2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sagol canim. Valla cok rahatladim yaa kac haftadir ona bakiyorm bulamadim istedigim gibi bisey. Alinca alisveris bitmis kabul ediyorum

aynen cnm. hemde net bir ultrason fotosu olsun istiyorum :)
Bende çerçeve aldım odasına 2 güzel ultrason fotoğrafını asıcam canım :))
Çok şükür iyi gidiyor benimde arada kasılmalar ağrılar falan geçip gidiyo zaman sizin nasıl gidiyo bende çok aktif değildim bi süredir
Çok şükür şuanlık bi sıkıntı yok canım:)
Ben de dün trendyoldan mustela sipariş ettim. Setini almadım ama şampuan ve pişik kremi aldım. Trendyol bana güvenilir geliyor, o setlerin dışarıda fiyatı 215 tl filan, hepsi burada bana da ucuz geldi biraz.
Nekadara aldın Peki canım

Kızlar ne dersiniz fiyat vs iyi mi alsam mı?

Eklentiler

• 4DBFA82B-9B02-4770-A7DC-3F7E7240DD21.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar ne dersiniz fiyat vs iyi mi alsam mı?

Omron markayı duydun mu CanIM ben tansiyon aletini aldım, annem de onu kullanıyor , gittiğim hastanede de o marka kullanılıyor, pilli çalışıyor , ve aynı markanın ateş ölçeri var aynen bu model gibi, fiyatı daha uygun ... ben eğer alırsam omronun modellerinden almayı düşünüyorum

Babamında tansiyon aleti o cnım. Fiyatı ne kadardı ona da bakıyım bari

Canım ana kucaklarında yenidoğan minderi oluyor ama, bir onlara bak istersen

Kalbim10da bende de var ana kucağı ama bi tanıdığım uzun süreli bebeği onun içinde yatırmak omurgası için çok zararlı dedi, omurga yapısı bozabilir miş, o yüzden içinin desteği önemli, benim modelim içi de biraz çukur, yenidoğan için uygun tam destek verecek bi minder falan bulamadım, internette satılıyor. Sevi bebenin falan ama yorumları kullananları okudum pek memnun olan yok gibiydi... bilmiyorum ne yapmalı ?

Ben reçete diye bir siteden aldım mustelayı. Daha önce de güneş kremi, çatlak kremi falan da almıştım. Güvenilir bir site. Her siparişte de ufak testerlar ve deneme boy ürün gönderiyorlar. Bu siparişimde metal kare mustela kutusu da gönderdiler. Ben yenidoğan şampuan(500ml), 2 tane pişik kremi (50 ml-100 ml) bir tane de bebek yağına(100) en fazla 160 lira vermişimdir.
Emzirme sütyeni bakıyorum ben de h&m de güzel modeller var diye yazmışlardı. Daha fırsatım olmadı. Lohusa ürünleri dediğin gibi hiç iç açıcı değil :) daha yapılacak çok iş var aslında

Son düzenleme:
Reçeteden sipariş ettiğim mustela ürünleri 147 lira tutmuş kargo ücreti de yok.

kızlar bnm bu hafta hep kuyrum sokumumda kemık acıyor batıyor yururkene ayagımı kaldırırkene nasıl gececek bu acı aynısını yasayan varmı?

Ortası delik yuvarlak mindere oturacaksın
Bir de kalsiyum magnezyum takviyesi (doktor bana aynı şikayet için osteocare verdi)
Sürekli aynı pozisyonda durma

2 saatten uzun mu yatacak?

Kızlar mutfak dolaplarınin altını halledeyim dedim pertim çıktı. Annem de yarın gelicek kısmetse üst dolapları temizlicek. Temizliği de bitirirsek hazırız doğuma

Lcwdan altı pembe üstü beyaz olana bende kaç günden beri bakıydum cnm bugün xl bedenini buldum nette hemen aldım sen kaç kilosun hangi bedeni aldın? Denemişsindir , ben 75 kiloyum suanda normalde M-L giyerdim bunu xl aldım acaba olur mu

Bende bugün Instagram da baktım da bu tarz minderler varmış cnm bunlardan alayım diom

Eklentiler

• Screenshot_20181003-145703.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20181003-145700.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…