2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah yumuşatır kalbini bir nebze . İnşallah farkına varır biseylerin artık tahammülüm som düzeyde dualarınza beni de alın kızlar nolur
kuzm sen kendinede evinede bol bol oku. Ben oyle yapiyorum. Evimin huzuru icin disardan gelecek kötüluklerden kornmak icin geceleri ayetel kursi okuyorum esimede kendimede. Karnimi oksayarak bebegime okuyorum. Aglayip kendini yipratmak yerine dua et. Allah bile bize merhamet edip butun dualarimizi kabul ettgi bu zamanda bu kullara noluyor ben anlamiyorum gercekten.. Bekle cocuk dogsun biraz babaligi tatsin insallah düzelir. He düzelmezse gidersin ailenin yanina bosanirsin. dualarim seninle insallah esinin kalbi sana karsi senin kalbin ona karsi yumusar da bebeginz guvenli huzurlu bir ortamda büyüms olur

Hadi ya çok saçma. Valla artık adım atarak para bu nedir.zaten habire muayene için para dokuyoruz keza doğum için de vericez. Bı nst için para niye talep ederler anlamış değilim
Valla bir bilsem canım dediğin gibi muayene için zaten veriyoruz bir de nst icin neden ücret alınır anlamadım şimdi ben geçen haftadan beri her hafta gidiyorum ee her hafta doktor nst istiyo doğuma kadar bir de onun için para ver ://

Verdim tatlım bundan 2 ay once kadar. Ama içime sinmedi. Götür getirde zor tabi çok çok yakındı ama hafif bayır öyle anlatıyım suan artık goturmek zor olurdu dıye dusunuyorum. İçime sınseydıde goturseydım hadi ama içime sinmedi. Dahada yakın ıkı sokak altımdaydı ama 900 dedi 600 lira araç gereç parası esofman parası derken doğum öncesi sıkıntı olacaktı. Aslında normal sartlarda sorun olmazdı ama amerikadan aldığım bi eğitimim devam ettiği için aylık usd bazında ödemelerimiz var ve son iki toplamda 3000 ödememiz kaldı oda olunca zorlardı dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım yoksa gıdıyordu ve gercekten ıyı oluyo. Neyse artık su ödemeler bitsinde yenıden vermeyı dusunuyorum kesınlıkle. Evde durması olmuyo zorluyo insanı

Para parayı çeker diye boşuna dememisler . Paran varsa herkes işini görüyo herseyini yapıyolar. Yazık günah valla . Yakında oksijene de para isteyecekler .

Amin bu bakıyorum yyumuşacık diyorum hiç bi sorun yok ki gerçekten yok . Aileler söz konusu olunca kendi ailesine aşırı korumacı benim aileme.saygısız bu beni mahvediyo . İki türlü de bana oynuyo neyin revasi bu . Sonu ayrılık her türlü farkındayım . Sanıyo mu ki ben bu evden çıkıp gidince o çocuğun tırnağını göstericm bn ona . Aksine bebek benim canıma yoldaş oldu artım oldu . Sakinleri duamı ettim şükür iyiyim . Bebeğim de hareket etmeye başladı. Surda 1 ayım bile yok . Artık kendimi düşünüp kendime gelip çocuğum ve benim mutluluğum için elimden geleni yapicam . Destek oldunuz allah razı olsn. Gerçekten herşeyi halledebilecdk güçteym . Rabbim anneliği nasip etti bana . Doğumumu yaparım baktım ayni gidiyor kimsenin ağız kokusunu çekemem yetti artık insan oldu oldu olmadi kendi tercihi . Şuan ayrılığı kaldırabilir miyim bilmiyorum . bebeğe zarar gelmesin diye bağırmamaya çalışırken. Doğumdan sonra en azından kendime gelirim diye düşünüyorum. Şiddet yok ama psikolojik var . Itekledi . Tahrik ediyormuşum. Evet ettim küfür de ettirdi bana hakarette. Pişman mıyım değilim. Kullandığım kelimeler argo olabilir ama.hakketi. o tartışmada beni bıraktı eve eğer hemen gelseydi ben bi atak daha geçirecektim Allahtan gelmedi hemen . Bn sakinleyip uyudum duamı da ettim . Sizinle paylaşınca çok rahatladım ben bi erkeğin kalbinde merhamete çok inanırım. Herşeyi 4 4luk olsa da kendimce . Bu yaptıkları benim için eksi dayanılmaz bişey insanlıksz. Herkesin karşısına iyi insanalr çıkarsın allah

Yaşadığın şeyler hiç kolay değilmiş. Eşinin psikolojisi bozuk biraz galiba. Benim eşimde gamsızdır. Yıllarca hep ben baktım eve oda çalışıyordu ama para kazanamıyosun. Babamda defalarca karşısına alıp konuştu onunla. Evine sen bakmak zorundasın diye. Ama onlara hiçbir zaman cephe almadı. Çok kavgalarımız oldu oluyor ama çok şükür ailevi bişey yaşamadık. Bizimki çok eviyle ilgili değildir ama kendi ailesinede çok bağlı değildir. Yapısı öyle adamına kavga ettiğimizde bağırdığı çok oldu ama bunlar karşılıklıdır tabi. Bende bağırırım. Çok hakarete girmeyiz ikimizde ayrılacak nokta geldik defalarca ama hiç birbirimize hakaret etmedik. 7 yılımız bitti öyle böyle. Zor günlerimiz oldu. Allah islah etsin bu erkekleri. Allah yardımcın olsun. Ölç tart bakalım doğumdan sonra değişecek mi. Bende öyle diyordum şimdi ikinciye hamileyim gerçi. Sen ikinciyi yapma. Vajinismusa yaşamışsın. Bende yaşadım. Çok ünlü bir doktora gidip tedavi oldum hatta. Ama çok sık çalışmayınca tam olarak düzelmedi tabi. Vajinismusa evliliği etkiliyor ben öyle düşünüyorum. Erkekler karşısında rahat bir kadın görmek istiyor ama vaji de bu mümkün olmuyor. Neyse umarım tamamen atlatırız bu illeti.
nst çokmuş ya bizim orda 12 lira.

Ah anlamaz canım çünkü onların kafası okadar çalışıyor. Biz sonunda paranoyak saplantılı psikolojik insanlar oluyoruz öyle diyorlar. Boşver takma.. Allah islah etsin

Herkese iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum. Migros un minies bezi mi Sleepy mi almalıyım? Teşekkür ederim

Merhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
Siz ne diyorsunuz? Çok pahalı değil mi?

valla çokmuş ben daha bakmadım tüllere ama baya fazla geldi bana da başka yerlere de sordun mu

Ben de yeni perde yaptirdim, 2 odaya. Biri yere kadar biri yarim. Sadece tul, guneslik yok, tulu de en ucuzundan sectim yine de 900 tl filan tuttu. Ben de ilk duydugumda sok oldum, vazgecicektim de hatta esim alalim ugrasmayalim dedi. Ama cok icime oturdu valla. Imkanin varsa bir kac yere daha sor canim.

Bende o ünlü doktorlardan birinde tedavi oldum ama istedigim gevşeme olmuyor yine de. Bu güne şükürler olsun tabiki . Evliliğinin başında bu yüzden kendimi çok ezdirdim zaten . Onu bile kendi imkanlarımla yendim ne diyim. Allah ıslah etsin

Canım baska yerlerden de fikir almanda fayda var bence. En azından pahalı almıs bile olsan icine tam sinen bi model bulursun tam olarak icine sinmeyen bi modele o kadar para dokmeye ne lüzum var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…