Canım bende Kayseri deyim hangi hastahane seninki benim ilk hamilelikte sormuştum 1600civarı idi şimdi sanırım zamlarla 2000falan oldu sormadım dünyam a gidiyorum ben normalde sezeryan da aynı fiyat sanırım benim Allah bir aksilik vermezse normal olacakArkadaşlar benim sezaryen piyatım 4 bin lira. Size ne kadar fiyat söylediler. Kayseri deyim siz hangi ildesiniz
canım ben trio sprint aldım kullanışlı geldi 3lü travel set. Benim hoşuma gitti fiyatı da ben aldığımda uygundu istersen bir bak.merhaba kızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız doğumdan önce almam gerek ana kucağı olan ama kolay katlanan hafif az yer kaplayan bişe olsun istiyorum chicco lite way pek güzel gelmedi gözüme onun dışında başka önerisi olan var mı ?
Bakayım canım teşekkür ederimcanım ben trio sprint aldım kullanışlı geldi 3lü travel set. Benim hoşuma gitti fiyatı da ben aldığımda uygundu istersen bir bak.
Ben imom ve gyno ferro sanol kullaniyorum. Dr um bunlari vermisti. Saglik ocagi decavit d-vit ve bir iki vitamin daha yazdi kullanmadim. Dr um da gerek yok dedi..Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz . Ben aylardır decavit kullanıyorum ama doktorum mom vital plus önerdi ? Yanında Demir ilacı ile Omega da kullanıyorum . Mom vital okusun Devlette karşılamıyor gerek var mı acaba düşünüyorum
İmom kullanan çok var demek ki bi kaç arkadaşıma da vermişlerdi . Decavit içerikmolarak karşılamıyor demişti bakayım imom ile mom vital arasında ne fark varBen imom ve gyno ferro sanol kullaniyorum. Dr um bunlari vermisti. Saglik ocagi decavit d-vit ve bir iki vitamin daha yazdi kullanmadim. Dr um da gerek yok dedi..
canım teşekkür ederim cevabın için inan öyle stres yaptımki insüline başlasam düzelirmi acaba diye düşünüyordum diyetime uyuyorum günde 2 defa yürüyüş ona rağmen sabah açlık e sabah tokluk strese soktu beniSon haftalara geldikçe malesef şekeri sabitlemek mümkün olmuyor. Ben insülin kullanmama rağmen sabahları genelde açlık 100 civarı tokluk da 160-180 arası . Allahın izniyle bişey olmaz inşallah korkma canım
canımmm Allah yardımcın olsunnSürekli midemin bulanmasından, iki hareket etsem artan tansiyondan, tansiyon artınca gelen titreme ve panik ataktan o kadar yoruldum ki. Psikolojim mahvoldu. Allah büyük dert vermesin lakin Allah var hiç kolay geçmiyor. En çok panik atak beni mahvediyor. Kafam sürekli uyuşuk ve bulanık ot gibiyim. Uykuya dalarken bile boğularak uyanıyorum. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum. Sorun hamilelikten mi benden mi bilmiyorum. Zaten kaç ay kusmayla geçti şimdi de kaç aydır tansiyonla uğraşıyorum. Üstüne yine ağır bulantılar eklendi. Napacağım ben böyle... bu içimdeki ölüm korkusu nasıl gidecek... niye beynimi kontrol edemiyorum çok zoruma gidiyor.
Canım hangi hastanenin fiyatıBen kocaelideyim sezeryanda normal dogum da ayni fiyat 2200 lira. Ayrica epidural normal dogum istersem +300 lira daha ödemem gerekiyomus
250lira, eke faturasını ekledim. Makina İn fotoğrafları büyük geldiği için hata verdi o yüzden ekleyemedimHayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah hepimz sagkicakla alalim kucaklarimiza. Ucrwt olarak ne düsünüyosun ben alabilirim
Teşekkür ederim bu arada, umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kavuşursun yavrularınıza da bizler gibi gszıydı, uyku sızdı, mamasoydı konuşursunuxHayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah hepimz sagkicakla alalim kucaklarimiza. Ucrwt olarak ne düsünüyosun ben alabilirim
Sürekli midemin bulanmasından, iki hareket etsem artan tansiyondan, tansiyon artınca gelen titreme ve panik ataktan o kadar yoruldum ki. Psikolojim mahvoldu. Allah büyük dert vermesin lakin Allah var hiç kolay geçmiyor. En çok panik atak beni mahvediyor. Kafam sürekli uyuşuk ve bulanık ot gibiyim. Uykuya dalarken bile boğularak uyanıyorum. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum. Sorun hamilelikten mi benden mi bilmiyorum. Zaten kaç ay kusmayla geçti şimdi de kaç aydır tansiyonla uğraşıyorum. Üstüne yine ağır bulantılar eklendi. Napacağım ben böyle... bu içimdeki ölüm korkusu nasıl gidecek... niye beynimi kontrol edemiyorum çok zoruma gidiyor.
Bende onlardan biriyim Allah kismet ederse.. Bir yandan mutluyum bebegim gözümün önünde olacak bir seymi oldu acaba paniklerim belki biraz olsun azalir. Kokusunu duyabilecegim, dokunabilecegim. bunlar heyecan verici. Bir yandan dogumdan korkuyorum her gece rüyalarima girmeye basladi. Ve biraz da kiskanclik mi desem koruma ic güdüsü mü desem bilemedim. benden baskasi dokunmasin istiyorum bebisime. Suan bana özel benimle bir. Dogunca babasi haricinde kimse dokunmasa keske
imomda omega var mom vital de omega yok ama prebiyotik var. Ilk gittigim doktor imom vermisti ikinci mom vital verdi sonuncusu sidefer verdi :)))İmom kullanan çok var demek ki bi kaç arkadaşıma da vermişlerdi . Decavit içerikmolarak karşılamıyor demişti bakayım imom ile mom vital arasında ne fark var
Sideferin demis orani yuksek ayrica demir kullanamiyorum cok rahatsiz ettigi icin bu midede emilmiyor. Rahatsizlik vermiyor. Mom vital deki prebiyotik tuvalete cikmami duzenlemisti acikcasiBana Omega ayrıca verdi o yüzden mom vital verdi sanırım . İçerisinde Omega yok dediğin gibi canım . Mom vital den memnun muydun neden değiştirdi daha sonrasında acaba
Ultrasona göre 37canım normalde 35amaEbe bir arkadaşımız çocuk gelişimini tamamladığında doğuyor demişti beklemiyor sanırım bizimkiler önden tamamlayacak sen ultrasona göre kaç haftadasın?
arabaya bakayım bi canım sağol çok :)))
Anladım benim bağırsakla ilgili bir sorunum olmamıştı ama doktor söyleyince insan almayınca huzursuz oluyor . Ayrıca bide Omega kullanıyorum . Bu ay sanırım mom Vitalden devam edeceğimi . Huzursuz oldum almayınca :)Sideferin demis orani yuksek ayrica demir kullanamiyorum cok rahatsiz ettigi icin bu midede emilmiyor. Rahatsizlik vermiyor. Mom vital deki prebiyotik tuvalete cikmami duzenlemisti acikcasi
günayadın canım bişey sorcaktım sende kocaelindesin ya senin doktorun. kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?