- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Kuzuna maşallah canımm :)Kızlar merhaba;
Bugün kontrolden geldim. 34+3 günlüğüm ultrasonda önde çıkıyordu ama bugün ona bakmadım kilomuz 2536 olmuş. bu hafta yine nst ye bağlandım sonuç için doktor iyi dedi fakat ekranda kontrol ettiğimde kalp atış hızı 149-153 arasında genellikle oluyordu ama bazen 179 -183 e çıkıp indiği de oldu sizde nst nasıl. Dün iş yerimde bazı sıkıntılar yaşadım. ayrılmama 2 hafta kala başka yere giden bir elamanın yarım kalan işlerini tamamlamamı istediler. benim alanımla zerre alakası yok üstelik en az 6 ayda öğrenilecek işi benim 2 haftada tamamlayıp bitirmemi beklediler. üstelik işi gösterecek biri de yok. kapı kapı gidip soracağım yani. bende bu konuda baya tartıştım. güya gider ayak bana iyilik yapıyorlarmış. Hiç bilmediğim bir iş stresinin içine atarak. iş değilde beni itham ettikleri şeyler çok dokundu. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. benim bu halimle hıçkıra hıçkıra ağlamama sebep oldular bi kaç gündür çok stresliydim etkisi olabilir mi acaba.
Kuzuna maşallah canımm :)
Nts den anlamıyorum hiç girmedim canım ama iş yerleri böyle.. Allah sorsun hesabını onlara. Az kalmış ama ömründen ömür gider artık :/ benimde son 2 günüm ama değişik ya bilmiyorum..
Hamile iken de bunlar yapılmaz ki çok üzüldüm Allah yardımcın olsun şimdilik takma doğumdan sonra baktın ki anlamıyor kendi yoluna bakarsın şimdi bebişin var Düşünme sadece onu düşün
Amin canım boşver herşey çok güzelmiş gibi davran sen ailesinede yapmak istediğini yap ona söyleme gerilme boşver Allah hamileleri uzen herkesi ıslah etsin inşallah anneler üzülmesin herkes kendi işine baksın bı yaaa
Dediğin çok mantıklı canım ben öyle yapıyım ozaman çok sağol:)
Ahh kuzum ya. Nasıl bi durumun ortasındasın. Rabbim yardımcın olsun. Nasıl sindirtmişsin kendini nasıl değersizleştirmişsin. İnşallah bebek olduktan sonra rabbim gönlüne kalbine merhamet duygusu verir. Her defasında ailesini katma ortaya kısasa kısas gibi düşündürtme. Keşke barışmasaydın demek istiyorum ama olan olmuş.. bundan sonra önüne bak bol bol dua et hamilesin bu halinle rabbim duanı kabul etsin inşallah. Kaç yıllık evliydiniz? Severekmi evlenmiştin. Ya nasıl insanlar heleki hamilesin..
Hep böylemiydi pekii canim? Ben gecen gün bi yerde okudum kadinlarin hamilelik döneminde bazi erkeklerin psikolojileri cok bozuluyormus bizden önce lohusalik sendromuna giriyolar. Belki de babalik düsüncesi o sorumluluk agir gelmistir hirsini senden aliyodur
Ailem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalarAilene anlatsana sen bunu yaaa. Okudukca sinirlerim zipladi yemin ederim. Topla pilini pirtini git ailenin yanina. Bu adamla bu sekilde omur mu gecer..... Ev senin esya senin degistirme hakkin da mi olmayacak.. Ne kadar beyinsiz bir kocan var kusura bakma da bir damla gozyasini bile haketmiyor. Sende aglayip duruyosun. Birak ailene git bakalim sen uokken napiyo...
Giriliyor canim her gitmede. Ah bu isyerleri allah sorsun hesabini benide cok daralttilar. 32. Haftamdan once rapor aldim 10 gun ben donmeyi dusunmuyorum. O yuzden erken ayrilabildim. Ama sen doneceksen az daha sik disini dayan.ne güzel senin az kalmış canım aslında bugün bi hışım çalışamaz raporu alasım vardı ama onlar yüzünden bebeğimle geçireceğim fazladan 2 haftadan olmak istemedim... netten baktım biraz bebek haraketli olunca ara ara yükselmesi normalmiş. diğer seyri normaldi yani 150 civarı... 31+5 nste ye girdim şimdi 34+0 olduk yıne girdim.. birde zam gelmiş 50 lira olmuş. bundan sonra sürekli girilecek mi acaba.
ne güzel senin az kalmış canım aslında bugün bi hışım çalışamaz raporu alasım vardı ama onlar yüzünden bebeğimle geçireceğim fazladan 2 haftadan olmak istemedim... netten baktım biraz bebek haraketli olunca ara ara yükselmesi normalmiş. diğer seyri normaldi yani 150 civarı... 31+5 nste ye girdim şimdi 34+0 olduk yıne girdim.. birde zam gelmiş 50 lira olmuş. bundan sonra sürekli girilecek mi acaba.
Benim gittiğin hastanede nst'den ücret alıyorlar her defasında 25 tl veriyorum valla:/Biraz daha sabret canim az kalmis.
Nst için ayrı para mı alıyorlar canım? Ben sadece muayene ücreti veriyorum ekstra bir ücret alinmiyor
Ailem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalar
Hayatıma fikirlerime saygıları yok. Bi şekilde bi ağırlık koymuştum ama geçen yıl psikolojim le çok oynadı vajinismus yaşadım derken ben kendimden oldum . Şuan çıkıp aileme gitmem doğru mu kızlar? Doğum var bilmiyorum herşey çok karışık düşünemiyorum. Bu akşam ailesi yoldan geliyor yemeğe çağırmış bize . Nasıl davranaym bitik hissediyorum iki hüngür gözyaşım kurumadı iyice halsizlestim
Benim gittiğin hastanede nst'den ücret alıyorlar her defasında 25 tl veriyorum valla:/
Giriliyor canim her gitmede. Ah bu isyerleri allah sorsun hesabini benide cok daralttilar. 32. Haftamdan once rapor aldim 10 gun ben donmeyi dusunmuyorum. O yuzden erken ayrilabildim. Ama sen doneceksen az daha sik disini dayan.
Biraz daha sabret canim az kalmis.
Nst için ayrı para mı alıyorlar canım? Ben sadece muayene ücreti veriyorum ekstra bir ücret alinmiyor
Canım valla bende anlamadım. hem 105 tl muayene ücreti ödüyorum hemde geçen sefer 40 tl bu sefer 50 tl Nst ücreti ödedim 2 ayda bir zam geliyor benim muayene oldu 155 tl... ne saçma sadece cihaza bağlanıp 10 dk kalıyorum... elektrik parası diyeceğim ama 50 tl....
Dua edicm allah sabır versinCanım Allah yardımcin olsun. Ne desem bilemedim. Bebeğin için bu ara pek takılma . Hayırlısiyla doğumunu yap o zaman etraflıca düşünürsün. Şimdi hem bebeğine zarar hem doğumu da etkiler stres . Görmezden gel boşver canım.
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz ama benim esim benim tarafmdaydi o yuzden sansliyim ben cok sukur. Bende vajinismus atlattm hala atlatamadim gerci. Psikolojim bozuldu. Benim esim ailesine karsi benim tarafimda oldugu halde ben bazi seyleri kaldiramiyoken senin bu durumda olman cok normal. Bence sen sakinles dogumunu yap güzelce. Sonra esinle otur konus. Cocugu dogunca belki kalbi yumusar duzelirAilem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalar
Hayatıma fikirlerime saygıları yok. Bi şekilde bi ağırlık koymuştum ama geçen yıl psikolojim le çok oynadı vajinismus yaşadım derken ben kendimden oldum . Şuan çıkıp aileme gitmem doğru mu kızlar? Doğum var bilmiyorum herşey çok karışık düşünemiyorum. Bu akşam ailesi yoldan geliyor yemeğe çağırmış bize . Nasıl davranaym bitik hissediyorum iki hüngür gözyaşım kurumadı iyice halsizlestim
İnşallah yumuşatır kalbini bir nebze . İnşallah farkına varır biseylerin artık tahammülüm som düzeydeHemen hemen ayni seyleri yasamisiz ama benim esim benim tarafmdaydi o yuzden sansliyim ben cok sukur. Bende vajinismus atlattm hala atlatamadim gerci. Psikolojim bozuldu. Benim esim ailesine karsi benim tarafimda oldugu halde ben bazi seyleri kaldiramiyoken senin bu durumda olman cok normal. Bence sen sakinles dogumunu yap güzelce. Sonra esinle otur konus. Cocugu dogunca belki kalbi yumusar duzelir
Canım valla bende anlamadım. hem 105 tl muayene ücreti ödüyorum hemde geçen sefer 40 tl bu sefer 50 tl Nst ücreti ödedim 2 ayda bir zam geliyor benim muayene oldu 155 tl... ne saçma sadece cihaza bağlanıp 10 dk kalıyorum... elektrik parası diyeceğim ama 50 tl....
Ailem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalar
10 dk mi ? Az değil mi yani bana az gibi geldi . Türkiye de ki sistemi bilmiyorum ama sanki daha uzun kalınması gerekiyo gibi geliyo bana. Belki burda 1 saat kadar baktıkları için ama ucretlendirmesi de çok saçma . Zaten muayne parası veriyosunuz bide nst ye para istemeleri saçma .
Allah yardımcınız olsun valla . Hastaneden markete heryer soyguncu olmuş resmen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?