2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar benim sezaryen piyatım 4 bin lira. Size ne kadar fiyat söylediler. Kayseri deyim siz hangi ildesiniz
Canım bende Kayseri deyim hangi hastahane seninki benim ilk hamilelikte sormuştum 1600civarı idi şimdi sanırım zamlarla 2000falan oldu sormadım dünyam a gidiyorum ben normalde sezeryan da aynı fiyat sanırım benim Allah bir aksilik vermezse normal olacak

Ebe bir arkadaşımız çocuk gelişimini tamamladığında doğuyor demişti beklemiyor sanırım bizimkiler önden tamamlayacak sen ultrasona göre kaç haftadasın?
arabaya bakayım bi canım sağol çok :)))

Pardon canım yazmışsın haftanı 37 görünüyorsan evet bence de hazırlıklarını tamamla bekle sadece ondan sonra Allahım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin ))

canım ben trio sprint aldım kullanışlı geldi 3lü travel set. Benim hoşuma gitti fiyatı da ben aldığımda uygundu istersen bir bak.

Ben imom ve gyno ferro sanol kullaniyorum. Dr um bunlari vermisti. Saglik ocagi decavit d-vit ve bir iki vitamin daha yazdi kullanmadim. Dr um da gerek yok dedi..

Hanımlar merhaba bende nasipse Aralık annesi olacağım inşallah sizin gibi bu haftalari görmeyi RABBİM bizede nasip etsin ve hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum topiginizi arada okuyorum bebisleriniz hep önden gidiyor maşallah bunun için yediginiz birşeyler varmı dha doğrusu anne karnındaki bebeğe ne kilo aldirir cevaplariniz icin teşekkür ederim..

Ben imom ve gyno ferro sanol kullaniyorum. Dr um bunlari vermisti. Saglik ocagi decavit d-vit ve bir iki vitamin daha yazdi kullanmadim. Dr um da gerek yok dedi..
İmom kullanan çok var demek ki bi kaç arkadaşıma da vermişlerdi . Decavit içerikmolarak karşılamıyor demişti bakayım imom ile mom vital arasında ne fark var

Son haftalara geldikçe malesef şekeri sabitlemek mümkün olmuyor. Ben insülin kullanmama rağmen sabahları genelde açlık 100 civarı tokluk da 160-180 arası . Allahın izniyle bişey olmaz inşallah korkma canım
canım teşekkür ederim cevabın için inan öyle stres yaptımki insüline başlasam düzelirmi acaba diye düşünüyordum diyetime uyuyorum günde 2 defa yürüyüş ona rağmen sabah açlık e sabah tokluk strese soktu beni
doktorun bu durum için bir şey söylüyormu canım birde bebek tam haftasındamı benimki 1 hafta falan önde oldu bu hafta

canımmm Allah yardımcın olsunn

Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah hepimz sagkicakla alalim kucaklarimiza. Ucrwt olarak ne düsünüyosun ben alabilirim
250lira, eke faturasını ekledim. Makina İn fotoğrafları büyük geldiği için hata verdi o yüzden ekleyemedim

Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah hepimz sagkicakla alalim kucaklarimiza. Ucrwt olarak ne düsünüyosun ben alabilirim
Teşekkür ederim bu arada, umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kavuşursun yavrularınıza da bizler gibi gszıydı, uyku sızdı, mamasoydı konuşursunux

Herkesin herseyi yasayis sekli farkli kendini suclama cunku hamileligin surecinde yasadigin sikintilarin sorumlusu sen degilsin. Duzelecek hersey merak etme

Merak etme dogunca azcik biri baksada uyusam diyeceksin :) gecicek bu hislee :)

İmom kullanan çok var demek ki bi kaç arkadaşıma da vermişlerdi . Decavit içerikmolarak karşılamıyor demişti bakayım imom ile mom vital arasında ne fark var
imomda omega var mom vital de omega yok ama prebiyotik var. Ilk gittigim doktor imom vermisti ikinci mom vital verdi sonuncusu sidefer verdi :)))

Bana Omega ayrıca verdi o yüzden mom vital verdi sanırım . İçerisinde Omega yok dediğin gibi canım . Mom vital den memnun muydun neden değiştirdi daha sonrasında acaba

Bana Omega ayrıca verdi o yüzden mom vital verdi sanırım . İçerisinde Omega yok dediğin gibi canım . Mom vital den memnun muydun neden değiştirdi daha sonrasında acaba
Sideferin demis orani yuksek ayrica demir kullanamiyorum cok rahatsiz ettigi icin bu midede emilmiyor. Rahatsizlik vermiyor. Mom vital deki prebiyotik tuvalete cikmami duzenlemisti acikcasi

Ultrasona göre 37canım normalde 35ama

Sideferin demis orani yuksek ayrica demir kullanamiyorum cok rahatsiz ettigi icin bu midede emilmiyor. Rahatsizlik vermiyor. Mom vital deki prebiyotik tuvalete cikmami duzenlemisti acikcasi
Anladım benim bağırsakla ilgili bir sorunum olmamıştı ama doktor söyleyince insan almayınca huzursuz oluyor . Ayrıca bide Omega kullanıyorum . Bu ay sanırım mom Vitalden devam edeceğimi . Huzursuz oldum almayınca :)

günayadın canım bişey sorcaktım sende kocaelindesin ya senin doktorun. kimdi

Bende kocaelindeyim -İstanbul’da da gidiyorum ama
Kocaellinde tıp merkezine gidiyorum kontrollere -AYŞEGÜL GÜRLERE, kadın gerçekten çok hoş Güler yüzlü ılımlı , hani bu şehirde doğum yapsam onu tercih ederdim hastane de çok temiz geldi bana, bir de hilal hanım vardı ama başiskelede açılan yeni şubeye gitmiş kendisi, millet kapısında sıra oluyordu..
hastanenin doğum ücretleri de sgklı normal de sezaryende 2000₺ dediler bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…