2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok yüksek de değildi halbuki geçen haftaki nst sonucum daha yüksekti bugünkü sonuca göre. Tedbir amaçlı bakılsın dedi ebe de zorladı biraz ondan mi oldu bilmiyorum endişelendim sizlere sorayim dedim
Zorladığı için olan bir kanamadır inşallah canım. Takipte ol.

Canım her hafta perşembe akşamları saat 18:00-20:00 arası. Toplamda 5 hafta sürecekmiş. 4447888 numaradan randevu oluşturabilirsin
Sagol canim, internet sitesinde de yaziyormus egitim programi. Atasehir memorial benim evime cok yakin aslinda ama ben calisiyorum 37. Haftaya kadar, eve gelmem 7bucuk oluyor en erken yetisemem derslere bir konusacagim eger o sekilde kabul ederlerse belki isten erken cikip 11 ve 18 ekimdeki derslere katilirim, dogumla ilgilimis onlar ilgimi cekti. Cok tesekkur ederim haberdar ettigin icin.

Kizlar lohusam.comdan dun gecelik sabahlik takim siparis ettim, monamise marka. Bugun elime ulasti, hem modeli hem kumas kalitesi cok hosuma gitti. Aklinizda olsun, hala almayan varsa.

Sinir bozucu davranıyor zaman zaman suratsizlik yapiyo durduk yere hafta sonu geliyor ailem doğuma kadar birlikteyiz umarım iyi geçer diye dua ediyorum

Ailem yokken nasıl davranıyorsa öyle davranıyor.
İyi olandan allah razı olsun ama bu gıcık gıcık neden davranıyorlar anlamıyorum. 1 gün kalıyolar 2 3 ayda 1 gelip annem ne diyorsa inat yapıyor duymamazlıktan gelip cevap vermiyor. Surat 5 karış babam bişey anlatıyor oralı değil tvye bakıyor. Kendi ailesi geldi mi ben de onun yaptığını yapıyım diyorum mama ben surat yapınca canım sıkılıyor yapamıyorum . Saygısız bıktım bu huylarından beni annemlerin yanında azarlıyor. Kendi ailesinin yanında. Defalarca insan içinde benimle.böyle konuşma. Kalbini kırarım dememe rağmen aynı. Arkadaş ortamında bişey soruyorum ben erkek adamım tavırları sanane der gibi . Basbasayken insan gibiyken insan.için de yabani hayvan gibi niye davraniyosun diyesim geliyor . Şimdiye kadar hiç bişey demedim biraz ailemi durağa bırakcak. Sonra burnundan getirmeyi düşünuyorum. Doğumumda annem gelip bakck ama o suratı hiç göstermiyo bıktım artık ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Bende çalışıyorum normalde ben 18:00 çıkıyorum ama 17:30 da çıkıcam işten..neyseki sorun yapmıyorlar bizim yöneticiler... Umarım izin alabilirsin ben faydalı olacağını düşünüyorum ama senin çıkış saatin geçmiş baya

Canım kulak ölçere öyle diyolar evet ama bebek huysuzken falan kulaktan ölçmek zor oluyo diyolar bilemedim ki
Bebişlerin artık büyüdüğü için pıt pıt vurma olmuyor balık gibi dalgalanıyor dayanıyor. Büyüdükleri için normal
pahalı bence 150 liraya medikalden alabilirsin ben öyle yapmıştım
Teşekkür ederim kuzum bi bakınıyım ozaman ben

Kizlar lohusam.comdan dun gecelik sabahlik takim siparis ettim, monamise marka. Bugun elime ulasti, hem modeli hem kumas kalitesi cok hosuma gitti. Aklinizda olsun, hala almayan varsa.
Canım biz de lohusa takımlarıma bakıyoruz şimdilerde. Kalıbı nasıl monamisenin?

Canım kulak ölçere öyle diyolar evet ama bebek huysuzken falan kulaktan ölçmek zor oluyo diyolar bilemedim ki

Teşekkür ederim kuzum bi bakınıyım ozaman ben
Canım biz o weewell in o modelini aldık ama arkadaş kıyağıyla çok uyguna geldi, bir de dolar yükselişinden önceydi... Civil şu an piyasaya göre bu ateş ölçeri en iyi fiyata satıyor...

Bebişlerin artık büyüdüğü için pıt pıt vurma olmuyor balık gibi dalgalanıyor dayanıyor. Büyüdükleri için normal
pahalı bence 150 liraya medikalden alabilirsin ben öyle yapmıştım
Ay evet cnm daha düne kadar pıt pıt oluyordu bu sabah hareket etmiyor diye eşimle oturduk bekledik hattaama sonra gün içinde dediğin gibi kayma hissi başladı yeri daraldığı için demekki

Aslinda 6da cikiyorum da isyerim kabatasta, atasehire gelmem 1,5 saat suruyor. Izin alip erken cikabilirim ama sanirim persembeleri.

Canım ben almadım fiyatı ne kadar ki bana cok pahali geliyor yaa ne yapacagim bilmiyorum
200 liraya aldim ben gecelik sabahlik takimi. Bence de pahali ama bi tane alayim bulunsun adet yerini bulsun dedim. Yedek takimi lcw den ucuza aldim mesela.

Canım biz de lohusa takımlarıma bakıyoruz şimdilerde. Kalıbı nasıl monamisenin?
Canim ben hamilelikten once s ya da m giyerdim 54 kiloydum. Simdi 69 oldum ama m aldim geceligi, kesimi lohusa icin oldugu icin bol zaten gobek kismi. Rahatlikla oldu, omuzlari ve gogsu de tam oturdu. Hamilelik oncesi bedeninizden alirsaniz olur yani.

Çok teşekkür ederim canım

Kızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?
Canım sen bebeğine ve kendine odaklan biraz dinlen onunla konuş ona şarkı söyle müzik dinlet ultrason fotolarına bak kiyafetlerine bak mektup yaz vs kafanı bunlara takma artık sonuç olarak doğumuna az kaldı şuan hiçbişey önemli değil...şu bi gerçek lohusa kafası diye bisey var ve o anda bizi ancak kendi analarımız çeker kendi anamıza herşeyi söyleyebiliriz ama kv.ye söyleyemeyiz bunu anlat eşine annene ihtiyacın olduğunu bi süre idare etmesi gerektiğini anlat bence anlamicak gibiyse konuşup sinirlenme ve bebeğine doğumuna odaklan

Kızlar iyi akşamlar sinirden kuduruyorum. Eşleriniz aileniz geldiğinde nasıl davranıyor?
Canım sen bebeğine ve kendine odaklan biraz dinlen onunla konuş ona şarkı söyle müzik dinlet ultrason fotolarına bak kiyafetlerine bak mektup yaz vs kafanı bunlara takma artık sonuç olarak doğumuna az kaldı şuan hiçbişey önemli değil...şu bi gerçek lohusa kafası diye bisey var ve o anda bizi ancak kendi analarımız çeker kendi anamıza herşeyi söyleyebiliriz ama kv.ye söyleyemeyiz bunu anlat eşine annene ihtiyacın olduğunu bi süre idare etmesi gerektiğini anlat bence anlamicak gibiyse konuşup sinirlenme ve bebeğine doğumuna odaklan

1 saattir ağlıyorum geldi neyin var diye saygısızlık yapıyorsun neden dedim ben bişey yapmıyorum diyor o gerizekalı kafası almıyor. Kendi ail3sine aynı şeyi yapcm kim gelirse gelsin onun tarafından benı bıktırdı hayattan biraz da.o bitsin. O.düşünsn. bebek falan umrumda.olmaz çıkar. Giderim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…