- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Vallahi kendin yapabiliyosan masallah sana cnmKasım anneleri bu göbeklerle nasıl yapıcaz ev temizliğini.hem kış temizliği hem doğum temizliği her kategoriye giriyor heralde. Ne zaman yapmaya başlıcaksınız. Ben dün camlarla başladım hızmı alamadım baya ince iş yaptım hoşafım çıktı acaba erkenmi oldu biraz. Son zamanda gene bi elden geçirilir temiz evi temizlemek daha kolay olur diye avutuyorum şuan kendimi
Sorma canım ya dümduz suyla yıkayacagiz artık
Bilenler yada tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi normal doğumda hep lavmanmı yapılıyo?
Doğumdan çok lavmandan korkuyorum ya sağolasın epidural normalmi yaptınValla bana bişey yapılmadı
Bilenler yada tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi normal doğumda hep lavmanmı yapılıyo?
Çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık ben de yaptım bi tane şuan felaket hastayım rapor da almadım inşallah bi an önce iyileşirim de başlarım minnoş şeylere
Doğumdan çok lavmandan korkuyorum ya sağolasın epidural normalmi yaptın
Ben minnetsizlikte sınırn tanımıyorum. Sessiz sedasız giriştim işe. Annem e diyebildim bir sürü söylendiBen de dusunuyorum temizlik ama erken diye öteliyorum hep 15 inden sonra derin temizlige girim diyorum kv de ben grlir yaparım diyor. buyuk bir camım var sen onu silsen yeter bana ben cikamiyorum dedim kalan yerleride ufak ufak yapsam iyi olcak her gün bi oda mesela ama insanında bir gunu bir gunune uymuyor iste
Benimde ilk doğumum olacak tedirginim kafamda bi sürü şey.Epidural yapılmışmıydı sana?Normal doğumdu hatta Doğum anında ebeye dedim ki sanki tuvalet ihtiyacım var gidebilir miyimo da sorun yok Doğum anında normal yapabilirsin dedi Allahtan öyle bişey olmadı ama bu Doğumda ben de biraz çekiniyorjm ne olur nasıl olur herşey kafamda dönüyo
Teşekkürler biz yakın oturuyoduk galiba hangi hastanede yapmıştın doğumu?karıştrmıyosam şuan reyap a giden sendin değilmi bende reyapa gidiyorumBana yapılmadı canim
Sağolasın cnm seninkide güzel olmuştur eminim merak ettim atar mısınÇok tatlı olmuş canım ellerine sağlık ben de yaptım bi tane şuan felaket hastayım rapor da almadım inşallah bi an önce iyileşirim de başlarım minnoş şeylere
Teşekkürler biz yakın oturuyoduk galiba hangi hastanede yapmıştın doğumu?karıştrmıyosam şuan reyap a giden sendin değilmi bende reyapa gidiyorum
Benimde ilk doğumum olacak tedirginim kafamda bi sürü şey.Epidural yapılmışmıydı sana?
Sağolasın cnm seninkide güzel olmuştur eminim merak ettim atar mısıngecmis olsun bu arada Allah şifa versin
Ben de hiç durmuyorum İnan zaten çocuk var işten geliyorum onla vakit geçir evi topla hiç vakit kalmıyor dinlenmeye ama buna rağmen hep dağınıkBen minnetsizlikte sınırn tanımıyorum. Sessiz sedasız giriştim işe. Annem e diyebildim bir sürü söylendiyapabiliyoken yapıyoruö. nankör ev işi yap öbür gün gene aynı
CNim icimden geliyor elimdende gelir ama oglumla biraz zor vakit kalmiyoki hicTesekkur ederim cnmBaşlamadan önce insana zor geliyor ama başlayınca çabucak zevkle oluyo cnm 2 saatte ördum ben bunları video izleyerek bence sende de var heves cesaret Edip baslayabilirsin
He tabi cnm oğlun varsa yapmak zor.ben boşum ne yapsam diye düşünüyorum , benim daha ilk gebelikCNim icimden geliyor elimdende gelir ama oglumla biraz zor vakit kalmiyoki hic
Ilk gebelikler super oluyor canim ya insanlar ilk gebeliklerinin kıymrtini bilmeliler ikincide cunku insan hic anlamiyor hamileliginiHe tabi cnm oğlun varsa yapmak zor.ben boşum ne yapsam diye düşünüyorum , benim daha ilk gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?