2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kuzum güzel haberlerle dön inşallah :) aynı bende öyleyım gecelerı uyuyamıyorum agrılarımdan
Kozmogirl17 amin canlarım inşallahh.
Benm wc derdinden kaç defa kalkıyorm bilmiyorum ya. Şimdi bile karnımın alt tarafı ağrıyo. Canım hiç bişey yapmadan günlerce pineklemek istiyo

Yeni haftadan ve yeni aydan herkese günaydın
En az üçte birimizin doğum yapacağı ay geldi desem
Çok heyecanlı ne olcak nasıl olcak normalmi sezeryanla sancı nasıl su gelince mi gitcem Dr. A falan kafamda deli sorular uçuşuyor.... bir taraftan da bizim kız doğmuş sakin sakin beşiğinde uyuyor mis gibi kokuyor herşey yoluna girmis... Falan hayaller stresler hepsi bir arada hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun hepimize

Artık bnde aynıyım . Bısey yapasım gelmiyor :/ çocuk olmasa karnımı ıkı lokma doyurur yatarım ama o olunca malesef

Bende sabah oglani okula goturuyorum mecburen kalkiyorum. Bide benim canim durmuo illa bi isin ucundan tutacam yada bi yere gidicem ama bugun dinlenicembu hafta tum eksikleri bitirip cantami hazirlayip kapatma derdindeyim.

Bende gecen kontrolde vermisim. Ilk hamileligimde bu aylarda cok kilo aliyordum. Ben vermistim ama kizim 400 gr almis. Doktorum en sevdigim hamile kendi almayip bebegi buyuten demisti. Bebek gelistigi surece sikinti yapma kilo almamayi.

günayadın canım bişey sorcaktım sende kocaelindesin ya senin doktorun. kimdi

Canim ben izmit merkezde degilim. Istanbula cok yakinim okan universitesi hastanesine gidiyorum. Doktorum cihan karadag cok memnunum kendisinden. Hastaneden de memnunum. Ama sana uzak kalir sanirim sen izmit merkezdesin bana 20 dk yok hastanenin mesafesi

Teşekkür ederim canım evet Okan ünv yerini hatırlıyorum baya uzak haklısın hayırlısı olsun artık hayırlı doğumlar canim

Benm wc derdinden kaç defa kalkıyorm bilmiyorum ya. Şimdi bile karnımın alt tarafı ağrıyo. Canım hiç bişey yapmadan günlerce pineklemek istiyo
o bende de oluyordu canım haftasonu nedense kalkmak yerıne sıkmısım kendımı sabah zorla kalktım kasıklarım agrımıs

Kizlar kimler parkyatak almisti. Onerisi olan varmi yada aldiginda kurunca sikintisi olmayan kimler var ???? Markada karar veremedim ben

Canım ben aldım bu hafta internetten, geldi kurduk. Bir sıkıntısı yok. Kraft Calipso Elit aldık biz, en geniş ölçü bundaydı diye, çünkü uzun vadeli düşündük, oda ne zaman yapılacak, kardeş gelecek mi belli değil kafamızda. Aslında Joie nin bir modelini beğenmiştim ama biraz daha ufaktı buna göre, bir de altta açılan penceresi yoktu, o yüzden eledim.
Ben de kararsız kalmıştım, genel etraftan aldığım öneri hep yerin varsa genişini al döne döne yatsın bebiş oldu, genel olarak işlevleri aynı zaten.

Selam kızlaar 1kg 950 gram olmuş egocan. O karnımın altındaki ağrı kasılmaymış sık sık girip geçerse görüşelim dedi. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi sıkıntı gözülmüyo dedi. Elini yüzüne koymuş sıpa bide dil çıkarttı tam gözükmüyodu yüzü. Kilo almamışsın aferim dedi. Baş aşağıdaymış şuanlık normal doğum için bi sorun gözükmüyo dedi. Çok şükür bizde haberler böyle

Elhamdülillah canım kilo almadığına da çok sevindim :)

Ayy canim sorma yaa benim dun gece ok fenaydi tam mesanemin ustune biyerlerini dayadi sıpam aniden hareket ettigi an altima kacircak gibi oluyodum sabaha kadar kac kez bu sanciyla kalktim yazik bize ama yaa

Son haftalara geldikçe malesef şekeri sabitlemek mümkün olmuyor. Ben insülin kullanmama rağmen sabahları genelde açlık 100 civarı tokluk da 160-180 arası . Allahın izniyle bişey olmaz inşallah korkma canım

İyi akşamlar kızlar

Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin

canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına... belkide şimdi kucağında güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…