2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben de eskiden tadını seviyorum diye Kızılay içerdim. Fakat normal insan için bile çok yüksek sodyumu... Özkaynak içiyoruz o yüzden biz, en düşük sodyum özkaynakta benim karşılaştırdıklarım arasında...

Canım ben fakültenin özelindeyim 2000 iyiymiş inşallah değişmemiştir. Hayırla kurtulalım

Canim dualarim seninle ve bebisinle insallah korktugunuz gibi olmaz. Perinatologun teshisi daha dogru olmuyormu burda taksimde bi perinatolog vardi adini tam hatirlamiorum turkiyede en iyisi o die biliyorum bu tarz teshislerde. Acaba baska bi uzmana dahami gorunseniz.

Malesef bende duramıyorum sürekli ayakta eğil kalk halindeyim . İş bitmiyo ki. İşi bitirsen arkandan geri dağılıyor. Karnım sürekli sertleşşiyo bu sıra bakalım sonumuz hayır olsun.

Bitmio gercekten az once bi sepet camasir katladim simdi oglan uyuyunca gidip kurutmadakileri cikaricam o sepet yine dolacak. Bi yandan camasir makinesi calisio ondan cikanlarin bi kismi asilacak bi kismi kurutmaya girecek. O arada bulasik makinesi bitti dudugunu calacak. )) bitmiyor kesinlikle

Slm kızlar çatı muayenesi olan varmı içinizde kaçıncı haftada oluyor ben nedense çok korkuyorum 35inci haftadayim nst de henüz girmedim tansiyon bı yüksek bı düşük

canım Rabbim şifa versin inşallah Sağlıkla sıhhatle bebeğini kavuşursun. bu teşhisi ilk defa duyuyorum Sen de belirtileri var mıydı canım Nasıl belli oldu.
Bende ilk defa duydum. Hiç bir belirti yok. Hep prof.a gittim. Detaylıuı da perinatolog prof yaptı. Hiç sorun yoktu her şey yolundaydı şimdiye kadar. Doktorum kafası 1 hafta büyük diye tekrar perinatolog aytıntılı baksın dedi. Hemen alt kata perinayoloğa indim doçent o da. Kafada sorun yok dedi. Ama kalp sağa itilip iş dedi. Şüphelendiğim şeyler var MR çekilin bakalım dedi. Çekildik öyle belli oldu. Sonra başka bir perinatolog prof a gittik o yok öyle bir şey dedi varsa da çok küçük dedi. Mr cd sini tanıdığı bir radyolog prof a tekrar okuttu o kişi var doğru teşhis dedi biz tekrar yıkıldık tabi. Nadir görülen bir şeymiş. Ölümle sonuçlanan da çok. Tamamen ciğer gelişimine bağlı her şey. Organlar sıkıştırdığı için ciğer gelişecek yer bulamıyormuş. Dua dan başka yapacak bir şey yok

Canım allah yardımcınız olsun dualarım sizinle. Tez vakitte şifa bulsun miniğin inşallah..

Başka bir perinatolog prof.a da gittik cnm. O yok dedi olsa da çok küçük dedi. Bu haftalarda benim görebilmem çok zor dedi. 20-24.haftalarda organlar daha iyi görülürmüş. Ama içiniz rahat olsun dedi bize bir arkadaşına o da rafyolog prof. Ona da mr cd sini okuttu. O var dedi tekrar umudum gitti. Şimdi perinatolog doçent takip ediyor her hafta. Bebeğin bir ciğerini görüyor diğerini görmüyor bu da beni çok korkutıyor. Aytınılıyı çektirdiğimiz prof u aradık o da o hafta da yoktu öyle bir ley dedi. Sonradan da olabilir dedi. Böyle işte

Rabbim tez vakitte şifa versin bebişine inşaallh , duamız sizinle . .

Allah şifa versin canım hayırlısıyla düzelir inşallah dua edicem senin ve bebeğin için.

Canım aynı şey mi bilmiyorum ama salihe hamileyken temmuz annelerinde bir arkadaşa da doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor dediler. Kist gibi birşey görünüyordu akciğerinin bir tanesinde. Hatta o yüzden doğumda cerrah olması gerektiği için planlı sezeryan oldu ama çok şükür bebegi doğar dogmaz ameliyatsız da nefes aldı. Aylarca gayet sağlıkla büyüdü yanlış hatırlamıyorsam 1 yaşında filan da ameliyatını oldu şimdi gayet sağlıklı elhamdülillah. Hepimizin yavrusu Allah'a emanet. Rabbim korktuklarımizdan emin eylesin. İnşallah sen ve bebegin de bu imtihanı en güzel şekilde atlatacaksiniz

Canım rabbim şifa versin bak en azından erken teşhis edilmiş. Bu da bir nimet, en azından hemen müdahale edilir. Gönlünü ferah tut. İnşallah sağlıkla sıhhatle büyüteceksin bebeğini canım. Dualarımız seninle..

Selam osteocare ben de kullanıyorum aylardır
Maden suyu da içiyorum kızılcahamam içiyorum genelde ya da beypazarı
Kızılayında deneyeyim
OsterocAre günde 2 tablet mi içiyorsun

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şeye gerek kalmaz da iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…