2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun havalar dengesiz ya ondan olmuştur..allah sifa versin tez vakitte..bende korkuyorum hastalıktan..
Teşekkürler canım. Bünye de zayıf düşüyor mıknatıs gibi çekiyoruz. Olmazsın umarım sen de.

Canım niye aklına öyle şeyler getiriyorsun? Bazımızın hakkaten zor geçiyor hamileliği. Ama geçiyor işte sonuçta. Bebeğini gördüğünü kokladığını hayal et moralin bozukken. Pamuk ellerini, ayaklarını...

Allah şifa versin küçücükler ama esirgeyeni var. İyi haberlerinizi bekleriz inşallah.

Rabbim şifa versin inşallah. İyi düşünün, dua edin, en iyisi olsun umarım

Ben her özel günde kendime aynı şeyi diyorum. Ama beklentisiz ümitsiz hayat geçmiyor her ne kadar hayallerin yıkılsada. Birde ben hayal kırıklığı yaşamamak için pazardan hatırlattım pazartesi günlerden ne falan diye ama yok kot kafalı işte.

rabbim yardımcınız olsun. Evladını sağ salim sana bağışlasın

Canım Allah bebeğinin de senin de yardımcınız oldun. İnşallah hiç bir müdaheleye gerek duymadan sağsalim doğar bebeğin

Merhaba sevgili kasım anneleri benimde hayalimdi kasım annesi olmak ama nasipte şubat annesi olmak varmış.Allah bebeklerimizi sağlıcakla kulaklarımıza almayı almayı nasip etsin.Sizlere birşey sormak istiyorum şuanda Bursa da yaşıyorum fakat Adanaya gitme gibi bir durum söz konusu
aranızda Adanada yaşayan arkadaşlardan doktor ve hastane tavsiyesi almak istiyorum. Kalın sağlıcakla...

valla ben sürekli endokrin ve diyetisyen birlikte götürüyorum her haftada gidiyorum. Sürekli diyet günde 7 defa ölçüm ... Son haftalara yaklaştıkça böyle oluyormuş malesef...
Ben 2 kez gittim endokrin ve diyetisyene çünkü son bikac güne kadar sorun yoktu hep normaldi iyiydi bende sürekli diyet ve yürüyüş yapıyorum kaçamak nerdeyse hiç eğer öyleyse zaten yapacak bisey yok

Kızlar bugün Yusuf için bebek sampuani aldık. Arkadaşlar temiz içerikli olan şampuanlarin listeni paylaşmıştı ben de migrosta hipp satılıyormus diye onu deneyelim dedim. Ufacık şişeye 30 TL verdiğim yetmezmis gibi bir de fena halde göz yakıyor önce kendim deneyeyim dedim aldığıma pişman oldum...

Malesef bende duramıyorum sürekli ayakta eğil kalk halindeyim . İş bitmiyo ki. İşi bitirsen arkandan geri dağılıyor. Karnım sürekli sertleşşiyo bu sıra bakalım sonumuz hayır olsun.

Canım merhaba senin aynı durumunu ben yaşadım ben de Gebelik şekeri çıktı. Sabahları önceleri 85-90 olan şekerim son bir aydır 100-105 çıkmaya başlamıştı. Ben de tekrar dahiliyeden randevu alıp Açlık şekerime baktırdım. ama çok ilginçtir ki laboratuvar ölçümlerinde sabah açlık Şekerim tam tersini 67 yani çok düşük çıktı. Doktor parmak ölçümlerinde cihazlarda oynama olabiliyor dedi. diyetine dikkat et mümkünse ekmek kullanma hamur işlerinden uzak dur dedi. Toklukta biz 180 ve üzeri insülin başlıyoruz dedi. kendine çok sıkıntı etme ama yine de bir git laboratuvar ölçümünü de yaptır. benim bebekte bir hafta önden gidiyor.

Cok ozel bi cabaya gerek yok cnm. Bu biraz kan akisiyla ilgili. Kendi adima soyleyeyim canimin istedigini yedim. Sadece gec saatte yememeye fastfood ve aburcubur tuketmemeye calistim. Bebekler en cok kalsiyuma ihtiyac duyuyor. O yuzden sut yumurta yogurt kefir peynire agirlik ver. Cig kuruyemis yiyebilirsin meyve ile birlikte. Ben muz toplasan 5kez ancak yemisimdir kasarda bulanti doneminde tost olarak tukettim ama oda sayili. Onun disinda yemekten yarimsaat 1 saat sonra soluna uzanabilirsin. Bunlar disinda hala zayifsa yapisaldir. Ama kilolu olmasi da iyi degil haftasinda olmasi en guzelidir

canım Rabbim şifa versin inşallah Sağlıkla sıhhatle bebeğini kavuşursun. bu teşhisi ilk defa duyuyorum Sen de belirtileri var mıydı canım Nasıl belli oldu.

Çok teşekkür ederim canım cok sağol

kızlar merhaba aranızda krampları olan magnezyum eksikliği bulunan ek takviye kullananlar varsa, naçizane Önerim günde 1 tane Kızılay Maden Suyu için. Doktorum bana osteocare vitamin hapı verdi. Kalsiyum, magnezyum, içeriğine baktım Kızılay Maden Suyu günlük magnezyum ihtiyacı mı karşılarken ilaç da onun yarısı kadar magnezyum var. başka marka maden sularına da baktım fakat en yüksek oran Kızılay maden suyunda. Beypazarı maden suyunda ise kalsiyum oranı fazla. Tabii bahsettikleri doğal maden suları Meyvesiz ve şekersiz. Belki sizin de İşinize yarar

Canım Kızılay'ın sodyum oranı aşırı yüksek. Özellikle hamilelikte tuz alımımız kısıtlanmışken sodyum oranı yüksek olmayan maden sularını tercih etmeni tavsiye ederim...

Firma ile iletişime geç canım. Ürün incelemeye gönderiliyor ya da iade alıyorlar ya parasını ya da telafi ürün gönderiyorlar. Tüketici hattı varsa onu ara. Tüketici haklarına kadar gidicem ilgilenmezseniz de. Hemen çözüyorlar.

Canım Kızılay'ın sodyum oranı aşırı yüksek. Özellikle hamilelikte tuz alımımız kısıtlanmışken sodyum oranı yüksek olmayan maden sularını tercih etmeni tavsiye ederim...

canım buna ben hiç dikkat etmemiştim. önceleri sürekli Beypazarı kullanıyordum. tuzu çok aşırı tüketen birisi de değilim Çok şükür ödem şişlik de yok henüz ama. Daha 34 teyiz. sonra oluşur mu bilemiyorum. hamilelikte en fazla alınması gereken sodyum miktarımız ne kadar.. Ben de oh mis gibi magnezyum kaynağı buldum diye seviniyordum. Her akşam bir şişe içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…