2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım günde bir tablet içiyorum. Bir şişede maden suyu içmeye çalışıyorum.
İçinde günde iki diyor hamileler için
Ancak günlük değeri karşılıyor
Ben 2 tane içmediğimde hemen kramplar başlıyor
Tek içip maden suyu içsem de kramplara çare olmadı
Öyle de deneyebilirsin

Günaydın kızlaar. Sanırım son 5 iş günüm inşallah

Ohhh masallah ikinize de sevindim normal doğum demesine geçen sefer üzülmüştün çünkü allah gönlüne göre versin inşallah canım:)
Amin kuzumm rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
güzel haberler almışsın cnm maşallah.. sizin doktorun ultrasonu çok iyi ne güzel görüntüler veriyor bende oğluşumu net görebilmek için bir kere muayeneye gitsem kendisine diyorum ne kadar muayene ücreti
80tl canım ücreti. Evet net görüntü veriyo ama bu sefer ben bizim sıpadan bişey anlamadım doktor gösterdi :)) yüzünü koluna dayamış yandan dil çıkarıyodu :) ikincisinde direkt 5parmağını açıp yüzünü kapattı sıpa :)
Oy maşallah, sağlıcakla sağ salim kucağına al inşaşlah canım
Biz pullucuğumun tavsiyesi üzerine joie muze xl alıcaz canım. Mağazada denedim. Hafif kullanışlı tek elle açılıp kapanabiliyo. Oto koltuğu(ana kucağı) da mevcut. Fiyatıda gayet uygun bi bak istersen canım

Öyle ikilemdeyim ki yine kızlar. Bir yanım bian önce işten çıkmak istiyo, diğer yanım bu şartlarda çalışmak en iyisiydi diyo. Ama dün eleman aldılar zaten benim işten çıkarılmam eli kulağında
Belki haftayı bile tamamlamam, bi yandan işime de gelecek ama bu evde duramama psikolojisi beni mahvediyor. Ay neyse hayırlısı neyse o olsun inşallah. Evde durursam tospiğin kıyafetlerini yıkıycam hazırlıycam inşallah

Selam osteocare ben de kullanıyorum aylardır
Maden suyu da içiyorum kızılcahamam içiyorum genelde ya da beypazarı
Kızılayında deneyeyim
OsterocAre günde 2 tablet mi içiyorsun
Kızılcahamam ve kızılay maden sularında nitrite rastlanmış canım içmeni tavsiye etmem. Beypazarını içmeye devam edebilirsin. Hatta nitrit rastlanan maden suları yazarsan listesi çıkıyo. Bizim evde 5tane kızılay maden suyu var içesim gelmiyo içim kabul etmiyo kaç aydır. Atamadım da bi türlü

Günaydın canım sen hangi hastaneye gidiyordun ? Doğum ücreti neydi?
Hiç merak etme evde Olunca insan her gün birşeyle uğraşıyor şu gibi akıp geçiyor. ÇABUK YORULUYORUM diye artık dışarı hiç çıkmak istemiyorum o kadar adar yani

Haftada 2 tane falan ancak içiyorum, beypazarı kalmamıştı markette kızılcahamam aldık o bana sert geldi pek içemedim.

Canım Kızılay'ın sodyum oranı aşırı yüksek. Özellikle hamilelikte tuz alımımız kısıtlanmışken sodyum oranı yüksek olmayan maden sularını tercih etmeni tavsiye ederim...
Birde kızılayda nitrit oranı çok yüksekmiş kızlar. İçilmesi tavsiye edilmiyor . Bikaç firmada daha nitrite rastlanmış bi bakıp ona göre için derim

Günaydın kuzumm. Reyap hastanesine gidiyorum :) doğum normal 2000 sezaryen 2450 inşallah zam gelmediyse. Ay inşallah çabucak geçer ya hoş biliyosun işlerde var evde ama şuan resmen içim daralıyor elim ayağım titriyo strest yapıyorum :))
Haftada 2 tane falan ancak içiyorum, beypazarı kalmamıştı markette kızılcahamam aldık o bana sert geldi pek içemedim.
İçmede zaten kuzum. Normalde ben pek takmazdım o tarz şeyleri ama bebekten midir yoksa nitriti okudum ondan mıdır bilmem içim kabul etmiyo

Canım şimdiden geçmiş olsun.rabbim şifa versin insaAllah

akışına bırak herşey doğuma kadar 4 4 lük olmayacak bu düşünceye alıştır canım kendini :) . Hep bir eksik kalacak gibi geliyor bana üzerimde stres var ama bunu minimuma indirmek gerek hem bişeyleri yapıp bitirdikce üzerinden çok büyük yükler kalkıyor allah hepimizin yardımcısı olsun. Reyap uzak bana bende gitmek isterdim ama umarım memnun kalırız hastanelerimizddn

Insallah saglikla dunyaya gelir. Sikinti varsa da cabuak duzelsin insallah.

Birde kızılayda nitrit oranı çok yüksekmiş kızlar. İçilmesi tavsiye edilmiyor . Bikaç firmada daha nitrite rastlanmış bi bakıp ona göre için derim
Evet canım ya. Söylediğin iyi oldu... Uludağda da nitrat ve amonyak tespit edilmiş, sen söyleyince baktım da... Faydalı olsun diye içerken zarar vereceğiz neredeyse ya..

Göz yakmayanını bulmak mumkun mu canım sen daha tecrubelısın :)

bizde o gunlerı gorebılıecek mıyız acaba bıan once evıme cıkmak ıstıyorum :)

Canım cuma gunu cıkmıyor muydun sende ptesı mı cıkıyosun ızne :)

Günaydın kızlar 35.haftanın ıcındeyım artık :) gecen gece bebek acayıp hareketlıydı dondugunden suphelendım olabılır mı siz anladınız mı bebegın dondugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…