2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eperde ye bak canım orası baya uygun. Ve çok pahalı fiyat çekmişler ben daha tül perde arayışına girmedim ama daha geçenlerde yakın arkadaşım tüm evlerine yaptırdı. 5cam ve storlarıda vardı 2000e . E perdeye bakmanı tavsiye ederim
aydingelini yarın saat 1 e nereida hanıma randevu aldım gidiyorum oğluşumun renkli fotosu olacak yuppiiii
Ay hadi gözün aydın canımm :) fotoğrafını gönderirsin artık yakışıklının. :)) 10gün sonra kontrol bitmeden bidaha gidersin, bi fotoğraf daha alırsın:) ama aklında olsun telefona çek, kağıda basınca siyah beyaz oluyo. Hatta olursa cd atabilirse cdye iste görüntüsünü. Biz hep telefonla çekiyorhz :)

vay tekrar gidip foto almak mantıklı siz ekrandan mı çekiyorsunuz o renklileri bende size öyle veriyor sanıyorum neyse oda olur oğluşumu net bir şekilde göreyim de :)) benim de şansıma doktorum izindeymiş ptesi başlayacakmış fırsat bu fırsat gideyim dedim :) buraya da atarım oğluşumun fotosunu

Ben bauhaustan yaptirmistim perdelerimi cok daha uyguna geliyor dışarıya gore. Gidip istedigin modeli seciyorsun ister olcuyu kendin veriyorsun istersen eve gelip olcu alıyorlar evden ölçü alirlarsa onun icin bi ucret talep ediyorlar ama cok bisey değildi aldıkları ücret fazla masrafli olsun istemiyorsan oraya bi bak derim. 700 lira baya fazla bence de.

Tabi kuzum 2 fotoğraf alsan 2 çerçeve yaparsın :))
Yok kuzum öyle vermiyo ekrandan çekip kırpıyorum ben. Renkli tek fotomuz detaylıdaki onda da yarım bile gözükmüyo yüzü. Yüzünü göstermezdi sıpa. Sen nerede oturuyodun peki canım hangi doktora gidiyodun

Bademellaa inşallah bebiş de yüzünü gösterir canım ya benim sıpa malesef hic göstermiyor

bizde hiç tam göremedik eli kolu hep yüzünde birde benim doktorun ultrason pek iyi göstermiyor bişe anlamıyoruz :)

başakşehir deyim ben esencan a gidiyorum levent hocaya reyaptan az geride

Selam kizlar buhun kontrolumuz vardi dr daydik oglusumu gordum nst ye girdim uyuyordu zor uyandirdik sanci cikmadi ama karnimdaki sertlesmeler kasilmaymis dinlenceksin dedi ,hehhh dedim tam adami dinlencek koray dan Oturamiyorum bile dedim yardim iste fazla harekettrn kacin dedi progestan basladi 33+0 daymisim ona göre 7 kilo almisim toplamda cok cok iyi dedi 10 kiloyla kapatiriz en fazla dedi bebek 1 hafta ondeymis yine 2225 gr 40 cm boyu dedi saglik durumu iyi dedi asagi donmus dedigim gibi mesanemi zorluyodu zaten dedim. sizin bu haftalarda kac gr di kizlar yuzunu gostermedi zar zor iki foto aldik durte durte oda bide 10 15 gun sonra gel ozamanda tam dogum gununu netlestiririz dedi bunlarda resimlrikiz

Izmitte oturan arkadaslar soruyordu gecenlerde konakta dogumum olacak sezeryan 2300 olmus 2000 di enson muayne 100 du 115 olmus 10 lirada nst ucreti sezeryanda 2 gece yatiriyor dogum fotografcisi dahil ayreten oglum benimle kalabiliyor 1 refakatci ucretsiz 1 tane daha istersem refakatci gecelik 58 lira bilginize

Teşekkür ederiz canım bu arada kapı süsü falanda demislerdi fiyatın içinde bişey soyledimi ama zam gelmiş artmış fiyatlar malesef

Bu arada canım Dr. Kimdi konakta

İlk dogumu normal mi yapmistin bende vajinismusu tam atlatamadimda

Canim sizin cocuk doktorunuz kim? ben simdii cocuk doktoru arastrmaya basladim da

Canim sizin cocuk doktorunuz kim? ben simdii cocuk doktoru arastrmaya basladim da
Canim ben korayı derince marmarada erdinc gözcü var dogdugunddan beri ona göturuyorum bu bebegide ona goturecegim insallah .konak hastanesinin yenidogan yogun bakim unitesini kuran dr buymus ve o bolumddede cok basarili baya erken dogan bebekleri bile yasatmis haberlerde cikmis netten arastir bak gorursun zaten adapazarindan karamurselden bile hastalari geliyor ama ilaca karsi bi dr hemn kolay kolay ilac vermez ama gerekli gorurse hastaneye bile yatirabillir .ben cok denedim korayda ciddi rahatsizliklarinda tedavi asamasindayken dHa baska drlarada gorurdum dogru teshis ve ilac kullandigimizi tegit ettim o yuzden fazlasiyla guvenirim kendisine mesela yanik oldugu zaman kkoray da ilk ona gittim bakamam dedi direk nereye gidecegimizi yonlendirdi oraya goturdu cok sukur cokta memnun kaldik gittigimiz yerden tedavi acisindan. Anlamadigi seyle vakit kaybettirmiyo yani insanı. Siddetle Tavsiye ederim kendisini buarada nezamn watsaaptan yazsam geri donus yapti.

B betka2013 bu arada bana bu dru konak hastanesinddeki kadin dogumcum gulcin haniim tavsiye etti korayi kuvezden erken cikarttip ona goturdum ve cocugumun hic bisseyi olmadigini bosuna kuvezde yattigini ondan ogrendim.benim saglik ocagindaki hemsiremde cocuklarini ona goturuyor meela yillardir giderim cokta memnunum der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…