2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bak şimdi gerçekten şuan kalk bi duş al göbeğine bir güzel yağ sür bu esnada bebişten babası ve kendin adına özür dile onu ne kadar sevdiğinizi söyle tamam mi ve eşinle tüm bu konuşmaları bu geceliğine ertele çünkü emin ol artık bu kadar Az kala bebeğin de seninde ihtiyacınız olan gerginlik değil ikinizi düşün tamam mi kendini sakinlestirebilir misin bebeğin için

Sakin ol canım niye bu kadar üzüyorsun kendini. O senin ailene değer vermiyorsa sende öyle davran. Değer mi kendini ve bebeğini üzdüğüne.

Canım benim sakin ol şimdi kıyamam. Aradan biraz zaman geçsin güzelce konuşmaya çalış belki daha sakin konuşursanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Ben de saygısızlığa dayanamam çok haklısın ama son zamanlardayız bebeğimiz için çok önemli zamanlar.

Hebehubele Canim ilk evlendigimiz yillarda esimde ayni sekilde davranirdi.sanki venim ailemi onemsemiyormus gibi.evde bisey eksik olsa onlar bendeyken soyelemeye cekinirdim dusun onlarin yaninda ne cabuk bitti filan der diye.
kirilir uzulurdum.tartisirdik onlar gidince.empati yap biraz ben senin ailene bu sekilde davransam ne hissederdin derdim.zamanla duzeldi sukur.ama su da varki kendi ailesinden bi kac darbe yedi benim ailemin kiymetini anladi diyebilirim.sabret su an birde hassas donemdesin.hersey iki kat gozune batiyor ve uzuyor seni.sakinles sabah oturup sakin kafayla konusursunuz.bu durumun seni ve bebegi ne kadar etkiledigini uzdugunu anlat.anlayacagini umuyorum.belki kendiside cok farkinda degil yaptiginin

Canim benim boyum 1.64 suan 77 kiloyum. L tam oldu ust kismi pijama da tam oldu. Cok esnek ve yumusak bi yeri var hic kasmiyo seni. Zaten lohusa takimi oldugu icin tsort can seklinde suanki halime bile gobegim tam oturmadi boldu anlayacagin

Ben de dün trendyoldan mustela sipariş ettim. Setini almadım ama şampuan ve pişik kremi aldım. Trendyol bana güvenilir geliyor, o setlerin dışarıda fiyatı 215 tl filan, hepsi burada bana da ucuz geldi biraz.
Bende bugun trendyoldan siparis verdim guvenemesim hb ye insallah sikinti yasamam.

Eksikler bitince yada azalinca insan ne kadar yorulsada bi rahatlama geliyor. Kiz benim hic bos vaktim yokki surekli biseyleri halletme pesindeyim saat kac olmus camasir makinesini dezenfekte ettim. Bos vakit yok bana bu hafta canta ve kiyafet isini halledersem haftaya kapi susu pesine kosacagim :))

Trendyoldan aldim canim riske atmaykm dedim.

Kendime alirken bu kadar takilmiyordum ama bebek olunca supheye dusmedim degil trendyoldan aldim.

Kızlar ne dersiniz fiyat vs iyi mi alsam mı?
Ben oglumda kulaktan olcer almistim sonra farkettim ki bir kulak farkli bir kulak farkli cikio hastane tiplerinde de ayni seyin oldugunu gordum. Temassizlara zaten hic guvenmiyorum. Eczaneden aldim sonra 10 liralik manuek termometre dayiyordum memeye sokuyordum koltuk altina o cok cok emerken ates olcerde olcuyordu. Bebekliginden beri manuel kullandim ki bence en guvenirleri manueller. Evet biraz zahmetli ama supheye dusmuyorsun bjde dunya para vermiosun. Bence ilk etapta manuel al baktin yapamiyorsun medical tipli hastanelerde kullanilan kulaktan olcer al temassiza hic girisme derim

Anakucagini alirken yeni dogan omurgasina uyumlu olani alirsaniz hic sorun yasamadan yatirabilirsiniz icine o yenidogan yastiklari vs ayri satilanlar icin konusuyorum yenidogan omurgasina uygin degil birde kesinlikle icinde 2 saatten fazla kalmamali. Uzun yolculuk falan yaparsaniz iki saatte bir mola verip kaldirin ordan eli kolu oynasin.

Ilk dogumumda 37. Haftada yapilmisti cati muyanem ve ardindan kanamam olmusti parca parca. O muayenede 3 cm acikligim oldugunu soylemisti doktor ona ragmen 1 hafta sonra dogdu. Ancak erken dogum riskinde yapmalari dogru olmamis hemen. Cunku dogumu tetikleyebiliyor. Bide dogumdan onceki surecte kendinizi ebelere yoklatmayin doktor gelsin doktor baksin die rica da bulunun beni sadece dogum sirasinda ebeler kontrol etti.

Bende yarin yikamaya baslayacagim bufun etiketlerininsoktum renklerini ayirdim. Daha sus falan yok piyasada ama , acil ihtiyaclari doldurup hazirlayacagim cantayi. Susu iviri ziviri vaktim olursa yetistirirsem hazirlayinca koyarim. Temizlikdi kislikdi yap yap bitmiyor. Benim o isler yuzunden bu zamana kaldi canta isi oglan sabahtan aksama kadar okulda ama yinede yetistiremiorum bende senin durumun daha zor bide kucuk seninki laftan anlayacagi yasta degil. Allah yardimcin olsun.

Hebehubele canim seni alintilamistim ama cvp yazarken kacmis gozumden. Erkek milleti biraz sinir bozucu olabiliyor. Hepsinin ayri ayri kotu huylari oluyor. Bosvereceksin. Kendini ve bebegini dusuneceksin diger turlusu hep sana ve bebegine zarar.

Sakin ol canım niye bu kadar üzüyorsun kendini. O senin ailene değer vermiyorsa sende öyle davran. Değer mi kendini ve bebeğini üzdüğüne.

Kusura bakmayın dün çok ağladım içim geçmiş ağlamaktan. Kavga etmedim kendim için atak geçireceğime emin olduğum için sakinleştirdim kendimi ağlayarak sadece . Defalarca konuştum onlar benim ailem böyle davranman beni Üzüyo bunu kimse haketmez dedim . İnsan gibi konuştum olmadı . Bağırdım çağırdım olmadı m ayrıldık sözler verdi olmayacak diye. Evliliğim ilk zamanlarında her gün ailesine gitmek istemediğim için saçlarımdan sürüttu.annesine direktiflerine uyumayıp bak biz bi aile olduk artı kendi kararlarımı vermeliyüz dedim dedim diye ailesinin lafıyla b3nimle 1 ay konuşmadı. Ayrıldık söz bidaha olmicak dedi . Hpsi yalanmis . Şimdi vurması falan yok ama canım acıyo artık kendi ailesine köle edip bana benim efendim gibi davranıp ailemi hice sayması benim son noktalarım dayanmakta çok zorlanıyorum. İnşallah bebeğim benim destekçim olur inşallah bebeğimle çok mutlu olurum sağlıcakla dünyaya getirebilirim. Hiçbişeyin hevesi kalmadı ben de artık çok yorgunum irademi kaybettim . İyi tatlı dille yaklaş olmuyor. Kötü yaklaş kendi benliğinden oluyorsun

Arkadaslar hepinize gunaydin.. bogaz agrisi ve atesle birlikte grip tarzi birsey oldum sanirim. Kendimi toplamam icin ne icebilirim tavsiyesi olan var mi?

Canimm çok az zamanımız kaldı boşver geçmişi düşünme umursama mis kokulu Yavrularimiza kavuşunca eşler de ne yaptiklarida çok umrumuzda olmayacak aynısını bı kaç ay önce benim esimde annemler ablamlar falan gelince yaptı çocuklar bişey kirsa aniden kızmaya başladı 3 gün sabrettim ağladım üzüldüm onlar gittikten sonra normalde cigere beyne atan kan pıhtısı elime attı çok şükür ki elime attı doktorum okadar saskinki hala geçmedi başka biseyde olabilirdi bütün yüzüm uçukladi falan bisuru şeyler stresle takmıyorum umrumda değil artık diyorum ama becerebilirsem. Bosvercez onları en iyisi umursandikca daha çok yapıyorlar herşey yoluna girsin canına okuycam senin dedim

Bebeklere dua etsinler zaten. Bu kadar sakin kalmamın sebebi bu ama hep içime atıyorum böyle daha kötü. Bebekten sonra lohusalik olcak belki daha kötü olacak herşey . Bunları kurup duruyorum . Neden diyorum bi açıklama bulamıyorum. Bebeğe haksızlık etmek istemiyorum allah kuvvet versin sadece bunun duasını ediyorum

Sağol canım :/ 22 aylık tam krizlerin başladığı aylarda ailemde yokki gelin kafam dağılsın desem yada ben kalkıp sabahtan akşama kadar gitsem . Kıslık mıslık dedım ya hak getıre bısey yapmadım yapamam zaten mumkun mu . Yıkama işini yaptım coktan sukur. Karnım buyuyunce zorlanacagımı bılıyodum epeyde cok olunca renklere ayırıp iki postada hallettim kaç saat utusuyle ugrasmıstım. O işim bitti şükür valizimizinde ufak tefek eksikleri var. Bu ıkıncıler değişik oluyomuş gercekten . Bi telas var ama bi taraftandanda yapacak kimse yok . Bi tuhaf durumlar

Kizlar lohusam.comdan dun gecelik sabahlik takim siparis ettim, monamise marka. Bugun elime ulasti, hem modeli hem kumas kalitesi cok hosuma gitti. Aklinizda olsun, hala almayan varsa.
bende dün aldım bugun gelecek kısmetse canım tereddut ederken aldım ınsallah senınkı gıbı memnun kalırım bende :)

Benim ailem sehir disinda esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Eger ki benim aileme bi saygisizlik yapsin karsilignda bende daha fazlasini yaparim. Ama esim o karakterde degil allahtan cok saygilidir. Sende sakin ol bi konus bakalim derdi neymis ailenle

Canim zor seyler yasamissin bosanmakta cözüm degilki artik ortada bir cocuk var. allah yardimcin olsun. Bak hamilesin dualarin kabul olur bol bol dua et. Ailen geldiginde esine ayetel kursi oku oku ufle. Allaha sigin. Bebisine odaklan sen esini görmezden gel biraz. En buyuk tepki tepkisizliktir ben buna cok inaniyorum

Kizlar günaydin ben dün doktora gittim cok sükür hersey yolundaydi. İlk defa nst ye girdim hic sancim cikmadi. Zaten rahim agzida kapali cikmisti ultrasonda. bebegin esi yaslanmaya baslamis son zamanlarda olmasi gerekende buymus. Haftaya cati muayenesi icin cagirdi. 37+3 oluyorum gidicegim gün. Ben daha önce hamile kalmadan alttan aletle muayene oldum ama parmakla hic olmadim. Hangisi daha cok acitir ikisini birden olan varsa bana bi yardimci olabilirmi. Uykularim kaciyo cok korkuyorum. Dogum korkum falan gecti cati muyanesini düsünmekten.

Kizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum

Kizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum
Nasil az buldu ya bende 33te gittigimde 1955 cikmisti kilosu. Boya cok takilma eger banu ciftcinin videolarini izlersen bu haftalarda onemli olan bebegin agirligi ve gelisimi. Boyu uyluk kemigini 7 ile carparak gozunde canlansn diye soyluolarmis. Gelisimi haftasiyla uyumluysa bence takilma. Benimki 1 hafta geriden geliyor mesela ama doktor normal diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…