- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Günaydın kuzum güzel haberlerle dön inşallah :) aynı bende öyleyım gecelerı uyuyamıyorum agrılarımdan
Günaydin..Bayılırım deme :)Yeni haftadan ve yeni aydan herkese günaydın
En az üçte birimizin doğum yapacağı ay geldi desem
SIKINTI YOK CNMBirumuttur yasamak canım arkadaşın başka doktora gidecekti bebeği için ne oldu acaba?
Çok heyecanlı ne olcak nasıl olcak normalmi sezeryanla sancı nasıl su gelince mi gitcem Dr. A falan kafamda deli sorular uçuşuyor.... bir taraftan da bizim kız doğmuş sakin sakin beşiğinde uyuyor mis gibi kokuyor herşey yoluna girmis... Falan hayaller stresler hepsi bir arada hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun hepimizeYeni haftadan ve yeni aydan herkese günaydın
En az üçte birimizin doğum yapacağı ay geldi desem
Artık bnde aynıyım . Bısey yapasım gelmiyor :/ çocuk olmasa karnımı ıkı lokma doyurur yatarım ama o olunca malesef
Bende gecen kontrolde vermisim. Ilk hamileligimde bu aylarda cok kilo aliyordum. Ben vermistim ama kizim 400 gr almis. Doktorum en sevdigim hamile kendi almayip bebegi buyuten demisti. Bebek gelistigi surece sikinti yapma kilo almamayi.Bayanlar 35. Haftamdayim.
Hatirlarsaniz midemi üşüterek yaklasik 3 hafta önce 1.5 kilo vermistim. Hala kilo alamadım. Hatta 300-400 gr vermeye devam ediyorum.8.ay bitti 9a girdim.
Hani son 3 ayda kilo alimi hizlanirdi?
Allahtan bebegimin hareketleri tam hiź devam ediyor da evhamim pek yok.
Ama kilo almadıkça yavaştan başlıyorum. ..
günayadın canım bişey sorcaktım sende kocaelindesin ya senin doktorun. kimdi
Teşekkür ederim canım evet Okan ünv yerini hatırlıyorum baya uzak haklısın hayırlısı olsun artık hayırlı doğumlar canimBende sabah oglani okula goturuyorum mecburen kalkiyorum. Bide benim canim durmuo illa bi isin ucundan tutacam yada bi yere gidicem ama bugun dinlenicembu hafta tum eksikleri bitirip cantami hazirlayip kapatma derdindeyim.
Bende gecen kontrolde vermisim. Ilk hamileligimde bu aylarda cok kilo aliyordum. Ben vermistim ama kizim 400 gr almis. Doktorum en sevdigim hamile kendi almayip bebegi buyuten demisti. Bebek gelistigi surece sikinti yapma kilo almamayi.
Canim ben izmit merkezde degilim. Istanbula cok yakinim okan universitesi hastanesine gidiyorum. Doktorum cihan karadag cok memnunum kendisinden. Hastaneden de memnunum. Ama sana uzak kalir sanirim sen izmit merkezdesin bana 20 dk yok hastanenin mesafesi
o bende de oluyordu canım haftasonu nedense kalkmak yerıne sıkmısım kendımı sabah zorla kalktım kasıklarım agrımısKozmogirl17 amin canlarım inşallahh.
Benm wc derdinden kaç defa kalkıyorm bilmiyorum ya. Şimdi bile karnımın alt tarafı ağrıyo. Canım hiç bişey yapmadan günlerce pineklemek istiyo
Darısı bu hafta bize inşallah canım :)Günaydın hayırlı günler canlarişe gitmemek evde olmak çoooook güzel havalar da soğudu tam zamanında evdeyim
Darısı bu hafta bize inşallah canım :)
Kizlar kimler parkyatak almisti. Onerisi olan varmi yada aldiginda kurunca sikintisi olmayan kimler var ???? Markada karar veremedim ben
Selam kızlaar 1kg 950 gram olmuş egocan. O karnımın altındaki ağrı kasılmaymış sık sık girip geçerse görüşelim dedi. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi sıkıntı gözülmüyo dedi. Elini yüzüne koymuş sıpa bide dil çıkarttı tam gözükmüyodu yüzü. Kilo almamışsın aferim dedi. Baş aşağıdaymış şuanlık normal doğum için bi sorun gözükmüyo dedi. Çok şükür bizde haberler böyle
Bende çok sevindim valla canım :)) böyle gidersek normal doğum dedi inşallah ta öyle olur :)Elhamdülillah canım kilo almadığına da çok sevindim :)
Ayy canim sorma yaa benim dun gece ok fenaydi tam mesanemin ustune biyerlerini dayadi sıpam aniden hareket ettigi an altima kacircak gibi oluyodum sabaha kadar kac kez bu sanciyla kalktim yazik bize ama yaaKozmogirl17 amin canlarım inşallahh.
Benm wc derdinden kaç defa kalkıyorm bilmiyorum ya. Şimdi bile karnımın alt tarafı ağrıyo. Canım hiç bişey yapmadan günlerce pineklemek istiyo
Son haftalara geldikçe malesef şekeri sabitlemek mümkün olmuyor. Ben insülin kullanmama rağmen sabahları genelde açlık 100 civarı tokluk da 160-180 arası . Allahın izniyle bişey olmaz inşallah korkma canımKızlar günaydın gebelik şekeri takibi yapan kızlar haftalar ilerledikçe sabah açlık sekerinde bı değişim olan varmı benim hergun az az yükselmeye başladı gün içinde sorun yok şimdilik ama sabah açlık 105 çıktı çok moralim bozuluyor galiba insülin baslicak artik
İyi akşamlar kızlar
Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?