- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım ben de eskiden tadını seviyorum diye Kızılay içerdim. Fakat normal insan için bile çok yüksek sodyumu... Özkaynak içiyoruz o yüzden biz, en düşük sodyum özkaynakta benim karşılaştırdıklarım arasında...canım buna ben hiç dikkat etmemiştim. önceleri sürekli Beypazarı kullanıyordum. tuzu çok aşırı tüketen birisi de değilim Çok şükür ödem şişlik de yok henüz ama. Daha 34 teyiz. sonra oluşur mu bilemiyorum. hamilelikte en fazla alınması gereken sodyum miktarımız ne kadar.. Ben de oh mis gibi magnezyum kaynağı buldum diye seviniyordum. Her akşam bir şişe içiyorum...
Canım bende Kayseri deyim hangi hastahane seninki benim ilk hamilelikte sormuştum 1600civarı idi şimdi sanırım zamlarla 2000falan oldu sormadım dünyam a gidiyorum ben normalde sezeryan da aynı fiyat sanırım benim Allah bir aksilik vermezse normal olacak
canım fakültenin özelinde doğum ücreti ne kadar yani akademik personel i geliyor doğumaCanım ben fakültenin özelindeyim 2000 iyiymiş inşallah değişmemiştir. Hayırla kurtulalım
Arkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Malesef bende duramıyorum sürekli ayakta eğil kalk halindeyim . İş bitmiyo ki. İşi bitirsen arkandan geri dağılıyor. Karnım sürekli sertleşşiyo bu sıra bakalım sonumuz hayır olsun.
Evet cnm bence deevet aynıyız nerdeyse yakın doğururuz heralde haberleşelim sürekli
Bende ilk defa duydum. Hiç bir belirti yok. Hep prof.a gittim. Detaylıuı da perinatolog prof yaptı. Hiç sorun yoktu her şey yolundaydı şimdiye kadar. Doktorum kafası 1 hafta büyük diye tekrar perinatolog aytıntılı baksın dedi. Hemen alt kata perinayoloğa indim doçent o da. Kafada sorun yok dedi. Ama kalp sağa itilip iş dedi. Şüphelendiğim şeyler var MR çekilin bakalım dedi. Çekildik öyle belli oldu. Sonra başka bir perinatolog prof a gittik o yok öyle bir şey dedi varsa da çok küçük dedi. Mr cd sini tanıdığı bir radyolog prof a tekrar okuttu o kişi var doğru teşhis dedi biz tekrar yıkıldık tabi. Nadir görülen bir şeymiş. Ölümle sonuçlanan da çok. Tamamen ciğer gelişimine bağlı her şey. Organlar sıkıştırdığı için ciğer gelişecek yer bulamıyormuş. Dua dan başka yapacak bir şey yokcanım Rabbim şifa versin inşallah Sağlıkla sıhhatle bebeğini kavuşursun. bu teşhisi ilk defa duyuyorum Sen de belirtileri var mıydı canım Nasıl belli oldu.
Canım allah yardımcınız olsun dualarım sizinle. Tez vakitte şifa bulsun miniğin inşallah..Arkadaşlar sizden DUA istiyorum. Bebeğime 32.haftada diyafram hernisi teşhisi kondu.Şimdiye kadar her şeyi iyiydi tüm tahlillerini ve ayrıntılıyı yaptırmıştık. Başka bir perinatolog prof a gösterdik o yok dedi. Radyolog prof mr cd sine baktı teşhis doğru dedi. 37.haftaya kadar bekleyeceğiz. Doğunca solunum cihazına bağlanıp ameliyat olacak. Sizlerden dua istiyorum ne olur beni ve bebğim için aklınıza geldikçe dua edin özelllikle doğuma girerken
Başka bir perinatolog prof.a da gittik cnm. O yok dedi olsa da çok küçük dedi. Bu haftalarda benim görebilmem çok zor dedi. 20-24.haftalarda organlar daha iyi görülürmüş. Ama içiniz rahat olsun dedi bize bir arkadaşına o da rafyolog prof. Ona da mr cd sini okuttu. O var dedi tekrar umudum gitti. Şimdi perinatolog doçent takip ediyor her hafta. Bebeğin bir ciğerini görüyor diğerini görmüyor bu da beni çok korkutıyor. Aytınılıyı çektirdiğimiz prof u aradık o da o hafta da yoktu öyle bir ley dedi. Sonradan da olabilir dedi. Böyle işteCanim dualarim seninle ve bebisinle insallah korktugunuz gibi olmaz. Perinatologun teshisi daha dogru olmuyormu burda taksimde bi perinatolog vardi adini tam hatirlamiorum turkiyede en iyisi o die biliyorum bu tarz teshislerde. Acaba baska bi uzmana dahami gorunseniz.
Bitmio gercekten az once bi sepet camasir katladim simdi oglan uyuyunca gidip kurutmadakileri cikaricam o sepet yine dolacak. Bi yandan camasir makinesi calisio ondan cikanlarin bi kismi asilacak bi kismi kurutmaya girecek. O arada bulasik makinesi bitti dudugunu calacak.)) bitmiyor kesinlikle
Rabbim tez vakitte şifa versin bebişine inşaallh , duamız sizinle . .Başka bir perinatolog prof.a da gittik cnm. O yok dedi olsa da çok küçük dedi. Bu haftalarda benim görebilmem çok zor dedi. 20-24.haftalarda organlar daha iyi görülürmüş. Ama içiniz rahat olsun dedi bize bir arkadaşına o da rafyolog prof. Ona da mr cd sini okuttu. O var dedi tekrar umudum gitti. Şimdi perinatolog doçent takip ediyor her hafta. Bebeğin bir ciğerini görüyor diğerini görmüyor bu da beni çok korkutıyor. Aytınılıyı çektirdiğimiz prof u aradık o da o hafta da yoktu öyle bir ley dedi. Sonradan da olabilir dedi. Böyle işte
Allah şifa versin canım hayırlısıyla düzelir inşallah dua edicem senin ve bebeğin için.Başka bir perinatolog prof.a da gittik cnm. O yok dedi olsa da çok küçük dedi. Bu haftalarda benim görebilmem çok zor dedi. 20-24.haftalarda organlar daha iyi görülürmüş. Ama içiniz rahat olsun dedi bize bir arkadaşına o da rafyolog prof. Ona da mr cd sini okuttu. O var dedi tekrar umudum gitti. Şimdi perinatolog doçent takip ediyor her hafta. Bebeğin bir ciğerini görüyor diğerini görmüyor bu da beni çok korkutıyor. Aytınılıyı çektirdiğimiz prof u aradık o da o hafta da yoktu öyle bir ley dedi. Sonradan da olabilir dedi. Böyle işte
Bende ilk defa duydum. Hiç bir belirti yok. Hep prof.a gittim. Detaylıuı da perinatolog prof yaptı. Hiç sorun yoktu her şey yolundaydı şimdiye kadar. Doktorum kafası 1 hafta büyük diye tekrar perinatolog aytıntılı baksın dedi. Hemen alt kata perinayoloğa indim doçent o da. Kafada sorun yok dedi. Ama kalp sağa itilip iş dedi. Şüphelendiğim şeyler var MR çekilin bakalım dedi. Çekildik öyle belli oldu. Sonra başka bir perinatolog prof a gittik o yok öyle bir şey dedi varsa da çok küçük dedi. Mr cd sini tanıdığı bir radyolog prof a tekrar okuttu o kişi var doğru teşhis dedi biz tekrar yıkıldık tabi. Nadir görülen bir şeymiş. Ölümle sonuçlanan da çok. Tamamen ciğer gelişimine bağlı her şey. Organlar sıkıştırdığı için ciğer gelişecek yer bulamıyormuş. Dua dan başka yapacak bir şey yok
Bende ilk defa duydum. Hiç bir belirti yok. Hep prof.a gittim. Detaylıuı da perinatolog prof yaptı. Hiç sorun yoktu her şey yolundaydı şimdiye kadar. Doktorum kafası 1 hafta büyük diye tekrar perinatolog aytıntılı baksın dedi. Hemen alt kata perinayoloğa indim doçent o da. Kafada sorun yok dedi. Ama kalp sağa itilip iş dedi. Şüphelendiğim şeyler var MR çekilin bakalım dedi. Çekildik öyle belli oldu. Sonra başka bir perinatolog prof a gittik o yok öyle bir şey dedi varsa da çok küçük dedi. Mr cd sini tanıdığı bir radyolog prof a tekrar okuttu o kişi var doğru teşhis dedi biz tekrar yıkıldık tabi. Nadir görülen bir şeymiş. Ölümle sonuçlanan da çok. Tamamen ciğer gelişimine bağlı her şey. Organlar sıkıştırdığı için ciğer gelişecek yer bulamıyormuş. Dua dan başka yapacak bir şey yok
İlk gebeliğimde 37 de yapmışlardı ağrısı var evet ;(Slm kızlar çatı muayenesi olan varmı içinizde kaçıncı haftada oluyor ben nedense çok korkuyorum 35inci haftadayim nst de henüz girmedim tansiyon bı yüksek bı düşük
Gölcük aile konak hastanesi canim fiyata fotograf cekimi de dahilCanım hangi hastanenin fiyatı
1-7 ekim emzirme haftasi diye indirime girmis e bebekte ve jokerde süt sagma makinalari. Esim bana almis canim bugun cok tesekkur ederim :)250lira, eke faturasını ekledim. Makina İn fotoğrafları büyük geldiği için hata verdi o yüzden ekleyemedimEki Görüntüle 2193954
kızlar merhaba aranızda krampları olan magnezyum eksikliği bulunan ek takviye kullananlar varsa, naçizane Önerim günde 1 tane Kızılay Maden Suyu için. Doktorum bana osteocare vitamin hapı verdi. Kalsiyum, magnezyum, içeriğine baktım Kızılay Maden Suyu günlük magnezyum ihtiyacı mı karşılarken ilaç da onun yarısı kadar magnezyum var. başka marka maden sularına da baktım fakat en yüksek oran Kızılay maden suyunda. Beypazarı maden suyunda ise kalsiyum oranı fazla. Tabii bahsettikleri doğal maden suları Meyvesiz ve şekersiz. Belki sizin de İşinize yarar
Başka bir perinatolog prof.a da gittik cnm. O yok dedi olsa da çok küçük dedi. Bu haftalarda benim görebilmem çok zor dedi. 20-24.haftalarda organlar daha iyi görülürmüş. Ama içiniz rahat olsun dedi bize bir arkadaşına o da rafyolog prof. Ona da mr cd sini okuttu. O var dedi tekrar umudum gitti. Şimdi perinatolog doçent takip ediyor her hafta. Bebeğin bir ciğerini görüyor diğerini görmüyor bu da beni çok korkutıyor. Aytınılıyı çektirdiğimiz prof u aradık o da o hafta da yoktu öyle bir ley dedi. Sonradan da olabilir dedi. Böyle işte
Selam osteocare ben de kullanıyorum aylardır
Maden suyu da içiyorum kızılcahamam içiyorum genelde ya da beypazarı
Kızılayında deneyeyim
OsterocAre günde 2 tablet mi içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?