2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi haftalar kızlar.
Haftasonu grip oldum. Umarım artık bu sondur hastalık Bebek de yakalanmaz. Bu arada kalp çarpıntısı olmaya başladı. Kalbimin attığınığını hisseder oldum. Tansiyonum hep düşüktü ama sanki yavaştan artıyor mu ne.

İyi akşamlar kızlar

Yarın acil olarak sezeryana gireceğim Bebeşin hiç suyu kalmamış pilasenta yaşlanmış bissürü neden Dua edin
İnşallah sağlıkla almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza.

Oh ne güzel haber.

Maşallah Ege’ye.

Çok geçmiş olsun havalar dengesiz ya ondan olmuştur..allah sifa versin tez vakitte..bende korkuyorum hastalıktan..

Ohhh masallah ikinize de sevindim normal doğum demesine geçen sefer üzülmüştün çünkü allah gönlüne göre versin inşallah canım:)

Bende çok sevindim valla canım :)) böyle gidersek normal doğum dedi inşallah ta öyle olur :)

güzel haberler almışsın cnm maşallah.. sizin doktorun ultrasonu çok iyi ne güzel görüntüler veriyor bende oğluşumu net görebilmek için bir kere muayeneye gitsem kendisine diyorum ne kadar muayene ücreti

Son haftalara geldikçe malesef şekeri sabitlemek mümkün olmuyor. Ben insülin kullanmama rağmen sabahları genelde açlık 100 civarı tokluk da 160-180 arası . Allahın izniyle bişey olmaz inşallah korkma canım
Ay neden böyle oluyor bi bilgin var mi benim de tokluk fırladı dr.bana en son arada ölç dedi şimdi takıntılı gibi hepsini ölçmeye başladım

Cnm seninle günlerimiz aynı gibi benimde kizçem geçen hafta 2300 grdi doktor beni çok korkuttu 2 hafta önde diye şeker olabilir falan dedi senin normal mi diyo doktorun

Arkadaşlar hepinizi bir heyecan satmıştır şimdi, umarım hepiniz yavrularınızı sağasalim kucağınıza alırsınız, benim gibi.
Ben 5temmuzda oğlumu Dünyaya getirdim, gerçi 11gün küvezde kaldı ama şu an yanımda şükürler olsun.
3temmuzda e bebekten Philips avent in otomatik SÜT POMPASINI almıştım, özel sebeplerden dolayı hiç kullanamadım ve 17temmuzda hastane tipi pompa kiraladım ve halen daha onunla devam ediyorum. İsteyene hem pompanın alınış tarihi hem de diğer pompanın kiralama tarihini gösteren evrakları da gönderebilirim. Satmak için Tutumlu anneye koyucam fakat ilk burda sizlerden birinin ihtiyacının olabileceği aklıma geldi. Malum ekonomik durum hepimizi etkiliyor. İlgilenenler olursa yazabilirler, hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Arkadaşlar selam :) Çok sık giremesem de ara ara okuyorum. İnşallah hepiniz son haftalarınızı iyi geçiriyorsunuzdur.

Hastane çantalarınızı hazırladınız mı? Fikir olması açısından listeleriniz varsa paylaşır mısınız? Ben de bu hafta sonuna kadar eksiklerimi tamamlamak istiyorum, annem gelecek ve yıkama/ütüleme işlerine başlayacağız. O arada çantayı da hazırlayayım diyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Bugün benimde kontrolüm vardı 34+5iz ama ultrason 37 diyor 1-2 hafta içinde doğum olur gibi dedi 3kilo 40gr dedi açlık tokluk şekerime tekrar bakılacak bebek çok iri olduğu için kilosu çok olur doğum son haftalara kalırsa zor olur dedi kızım normal doğumdu bu da şimdilik öyle gözüm korktu biran önce doğsun istiyorum artık

Cnm seninle günlerimiz aynı gibi benimde kizçem geçen hafta 2300 grdi doktor beni çok korkuttu 2 hafta önde diye şeker olabilir falan dedi senin normal mi diyo doktorun
Benimde 2hafta önde Bana da öyle diyor ben şeker de yüklettim aslında çıkmadı bişey şimdi birde tekrar açlık tokluk şekerine bakılacak bebek şuan 34+5 ve 3kilo

Sürekli midemin bulanmasından, iki hareket etsem artan tansiyondan, tansiyon artınca gelen titreme ve panik ataktan o kadar yoruldum ki. Psikolojim mahvoldu. Allah büyük dert vermesin lakin Allah var hiç kolay geçmiyor. En çok panik atak beni mahvediyor. Kafam sürekli uyuşuk ve bulanık ot gibiyim. Uykuya dalarken bile boğularak uyanıyorum. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum. Sorun hamilelikten mi benden mi bilmiyorum. Zaten kaç ay kusmayla geçti şimdi de kaç aydır tansiyonla uğraşıyorum. Üstüne yine ağır bulantılar eklendi. Napacağım ben böyle... bu içimdeki ölüm korkusu nasıl gidecek... niye beynimi kontrol edemiyorum çok zoruma gidiyor.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz . Ben aylardır decavit kullanıyorum ama doktorum mom vital plus önerdi ? Yanında Demir ilacı ile Omega da kullanıyorum . Mom vital okusun Devlette karşılamıyor gerek var mı acaba düşünüyorum

Yeni haftadan ve yeni aydan herkese günaydın
En az üçte birimizin doğum yapacağı ay geldi desem
Bende onlardan biriyim Allah kismet ederse.. Bir yandan mutluyum bebegim gözümün önünde olacak bir seymi oldu acaba paniklerim belki biraz olsun azalir. Kokusunu duyabilecegim, dokunabilecegim. bunlar heyecan verici. Bir yandan dogumdan korkuyorum her gece rüyalarima girmeye basladi. Ve biraz da kiskanclik mi desem koruma ic güdüsü mü desem bilemedim. benden baskasi dokunmasin istiyorum bebisime. Suan bana özel benimle bir. Dogunca babasi haricinde kimse dokunmasa keske

merhabalar öncelikle :) benim en başından beri 9 gün öndeydi zaten 22 günde bir regl oluyordum erken döllenme diye düşünmüştüm ama son 3 haftadır fln 5 gün daha ileri attı tam 2 hafta önde olmuş olduk doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi şeker tahlili fln yapmıştım hiçbişe çıkmamıştı şu an da bir problem yok içini ferah tut.. sen mutlu ol ki bebek daha mutlu huzurlu olsun.. yalnız tek takıldığım şey ben ne zaman doğum yaparım ultrason mu esas sat mı bilemedim:))

Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah hepimz sagkicakla alalim kucaklarimiza. Ucrwt olarak ne düsünüyosun ben alabilirim

merhaba kızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız doğumdan önce almam gerek ana kucağı olan ama kolay katlanan hafif az yer kaplayan bişe olsun istiyorum chicco lite way pek güzel gelmedi gözüme onun dışında başka önerisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…