Haber verirsin... Çok zorlarsa, düzenli ve sık olursa perşembeyi bekleme. Tedbiren bi git nstye girersin
İyi akşamlar kızlar
Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
Oyy canım hem çok hareketli hem de büyüdü ve güçlendi tabi, acıtıyordur canını... Sancı, sıkıntı olmasın da acıya katlanırız bir şekilde. Bebeğe bir şey olur mu korkusu insanı paranoyak yapıyor yaCok sık oluyor canim artik hergun ayni sekilde geriliyor karnim hatta bi otarafima donup oturim diyorum bi bu tarafa dönim diyorum rahat edemiyorum böle napıcam bilmiyorum daha nerden baksan 45 gun var insallah sanci degildir bide bbenim sıpa cok hareketli yaa canim nasil acıyor ama anlatamam sana
Aynen ole ya koray ım böle degildi gece oldunmu bi iki kiprasir uyurdu bu azgin valla ins disari cikinca uslanirOyy canım hem çok hareketli hem de büyüdü ve güçlendi tabi, acıtıyordur canını... Sancı, sıkıntı olmasın da acıya katlanırız bir şekilde. Bebeğe bir şey olur mu korkusu insanı paranoyak yapıyor ya
Aynen ole ya koray ım böle degildi gece oldunmu bi iki kiprasir uyurdu bu azgin valla ins disari cikinca uslanir
Evet cnm gayet genis 4-5 yaşına kadar rahatlıkla kullanılır.yatak daha alamadık işte ona karar veremedik sünger yataklar e bebekte falan herhalde o tarz bişi alacağız
Ben geldim:) Yaşlı bir dedem var, dün onu hastaneye götürdük annemle, serum taktılar. Serumu beklerken şansımı deneyim bende bi görüneyim dedim kadın doğuma. Gittim şansa sırada çok yoktu. Devlet hastanesi bu arada, bem normalde özele gidiyordum. Neyse karnımdan baktı göremedi, alttan baktı. İdrar torban baskı yapıypr dedi wc ye git gel dedi. Ama nedense hep içimde çocuk oluşmadı düşüncesi vardı. Çünkü 8 haftaluk görünüyo ve doktorlar göremiyo. Neyse baya bi inceledi alt muayenede. Hah şimdi oldu dedi ve sesi açtı kalp atışlarını duydum şükür. Başladım ağlamaya ah dedim, belkide dedem sayesinde, ohu doktora getirdim Rabbimde beni ödüllendirdi ama doktor çok çok ilgiliydi. Bayıldım kadına. Yakınımda olsa özele falan gitmez ona giderdim heralde. Bu arada Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde.
Benimde oluyor öyle dedigin gibi ayaktayken daha cok oluyor. Benimki birde o sertlik yetmiyormus gibi ayaklarini dayiyor iyice. Sanki karnim patlayacakta bebek ordan cikacak gibi oluyor.Kızlar merhaba.
Bugün 33+6 olduk 34 diyelim. Bir kaç gündür karnım çoğu zaman taş gibi. Önceden yemeği çok kaçırınca, suyu çok içince olurdu. Şimdi artık çok rahatsız ediyor. Davul gibi gergin karnım çoğu zaman çok yürüyünce artıyor. Ama ağrı sızı akıntı hiç bişey yok. Ufaklıkta haraketli baya. Ama sizde de bu sertlik var mı. Gerilmesinden karnım acıyor bazen.bu hafta cuma gibi kontrole gideceğim bakalım.
Allah yardimcin olsun canim, saglicakla kavusun birbirinize insallah..İyi akşamlar kızlar
Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
Artık bnde aynıyım . Bısey yapasım gelmiyor :/ çocuk olmasa karnımı ıkı lokma doyurur yatarım ama o olunca malesefGunaydin. Sanirim artik agirlasiyorum. Yada yorgunluk cikiyor bilemedim. Dun aksam baya kotu oldum mide bulantisi bas donmesi karnimda belimde sanci ama boyle canim cekiliyor gibiydim. Dogum sancisi degil farkindayim. Ama baya kotu hisseettim kendimi. Uyuyunca gecmis sabah kalktim uzerimden kamyon gecmis gibi.
Sağlıkla doğsun inşallah haftası iyi birşey olmaz Allah ın izni ile dualarımız seninleİyi akşamlar kızlar
Hayırlısıyla kucağına al bebeğini canım Allaha emanetsinizİyi akşamlar kızlar
Aynen ole ya koray ım böle degildi gece oldunmu bi iki kiprasir uyurdu bu azgin valla ins disari cikinca uslanir
Günaydın canim insallah guzel haberlerle gelirsinHayırlısıyla kucağına al bebeğini canım Allaha emanetsiniz
İnşallah tüm yaramazlığı içerideykendir
GünaYdın kızlaar. Bizimde kontrolümüz var bugün. İşe de gitmiycem bugün, bu hafta son diyorum artık. Yoruldum canım sbahları kalkmak dahi istemiyo
canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah güne güzel haberlerinle başlarızİyi akşamlar kızlar
günayadın canım bişey sorcaktım sende kocaelindesin ya senin doktorun. kimdiGunaydin. Sanirim artik agirlasiyorum. Yada yorgunluk cikiyor bilemedim. Dun aksam baya kotu oldum mide bulantisi bas donmesi karnimda belimde sanci ama boyle canim cekiliyor gibiydim. Dogum sancisi degil farkindayim. Ama baya kotu hisseettim kendimi. Uyuyunca gecmis sabah kalktim uzerimden kamyon gecmis gibi.
Günaydın kuzum güzel haberlerle dön inşallah :) aynı bende öyleyım gecelerı uyuyamıyorum agrılarımdanHayırlısıyla kucağına al bebeğini canım Allaha emanetsiniz
İnşallah tüm yaramazlığı içerideykendir
GünaYdın kızlaar. Bizimde kontrolümüz var bugün. İşe de gitmiycem bugün, bu hafta son diyorum artık. Yoruldum canım sbahları kalkmak dahi istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?