İnşallah sağlıkla almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza.İyi akşamlar kızlar
Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
Oh ne güzel haber.SIKINTI YOK CNM
Maşallah Ege’ye.Selam kızlaar 1kg 950 gram olmuş egocan. O karnımın altındaki ağrı kasılmaymış sık sık girip geçerse görüşelim dedi. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi sıkıntı gözülmüyo dedi. Elini yüzüne koymuş sıpa bide dil çıkarttı tam gözükmüyodu yüzü. Kilo almamışsın aferim dedi. Baş aşağıdaymış şuanlık normal doğum için bi sorun gözükmüyo dedi. Çok şükür bizde haberler böyle
Çok geçmiş olsun havalar dengesiz ya ondan olmuştur..allah sifa versin tez vakitte..bende korkuyorum hastalıktan..İyi haftalar kızlar.
Haftasonu grip oldum. Umarım artık bu sondur hastalık Bebek de yakalanmaz. Bu arada kalp çarpıntısı olmaya başladı. Kalbimin attığınığını hisseder oldum. Tansiyonum hep düşüktü ama sanki yavaştan artıyor mu ne.
İnşallah sağlıkla almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza.
Oh ne güzel haber.
Maşallah Ege’ye.
Ohhh masallah ikinize de sevindim normal doğum demesine geçen sefer üzülmüştün çünkü allah gönlüne göre versin inşallah canım:)Selam kızlaar 1kg 950 gram olmuş egocan. O karnımın altındaki ağrı kasılmaymış sık sık girip geçerse görüşelim dedi. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi sıkıntı gözülmüyo dedi. Elini yüzüne koymuş sıpa bide dil çıkarttı tam gözükmüyodu yüzü. Kilo almamışsın aferim dedi. Baş aşağıdaymış şuanlık normal doğum için bi sorun gözükmüyo dedi. Çok şükür bizde haberler böyle
Bende çok sevindim valla canım :)) böyle gidersek normal doğum dedi inşallah ta öyle olur :)
Ay neden böyle oluyor bi bilgin var mi benim de tokluk fırladıSon haftalara geldikçe malesef şekeri sabitlemek mümkün olmuyor. Ben insülin kullanmama rağmen sabahları genelde açlık 100 civarı tokluk da 160-180 arası . Allahın izniyle bişey olmaz inşallah korkma canım
Park yatakların çoğu öyle uyduruk duruyor cnm ama içlerinden en iyisi buydu yani paraşüt kumaş yapisiBende bunun resmini begenmistim nette ama esim naylon gibi buldu. Oyle mi duruyor peki? Uyduruk gibi
Cnm seninle günlerimiz aynı gibi benimde kizçem geçen hafta 2300 grdi doktor beni çok korkuttu 2 hafta önde diye şeker olabilir falan dedi senin normal mi diyo doktorunGünaydınlar herkese bugün ultrasona göre 32+0 Doğum iznimi almış bulunmaktayım okula gitmeyeceğim için çok mutluyum film ve dizi önerilerinize açığım :)) kızım kuzum 2365 gram olmuş 34+0 olarak görünüyorum herkese güzel haftalar diliyorum ekim de geldi çok heycanlıyım
Benimde 2hafta önde Bana da öyle diyor ben şeker de yüklettim aslında çıkmadı bişey şimdi birde tekrar açlık tokluk şekerine bakılacak bebek şuan 34+5 ve 3kiloCnm seninle günlerimiz aynı gibi benimde kizçem geçen hafta 2300 grdi doktor beni çok korkuttu 2 hafta önde diye şeker olabilir falan dedi senin normal mi diyo doktorun
Ben kocaelideyim sezeryanda normal dogum da ayni fiyat 2200 lira. Ayrica epidural normal dogum istersem +300 lira daha ödemem gerekiyomusArkadaşlar benim sezaryen piyatım 4 bin lira. Size ne kadar fiyat söylediler. Kayseri deyim siz hangi ildesiniz
Bende onlardan biriyim Allah kismet ederse.. Bir yandan mutluyum bebegim gözümün önünde olacak bir seymi oldu acaba paniklerim belki biraz olsun azalir. Kokusunu duyabilecegim, dokunabilecegim. bunlar heyecan verici. Bir yandan dogumdan korkuyorum her gece rüyalarima girmeye basladi. Ve biraz da kiskanclik mi desem koruma ic güdüsü mü desem bilemedim. benden baskasi dokunmasin istiyorum bebisime. Suan bana özel benimle bir. Dogunca babasi haricinde kimse dokunmasa keskeYeni haftadan ve yeni aydan herkese günaydın
En az üçte birimizin doğum yapacağı ay geldi desem
merhabalar öncelikle :) benim en başından beri 9 gün öndeydi zaten 22 günde bir regl oluyordum erken döllenme diye düşünmüştüm ama son 3 haftadır fln 5 gün daha ileri attı tam 2 hafta önde olmuş olduk doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi şeker tahlili fln yapmıştım hiçbişe çıkmamıştı şu an da bir problem yok içini ferah tut.. sen mutlu ol ki bebek daha mutlu huzurlu olsun.. yalnız tek takıldığım şey ben ne zaman doğum yaparım ultrason mu esas sat mı bilemedim:))Cnm seninle günlerimiz aynı gibi benimde kizçem geçen hafta 2300 grdi doktor beni çok korkuttu 2 hafta önde diye şeker olabilir falan dedi senin normal mi diyo doktorun
Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah hepimz sagkicakla alalim kucaklarimiza. Ucrwt olarak ne düsünüyosun ben alabilirimArkadaşlar hepinizi bir heyecan satmıştır şimdi, umarım hepiniz yavrularınızı sağasalim kucağınıza alırsınız, benim gibi.
Ben 5temmuzda oğlumu Dünyaya getirdim, gerçi 11gün küvezde kaldı ama şu an yanımda şükürler olsun.
3temmuzda e bebekten Philips avent in otomatik SÜT POMPASINI almıştım, özel sebeplerden dolayı hiç kullanamadım ve 17temmuzda hastane tipi pompa kiraladım ve halen daha onunla devam ediyorum. İsteyene hem pompanın alınış tarihi hem de diğer pompanın kiralama tarihini gösteren evrakları da gönderebilirim. Satmak için Tutumlu anneye koyucam fakat ilk burda sizlerden birinin ihtiyacının olabileceği aklıma geldi. Malum ekonomik durum hepimizi etkiliyor. İlgilenenler olursa yazabilirler, hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
merhaba
bende işte bunu çok merak ediyorum canım ama doktor 2haftaya kadar doğar gibi dedi bu durumda ultrason oluyor bu arada bebek Arabası kanz aldık 4010 Cameron aldık henüz kullanmadık umarım doğru bir bebek Arabasıdırmerhabalar öncelikle :) benim en başından beri 9 gün öndeydi zaten 22 günde bir regl oluyordum erken döllenme diye düşünmüştüm ama son 3 haftadır fln 5 gün daha ileri attı tam 2 hafta önde olmuş olduk doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi şeker tahlili fln yapmıştım hiçbişe çıkmamıştı şu an da bir problem yok içini ferah tut.. sen mutlu ol ki bebek daha mutlu huzurlu olsun.. yalnız tek takıldığım şey ben ne zaman doğum yaparım ultrason mu esas sat mı bilemedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?