2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vallahi kendin yapabiliyosan masallah sana cnmben ancak dolap içlerini duzenliyorum yıkanacak olanları yıkıyorum yorgan yastık falan 15inde de temizlikçi gelecek inşallah yoksa ben yapamam bacaklarım fena ağrıyor çatı ağrım hiç gecmiyo

kızlar bnm bu hafta hep kuyrum sokumumda kemık acıyor batıyor yururkene ayagımı kaldırırkene nasıl gececek bu acı aynısını yasayan varmı?

Bilenler yada tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi normal doğumda hep lavmanmı yapılıyo?

Doğumdan çok lavmandan korkuyorum ya sağolasın epidural normalmi yaptın

Normal doğumdu hatta Doğum anında ebeye dedim ki sanki tuvalet ihtiyacım var gidebilir miyim o da sorun yok Doğum anında normal yapabilirsin dedi Allahtan öyle bişey olmadı ama bu Doğumda ben de biraz çekiniyorjm ne olur nasıl olur herşey kafamda dönüyo

Ben minnetsizlikte sınırn tanımıyorum. Sessiz sedasız giriştim işe. Annem e diyebildim bir sürü söylendi yapabiliyoken yapıyoruö. nankör ev işi yap öbür gün gene aynı

Benimde ilk doğumum olacak tedirginim kafamda bi sürü şey.Epidural yapılmışmıydı sana?

Çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık ben de yaptım bi tane şuan felaket hastayım rapor da almadım inşallah bi an önce iyileşirim de başlarım minnoş şeylere
Sağolasın cnm seninkide güzel olmuştur eminim merak ettim atar mısın gecmis olsun bu arada Allah şifa versin

Teşekkürler biz yakın oturuyoduk galiba hangi hastanede yapmıştın doğumu?karıştrmıyosam şuan reyap a giden sendin değilmi bende reyapa gidiyorum

Evet canım ilk doğum Medilife Beylikdüzü hastanesindeydi simdi reyaptayiz. Hangi doktora gidiyordun peki sen?

Ben minnetsizlikte sınırn tanımıyorum. Sessiz sedasız giriştim işe. Annem e diyebildim bir sürü söylendi yapabiliyoken yapıyoruö. nankör ev işi yap öbür gün gene aynı
Ben de hiç durmuyorum İnan zaten çocuk var işten geliyorum onla vakit geçir evi topla hiç vakit kalmıyor dinlenmeye ama buna rağmen hep dağınık

Tesekkur ederim cnm Başlamadan önce insana zor geliyor ama başlayınca çabucak zevkle oluyo cnm 2 saatte ördum ben bunları video izleyerekbence sende de var heves cesaret Edip baslayabilirsin
CNim icimden geliyor elimdende gelir ama oglumla biraz zor vakit kalmiyoki hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…