2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben minnetsizlikte sınırn tanımıyorum. Sessiz sedasız giriştim işe. Annem e diyebildim bir sürü söylendi yapabiliyoken yapıyoruö. nankör ev işi yap öbür gün gene aynı
Bende istemem kimseden annem var yan dairemde oturuyor ondan bile istemiyorum kv is yapmayi seviyo yardim etmeyide cok sever simdi geri cevirsem yanlos anlar uzulur bari buyuk cami sil sen bana yeter dedim yoksa evde tek basina yapcan isini ufak ufak en guzeli halilarimi verim yilatmaya fiyorum zaten seker bayraminda yikatmistim ama cocuk var evde kirleniyo ister istemez

ay ne güzel cnm ya bende öyle güzel izleyebilsem çok mutlu olcam. biara bende gideyim :)

Hangi doktora gidiyodun canım sen? Daha önce konuşmuştuk ordan hatırlıyorum seni:))

ay ne güzel cnm ya bende öyle güzel izleyebilsem çok mutlu olcam. biara bende gideyim :)
Git kuzum ya az kaldı kucağımıza almamıza ama oranın duygusuda çok başka :))
Hangi doktora gidiyodun canım sen? Daha önce konuşmuştuk ordan hatırlıyorum seni:))
Biz Emira SY cım ve kardeşi ile aynı doktora gidiyoruz canım. reyap hastanesi nereida hanıma :)
Evet önceden konuşuyoduk ben bu sıralar aktif olamıyorum burada :) sen nasılsın nasıl gidiyor?

aynen cnm. hemde net bir ultrason fotosu olsun istiyorum :)

Çok şükür iyi gidiyor benimde arada kasılmalar ağrılar falan geçip gidiyo zaman sizin nasıl gidiyo bende çok aktif değildim bi süredir

Ben de son alış verişleri yapıyorum. Banyo için mustelanın ürünlerini sipariş ettim. Weewell kamera aldık. Bugün bana dert olan çanta meselesini de hallettim sonunda. Okiedog sırt çantası sipariş ettim, nasıl bişey çıkacak merak ediyorum. Ev temizleniyor yarın, bebek odasına duvar kağıdı yaptık geçen günlerde, çamaşırlar yıkandı ütülendi. Halı, perde, aydınlatma, çikolata-hediyelikler, doğum çantası hazırlama ile de sonlanacak işlerim.

Ben gecen hafta evi boyattim sonra temizlige giristim 3 kisi 3 gunde ancak bitirdik tum dolap iclerine giristim annem genel temizligi yapti gardolap mutfak.dolabi buzdolabi herseyi doktum temizledim. Halilarimi ve storlarimi yikamaya verdim tullerimi yikadim astim yarin sandalyelerimi vericem halilar gelince koltuk kiliflarini sokup yikayacagim. Bu haftada son eksikleri bitirip bebegin kiyafetlerini yikayip utuleyecegim hafta sonu besigi gelecek. Cantami da hazirladimmi tamamdir. Dip kose temizlendi duzenlendim duvarlarla resmen ask yasiyorim gunluk temizligi yapiyorum zaten en kotu dogum oncesi kadin alirim. Camlar icin cunku tekrar silinmesi gerekir. Bebis dogunca ugrasamam die.kisliklari da cikardim. Yeminle hafifledim aklinda kalacagina yapmak daha iyi. Sende ufak ufak yap olmadi dogum oncesi ustunden gecmek kolay olur

Allahim ne cok eksik varmis al al bitmiyor. Bugun cogunu kolayladim yarin kalanlari alicam. Persembe yikarim cuma gunu de kismetse cantami hazirlar agzini kapatirimm bugun ikeadan kilitli posetlerden de aldim. 24 liraydi ikeada yakininizda varsa ikeadan alin nette daha pahaliya geliyor. Pijama aldim 2 takim ama lohusa almadim onden dugmeli normalde giyebilecegim turden aldim. Lohusa pijamalarindan hazetmiorum hic. Bide seyi sorucam size simdi bu bebek bakim ürünlerini mustela alicam. Malum eczanelerde pahali trendyol orjinal garantisi veriyor seti 186 lira. Hepsi burada da 155 liraya var ayni set ama orjinal degilse die icime kurt dustu. Siz nabtiniz netten mi aldiniz yoksa eczanedenmi o kadar parayi vericem zaten 30 lira daha berip orjinal garantiliyimi alsam diyorum.

Ben daha cikolata kapi susu hediyelik kismina gelemedim. Zaten cok bisey yapmayi planlamiorum. Ama vaktim kalirsa kapi susu ve cikolata dusunuyorum. Netten mi aldin mustelayi sahte olursa die tirsmio degilim. Ben ilk bebegimde okiedog omuz cantasi almistim. Sirt cantasi olmadigi icin rahat edemedim hic bunda pumanin cok gozlu sirt cantasini aldim. Hem hafif hem saglam. Okiedogun icindeki termos canta islevli degildi o yizden ekstra aventin termos kucuk cantasini almistim. Onu atarim dedim icine. Ben biraz hamile lohusa ve bebek urunlerine tilt oluyorim sanirim 8 aydir hamileyim dogru duzgun hamile kiyafeti almadim hep giyebilwcsgim tarz normal butik kiyafetleri aldim. Pijama normal aldim. Sutyen emzirme sutyeni kadar gereksiz gelen bisey olmadi bana gogusler o kadar cirkin duruoki normal desteksiz sutyen aldim. 3 tane bugun pentiden. Hemde baya janjanlilar malum lohusa donemi kendimizi cirkin hissettigimiz donem en azindan bunlarin icinde iyi hissederim dedim cirkin emzirme sutyenleri ile iyice depresyona girmem ))

Ben de dün trendyoldan mustela sipariş ettim. Setini almadım ama şampuan ve pişik kremi aldım. Trendyol bana güvenilir geliyor, o setlerin dışarıda fiyatı 215 tl filan, hepsi burada bana da ucuz geldi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…