Kusura bakmayın dün çok ağladım içim geçmiş ağlamaktan. Kavga etmedim kendim için atak geçireceğime emin olduğum için sakinleştirdim kendimi ağlayarak sadece . Defalarca konuştum onlar benim ailem böyle davranman beni Üzüyo bunu kimse haketmez dedim . İnsan gibi konuştum olmadı . Bağırdım çağırdım olmadı m ayrıldık sözler verdi olmayacak diye. Evliliğim ilk zamanlarında her gün ailesine gitmek istemediğim için saçlarımdan sürüttu.annesine direktiflerine uyumayıp bak biz bi aile olduk artı kendi kararlarımı vermeliyüz dedim dedim diye ailesinin lafıyla b3nimle 1 ay konuşmadı. Ayrıldık söz bidaha olmicak dedi . Hpsi yalanmis . Şimdi vurması falan yok ama canım acıyo artık kendi ailesine köle edip bana benim efendim gibi davranıp ailemi hice sayması benim son noktalarım dayanmakta çok zorlanıyorum. İnşallah bebeğim benim destekçim olur inşallah bebeğimle çok mutlu olurum sağlıcakla dünyaya getirebilirim. Hiçbişeyin hevesi kalmadı ben de artık çok yorgunumirademi kaybettim . İyi tatlı dille yaklaş olmuyor. Kötü yaklaş kendi benliğinden oluyorsun
Benim annem yakin. Esimin ailesi uzakta sansliyim o konuda bide benimnoglan buyuk tabi 5 yasinda soyle yarim gun bi krese verebilseydin iyi olurdu senin icinSağol canım :/ 22 aylık tam krizlerin başladığı aylarda ailemde yokki gelin kafam dağılsın desem yada ben kalkıp sabahtan akşama kadar gitsem . Kıslık mıslık dedım ya hak getıre bısey yapmadım yapamam zaten mumkun mu . Yıkama işini yaptım coktan sukur. Karnım buyuyunce zorlanacagımı bılıyodum epeyde cok olunca renklere ayırıp iki postada hallettim kaç saat utusuyle ugrasmıstım. O işim bitti şükür valizimizinde ufak tefek eksikleri var. Bu ıkıncıler değişik oluyomuş gercekten . Bi telas var ama bi taraftandanda yapacak kimse yok . Bi tuhaf durumlar
İnşallah memnun kalırsın sen de. Hangi model aldın ?bende dün aldım bugun gelecek kısmetse canım tereddut ederken aldım ınsallah senınkı gıbı memnun kalırım bende :)
Kizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum
Vallahi bende anlamadim programlara gore 2000 haftasina gore normal yaziyor. Bu arada bizde bir hafta gerideymisiz ben abartiyorum sanirim tesekkur ederim yorum icin:)Nasil az buldu ya bende 33te gittigimde 1955 cikmisti kilosu. Boya cok takilma eger banu ciftcinin videolarini izlersen bu haftalarda onemli olan bebegin agirligi ve gelisimi. Boyu uyluk kemigini 7 ile carparak gozunde canlansn diye soyluolarmis. Gelisimi haftasiyla uyumluysa bence takilma. Benimki 1 hafta geriden geliyor mesela ama doktor normal diyor.
Kizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum
Mecit modeliydi canım kampanyası varmıs emzırme sudyenı hedıyelı ondan aldım bende :)İnşallah memnun kalırsın sen de. Hangi model aldın ?
33+1 'de gittim ben de, benim bebeğim de 1850 gr, 42 cm 'miş. Bak seninkinden çok daha küçük kilosu. Ama doktorum önemli değil dedi, alt sınırda ama 3 kiloyu bulur doğana kadar dedi. 41 cm de kısa değil ki, zaten 33. hafta için 41-44 normal diyorlar ki her bebeğin gelişimi farklı. Önemli olan sağlıklı olması. Hiç kafana takma bence.
bence hiç moralını bozma canım kılosu gayet ıyı kı daha doguma kadar hızlı kılo alıcak yeterkı saglıklı olsun boy kılo cok onemlı degılKizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum
Benim ailem sehir disinda esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Eger ki benim aileme bi saygisizlik yapsin karsilignda bende daha fazlasini yaparim. Ama esim o karakterde degil allahtan cok saygilidir. Sende sakin ol bi konus bakalim derdi neymis ailenle
Canim zor seyler yasamissin bosanmakta cözüm degilki artik ortada bir cocuk var. allah yardimcin olsun. Bak hamilesin dualarin kabul olur bol bol dua et. Ailen geldiginde esine ayetel kursi oku oku ufle. Allaha sigin. Bebisine odaklan sen esini görmezden gel biraz. En buyuk tepki tepkisizliktir ben buna cok inaniyorum
Çok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunuOlanlar olmus bosver dusunme artik gecmisi gelecege bak onuda al karsina sakinca konus. Cocuk dogduktan sonra bu hallerini cekmem bilesin de. Cocuk ana babaya saygiyi ana babasindan ogrenecek de sen boyle saygisiz olursan oda sana saygisiz olur ilerde de
Benim annem yakin. Esimin ailesi uzakta sansliyim o konuda bide benimnoglan buyuk tabi 5 yasinda soyle yarim gun bi krese verebilseydin iyi olurdu senin icin
yaa kıyamam sen bu halınle bunları takma kafana evet yasadıgın durum cok sinir bozucu ama suan bebegını dusunmek zorundasın bak az bı zaman kaldı Rabbım kurtsa kuzu etsın derler ya ınsallah duzelır eşin de canım sen uzulme yeterkıKusura bakmayın dün çok ağladım içim geçmiş ağlamaktan. Kavga etmedim kendim için atak geçireceğime emin olduğum için sakinleştirdim kendimi ağlayarak sadece . Defalarca konuştum onlar benim ailem böyle davranman beni Üzüyo bunu kimse haketmez dedim . İnsan gibi konuştum olmadı . Bağırdım çağırdım olmadı m ayrıldık sözler verdi olmayacak diye. Evliliğim ilk zamanlarında her gün ailesine gitmek istemediğim için saçlarımdan sürüttu.annesine direktiflerine uyumayıp bak biz bi aile olduk artı kendi kararlarımı vermeliyüz dedim dedim diye ailesinin lafıyla b3nimle 1 ay konuşmadı. Ayrıldık söz bidaha olmicak dedi . Hpsi yalanmis . Şimdi vurması falan yok ama canım acıyo artık kendi ailesine köle edip bana benim efendim gibi davranıp ailemi hice sayması benim son noktalarım dayanmakta çok zorlanıyorum. İnşallah bebeğim benim destekçim olur inşallah bebeğimle çok mutlu olurum sağlıcakla dünyaya getirebilirim. Hiçbişeyin hevesi kalmadı ben de artık çok yorgunumirademi kaybettim . İyi tatlı dille yaklaş olmuyor. Kötü yaklaş kendi benliğinden oluyorsun
Amin inşallah nerde huzursuzluk yaratan insan varsa Rabbim merhamet akıl fikir versinyaa kıyamam sen bu halınle bunları takma kafana evet yasadıgın durum cok sinir bozucu ama suan bebegını dusunmek zorundasın bak az bı zaman kaldı Rabbım kurtsa kuzu etsın derler ya ınsallah duzelır eşin de canım sen uzulme yeterkı
Hamile iken de bunlar yapılmaz ki çok üzüldüm Allah yardımcın olsun şimdilik takma doğumdan sonra baktın ki anlamıyor kendi yoluna bakarsın şimdi bebişin var Düşünme sadece onu düşünÇok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu
Amin canım boşver herşey çok güzelmiş gibi davran sen ailesinede yapmak istediğini yap ona söyleme gerilme boşver Allah hamileleri uzen herkesi ıslah etsin inşallah anneler üzülmesin herkes kendi işine baksın bı yaaaAmin inşallah nerde huzursuzluk yaratan insan varsa Rabbim merhamet akıl fikir versin
Dediğin çok mantıklı canım ben öyle yapıyım ozaman çok sağol:)Bende bugun trendyoldan siparis verdim guvenemesim hb ye insallah sikinti yasamam.
Eksikler bitince yada azalinca insan ne kadar yorulsada bi rahatlama geliyor. Kiz benim hic bos vaktim yokki surekli biseyleri halletme pesindeyim saat kac olmus camasir makinesini dezenfekte ettim. Bos vakit yok bana bu hafta canta ve kiyafet isini halledersem haftaya kapi susu pesine kosacagim :))
Trendyoldan aldim canim riske atmaykm dedim.
Kendime alirken bu kadar takilmiyordum ama bebek olunca supheye dusmedim degil trendyoldan aldim.
Ben oglumda kulaktan olcer almistim sonra farkettim ki bir kulak farkli bir kulak farkli cikio hastane tiplerinde de ayni seyin oldugunu gordum. Temassizlara zaten hic guvenmiyorum. Eczaneden aldim sonra 10 liralik manuek termometre dayiyordum memeye sokuyordum koltuk altina o cok cok emerken ates olcerde olcuyordu. Bebekliginden beri manuel kullandim ki bence en guvenirleri manueller. Evet biraz zahmetli ama supheye dusmuyorsun bjde dunya para vermiosun. Bence ilk etapta manuel al baktin yapamiyorsun medical tipli hastanelerde kullanilan kulaktan olcer al temassiza hic girisme derim
Anakucagini alirken yeni dogan omurgasina uyumlu olani alirsaniz hic sorun yasamadan yatirabilirsiniz icine o yenidogan yastiklari vs ayri satilanlar icin konusuyorum yenidogan omurgasina uygin degil birde kesinlikle icinde 2 saatten fazla kalmamali. Uzun yolculuk falan yaparsaniz iki saatte bir mola verip kaldirin ordan eli kolu oynasin.
Ilk dogumumda 37. Haftada yapilmisti cati muyanem ve ardindan kanamam olmusti parca parca. O muayenede 3 cm acikligim oldugunu soylemisti doktor ona ragmen 1 hafta sonra dogdu. Ancak erken dogum riskinde yapmalari dogru olmamis hemen. Cunku dogumu tetikleyebiliyor. Bide dogumdan onceki surecte kendinizi ebelere yoklatmayin doktor gelsin doktor baksin die rica da bulunun beni sadece dogum sirasinda ebeler kontrol etti.
Bende yarin yikamaya baslayacagim bufun etiketlerininsoktum renklerini ayirdim. Daha sus falan yok piyasada ama , acil ihtiyaclari doldurup hazirlayacagim cantayi. Susu iviri ziviri vaktim olursa yetistirirsem hazirlayinca koyarim. Temizlikdi kislikdi yap yap bitmiyor. Benim o isler yuzunden bu zamana kaldi canta isi oglan sabahtan aksama kadar okulda ama yinede yetistiremiorum bende senin durumun daha zor bide kucuk seninki laftan anlayacagi yasta degil. Allah yardimcin olsun.
Kusura bakmayın dün çok ağladım içim geçmiş ağlamaktan. Kavga etmedim kendim için atak geçireceğime emin olduğum için sakinleştirdim kendimi ağlayarak sadece . Defalarca konuştum onlar benim ailem böyle davranman beni Üzüyo bunu kimse haketmez dedim . İnsan gibi konuştum olmadı . Bağırdım çağırdım olmadı m ayrıldık sözler verdi olmayacak diye. Evliliğim ilk zamanlarında her gün ailesine gitmek istemediğim için saçlarımdan sürüttu.annesine direktiflerine uyumayıp bak biz bi aile olduk artı kendi kararlarımı vermeliyüz dedim dedim diye ailesinin lafıyla b3nimle 1 ay konuşmadı. Ayrıldık söz bidaha olmicak dedi . Hpsi yalanmis . Şimdi vurması falan yok ama canım acıyo artık kendi ailesine köle edip bana benim efendim gibi davranıp ailemi hice sayması benim son noktalarım dayanmakta çok zorlanıyorum. İnşallah bebeğim benim destekçim olur inşallah bebeğimle çok mutlu olurum sağlıcakla dünyaya getirebilirim. Hiçbişeyin hevesi kalmadı ben de artık çok yorgunumirademi kaybettim . İyi tatlı dille yaklaş olmuyor. Kötü yaklaş kendi benliğinden oluyorsun
Ahh kuzum ya. Nasıl bi durumun ortasındasın. Rabbim yardımcın olsun. Nasıl sindirtmişsin kendini nasıl değersizleştirmişsin. İnşallah bebek olduktan sonra rabbim gönlüne kalbine merhamet duygusu verir. Her defasında ailesini katma ortaya kısasa kısas gibi düşündürtme. Keşke barışmasaydın demek istiyorum ama olan olmuş.. bundan sonra önüne bak bol bol dua et hamilesin bu halinle rabbim duanı kabul etsin inşallah. Kaç yıllık evliydiniz? Severekmi evlenmiştin. Ya nasıl insanlar heleki hamilesin..Çok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu
haftaya son ama izne ayrılıyorum haftaya artık bı hafta ıcın de alayım mı evde de ısıme yarar mıO zaman mutlaka simit yastık al
Bana doktor aldırttı allah razı olsun ondan rahat ettim
Oturarak çalışıyorum ben de
Haftasindan +400 -400 kiloya kadar normal sayiliyormus benim doktorum oyle soyluyor. Bizimkiler biraz minyon olacak demekki bende oyleyim kizimda bana cekmis :)Vallahi bende anlamadim programlara gore 2000 haftasina gore normal yaziyor. Bu arada bizde bir hafta gerideymisiz ben abartiyorum sanirim tesekkur ederim yorum icin:)
Hep böylemiydi pekii canim? Ben gecen gün bi yerde okudum kadinlarin hamilelik döneminde bazi erkeklerin psikolojileri cok bozuluyormus bizden önce lohusalik sendromuna giriyolar. Belki de babalik düsüncesi o sorumluluk agir gelmistir hirsini senden aliyodurÇok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu
Çok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu
Çok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu
Ailene anlatsana sen bunu yaaa. Okudukca sinirlerim zipladi yemin ederim. Topla pilini pirtini git ailenin yanina. Bu adamla bu sekilde omur mu gecer..... Ev senin esya senin degistirme hakkin da mi olmayacak.. Ne kadar beyinsiz bir kocan var kusura bakma da bir damla gozyasini bile haketmiyor. Sende aglayip duruyosun. Birak ailene git bakalim sen uokken napiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?