2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ortası delik yuvarlak mindere oturacaksın
Bir de kalsiyum magnezyum takviyesi (doktor bana aynı şikayet için osteocare verdi)
Sürekli aynı pozisyonda durma
sürekli oturduğum için başka pozisyona geçemiyorum malesef ki doktorumu aramayı düşünüorum bnde bakalım ne diyecek bugüğn dha cok agrıo cunku

Bana her gittigimde 3 adet foto veriyor renkli normal fotograf kagidina basilmis sekilde son gittiklerimden bi tane bu bildigin album yapacak kadar foto oldu evde Eki Görüntüle 2194477 Eki Görüntüle 2194477

ya ne güzel bende renkli sadece detaylı ultrasondan var

Bende çerçeve aldım odasına 2 güzel ultrason fotoğrafını asıcam canım :))

Çok şükür şuanlık bi sıkıntı yok canım:)

Nekadara aldın Peki canım

bende çerçeve yapmak için istiyorum gidebilirim inş

Ay bir arkadaşım doğum yaptı geçen hafta 20 dk da normal doğurmuş.. Çooook özendimm yaaa Allah normal doğumu isteyen herkese nasib etsin.. Ha sezeryande benim için öcü değil ama şu son günlerde bi kaydım o tarafa...İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlarıma da bugün mothercare suadiyede yogaya gittim her hafta var, gelmek isteyen olursa çok faydalı..Yarın da Ataşehir memorial da doğuma hazırlık eğitimi başlıyor. İlgilenen olursa diye yazayım dedim

Canım ataşehir memorial'daki eğitim kaç gün/saatlik ? Yarın saat kaçta?
Nereden detaylı bilgi alabilirim ?

kızlar size birşsey sorcam. Bizim minik adam geçen haftalarda çok sert şeklide vuruyordu. dünden beri ise sadece karnım dalgalanıyor gibi oluyor. sizde var mı böyle bir durum yada bilginiz var mı bu konuyla alakalı
Bebişlerin artık büyüdüğü için pıt pıt vurma olmuyor balık gibi dalgalanıyor dayanıyor. Büyüdükleri için normal
Kızlar ne dersiniz fiyat vs iyi mi alsam mı?
pahalı bence 150 liraya medikalden alabilirsin ben öyle yapmıştım

Kızlar erken doğum riskim olduğunu söylemiştim hatırlarsınız belki, bugün kontrolüm vardı nst'de sancı çıkınca doktor ebe alttan açıklık var mı baksın dedi canımı da baya yaktı sağolsun açıklık yok ıyisin dendi eve geldim muayene ardından 3 saat geçti az önce bilye kadar kanamam olmuş ve hafif şekilde kahverengimsi şekilde devam ediyor sizde de oldu mu endişelenmeli miyim yoksa normal midir. 35 haftalık olduk bu arada

Geçmiş olsun canım. Ben alttan muayene olmadım hiç. Sancım çıktığında da bakmadılar serum verdiler. Acaba senin sancın yüksek miydi baya?

Geçmiş olsun canım. Ben alttan muayene olmadım hiç. Sancım çıktığında da bakmadılar serum verdiler. Acaba senin sancın yüksek miydi baya?
Yok yüksek de değildi halbuki geçen haftaki nst sonucum daha yüksekti bugünkü sonuca göre. Tedbir amaçlı bakılsın dedi ebe de zorladı biraz ondan mi oldu bilmiyorum endişelendim sizlere sorayim dedim

Kızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?

Canım ilk bebekte 2 defa çatı muayenesi oldum ikisinde de leke şeklinde kanama olmuştu. Doktorlar da önceden uyarmıştı bu uygulama sonrası kanama olabilir diye.

Bilye şeklinde dediğin kırmızı kan mi yoksa mukuslu kıvamlı kan mi? Çünkü muayene ederken doğumu tetiklediyse Nişan filan gelmiş olabilir. Sancı filan var mı suan

Kızlar çantaları hazırladınız mı ıkı gun once başladım hazırlamaya dün biraz olsun tamamladım . Son olarak süsleri düşen takı yastığı kolonya şişesi var süsler yapısınca eklenecek. Benim pijama ve geceliğim kesilmesi gerekiyo hala götürmedim :/ o eklenecek. Ayrıca bebeğin kundağı( alınacak) eldiven ağız mendili ve çorabı (alıncak) eklenecek. Bi çırpıda olacak işlerde işte kim yapacak bi çırpıda evde cocukla ne zormus ya. Hala cevremden sen zorlanacaksın bence yorumları gelsede taviz vermeden yoo niye zorlancam biri büyüdü oda büyür zorluğu yaza kadar sonra ıkısı oynar sonrada buyuk kreşe zaten diyorum ama içimde deli fırtınalar çokda bilemiyorum çocuk oldugu için bişeye girişemiyorum ben bi işe başlayınca bi gidiyorum yanına olmadık bişey yapmıs yeniden batırmıs yada daha beter bişeyler olmuş bu sefer sinir krizi gecırıyorum . Her zamanda babaanne gönderme taraftarı değilim daha bu seneye kadarda göndermişliğim bırakmışlığım olmamıştı. Ama sonra düşündümde baksın az da onlar yorulsun banane dedim. Az da oraları dagıtsın dedım 3/4 gün üst üste oraya gittik 3/4 hafta önce rahatlık oluyo grcekten yemek hazır evin derli toplu kalıyo filan heeee cocuk sinir hastası tuhaf bişeye dönüşmedi mi dönüştü sonra naptım daha gitmek yok böyle uzun ve ust uste dedım . Sımdıde cok bi işim varsa gönderıyorum. Görümcem burun aml oldu. Vurur eder diye bi kaç gün göndermicem . Sonra gene alo derim sanırım. Kalan tüm işlerimi halletsem artık iyi olacak . En azından valiz okey diyip kapatsam oda yeter. Başka teferruat bi işim zaten yok. Heee unutmamak lazım bide kışlıklar çıkacak tabi. Çocugun dolabı okey o halloldu bizimki olacak. Dolap içlerim derli toplu sadece genel temizlik istiyorum ama şimdilik kendı yaptıklarımızla idare ediyoruz eşim masallah temızlıkcıden ıyı yapıyo valla. Doğuma yakın cagırcam artık. Kışlık hazırlık mı hıc bısey yapmadım iki poset fasülye attım başkada bısey yok. Menemenliğimi tursumu salçamı pekmezimi annem getircek memleketten kendileri yapıyolar kesme mantı vs. Ama yemeklik tarz hiç bişey yapmadım. Eğer annemler doğum öncesi 3/4 gun onceden gelebılırse belki köfte dolma mantı börek gibi bişeyler yaparız onlarla. Yapragımda var sarılck bekliyo off amma konustum kusura bakmayın öptüm kıxlar

Kırmızı değil kahverengimsi kıvamlı bir şey canım, sancım ağrım da yok ama endişelendim yine de, ebe hiç kanama olur endişelenme de demedi ilk görünce şok oldum bu ne diye

Kırmızı değil kahverengimsi kıvamlı bir şey canım, sancım ağrım da yok ama endişelendim yine de, ebe hiç kanama olur endişelenme de demedi ilk görünce şok oldum bu ne diye
Banada muayne öncesi kanaman olur diye uyarmıştı kıpkırmızı deil ama hafif kanama olmuştu yarına geçer demişti ama bı iki saat sonra gecti

Kızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?
Benim ailem iki hafta sonra gelecek ama şimdiden stresi sardı ben ne yapicam kaç hafta annenlerle aynı evde diyor, seninkiler geldiğinde ben ne yapıyorsam onu dedim ben de ama baya sıkıntı yapıyor, o istiyor ki onun ailesi ilgilensin onlar kalsın başımda filan. Insanın kendi ailesi gibi olmuyor ki insan kendi annesini arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…