Evet ya çok güzelmiş beğendim ben modelini falanda hem daha uygunmuş
sürekli oturduğum için başka pozisyona geçemiyorum malesef ki doktorumu aramayı düşünüorum bnde bakalım ne diyecek bugüğn dha cok agrıo cunkuOrtası delik yuvarlak mindere oturacaksın
Bir de kalsiyum magnezyum takviyesi (doktor bana aynı şikayet için osteocare verdi)
Sürekli aynı pozisyonda durma
sürekli oturduğum için başka pozisyona geçemiyorum malesef ki doktorumu aramayı düşünüorum bnde bakalım ne diyecek bugüğn dha cok agrıo cunku
Bana her gittigimde 3 adet foto veriyor renkli normal fotograf kagidina basilmis sekilde son gittiklerimden bi tane bu bildigin album yapacak kadar foto oldu evde Eki Görüntüle 2194477 Eki Görüntüle 2194477
Bende çerçeve aldım odasına 2 güzel ultrason fotoğrafını asıcam canım :))
Çok şükür şuanlık bi sıkıntı yok canım:)
Nekadara aldın Peki canım
Canım ataşehir memorial'daki eğitim kaç gün/saatlik ? Yarın saat kaçta?Ay bir arkadaşım doğum yaptı geçen hafta 20 dk da normal doğurmuş.. Çooook özendimm yaaa Allah normal doğumu isteyen herkese nasib etsin.. Ha sezeryande benim için öcü değil ama şu son günlerde bi kaydım o tarafa...İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlarıma da bugün mothercare suadiyede yogaya gittim her hafta var, gelmek isteyen olursa çok faydalı..Yarın da Ataşehir memorial da doğuma hazırlık eğitimi başlıyor. İlgilenen olursa diye yazayım dedim
Bebişlerin artık büyüdüğü için pıt pıt vurma olmuyor balık gibi dalgalanıyor dayanıyor. Büyüdükleri için normalkızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı
pahalı bence 150 liraya medikalden alabilirsin ben öyle yapmıştımKızlar ne dersiniz fiyat vs iyi mi alsam mı?
Canım her hafta perşembe akşamları saat 18:00-20:00 arası. Toplamda 5 hafta sürecekmiş. 4447888 numaradan randevu oluşturabilirsinCanım ataşehir memorial'daki eğitim kaç gün/saatlik ? Yarın saat kaçta?
Nereden detaylı bilgi alabilirim ?
Geçmiş olsun canım. Ben alttan muayene olmadım hiç. Sancım çıktığında da bakmadılar serum verdiler. Acaba senin sancın yüksek miydi baya?Kızlar erken doğum riskim olduğunu söylemiştim hatırlarsınız belki, bugün kontrolüm vardı nst'de sancı çıkınca doktor ebe alttan açıklık var mı baksın dedi canımı da baya yaktı sağolsun açıklık yok ıyisin dendi eve geldim muayene ardından 3 saat geçti az önce bilye kadar kanamam olmuş ve hafif şekilde kahverengimsi şekilde devam ediyor sizde de oldu mu endişelenmeli miyim yoksa normal midir. 35 haftalık olduk bu arada
Yok yüksek de değildi halbuki geçen haftaki nst sonucum daha yüksekti bugünkü sonuca göre. Tedbir amaçlı bakılsın dedi ebe de zorladı biraz ondan mi oldu bilmiyorum endişelendim sizlere sorayim dedimGeçmiş olsun canım. Ben alttan muayene olmadım hiç. Sancım çıktığında da bakmadılar serum verdiler. Acaba senin sancın yüksek miydi baya?
Kızlar erken doğum riskim olduğunu söylemiştim hatırlarsınız belki, bugün kontrolüm vardı nst'de sancı çıkınca doktor ebe alttan açıklık var mı baksın dedi canımı da baya yaktı sağolsun açıklık yok ıyisin dendi eve geldim muayene ardından 3 saat geçti az önce bilye kadar kanamam olmuş ve hafif şekilde kahverengimsi şekilde devam ediyor sizde de oldu mu endişelenmeli miyim yoksa normal midir. 35 haftalık olduk bu arada
Kırmızı değil kahverengimsi kıvamlı bir şey canım, sancım ağrım da yok ama endişelendim yine de, ebe hiç kanama olur endişelenme de demedi ilk görünce şok oldum bu ne diyeCanım ilk bebekte 2 defa çatı muayenesi oldum ikisinde de leke şeklinde kanama olmuştu. Doktorlar da önceden uyarmıştı bu uygulama sonrası kanama olabilir diye.
Bilye şeklinde dediğin kırmızı kan mi yoksa mukuslu kıvamlı kan mi? Çünkü muayene ederken doğumu tetiklediyse Nişan filan gelmiş olabilir. Sancı filan var mı suan
Sinir bozucu davranıyor zaman zaman suratsizlik yapiyo durduk yere hafta sonu geliyor ailem doğuma kadar birlikteyiz umarım iyi geçer diye dua ediyorumKızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?
Banada muayne öncesi kanaman olur diye uyarmıştı kıpkırmızı deil ama hafif kanama olmuştu yarına geçer demişti ama bı iki saat sonra gectiKırmızı değil kahverengimsi kıvamlı bir şey canım, sancım ağrım da yok ama endişelendim yine de, ebe hiç kanama olur endişelenme de demedi ilk görünce şok oldum bu ne diye
Benim ailem iki hafta sonra gelecek ama şimdiden stresi sardı ben ne yapicam kaç hafta annenlerle aynı evde diyor, seninkiler geldiğinde ben ne yapıyorsam onu dedim ben de ama baya sıkıntı yapıyor, o istiyor ki onun ailesi ilgilensin onlar kalsın başımda filan. Insanın kendi ailesi gibi olmuyor ki insan kendi annesini arıyorKızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?
Ayy nasıl rahatlıyorum anlatamam bu yorumları görünce çok sağolasın ben de yarına kadar bekleyeceğim bakalimBanada muayne öncesi kanaman olur diye uyarmıştı kıpkırmızı deil ama hafif kanama olmuştu yarına geçer demişti ama bı iki saat sonra gecti
Ailem yokken nasıl davranıyorsa öyle davranıyor.Kızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?