2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Salihe bio Baby diye bir marka kullanmıştım içeriği nasıl acikcasi bilmiyorum ama göz yakmiyordu
Dalinde yakmiyor oglumu dogdugundan beri dalinle yikiyorum bi sorunla karsilasmadim ama yazin cok pisik oldugu icin bi suredir sadece vucudunu beyaz sabunla yıkadım bire bir iyi geliyor pisiye hemen geciriyor

anlamadım ama başının yerini hissediyorum, çünkü hıçkırıyor aşağıda
doktor artık başı böyle aşağıda durur bi daha yukarı dönmez dedi
Galiba benimkide döndü kızlar ya bidiginiz kasiklarimin orlardan hareket ediyor popoyuda yukarı dayıyor diye tahmin ediyorum keskin hareketleri 2 gundur azaldı baya mesanemin orlarda ani baskılar yapiyor oda beni cok kotu yapiyor aniden sikisiyorum messela cekilince geciyor sıkışıklıgım bakalım persembe belli olur donmus donmemismi gerci sezeryan olucagimiz icin farketmezde donup donmemesi

Evdeki ilk günümun sonucuEki Görüntüle 2194141 nasil olmuş kızlar
Eline saglik harika olmuslar valla gordukce bole cok canim istiyor ama üseniyorum ben ya demin battaniye modellerine baktim senin patikleri gorunce ip alip orim dedim iki saniye sonra senin neyine orgu diye butun sayfalari kapadim

Canim gecmis olsun bazen drlar en kotu seneryoyu yaziyolarki aileleri hazirlamak icin bebek dogunca bi bakiyorsun gayet saglikli uzme simdiden kendini son gunlerini zehir etme kendine belkide sag salim dogacak belkide bi sikintisi olsa bile hemn iyilesicek kotu dusunme kotu yu cagirma canim benim

Biz eşimle ortak karar 2 temizlikçi bayana temizlettik dipli kıyılı. Ama şu an her yeri yine bip götürüyor :) nolcak böyle bilmiyorum.

R ruyam28 canım Rabbim inşallah sağsalim doğumunun gerçekleşmesini nasip etsin ve bebeğine sağlıklı bir biçimde kavuş inşallah. Dualarım sizinle.

evet mesaneme benim de anlık baskı yapıyor

İnşallah canım inşallah. Dua et olur mu

Dalinde yakmiyor oglumu dogdugundan beri dalinle yikiyorum bi sorunla karsilasmadim ama yazin cok pisik oldugu icin bi suredir sadece vucudunu beyaz sabunla yıkadım bire bir iyi geliyor pisiye hemen geciriyor

Canım şuan ben de Dalin jhonsons Baby nivea filan alıyorum ilk zamanlar için bio baby demiştim. Malesef bu söylediğim üçü de kimyasal ve zararlıymis...

Canım şuan ben de Dalin jhonsons Baby nivea filan alıyorum ilk zamanlar için bio baby demiştim. Malesef bu söylediğim üçü de kimyasal ve zararlıymis...
Hmm orasini arastirmadim canim aslinda enguzeli beyaz sabun eskiden sabunla kafaya vura vura yikarmis ya anneler cocuklarini nebilim organik diye satilan seylere bile guvenemz olduk bidunyapra dokuyoruz oda cabası

Hmm orasini arastirmadim canim aslinda enguzeli beyaz sabun eskiden sabunla kafaya vura vura yikarmis ya anneler cocuklarini nebilim organik diye satilan seylere bile guvenemz olduk bidunyapra dokuyoruz oda cabası

Sorma canım ya dümduz suyla yıkayacagiz artık

Rabbim sağlıcakla sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum

Eline saglik harika olmuslar valla gordukce bole cok canim istiyor ama üseniyorum ben ya demin battaniye modellerine baktim senin patikleri gorunce ip alip orim dedim iki saniye sonra senin neyine orgu diye butun sayfalari kapadim
Tesekkur ederim cnm Başlamadan önce insana zor geliyor ama başlayınca çabucak zevkle oluyo cnm 2 saatte ördum ben bunları video izleyerekbence sende de var heves cesaret Edip baslayabilirsin

Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…