2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Olanlar olmus bosver dusunme artik gecmisi gelecege bak onuda al karsina sakinca konus. Cocuk dogduktan sonra bu hallerini cekmem bilesin de. Cocuk ana babaya saygiyi ana babasindan ogrenecek de sen boyle saygisiz olursan oda sana saygisiz olur ilerde de

Benim annem yakin. Esimin ailesi uzakta sansliyim o konuda bide benimnoglan buyuk tabi 5 yasinda soyle yarim gun bi krese verebilseydin iyi olurdu senin icin

bende dün aldım bugun gelecek kısmetse canım tereddut ederken aldım ınsallah senınkı gıbı memnun kalırım bende :)
İnşallah memnun kalırsın sen de. Hangi model aldın ?

Kizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum

33+1 'de gittim ben de, benim bebeğim de 1850 gr, 42 cm 'miş. Bak seninkinden çok daha küçük kilosu. Ama doktorum önemli değil dedi, alt sınırda ama 3 kiloyu bulur doğana kadar dedi. 41 cm de kısa değil ki, zaten 33. hafta için 41-44 normal diyorlar ki her bebeğin gelişimi farklı. Önemli olan sağlıklı olması. Hiç kafana takma bence.

Vallahi bende anlamadim programlara gore 2000 haftasina gore normal yaziyor. Bu arada bizde bir hafta gerideymisiz ben abartiyorum sanirim tesekkur ederim yorum icin:)

Kizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum

Ya bu kiloyu az yada cok bulma isini neye gore yapiolar sanki her cocuk standart ayni kilodami doguyor. Bacim sen sunu baz al bir onceki kontrolun kac gun onceydi. O zaman kilosu ne kadardi o gunden bugune kilo almis buyumusmu onemli olan istikrarli bi sekilde buyumesi her cocuk aynj gelisimi gosterse her cocuk 3 kilo dogardi kimi 2.5 doguyor kimi 4 onlari ne edecek o zaman. Su doktorlarin yok yere kasmalarina ayar oluyorum

Mecit modeliydi canım kampanyası varmıs emzırme sudyenı hedıyelı ondan aldım bende :)

bence hiç moralını bozma canım kılosu gayet ıyı kı daha doguma kadar hızlı kılo alıcak yeterkı saglıklı olsun boy kılo cok onemlı degıl

Benim ailem sehir disinda esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Eger ki benim aileme bi saygisizlik yapsin karsilignda bende daha fazlasini yaparim. Ama esim o karakterde degil allahtan cok saygilidir. Sende sakin ol bi konus bakalim derdi neymis ailenle

Çok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu

yaa kıyamam sen bu halınle bunları takma kafana evet yasadıgın durum cok sinir bozucu ama suan bebegını dusunmek zorundasın bak az bı zaman kaldı Rabbım kurtsa kuzu etsın derler ya ınsallah duzelır eşin de canım sen uzulme yeterkı

Amin inşallah nerde huzursuzluk yaratan insan varsa Rabbim merhamet akıl fikir versin

Hamile iken de bunlar yapılmaz ki çok üzüldüm Allah yardımcın olsun şimdilik takma doğumdan sonra baktın ki anlamıyor kendi yoluna bakarsın şimdi bebişin var Düşünme sadece onu düşün

Amin inşallah nerde huzursuzluk yaratan insan varsa Rabbim merhamet akıl fikir versin
Amin canım boşver herşey çok güzelmiş gibi davran sen ailesinede yapmak istediğini yap ona söyleme gerilme boşver Allah hamileleri uzen herkesi ıslah etsin inşallah anneler üzülmesin herkes kendi işine baksın bı yaaa

Dediğin çok mantıklı canım ben öyle yapıyım ozaman çok sağol:)

Ahh kuzum ya. Nasıl bi durumun ortasındasın. Rabbim yardımcın olsun. Nasıl sindirtmişsin kendini nasıl değersizleştirmişsin. İnşallah bebek olduktan sonra rabbim gönlüne kalbine merhamet duygusu verir. Her defasında ailesini katma ortaya kısasa kısas gibi düşündürtme. Keşke barışmasaydın demek istiyorum ama olan olmuş.. bundan sonra önüne bak bol bol dua et hamilesin bu halinle rabbim duanı kabul etsin inşallah. Kaç yıllık evliydiniz? Severekmi evlenmiştin. Ya nasıl insanlar heleki hamilesin..

Vallahi bende anlamadim programlara gore 2000 haftasina gore normal yaziyor. Bu arada bizde bir hafta gerideymisiz ben abartiyorum sanirim tesekkur ederim yorum icin:)
Haftasindan +400 -400 kiloya kadar normal sayiliyormus benim doktorum oyle soyluyor. Bizimkiler biraz minyon olacak demekki bende oyleyim kizimda bana cekmis :)

Hep böylemiydi pekii canim? Ben gecen gün bi yerde okudum kadinlarin hamilelik döneminde bazi erkeklerin psikolojileri cok bozuluyormus bizden önce lohusalik sendromuna giriyolar. Belki de babalik düsüncesi o sorumluluk agir gelmistir hirsini senden aliyodur

Kızlar merhaba;
Bugün kontrolden geldim. 34+3 günlüğüm ultrasonda önde çıkıyordu ama bugün ona bakmadım kilomuz 2536 olmuş. bu hafta yine nst ye bağlandım sonuç için doktor iyi dedi fakat ekranda kontrol ettiğimde kalp atış hızı 149-153 arasında genellikle oluyordu ama bazen 179 -183 e çıkıp indiği de oldu sizde nst nasıl. Dün iş yerimde bazı sıkıntılar yaşadım. ayrılmama 2 hafta kala başka yere giden bir elamanın yarım kalan işlerini tamamlamamı istediler. benim alanımla zerre alakası yok üstelik en az 6 ayda öğrenilecek işi benim 2 haftada tamamlayıp bitirmemi beklediler. üstelik işi gösterecek biri de yok. kapı kapı gidip soracağım yani. bende bu konuda baya tartıştım. güya gider ayak bana iyilik yapıyorlarmış. Hiç bilmediğim bir iş stresinin içine atarak. iş değilde beni itham ettikleri şeyler çok dokundu. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. benim bu halimle hıçkıra hıçkıra ağlamama sebep oldular bi kaç gündür çok stresliydim etkisi olabilir mi acaba.

Ailene anlatsana sen bunu yaaa. Okudukca sinirlerim zipladi yemin ederim. Topla pilini pirtini git ailenin yanina. Bu adamla bu sekilde omur mu gecer..... Ev senin esya senin degistirme hakkin da mi olmayacak.. Ne kadar beyinsiz bir kocan var kusura bakma da bir damla gozyasini bile haketmiyor. Sende aglayip duruyosun. Birak ailene git bakalim sen uokken napiyo...

üzgünüm ama ben bu arkadaşa katılıyorum. çok yanlış bir insanla berabersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…