2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydin hanimlar

Bizde dun lcw da begendigim geceligi almak icin tam 3 avm gezdik tam 5 saat disardaydik. Lcw dan ustu beyaz alti pembe desenli lohusa takim aldim 53 tl gibi fiyati vardi(nette var beden kalmamis). Bi tanede yine lcw dan onu dugmeli lacivert beyaz minik yildizlari olan bi takim aldim 80tlydi(nette yok). Cok sukur gecelik mevzusunu uyguna kapadim ve dantellilere kalmadim bebise yine ufak tefek bikac sey aldik kuvet sungeri biberondu 2 takim fln daha aldik. Onunda ihtiyaci kalmadi cok sukur devami dogduktan sonra haftaya sali doktora gidecegim insallah simdiden beni yine heyecan sardi valla Ha bide kuzuma kuzu ormeye basladim nette video seyredip bakarak yapiyorum cok guzel zaman geciriyorum valla tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20181003-094542~2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 66
Maşallah kuzuya :) bende sadece 1 resim var ya hamilelik boyunca.Bir de detaylı ultrasonda verdikleri videolar var. Bizimki hiç göstermedi yüzünü.

Yalnız değilmişim 15 19 ve 22 haftalık var onlar da fazla belirgin değil neyse ki az kaldı kavuşmaya napalim

kızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı

Oluyor canım.bir günü bir güne tutmuyor benim kızın

Günaydın canım Tententen iyi halletmişsin su pijama olayını :) insanın üstünden büyük yük kalkıyor eksikler tamamlandikca kuzun kuzusunu güle güle kullansın :)) ellerine sağlık canım

Canım bende almayı düşünüyorum nette online eczanelerde var uyguna satan onlara bakabilirsin. ben oradan almayı düşünüyorum hatta birinde 168 tl idi. Tahminimce o üründe merdiven altı yoktur diye düşünüyorum yinede güvendiğin yerden al..

kızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı

Canım büyüdükçe yeri daraliyor çok normal yani.

benim kızda aynı şekilde kafana takma bunu hareketlerini hissediyorsan sorun yok :) bende de şuan dalgalanma biçiminde yoğun olarak arada basıyor tekmeyi

Canım aynen bendede bı kaç gündür öyleydi sanki hareket yokta bir titreşim gibi hafif bişey ama dun yine başladı gümbür gumbur

Ben de mustela aldım.Turuncukasadan aldım ben.Trendyol vs den de uyguna geliyor ve alışverişlerimde hiç sıkıntı yaşamadım.Kullanım tarihine az kalmış ürünleri ayrıca indirimli bölümde sattıkları için de içim rahat.Sahte olduğundan şüpheleneceğim ürüne ise hiç denk gelmedim ki çok fazla ürün aldım.Mesela avene yüz yıkama jeli yeni 400 ml pompalı şişede çıktı,yani taklidi yapılazak ürün değil,bizim eczanede 69 lira ben 44 e aldım.

geçen haftalarda hiç yerinde durmuyordu.Dünden beri ise sadece dalgalanma şeklinde oluyor o da arada bir .O yüzden çok korkmuştum
geçenlerde 1 gün nerdeyse doğru düzgün hareket etmedi ertesi gün bi baktım önceki günün acısını çıkardı patron onlar korkma kuzum belirgin bi sıkıntı yoksa ...biz hemen evham yapıyoruz hele ilk bebeği olanlar olarak daha fazla sanırım.. Allahın izniyle sağsağlim kucağımıza alacağız hepimiz bebişlerimizi..

aynen canım ilk gebelik olunca çok cahil oluyorsun sanırım bazı konularda.İnşallah canım az kaldı sağ salim kıcağımıza alalım onları

Tententen güle güle kullan CanIM
O oznurun o dalgalanma bende de oluyor, yeri geliyor dalgalanıyor, yeri geliyor o ayağını kaydırıyor karnımın içerinde demin mideme kaburgalarıma dayadı, sabah aşağıda fena bi ağrı oluşturdu erken doğum yapacam diye korktum
Yürüyüş yaptım geldim yolda kaskatı kesiliyor sert oluyor karnım... hamile olduğumu unutup tempo tutturmuştum bi an kesildi nefesim dedim duuuuurr nabıyon sen
Bugün beyfendinin odası gelecek İstanbul’dan kurulacak, hissetti mi ne kıpır kıpır gece bile iki kez uyandım uykularım bölünmeye başladı,..

Kızlar bi de sabah rüyaaa gördüm dışarıdaymışım giysimin üstünü ıslak hissediyorum bi bakıyorum süt gelmiş doğumdan önce ama tabini rüyaaaa

Doğum sonrası ya gelmezse evhamları yüzünden bilinç altıma mı işlemiş ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…