2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzuna maşallah canımm :)
Nts den anlamıyorum hiç girmedim canım ama iş yerleri böyle.. Allah sorsun hesabını onlara. Az kalmış ama ömründen ömür gider artık :/ benimde son 2 günüm ama değişik ya bilmiyorum..

ne güzel senin az kalmış canım aslında bugün bi hışım çalışamaz raporu alasım vardı ama onlar yüzünden bebeğimle geçireceğim fazladan 2 haftadan olmak istemedim... netten baktım biraz bebek haraketli olunca ara ara yükselmesi normalmiş. diğer seyri normaldi yani 150 civarı... 31+5 nste ye girdim şimdi 34+0 olduk yıne girdim.. birde zam gelmiş 50 lira olmuş. bundan sonra sürekli girilecek mi acaba.

Hamile iken de bunlar yapılmaz ki çok üzüldüm Allah yardımcın olsun şimdilik takma doğumdan sonra baktın ki anlamıyor kendi yoluna bakarsın şimdi bebişin var Düşünme sadece onu düşün

Ailem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalar
Hayatıma fikirlerime saygıları yok. Bi şekilde bi ağırlık koymuştum ama geçen yıl psikolojim le çok oynadı vajinismus yaşadım derken ben kendimden oldum . Şuan çıkıp aileme gitmem doğru mu kızlar? Doğum var bilmiyorum herşey çok karışık düşünemiyorum. Bu akşam ailesi yoldan geliyor yemeğe çağırmış bize . Nasıl davranaym bitik hissediyorum iki hüngür gözyaşım kurumadı iyice halsizlestim

Giriliyor canim her gitmede. Ah bu isyerleri allah sorsun hesabini benide cok daralttilar. 32. Haftamdan once rapor aldim 10 gun ben donmeyi dusunmuyorum. O yuzden erken ayrilabildim. Ama sen doneceksen az daha sik disini dayan.

Biraz daha sabret canim az kalmis.
Nst için ayrı para mı alıyorlar canım? Ben sadece muayene ücreti veriyorum ekstra bir ücret alinmiyor

Canım Allah yardımcin olsun. Ne desem bilemedim. Bebeğin için bu ara pek takılma . Hayırlısiyla doğumunu yap o zaman etraflıca düşünürsün. Şimdi hem bebeğine zarar hem doğumu da etkiler stres . Görmezden gel boşver canım.

Benim gittiğin hastanede nst'den ücret alıyorlar her defasında 25 tl veriyorum valla:/

Hadi ya çok saçma. Valla artık adım atarak para bu nedir.zaten habire muayene için para dokuyoruz keza doğum için de vericez. Bı nst için para niye talep ederler anlamış değilim

Giriliyor canim her gitmede. Ah bu isyerleri allah sorsun hesabini benide cok daralttilar. 32. Haftamdan once rapor aldim 10 gun ben donmeyi dusunmuyorum. O yuzden erken ayrilabildim. Ama sen doneceksen az daha sik disini dayan.

Canım biraz daha sabredeceğim artık. Şuan çıkıp gitmeyi çok isterdim inan, ... şu halimde hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum ama az daha sabır.

Biraz daha sabret canim az kalmis.
Nst için ayrı para mı alıyorlar canım? Ben sadece muayene ücreti veriyorum ekstra bir ücret alinmiyor

Canım valla bende anlamadım. hem 105 tl muayene ücreti ödüyorum hemde geçen sefer 40 tl bu sefer 50 tl Nst ücreti ödedim 2 ayda bir zam geliyor benim muayene oldu 155 tl... ne saçma sadece cihaza bağlanıp 10 dk kalıyorum... elektrik parası diyeceğim ama 50 tl....

Gerçekten

Dua edicm allah sabır versin

Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz ama benim esim benim tarafmdaydi o yuzden sansliyim ben cok sukur. Bende vajinismus atlattm hala atlatamadim gerci. Psikolojim bozuldu. Benim esim ailesine karsi benim tarafimda oldugu halde ben bazi seyleri kaldiramiyoken senin bu durumda olman cok normal. Bence sen sakinles dogumunu yap güzelce. Sonra esinle otur konus. Cocugu dogunca belki kalbi yumusar duzelir

İnşallah yumuşatır kalbini bir nebze . İnşallah farkına varır biseylerin artık tahammülüm som düzeyde dualarınza beni de alın kızlar nolur

10 dk mi ? Az değil mi yani bana az gibi geldi . Türkiye de ki sistemi bilmiyorum ama sanki daha uzun kalınması gerekiyo gibi geliyo bana. Belki burda 1 saat kadar baktıkları için ama ucretlendirmesi de çok saçma . Zaten muayne parası veriyosunuz bide nst ye para istemeleri saçma .
Allah yardımcınız olsun valla . Hastaneden markete heryer soyguncu olmuş resmen .

Canım kendini geç bebeğin canına kast etmiş. Ne demek hamile birinin üstüne araba sürmek. Zaten hiç yapmaması lazım ya neyse. Sana şiddet uyguluyor. Bebeğin hiç görmeden kurtul bu adamdan. Ailesiyle hala göbek bağını kesememiş. Ayrıca o kayınvalideyi de Allah bildiği gibi yapsın. Neden kendine bunları yaşatıyorsun zaten sonu ayrılık bu işin.
Ayrılmak istemiyorsan bugünleri huzurlu geçirmek için görmezden gel. Ama ayrılacaksan ailende arkada bırak gitsin.
Normalde kimseye ayrıl demem o vebale girmem ama hamile eşe şiddet uygulamak üzerine araba sürmek. Ah yanımda olsa ona şiddeti gösterirdim.

Canım aslında dakika tutmadım belki daha fazladır ama 20 dk da geçtiğini sanmıyorum. altı üstü bi makinaya bağlıyorlar. ultrasona bakarkende ücret alsınlar oldu olacak. şuan kur mur bahane heryer zam üstüne zam yapıyor.. ne kadar vatansever bir milletiz şaşırıyorum.. üzülüyorum.... zenginler daha zengin olma derdinde. Bu ara çok duygusal ve gerginim.....

Hebehubele
Canım sen neden bu adama sabrediyorsun?
Sevgi desen ortada sevgi yok saygı desen çoktan bitmiş. Hamile insana o şekilde davranan bir eş merhamet yoksunu şahsiyetle aynı evde durmayı bırak aynı ortamı bile soluman hata. Arkadaşlara katılıyorum normalde yuvanı dağıt demek kolay değil ama bu adam sana böyle davranıyorsa yarın bir gün evladına nasıl davranır? Ki evladının böyle bir ortamda büyümesini ister misin? Seni aşağılayan hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan bir adamdan baba olmaz.
Allah yardımcın olsun. Artık ağlama yazık değil mi karnındaki cana o herşeyi hissediyor herşeyden etkileniyor. Allah akıl fikir merhamet versin eşine ne diyim

Ailen destekse 1dk bile arkana bakmadan kac. Sen saniyo musun degisecek... 4 yilda degismeyen adam dozunu artirarak iskenceye devam edecektir. Zaten suan onun kafasinda cocukta geliyo artik hakimiyet benim elimde dusuncesi var. Resmen ruh hastasi bir kocan var ve daha gidersem donmem diyosun donme zaten. Evlilik bu degil cunku. Hatta bir iki seyide delille oyle git. Bosanmak istesen bile bu adam sana cektirir yalanci sahitler getirerek. Sen delilinde olsun oyle git bak bakalim noluyor. Ne agliyosun elin adami icin sen herseyi yapacak guctesin. Bu yuzden de seni bastirmaya sindirmeye calisiyor. Kusura bakma da cok sinirlendim. Oyle hayat gitmez gidemez. Cok sinirlendim sabah okuyunca varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…