2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlısıyla inşallah sende de sıkıntı çıkmaz canım... Haber verirsin... Çok zorlarsa, düzenli ve sık olursa perşembeyi bekleme. Tedbiren bi git nstye girersin
Cok sık oluyor canim artik hergun ayni sekilde geriliyor karnim hatta bi otarafima donup oturim diyorum bi bu tarafa dönim diyorum rahat edemiyorum böle napıcam bilmiyorum daha nerden baksan 45 gun var insallah sanci degildir bide bbenim sıpa cok hareketli yaa canim nasil acıyor ama anlatamam sana

Oyy canım hem çok hareketli hem de büyüdü ve güçlendi tabi, acıtıyordur canını... Sancı, sıkıntı olmasın da acıya katlanırız bir şekilde. Bebeğe bir şey olur mu korkusu insanı paranoyak yapıyor ya

Ayy kızlar hatırlıyo musunuz? Burda kusmaları konusuyorduk ne zaman gecer gececek mi buda mı boyle olacak gece kaç kere kalktık gunduz ne yaptıklar. Şimdi fazla gıden kg lar şekerler doğum hazırlıkları çantalar ve hatta başlayan doğumlar var topiğimizde koca bi serüven daha son buluyor sanırım. 13 kasım tarıhımız sezeryana ama nedense hep erken gelmeden etmeden diye söz ettım sımdıye kadar . Rabbimden dilerim hepimiz sezeryan olacaklar yani gidip odamıza yerlesıp planlı sekılde olalım. Son 6 hafta bizde . Bakalım seruven sonumuzda bizleri neler bekliyor olacak. Artık yarın canta hazırlıgına gecıyorum bende Herkese hayırlı geceler

Aynen ole ya koray ım böle degildi gece oldunmu bi iki kiprasir uyurdu bu azgin valla ins disari cikinca uslanir

Evet cnm gayet genis 4-5 yaşına kadar rahatlıkla kullanılır.yatak daha alamadık işte ona karar veremedik sünger yataklar e bebekte falan herhalde o tarz bişi alacağız

Bende bunun resmini begenmistim nette ama esim naylon gibi buldu. Oyle mi duruyor peki? Uyduruk gibi

Dedenize çok geçmiş olsun dileklerimi iletip size ve yavrucağınıza da hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Bağcılar da gittiğiniz Dr adını hatırlıyor musunuz[/QUOTE]

Benimde oluyor öyle dedigin gibi ayaktayken daha cok oluyor. Benimki birde o sertlik yetmiyormus gibi ayaklarini dayiyor iyice. Sanki karnim patlayacakta bebek ordan cikacak gibi oluyor.

Gunaydin. Sanirim artik agirlasiyorum. Yada yorgunluk cikiyor bilemedim. Dun aksam baya kotu oldum mide bulantisi bas donmesi karnimda belimde sanci ama boyle canim cekiliyor gibiydim. Dogum sancisi degil farkindayim. Ama baya kotu hisseettim kendimi. Uyuyunca gecmis sabah kalktim uzerimden kamyon gecmis gibi.

Artık bnde aynıyım . Bısey yapasım gelmiyor :/ çocuk olmasa karnımı ıkı lokma doyurur yatarım ama o olunca malesef

İyi akşamlar kızlar

Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
Hayırlısıyla kucağına al bebeğini canım Allaha emanetsiniz
Aynen ole ya koray ım böle degildi gece oldunmu bi iki kiprasir uyurdu bu azgin valla ins disari cikinca uslanir
İnşallah tüm yaramazlığı içerideykendir

GünaYdın kızlaar. Bizimde kontrolümüz var bugün. İşe de gitmiycem bugün, bu hafta son diyorum artık. Yoruldum canım sbahları kalkmak dahi istemiyo

Günaydın canim insallah guzel haberlerle gelirsin

Bayanlar 35. Haftamdayim.
Hatirlarsaniz midemi üşüterek yaklasik 3 hafta önce 1.5 kilo vermistim. Hala kilo alamadım. Hatta 300-400 gr vermeye devam ediyorum.8.ay bitti 9a girdim.
Hani son 3 ayda kilo alimi hizlanirdi?
Allahtan bebegimin hareketleri tam hiź devam ediyor da evhamim pek yok.
Ama kilo almadıkça yavaştan başlıyorum. ..

İyi akşamlar kızlar

Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah güne güzel haberlerinle başlarız

Arkadaşlar benim sezaryen piyatım 4 bin lira. Size ne kadar fiyat söylediler. Kayseri deyim siz hangi ildesiniz

günayadın canım bişey sorcaktım sende kocaelindesin ya senin doktorun. kimdi

Günaydın kuzum güzel haberlerle dön inşallah :) aynı bende öyleyım gecelerı uyuyamıyorum agrılarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…