merhaba sana daHanımlar merhaba bende nasipse Aralık annesi olacağım inşallah sizin gibi bu haftalari görmeyi RABBİM bizede nasip etsin ve hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum topiginizi arada okuyorum bebisleriniz hep önden gidiyor maşallah bunun için yediginiz birşeyler varmı dha doğrusu anne karnındaki bebeğe ne kilo aldirir cevaplariniz icin teşekkür ederim..
teşekkür ederim sade kefir içilebilir mimerhaba sana da
valla ben süt ve süt ürünleri çok tükettim her gün mutlaka kefir içtim en az bir tane sade soda içtim yalnız bu hafta çok kaşar yemiştim 6 günde 250 gram almış ona bağladım ben bilemedim ama meyve sebze et süt ürünleri kısaca sağlıklı yediğin herşey sana artı olarak geri dönüyor... hayırlı doğumlar sana da :))
Çok haklısın. Benim eşim kendininkini sattı geçen gün. Ben bununla çok oynuyorum çocuğu ihmal ederim çok takıldım kaldım dedi. Bence satın
öyle zaten evde iki çocuk var kızım eşim bu 3. Olacak. Düşüncesiz İŞTE bugün bizim evlilik yıldönümü adamın taktığı bile yokYa varyaaaa dün gene geldi alttan girdi üstten çıktı ben salakmıyım iki şirinliğe tav oluyorum acaba
Gene verdim eline konsolu bir tane oynucam dedi... salonda uyumuşum üstüm açık saate bi baktım gece 03.30 halaaa içeride oynuyor ve sabah 8 de klkıp işe gidecek
Söylendim yattım sabah oldu alarmı çaldı ben duydum uyandımama onu uyandırmadım... aradan eğer geçti kendi kendine uyandı telefonuna baktı şarjı bitmiş kapanmış sAat 11 e geliyordu bir gidişi vardı ki görülmeye değer ohhhhh içimin yağları eridi sabah da sakladığı konsolları bulup kaldırdım daha ne dil dökerse döksün bitti benim için
İnsan yaşadıklarından ders çıkartır bizimki niye böyle ya evde bununla uğraşınca çocuk bakmak büyütmek gözümde büyüyor babasına çekerse diye korkuyorum....
Allahım sen koru
Amin canım hepimiZincanımmm Allah yardımcın olsunn
Herkesin herseyi yasayis sekli farkli kendini suclama cunku hamileligin surecinde yasadigin sikintilarin sorumlusu sen degilsin. Duzelecek hersey merak etme
Merak etme dogunca azcik biri baksada uyusam diyeceksin :) gecicek bu hislee :)
imomda omega var mom vital de omega yok ama prebiyotik var. Ilk gittigim doktor imom vermisti ikinci mom vital verdi sonuncusu sidefer verdi :)))
darısı başımıza. Bende 35_36 gibi ayrılırım belkiGünaydın hayırlı günler canlarişe gitmemek evde olmak çoooook güzel havalar da soğudu tam zamanında evdeyim
öyle zaten evde iki çocuk var kızım eşim bu 3. Olacak. Düşüncesiz İŞTE bugün bizim evlilik yıldönümü adamın taktığı bile yok
darısı başımıza. Bende 35_36 gibi ayrılırım belki
Aaa tarih konusu benimde karışık cnm bende 35 günde bir oluyordum doktor önce herkes gibi sanıp 15 Kasım demişti doğum ama sonradan 22 kasima çekmişti şimdide 19 Kasım falan diyormerhabalar öncelikle :) benim en başından beri 9 gün öndeydi zaten 22 günde bir regl oluyordum erken döllenme diye düşünmüştüm ama son 3 haftadır fln 5 gün daha ileri attı tam 2 hafta önde olmuş olduk doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi şeker tahlili fln yapmıştım hiçbişe çıkmamıştı şu an da bir problem yok içini ferah tut.. sen mutlu ol ki bebek daha mutlu huzurlu olsun.. yalnız tek takıldığım şey ben ne zaman doğum yaparım ultrason mu esas sat mı bilemedim:))
Bende bu hafta dikkat ettim geçen hafta doktor öyle deyince , bugün kontrolum vardı 2350 Gr olmuş şimdi normal dedi şekerimi de olcmustum bu hafta oda normal dediBenimde 2hafta önde Bana da öyle diyor ben şeker de yüklettim aslında çıkmadı bişey şimdi birde tekrar açlık tokluk şekerine bakılacak bebek şuan 34+5 ve 3kilo
evet aynıyız nerdeyse yakın doğururuz heralde haberleşelim sürekliAaa tarih konusu benimde karışık cnm bende 35 günde bir oluyordum doktor önce herkes gibi sanıp 15 Kasım demişti doğum ama sonradan 22 kasima çekmişti şimdide 19 Kasım falan diyorbende ne zaman dogururum hiç bilmiyorum benimde gelişimi hep önde gitti haftasına göre geçen hafta doktor beni çok korkuttu stres yaptım ama bugün yine kontrolum vardı bu hafta yememe dikkat ettim şimdi normal dedi 2350 Gr olmuş kizçem
neredeyse 14 haflıktan beri her gün içiyorumteşekkür ederim sade kefir içilebilir mi
valla ben sürekli endokrin ve diyetisyen birlikte götürüyorum her haftada gidiyorum. Sürekli diyet günde 7 defa ölçüm ... Son haftalara yaklaştıkça böyle oluyormuş malesef...Ay neden böyle oluyor bi bilgin var mi benim de tokluk fırladıdr.bana en son arada ölç dedi şimdi takıntılı gibi hepsini ölçmeye başladım
insüline başlayınca da istenilen seviyelere çok inmiyo yada benim öyle en azından. Ben 2 ünite ile başladım şimdi 11 ünite yapmama rağmen tokluk şekerim 160 larda seyrediyo. Endokrin sadece son haftalarda böyle olur çok normal diyor. Bebek büyüdükçe direnç artarmış. Benim geç döllenme olmuştu hep bir hafta geriden geliyordu zaten ilk defa bu ay açığı kapattı normal haftasına geldi. Yani aynı durum bende de var. Şeker olduğu için de son haftalara bırakmıyomuş doktorlar zaten. Ama hareketlerini çok ii takip et doktorum her seferinde beni uyarıyor. Son zamanlar ani bebek ölümleri de olurmuş. Aman canım seninde aklında olsuncanım teşekkür ederim cevabın için inan öyle stres yaptımki insüline başlasam düzelirmi acaba diye düşünüyordum diyetime uyuyorum günde 2 defa yürüyüş ona rağmen sabah açlık e sabah tokluk strese soktu beni
doktorun bu durum için bir şey söylüyormu canım birde bebek tam haftasındamı benimki 1 hafta falan önde oldu bu hafta
Rabbim şifalar versin canım, Allah yardımcınız olsun... İnşallah ameliyatınız da en güzel şekilde geçer ve bu süreci de olabilecek en güzel şekilde atlatırsınız...Arkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?