Maşallah kuzuya :) bende sadece 1 resim var ya hamilelik boyunca.Bir de detaylı ultrasonda verdikleri videolar var. Bizimki hiç göstermedi yüzünü.
kızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı
beli bir haftadan sonra değişti mi hareket şekli peki canımOluyor canım.bir günü bir güne tutmuyor benim kızın
Allahim ne cok eksik varmis al al bitmiyor. Bugun cogunu kolayladim yarin kalanlari alicam. Persembe yikarim cuma gunu de kismetse cantami hazirlar agzini kapatirimm bugun ikeadan kilitli posetlerden de aldim. 24 liraydi ikeada yakininizda varsa ikeadan alin nette daha pahaliya geliyor. Pijama aldim 2 takim ama lohusa almadim onden dugmeli normalde giyebilecegim turden aldim. Lohusa pijamalarindan hazetmiorum hic. Bide seyi sorucam size simdi bu bebek bakim ürünlerini mustela alicam. Malum eczanelerde pahali trendyol orjinal garantisi veriyor seti 186 lira. Hepsi burada da 155 liraya var ayni set ama orjinal degilse die icime kurt dustu. Siz nabtiniz netten mi aldiniz yoksa eczanedenmi o kadar parayi vericem zaten 30 lira daha berip orjinal garantiliyimi alsam diyorum.
kızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı
çok teşekkür ederim canım .Sabah bekledim hareket etmesini karnım bir dalgalandı başladım hüngür hüngür ağlamaya.SAğ salim kucağımıza alsaydık biCanım büyüdükçe yeri daraliyor çok normal yani.
benim kızda aynı şekilde kafana takma bunu hareketlerini hissediyorsan sorun yok :) bende de şuan dalgalanma biçiminde yoğun olarak arada basıyor tekmeyikızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı
geçen haftalarda hiç yerinde durmuyordu.Dünden beri ise sadece dalgalanma şeklinde oluyor o da arada bir .O yüzden çok korkmuştumbenim kızda aynı şekilde kafana takma bunu hareketlerini hissediyorsan sorun yok :) bende de şuan dalgalanma biçiminde yoğun olarak arada basıyor tekmeyi
Canım aynen bendede bı kaç gündür öyleydi sanki hareket yokta bir titreşim gibi hafif bişey ama dun yine başladı gümbür gumburkızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı
ohh maşallah canım .inşallah benimki de normal haline döner bir an önceCanım aynen bendede bı kaç gündür öyleydi sanki hareket yokta bir titreşim gibi hafif bişey ama dun yine başladı gümbür gumbur
Allahim ne cok eksik varmis al al bitmiyor. Bugun cogunu kolayladim yarin kalanlari alicam. Persembe yikarim cuma gunu de kismetse cantami hazirlar agzini kapatirimm bugun ikeadan kilitli posetlerden de aldim. 24 liraydi ikeada yakininizda varsa ikeadan alin nette daha pahaliya geliyor. Pijama aldim 2 takim ama lohusa almadim onden dugmeli normalde giyebilecegim turden aldim. Lohusa pijamalarindan hazetmiorum hic. Bide seyi sorucam size simdi bu bebek bakim ürünlerini mustela alicam. Malum eczanelerde pahali trendyol orjinal garantisi veriyor seti 186 lira. Hepsi burada da 155 liraya var ayni set ama orjinal degilse die icime kurt dustu. Siz nabtiniz netten mi aldiniz yoksa eczanedenmi o kadar parayi vericem zaten 30 lira daha berip orjinal garantiliyimi alsam diyorum.
geçenlerde 1 gün nerdeyse doğru düzgün hareket etmedi ertesi gün bi baktım önceki günün acısını çıkardıgeçen haftalarda hiç yerinde durmuyordu.Dünden beri ise sadece dalgalanma şeklinde oluyor o da arada bir .O yüzden çok korkmuştum
aynen canım ilk gebelik olunca çok cahil oluyorsun sanırım bazı konularda.İnşallah canım az kaldı sağ salim kıcağımıza alalım onlarıgeçenlerde 1 gün nerdeyse doğru düzgün hareket etmedi ertesi gün bi baktım önceki günün acısını çıkardıpatron onlar korkma kuzum belirgin bi sıkıntı yoksa ...biz hemen evham yapıyoruz hele ilk bebeği olanlar olarak daha fazla sanırım.. Allahın izniyle sağsağlim kucağımıza alacağız hepimiz bebişlerimizi..
beli bir haftadan sonra değişti mi hareket şekli peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?