Bende acı yok ama bel ağrım var Malesef beni zorluyorkızlar bnm bu hafta hep kuyrum sokumumda kemık acıyor batıyor yururkene ayagımı kaldırırkene nasıl gececek bu acı aynısını yasayan varmı?
Sen bide calisiyomussun zor olmazmi tahmin edebiliyorum ben evdeyken cocukla yetemiyorum hic biseyeBen de hiç durmuyorum İnan zaten çocuk var işten geliyorum onla vakit geçir evi topla hiç vakit kalmıyor dinlenmeye ama buna rağmen hep dağınık
Bende istemem kimseden annem var yan dairemde oturuyor ondan bile istemiyorum kv is yapmayi seviyo yardim etmeyide cok sever simdi geri cevirsem yanlos anlar uzulur bari buyuk cami sil sen bana yeter dedim yoksa evde tek basina yapcan isini ufak ufak en guzeli halilarimi verim yilatmaya fiyorum zaten seker bayraminda yikatmistim ama cocuk var evde kirleniyo ister istemezBen minnetsizlikte sınırn tanımıyorum. Sessiz sedasız giriştim işe. Annem e diyebildim bir sürü söylendiyapabiliyoken yapıyoruö. nankör ev işi yap öbür gün gene aynı
Günaydın kızlaar. Sanırım son 5 iş günüm inşallah
Amin kuzumm rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
80tl canım ücreti. Evet net görüntü veriyo ama bu sefer ben bizim sıpadan bişey anlamadım doktor gösterdi :)) yüzünü koluna dayamış yandan dil çıkarıyodu :) ikincisinde direkt 5parmağını açıp yüzünü kapattı sıpa :)
Oy maşallah, sağlıcakla sağ salim kucağına al inşaşlah canım
Biz pullucuğumun tavsiyesi üzerine joie muze xl alıcaz canım. Mağazada denedim. Hafif kullanışlı tek elle açılıp kapanabiliyo. Oto koltuğu(ana kucağı) da mevcut. Fiyatıda gayet uygun bi bak istersen canım
Öyle ikilemdeyim ki yine kızlar. Bir yanım bian önce işten çıkmak istiyo, diğer yanım bu şartlarda çalışmak en iyisiydi diyo. Ama dün eleman aldılar zaten benim işten çıkarılmam eli kulağında
Belki haftayı bile tamamlamam, bi yandan işime de gelecek ama bu evde duramama psikolojisi beni mahvediyor. Ay neyse hayırlısı neyse o olsun inşallah. Evde durursam tospiğin kıyafetlerini yıkıycam hazırlıycam inşallah
Mesut beyEvet canım ilk doğum Medilife Beylikdüzü hastanesindeydi simdi reyaptayiz. Hangi doktora gidiyordun peki sen?
Hangi doktora gidiyodun canım sen? Daha önce konuşmuştuk ordan hatırlıyorum seni:))Selam kızlaar 1kg 950 gram olmuş egocan. O karnımın altındaki ağrı kasılmaymış sık sık girip geçerse görüşelim dedi. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi sıkıntı gözülmüyo dedi. Elini yüzüne koymuş sıpa bide dil çıkarttı tam gözükmüyodu yüzü. Kilo almamışsın aferim dedi. Baş aşağıdaymış şuanlık normal doğum için bi sorun gözükmüyo dedi. Çok şükür bizde haberler böyle
Ogün eğer tuvaletini yapabilmişsen yapmıyorlarmış benim gittiğim hastanede. Ama hastaneye göre değişiyor olabilir.Bilenler yada tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi normal doğumda hep lavmanmı yapılıyo?
Git kuzum ya az kaldı kucağımıza almamıza ama oranın duygusuda çok başka :))ay ne güzel cnm ya bende öyle güzel izleyebilsem çok mutlu olcam. biara bende gideyim :)
BizHangi doktora gidiyodun canım sen? Daha önce konuşmuştuk ordan hatırlıyorum seni:))
Git kuzum ya az kaldı kucağımıza almamıza ama oranın duygusuda çok başka :))
BizEmira SY cım ve kardeşi ile aynı doktora gidiyoruz canım. reyap hastanesi nereida hanıma :)
Evet önceden konuşuyoduk ben bu sıralar aktif olamıyorum burada :) sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bana yapıldı lavman ama öyle korkulacak ya da acıtan birşey değil. Ilık birşeydi hasta bakıcı yapmıştı hiçbirşey hissetmedim.Bilenler yada tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi normal doğumda hep lavmanmı yapılıyo?
Çok şükür iyi gidiyor benimde arada kasılmalar ağrılar falan geçip gidiyo zaman sizin nasıl gidiyo bende çok aktif değildim bi süredirGit kuzum ya az kaldı kucağımıza almamıza ama oranın duygusuda çok başka :))
BizEmira SY cım ve kardeşi ile aynı doktora gidiyoruz canım. reyap hastanesi nereida hanıma :)
Evet önceden konuşuyoduk ben bu sıralar aktif olamıyorum burada :) sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bilenler yada tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi normal doğumda hep lavmanmı yapılıyo?
Kasım anneleri bu göbeklerle nasıl yapıcaz ev temizliğini.hem kış temizliği hem doğum temizliği her kategoriye giriyor heralde. Ne zaman yapmaya başlıcaksınız. Ben dün camlarla başladım hızmı alamadım baya ince iş yaptım hoşafım çıktı acaba erkenmi oldu biraz. Son zamanda gene bi elden geçirilir temiz evi temizlemek daha kolay olur diye avutuyorum şuan kendimi
Ben daha cikolata kapi susu hediyelik kismina gelemedim. Zaten cok bisey yapmayi planlamiorum. Ama vaktim kalirsa kapi susu ve cikolata dusunuyorum. Netten mi aldin mustelayi sahte olursa die tirsmio degilim. Ben ilk bebegimde okiedog omuz cantasi almistim. Sirt cantasi olmadigi icin rahat edemedim hic bunda pumanin cok gozlu sirt cantasini aldim. Hem hafif hem saglam. Okiedogun icindeki termos canta islevli degildi o yizden ekstra aventin termos kucuk cantasini almistim. Onu atarim dedim icine. Ben biraz hamile lohusa ve bebek urunlerine tilt oluyorim sanirim 8 aydir hamileyim dogru duzgun hamile kiyafeti almadim hep giyebilwcsgim tarz normal butik kiyafetleri aldim. Pijama normal aldim. Sutyen emzirme sutyeni kadar gereksiz gelen bisey olmadi bana gogusler o kadar cirkin duruoki normal desteksiz sutyen aldim. 3 tane bugun pentiden. Hemde baya janjanlilar malum lohusa donemi kendimizi cirkin hissettigimiz donem en azindan bunlarin icinde iyi hissederim dedim cirkin emzirme sutyenleri ile iyice depresyona girmemBen de son alış verişleri yapıyorum. Banyo için mustelanın ürünlerini sipariş ettim. Weewell kamera aldık. Bugün bana dert olan çanta meselesini de hallettim sonunda. Okiedog sırt çantası sipariş ettim, nasıl bişey çıkacak merak ediyorum. Ev temizleniyor yarın, bebek odasına duvar kağıdı yaptık geçen günlerde, çamaşırlar yıkandı ütülendi. Halı, perde, aydınlatma, çikolata-hediyelikler, doğum çantası hazırlama ile de sonlanacak işlerim.
Bana her gittigimde 3 adet foto veriyor renkli normal fotograf kagidina basilmis sekilde son gittiklerimden bi tane bu bildigin album yapacak kadar foto oldu evdeaynen cnm. hemde net bir ultrason fotosu olsun istiyorum :)
Allahim ne cok eksik varmis al al bitmiyor. Bugun cogunu kolayladim yarin kalanlari alicam. Persembe yikarim cuma gunu de kismetse cantami hazirlar agzini kapatirimm bugun ikeadan kilitli posetlerden de aldim. 24 liraydi ikeada yakininizda varsa ikeadan alin nette daha pahaliya geliyor. Pijama aldim 2 takim ama lohusa almadim onden dugmeli normalde giyebilecegim turden aldim. Lohusa pijamalarindan hazetmiorum hic. Bide seyi sorucam size simdi bu bebek bakim ürünlerini mustela alicam. Malum eczanelerde pahali trendyol orjinal garantisi veriyor seti 186 lira. Hepsi burada da 155 liraya var ayni set ama orjinal degilse die icime kurt dustu. Siz nabtiniz netten mi aldiniz yoksa eczanedenmi o kadar parayi vericem zaten 30 lira daha berip orjinal garantiliyimi alsam diyorum.
Maşallah kuzuya :) bende sadece 1 resim var ya hamilelik boyunca.Bir de detaylı ultrasonda verdikleri videolar var. Bizimki hiç göstermedi yüzünü.Bana her gittigimde 3 adet foto veriyor renkli normal fotograf kagidina basilmis sekilde son gittiklerimden bi tane bu bildigin album yapacak kadar foto oldu evde Eki Görüntüle 2194477 Eki Görüntüle 2194477
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?