Günaydın kızlar 35.haftanın ıcındeyım artık :) gecen gece bebek acayıp hareketlıydı dondugunden suphelendım olabılır mı siz anladınız mı bebegın dondugunu
Kv devlenle mi oturuyosunuz? İnşallah nasip olur Rabbim herkese kendine ait 1 göz de olsa yuva nasip etsinbizde o gunlerı gorebılıecek mıyız acaba bıan once evıme cıkmak ıstıyorum :)
amin canım inşallah memnun kalırız. evet hiç bişey tam istediğimiz gibi olmayacak ama bu gidişle benm ki hiç olmayacak :) Allah koru yarabbi :)akışına bırak herşey doğuma kadar 4 4 lük olmayacak bu düşünceye alıştır canım kendini :) . Hep bir eksik kalacak gibi geliyor bana üzerimde stres var ama bunu minimuma indirmek gerek hem bişeyleri yapıp bitirdikce üzerinden çok büyük yükler kalkıyor allah hepimizin yardımcısı olsun. Reyap uzak bana bende gitmek isterdim ama umarım memnun kalırız hastanelerimizddn
ooh ne güzel bende dün aldm çalışamaz raporunu ama işyerindeyim bugünGünaydın kizlarbende dün aldım çalışamaz raporu artık evdeyim ohh ne güzel şeymiş evde olmak ya
evet kuzum valla ben içemiyorum içim almıyo şuan kızılayın maden suyunu. bebek olmasa belki bi ihtimal hadi bitsin almam bidaha derdim ama içemiyorum kabul etmiyo midemEvet canım ya. Söylediğin iyi oldu... Uludağda da nitrat ve amonyak tespit edilmiş, sen söyleyince baktım da... Faydalı olsun diye içerken zarar vereceğiz neredeyse ya..
valla normalde cuma sondu kuzum. sonra dün doktora gittim raporu aldım ama bu haftada çalışıp çıkıcam sanırım. hatta daha erken çıkabilirim eleman almışlar dün. bakalım ne olacakCanım cuma gunu cıkmıyor muydun sende ptesı mı cıkıyosun ızne :)
Senin ki benden çabuk bitecek ben inaniyorum :)amin canım inşallah memnun kalırız. evet hiç bişey tam istediğimiz gibi olmayacak ama bu gidişle benm ki hiç olmayacak :) Allah koru yarabbi :)
ooh ne güzel bende dün aldm çalışamaz raporunu ama işyerindeyim bugün
evet kuzum valla ben içemiyorum içim almıyo şuan kızılayın maden suyunu. bebek olmasa belki bi ihtimal hadi bitsin almam bidaha derdim ama içemiyorum kabul etmiyo midem
valla normalde cuma sondu kuzum. sonra dün doktora gittim raporu aldım ama bu haftada çalışıp çıkıcam sanırım. hatta daha erken çıkabilirim eleman almışlar dün. bakalım ne olacak
Hareketlerini yukarıda hissediyorum daha cok sag tarafımda yakında böbreklerıme dogru cıkacak dıye korkuyorumBen bebeğin döndüğünü söyle anladım. Önceleri hareketleri hep aşağıdaydı. Artık tam kaburgalarımın orda hareketler göğüs altında. Doktor o hafta kontrolde dönmüş dedi
yok canım calısıyorum ızne cıkıcam ya o anlam da evıme cıkmak ıstıyorum dedım :) Aminn inşallahKv devlenle mi oturuyosunuz? İnşallah nasip olur Rabbim herkese kendine ait 1 göz de olsa yuva nasip etsin
yanındakı bayan da ogretebılır yenı elamana işi sen ne zaman hazır hıssedersen cık canım :)amin canım inşallah memnun kalırız. evet hiç bişey tam istediğimiz gibi olmayacak ama bu gidişle benm ki hiç olmayacak :) Allah koru yarabbi :)
ooh ne güzel bende dün aldm çalışamaz raporunu ama işyerindeyim bugün
evet kuzum valla ben içemiyorum içim almıyo şuan kızılayın maden suyunu. bebek olmasa belki bi ihtimal hadi bitsin almam bidaha derdim ama içemiyorum kabul etmiyo midem
valla normalde cuma sondu kuzum. sonra dün doktora gittim raporu aldım ama bu haftada çalışıp çıkıcam sanırım. hatta daha erken çıkabilirim eleman almışlar dün. bakalım ne olacak
Amin canım inşallah düzelir. Bu farklı ondan diyafram kasında yırtık olduğu için karındaki organlar yukarı çıkıyor ciğer gelişemiyor. Biz de yeni duyduk bu hastalığı. 100 kişide 1 görülüyormuş. Dua edin nolurCanım aynı şey mi bilmiyorum ama salihe hamileyken temmuz annelerinde bir arkadaşa da doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor dediler. Kist gibi birşey görünüyordu akciğerinin bir tanesinde. Hatta o yüzden doğumda cerrah olması gerektiği için planlı sezeryan oldu ama çok şükür bebegi doğar dogmaz ameliyatsız da nefes aldı. Aylarca gayet sağlıkla büyüdü yanlış hatırlamıyorsam 1 yaşında filan da ameliyatını oldu şimdi gayet sağlıklı elhamdülillah. Hepimizin yavrusu Allah'a emanet. Rabbim korktuklarımizdan emin eylesin. İnşallah sen ve bebegin de bu imtihanı en güzel şekilde atlatacaksiniz
Göz yakmayanını bulmak mumkun mu canım sen daha tecrubelısın :)
Hareketlerini yukarıda hissediyorum daha cok sag tarafımda yakında böbreklerıme dogru cıkacak dıye korkuyorum
Günaydın kızlar 35.haftanın ıcındeyım artık :) gecen gece bebek acayıp hareketlıydı dondugunden suphelendım olabılır mı siz anladınız mı bebegın dondugunu
anlamadım ama başının yerini hissediyorum, çünkü hıçkırıyor aşağıda
doktor artık başı böyle aşağıda durur bi daha yukarı dönmez dedi
İnşallah kuzum :)) seninkide biter bian önce inşallahSenin ki benden çabuk bitecek ben inaniyorum :)
Aynen kuzum biraz önce yanımdakiyle konuşuyodu patrın kendi odasında. Yağmur ne zaman bırakcak faln diye. Kendiniz anlaşın bir iki hafta daha çalışıyorsa çalışsın demişyanındakı bayan da ogretebılır yenı elamana işi sen ne zaman hazır hıssedersen cık canım :)
Ayy çok güzel olmuş canım eline sağlık
İçinde günde iki diyor hamileler için
Ancak günlük değeri karşılıyor
Ben 2 tane içmediğimde hemen kramplar başlıyor
Tek içip maden suyu içsem de kramplara çare olmadı
Öyle de deneyebilirsin
Mustafa Başbuğ a mı gidiyorsun hayırla kurtulalım inşallah canım hepimizCanım ben fakültenin özelindeyim 2000 iyiymiş inşallah değişmemiştir. Hayırla kurtulalım
Canım çok şükür bende kramp çok çok istisna ve kısa süreli oluyor. Günlük süt yoğurt peynirde tükettiğim için bir tane alıyorum bakalım şimdilik. Doktor 2derse çoğaltırım.
Ben de dusunuyorum temizlik ama erken diye öteliyorum hep 15 inden sonra derin temizlige girim diyorum kv de ben grlir yaparım diyor. buyuk bir camım var sen onu silsen yeter bana ben cikamiyorum dedim kalan yerleride ufak ufak yapsam iyi olcak her gün bi oda mesela ama insanında bir gunu bir gunune uymuyor isteKasım anneleri bu göbeklerle nasıl yapıcaz ev temizliğini.hem kış temizliği hem doğum temizliği her kategoriye giriyor heralde. Ne zaman yapmaya başlıcaksınız. Ben dün camlarla başladım hızmı alamadım baya ince iş yaptım hoşafım çıktı acaba erkenmi oldu biraz. Son zamanda gene bi elden geçirilir temiz evi temizlemek daha kolay olur diye avutuyorum şuan kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?