Teşekkürler canım. Bünye de zayıf düşüyor mıknatıs gibi çekiyoruz. Olmazsın umarım sen de.Çok geçmiş olsun havalar dengesiz ya ondan olmuştur..allah sifa versin tez vakitte..bende korkuyorum hastalıktan..
Canım niye aklına öyle şeyler getiriyorsun? Bazımızın hakkaten zor geçiyor hamileliği. Ama geçiyor işte sonuçta. Bebeğini gördüğünü kokladığını hayal et moralin bozukken. Pamuk ellerini, ayaklarını...Sürekli midemin bulanmasından, iki hareket etsem artan tansiyondan, tansiyon artınca gelen titreme ve panik ataktan o kadar yoruldum ki. Psikolojim mahvoldu. Allah büyük dert vermesin lakin Allah var hiç kolay geçmiyor. En çok panik atak beni mahvediyor. Kafam sürekli uyuşuk ve bulanık ot gibiyim. Uykuya dalarken bile boğularak uyanıyorum. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum. Sorun hamilelikten mi benden mi bilmiyorum. Zaten kaç ay kusmayla geçti şimdi de kaç aydır tansiyonla uğraşıyorum. Üstüne yine ağır bulantılar eklendi. Napacağım ben böyle... bu içimdeki ölüm korkusu nasıl gidecek... niye beynimi kontrol edemiyorum çok zoruma gidiyor.
Allah şifa versin küçücükler ama esirgeyeni var. İyi haberlerinizi bekleriz inşallah.Arkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Arkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Ben her özel günde kendime aynı şeyi diyorum. Ama beklentisiz ümitsiz hayat geçmiyor her ne kadar hayallerin yıkılsada. Birde ben hayal kırıklığı yaşamamak için pazardan hatırlattım pazartesi günlerden ne falan diye ama yok kot kafalı işte.Bir ümit son ana kadar insan beklenti içinde oluyor , kendini neye inandırmak neyin gerçekleşmesini istiyorsa ona inandırıyor ama beklentilerin hep boş çıkması- yaşanılan hayal kırıklıkları insanı hayattan soğutuyor , kadınlar erkeklerden bu yüzden daha erken olgunlaşıyor, benim de 18 gün sonra yıldönümüm sen söyleyince farkına vardım ama bende bi beklenti içinde olmayacağım - düş kırıklığı yaşamamak için...
rabbim yardımcınız olsun. Evladını sağ salim sana bağışlasınArkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Canım Allah bebeğinin de senin de yardımcınız oldun. İnşallah hiç bir müdaheleye gerek duymadan sağsalim doğar bebeğinArkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Ben 2 kez gittim endokrin ve diyetisyene çünkü son bikac güne kadar sorun yoktu hep normaldi iyiydivalla ben sürekli endokrin ve diyetisyen birlikte götürüyorum her haftada gidiyorum. Sürekli diyet günde 7 defa ölçüm ... Son haftalara yaklaştıkça böyle oluyormuş malesef...
Malesef bende duramıyorum sürekli ayakta eğil kalk halindeyim . İş bitmiyo ki. İşi bitirsen arkandan geri dağılıyor. Karnım sürekli sertleşşiyo bu sıra bakalım sonumuz hayır olsun.Bende sabah oglani okula goturuyorum mecburen kalkiyorum. Bide benim canim durmuo illa bi isin ucundan tutacam yada bi yere gidicem ama bugun dinlenicembu hafta tum eksikleri bitirip cantami hazirlayip kapatma derdindeyim.
Bende gecen kontrolde vermisim. Ilk hamileligimde bu aylarda cok kilo aliyordum. Ben vermistim ama kizim 400 gr almis. Doktorum en sevdigim hamile kendi almayip bebegi buyuten demisti. Bebek gelistigi surece sikinti yapma kilo almamayi.
Canim ben izmit merkezde degilim. Istanbula cok yakinim okan universitesi hastanesine gidiyorum. Doktorum cihan karadag cok memnunum kendisinden. Hastaneden de memnunum. Ama sana uzak kalir sanirim sen izmit merkezdesin bana 20 dk yok hastanenin mesafesi
canım teşekkür ederim cevabın için inan öyle stres yaptımki insüline başlasam düzelirmi acaba diye düşünüyordum diyetime uyuyorum günde 2 defa yürüyüş ona rağmen sabah açlık e sabah tokluk strese soktu beni
doktorun bu durum için bir şey söylüyormu canım birde bebek tam haftasındamı benimki 1 hafta falan önde oldu bu hafta
Hanımlar merhaba bende nasipse Aralık annesi olacağım inşallah sizin gibi bu haftalari görmeyi RABBİM bizede nasip etsin ve hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum topiginizi arada okuyorum bebisleriniz hep önden gidiyor maşallah bunun için yediginiz birşeyler varmı dha doğrusu anne karnındaki bebeğe ne kilo aldirir cevaplariniz icin teşekkür ederim..
Arkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Çok teşekkür ederim canım cok sağolCok ozel bi cabaya gerek yok cnm. Bu biraz kan akisiyla ilgili. Kendi adima soyleyeyim canimin istedigini yedim. Sadece gec saatte yememeye fastfood ve aburcubur tuketmemeye calistim. Bebekler en cok kalsiyuma ihtiyac duyuyor. O yuzden sut yumurta yogurt kefir peynire agirlik ver. Cig kuruyemis yiyebilirsin meyve ile birlikte. Ben muz toplasan 5kez ancak yemisimdir kasarda bulanti doneminde tost olarak tukettim ama oda sayili. Onun disinda yemekten yarimsaat 1 saat sonra soluna uzanabilirsin. Bunlar disinda hala zayifsa yapisaldir. Ama kilolu olmasi da iyi degil haftasinda olmasi en guzelidir
Tmm çok teşekkür ederim canımneredeyse 14 haflıktan beri her gün içiyorum
Canım Kızılay'ın sodyum oranı aşırı yüksek. Özellikle hamilelikte tuz alımımız kısıtlanmışken sodyum oranı yüksek olmayan maden sularını tercih etmeni tavsiye ederim...kızlar merhaba aranızda krampları olan magnezyum eksikliği bulunan ek takviye kullananlar varsa, naçizane Önerim günde 1 tane Kızılay Maden Suyu için. Doktorum bana osteocare vitamin hapı verdi. Kalsiyum, magnezyum, içeriğine baktım Kızılay Maden Suyu günlük magnezyum ihtiyacı mı karşılarken ilaç da onun yarısı kadar magnezyum var. başka marka maden sularına da baktım fakat en yüksek oran Kızılay maden suyunda. Beypazarı maden suyunda ise kalsiyum oranı fazla. Tabii bahsettikleri doğal maden suları Meyvesiz ve şekersiz. Belki sizin de İşinize yarar
Firma ile iletişime geç canım. Ürün incelemeye gönderiliyor ya da iade alıyorlar ya parasını ya da telafi ürün gönderiyorlar. Tüketici hattı varsa onu ara. Tüketici haklarına kadar gidicem ilgilenmezseniz de. Hemen çözüyorlar.Kızlar bugün Yusuf için bebek sampuani aldık. Arkadaşlar temiz içerikli olan şampuanlarin listeni paylaşmıştı ben de migrosta hipp satılıyormus diye onu deneyelim dedim. Ufacık şişeye 30 TL verdiğim yetmezmis gibi bir de fena halde göz yakıyorönce kendim deneyeyim dedim aldığıma pişman oldum...
Canım Kızılay'ın sodyum oranı aşırı yüksek. Özellikle hamilelikte tuz alımımız kısıtlanmışken sodyum oranı yüksek olmayan maden sularını tercih etmeni tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?