kuzm sen kendinede evinede bol bol oku. Ben oyle yapiyorum. Evimin huzuru icin disardan gelecek kötüluklerden kornmak icin geceleri ayetel kursi okuyorum esimede kendimede. Karnimi oksayarak bebegime okuyorum. Aglayip kendini yipratmak yerine dua et. Allah bile bize merhamet edip butun dualarimizi kabul ettgi bu zamanda bu kullara noluyor ben anlamiyorum gercekten.. Bekle cocuk dogsun biraz babaligi tatsin insallah düzelir. He düzelmezse gidersin ailenin yanina bosanirsin. dualarim seninle insallah esinin kalbi sana karsi senin kalbin ona karsi yumusar da bebeginz guvenli huzurlu bir ortamda büyüms olurİnşallah yumuşatır kalbini bir nebze . İnşallah farkına varır biseylerin artık tahammülüm som düzeydedualarınza beni de alın kızlar nolur
Hipple canımE Esra_Babies migrosla mi Hipp le mi iletişime geçmek gerek canım?
Valla bir bilsem canım dediğin gibi muayene için zaten veriyoruz bir de nst icin neden ücret alınır anlamadım şimdi ben geçen haftadan beri her hafta gidiyorum ee her hafta doktor nst istiyo doğuma kadar bir de onun için para ver ://Hadi yaçok saçma. Valla artık adım atarak para bu nedir.zaten habire muayene için para dokuyoruz keza doğum için de vericez. Bı nst için para niye talep ederler anlamış değilim
Verdim tatlım bundan 2 ay once kadar. Ama içime sinmedi. Götür getirde zor tabi çok çok yakındı ama hafif bayır öyle anlatıyım suan artık goturmek zor olurdu dıye dusunuyorum. İçime sınseydıde goturseydım hadi ama içime sinmedi. Dahada yakın ıkı sokak altımdaydı ama 900 dedi 600 lira araç gereç parası esofman parası derken doğum öncesi sıkıntı olacaktı. Aslında normal sartlarda sorun olmazdı ama amerikadan aldığım bi eğitimim devam ettiği için aylık usd bazında ödemelerimiz var ve son iki toplamda 3000 ödememiz kaldı oda olunca zorlardı dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım yoksa gıdıyordu ve gercekten ıyı oluyo. Neyse artık su ödemeler bitsinde yenıden vermeyı dusunuyorum kesınlıkle. Evde durması olmuyo zorluyo insanıOlanlar olmus bosver dusunme artik gecmisi gelecege bak onuda al karsina sakinca konus. Cocuk dogduktan sonra bu hallerini cekmem bilesin de. Cocuk ana babaya saygiyi ana babasindan ogrenecek de sen boyle saygisiz olursan oda sana saygisiz olur ilerde de
Benim annem yakin. Esimin ailesi uzakta sansliyim o konuda bide benimnoglan buyuk tabi 5 yasinda soyle yarim gun bi krese verebilseydin iyi olurdu senin icin
Ben evde sürekli onda oturuyorumhaftaya son ama izne ayrılıyorum haftaya artık bı hafta ıcın de alayım mı evde de ısıme yarar mı
Canım aslında dakika tutmadım belki daha fazladır ama 20 dk da geçtiğini sanmıyorum. altı üstü bi makinaya bağlıyorlar. ultrasona bakarkende ücret alsınlar oldu olacak. şuan kur mur bahane heryer zam üstüne zam yapıyor.. ne kadar vatansever bir milletiz şaşırıyorum.. üzülüyorum....zenginler daha zengin olma derdinde. Bu ara çok duygusal ve gerginim.....
Canım kendini geç bebeğin canına kast etmiş. Ne demek hamile birinin üstüne araba sürmek. Zaten hiç yapmaması lazım ya neyse. Sana şiddet uyguluyor. Bebeğin hiç görmeden kurtul bu adamdan. Ailesiyle hala göbek bağını kesememiş. Ayrıca o kayınvalideyi de Allah bildiği gibi yapsın. Neden kendine bunları yaşatıyorsun zaten sonu ayrılık bu işin.
Ayrılmak istemiyorsan bugünleri huzurlu geçirmek için görmezden gel. Ama ayrılacaksan ailende arkada bırak gitsin.
Normalde kimseye ayrıl demem o vebale girmem ama hamile eşe şiddet uygulamak üzerine araba sürmek. Ah yanımda olsa ona şiddeti gösterirdim.
Hebehubele
Canım sen neden bu adama sabrediyorsun?
Sevgi desen ortada sevgi yok saygı desen çoktan bitmiş. Hamile insana o şekilde davranan bir eş merhamet yoksunu şahsiyetle aynı evde durmayı bırak aynı ortamı bile soluman hata. Arkadaşlara katılıyorum normalde yuvanı dağıt demek kolay değil ama bu adam sana böyle davranıyorsa yarın bir gün evladına nasıl davranır? Ki evladının böyle bir ortamda büyümesini ister misin? Seni aşağılayan hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan bir adamdan baba olmaz.
Allah yardımcın olsun. Artık ağlama yazık değil mi karnındaki cana o herşeyi hissediyor herşeyden etkileniyor. Allah akıl fikir merhamet versin eşine ne diyim
Ailen destekse 1dk bile arkana bakmadan kac. Sen saniyo musun degisecek... 4 yilda degismeyen adam dozunu artirarak iskenceye devam edecektir. Zaten suan onun kafasinda cocukta geliyo artik hakimiyet benim elimde dusuncesi var. Resmen ruh hastasi bir kocan var ve daha gidersem donmem diyosun donme zaten. Evlilik bu degil cunku. Hatta bir iki seyide delille oyle git. Bosanmak istesen bile bu adam sana cektirir yalanci sahitler getirerek. Sen delilinde olsun oyle git bak bakalim noluyor. Ne agliyosun elin adami icin sen herseyi yapacak guctesin. Bu yuzden de seni bastirmaya sindirmeye calisiyor. Kusura bakma da cok sinirlendim. Oyle hayat gitmez gidemez. Cok sinirlendim sabah okuyunca varya
Amin bu bakıyorum yyumuşacık diyorum hiç bi sorun yok ki gerçekten yok . Aileler söz konusu olunca kendi ailesine aşırı korumacı benim aileme.saygısız bu beni mahvediyo . İki türlü de bana oynuyo neyin revasi bu . Sonu ayrılık her türlü farkındayım . Sanıyo mu ki ben bu evden çıkıp gidince o çocuğun tırnağını göstericm bn ona . Aksine bebek benim canıma yoldaş oldu artım oldu . Sakinleri duamı ettim şükür iyiyim . Bebeğim de hareket etmeye başladı. Surda 1 ayım bile yok . Artık kendimi düşünüp kendime gelip çocuğum ve benim mutluluğum için elimden geleni yapicam . Destek oldunuz allah razı olsn. Gerçekten herşeyi halledebilecdk güçteym . Rabbim anneliği nasip etti bana . Doğumumu yaparım baktım ayni gidiyor kimsenin ağız kokusunu çekemem yetti artık insan oldu oldu olmadi kendi tercihi . Şuan ayrılığı kaldırabilir miyim bilmiyorum .kuzm sen kendinede evinede bol bol oku. Ben oyle yapiyorum. Evimin huzuru icin disardan gelecek kötüluklerden kornmak icin geceleri ayetel kursi okuyorum esimede kendimede. Karnimi oksayarak bebegime okuyorum. Aglayip kendini yipratmak yerine dua et. Allah bile bize merhamet edip butun dualarimizi kabul ettgi bu zamanda bu kullara noluyor ben anlamiyorum gercekten.. Bekle cocuk dogsun biraz babaligi tatsin insallah düzelir. He düzelmezse gidersin ailenin yanina bosanirsin. dualarim seninle insallah esinin kalbi sana karsi senin kalbin ona karsi yumusar da bebeginz guvenli huzurlu bir ortamda büyüms olur
Yaşadığın şeyler hiç kolay değilmiş. Eşinin psikolojisi bozuk biraz galiba. Benim eşimde gamsızdır. Yıllarca hep ben baktım eve oda çalışıyordu ama para kazanamıyosun. Babamda defalarca karşısına alıp konuştu onunla. Evine sen bakmak zorundasın diye. Ama onlara hiçbir zaman cephe almadı. Çok kavgalarımız oldu oluyor ama çok şükür ailevi bişey yaşamadık. Bizimki çok eviyle ilgili değildir ama kendi ailesinede çok bağlı değildir. Yapısı öyle adamına kavga ettiğimizde bağırdığı çok oldu ama bunlar karşılıklıdır tabi. Bende bağırırım. Çok hakarete girmeyiz ikimizde ayrılacak nokta geldik defalarca ama hiç birbirimize hakaret etmedik. 7 yılımız bitti öyle böyle. Zor günlerimiz oldu. Allah islah etsin bu erkekleri. Allah yardımcın olsun. Ölç tart bakalım doğumdan sonra değişecek mi. Bende öyle diyordum şimdi ikinciye hamileyim gerçi. Sen ikinciyi yapma. Vajinismusa yaşamışsın. Bende yaşadım. Çok ünlü bir doktora gidip tedavi oldum hatta. Ama çok sık çalışmayınca tam olarak düzelmedi tabi. Vajinismusa evliliği etkiliyor ben öyle düşünüyorum. Erkekler karşısında rahat bir kadın görmek istiyor ama vaji de bu mümkün olmuyor. Neyse umarım tamamen atlatırız bu illeti.Ailem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalar
Hayatıma fikirlerime saygıları yok. Bi şekilde bi ağırlık koymuştum ama geçen yıl psikolojim le çok oynadı vajinismus yaşadım derken ben kendimden oldum . Şuan çıkıp aileme gitmem doğru mu kızlar? Doğum var bilmiyorum herşey çok karışık düşünemiyorum. Bu akşam ailesi yoldan geliyor yemeğe çağırmış bize . Nasıl davranaym bitik hissediyorum iki hüngür gözyaşım kurumadı iyice halsizlestim
nst çokmuş ya bizim orda 12 lira.Canım valla bende anlamadım. hem 105 tl muayene ücreti ödüyorum hemde geçen sefer 40 tl bu sefer 50 tl Nst ücreti ödedim 2 ayda bir zam geliyor benim muayene oldu 155 tl... ne saçma sadece cihaza bağlanıp 10 dk kalıyorum... elektrik parası diyeceğim ama 50 tl....
yahu olabilir. Minyonda olabilir benim kızım 47 cm doğdu ne olacak ki. Belkide minyon olacakKizlar 33. Haftada bebegimin kilosu 2.040 gr boyu 41 cm cikti dr ikisini de az buldu. Kiloyu takmadim alir ama doguma kadar kac cm uzayabilir cok uzuldum
ıhlamur. Ballı limonlu su.Arkadaslar hepinize gunaydin.. bogaz agrisi ve atesle birlikte grip tarzi birsey oldum sanirim. Kendimi toplamam icin ne icebilirim tavsiyesi olan var mi?
Ah anlamaz canım çünkü onların kafası okadar çalışıyor. Biz sonunda paranoyak saplantılı psikolojik insanlar oluyoruz öyle diyorlar. Boşver takma.. Allah islah etsin1 saattir ağlıyorum geldi neyin var diye saygısızlık yapıyorsun neden dedim ben bişey yapmıyorum diyor o gerizekalı kafası almıyor. Kendi ail3sine aynı şeyi yapcm kim gelirse gelsin onun tarafından benı bıktırdı hayattan biraz da.o bitsin. O.düşünsn. bebek falan umrumda.olmaz çıkar. Giderim artik
Merhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
Siz ne diyorsunuz? Çok pahalı değil mi?
Ben de yeni perde yaptirdim, 2 odaya. Biri yere kadar biri yarim. Sadece tul, guneslik yok, tulu de en ucuzundan sectim yine de 900 tl filan tuttu. Ben de ilk duydugumda sok oldum, vazgecicektim de hatta esim alalim ugrasmayalim dedi. Ama cok icime oturdu valla. Imkanin varsa bir kac yere daha sor canim.Merhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
Yaşadığın şeyler hiç kolay değilmiş. Eşinin psikolojisi bozuk biraz galiba. Benim eşimde gamsızdır. Yıllarca hep ben baktım eve oda çalışıyordu ama para kazanamıyosun. Babamda defalarca karşısına alıp konuştu onunla. Evine sen bakmak zorundasın diye. Ama onlara hiçbir zaman cephe almadı. Çok kavgalarımız oldu oluyor ama çok şükür ailevi bişey yaşamadık. Bizimki çok eviyle ilgili değildir ama kendi ailesinede çok bağlı değildir. Yapısı öyle adamına kavga ettiğimizde bağırdığı çok oldu ama bunlar karşılıklıdır tabi. Bende bağırırım. Çok hakarete girmeyiz ikimizde ayrılacak nokta geldik defalarca ama hiç birbirimize hakaret etmedik. 7 yılımız bitti öyle böyle. Zor günlerimiz oldu. Allah islah etsin bu erkekleri. Allah yardımcın olsun. Ölç tart bakalım doğumdan sonra değişecek mi. Bende öyle diyordum şimdi ikinciye hamileyim gerçi. Sen ikinciyi yapma. Vajinismusa yaşamışsın. Bende yaşadım. Çok ünlü bir doktora gidip tedavi oldum hatta. Ama çok sık çalışmayınca tam olarak düzelmedi tabi. Vajinismusa evliliği etkiliyor ben öyle düşünüyorum. Erkekler karşısında rahat bir kadın görmek istiyor ama vaji de bu mümkün olmuyor. Neyse umarım tamamen atlatırız bu illeti.
nst çokmuş ya bizim orda 12 lira.
Canım baska yerlerden de fikir almanda fayda var bence. En azından pahalı almıs bile olsan icine tam sinen bi model bulursun tam olarak icine sinmeyen bi modele o kadar para dokmeye ne lüzum var kiMerhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?