- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Eperde ye bak canım orası baya uygun. Ve çok pahalı fiyat çekmişler ben daha tül perde arayışına girmedim ama daha geçenlerde yakın arkadaşım tüm evlerine yaptırdı. 5cam ve storlarıda vardı 2000e . E perdeye bakmanı tavsiye ederimMerhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
Siz ne diyorsunuz? Çok pahalı değil mi?
Ay hadi gözün aydın canımm :) fotoğrafını gönderirsin artık yakışıklının. :)) 10gün sonra kontrol bitmeden bidaha gidersin, bi fotoğraf daha alırsın:) ama aklında olsun telefona çek, kağıda basınca siyah beyaz oluyo. Hatta olursa cd atabilirse cdye iste görüntüsünü. Biz hep telefonla çekiyorhz :)aydingelini yarın saat 1 e nereida hanıma randevu aldım gidiyorum oğluşumun renkli fotosu olacak yuppiiii
Eperde ye bak canım orası baya uygun. Ve çok pahalı fiyat çekmişler ben daha tül perde arayışına girmedim ama daha geçenlerde yakın arkadaşım tüm evlerine yaptırdı. 5cam ve storlarıda vardı 2000e . E perdeye bakmanı tavsiye ederim
Ay hadi gözün aydın canımm :) fotoğrafını gönderirsin artık yakışıklının. :)) 10gün sonra kontrol bitmeden bidaha gidersin, bi fotoğraf daha alırsın:) ama aklında olsun telefona çek, kağıda basınca siyah beyaz oluyo. Hatta olursa cd atabilirse cdye iste görüntüsünü. Biz hep telefonla çekiyorhz :)
Ben bauhaustan yaptirmistim perdelerimi cok daha uyguna geliyor dışarıya gore. Gidip istedigin modeli seciyorsun ister olcuyu kendin veriyorsun istersen eve gelip olcu alıyorlar evden ölçü alirlarsa onun icin bi ucret talep ediyorlar ama cok bisey değildi aldıkları ücret fazla masrafli olsun istemiyorsan oraya bi bak derim. 700 lira baya fazla bence de.Merhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
Siz ne diyorsunuz? Çok pahalı değil mi?
Tabi kuzum 2 fotoğraf alsan 2 çerçeve yaparsın :))vay tekrar gidip foto almak mantıklısiz ekrandan mı çekiyorsunuz o renklileri bende size öyle veriyor sanıyorum neyse oda olur oğluşumu net bir şekilde göreyim de :)) benim de şansıma doktorum izindeymiş ptesi başlayacakmış fırsat bu fırsat gideyim dedim :) buraya da atarım oğluşumun fotosunu
Tabi kuzum 2 fotoğraf alsan 2 çerçeve yaparsın :))
Yok kuzum öyle vermiyo ekrandan çekip kırpıyorum ben. Renkli tek fotomuz detaylıdaki onda da yarım bile gözükmüyo yüzü. Yüzünü göstermezdi sıpa. Sen nerede oturuyodun peki canım hangi doktora gidiyodun
Anldım kuzum çok uzak değilmiş ozaman :)bizde hiç tam göremedik eli kolu hep yüzünde birde benim doktorun ultrason pek iyi göstermiyor bişe anlamıyoruz :)
başakşehir deyim ben esencan a gidiyorum levent hocaya reyaptan az geride
Anldım kuzum çok uzak değilmiş ozaman :)
Teşekkür ederiz canım bu arada kapı süsü falanda demislerdi fiyatın içinde bişey soyledimi ama zam gelmiş artmış fiyatlar malesefIzmitte oturan arkadaslar soruyordu gecenlerde konakta dogumum olacak sezeryan 2300 olmus 2000 di enson muayne 100 du 115 olmus 10 lirada nst ucreti sezeryanda 2 gece yatiriyor dogum fotografcisi dahil ayreten oglum benimle kalabiliyor 1 refakatci ucretsiz 1 tane daha istersem refakatci gecelik 58 lira bilginize
Bu arada canım Dr. Kimdi konaktaIzmitte oturan arkadaslar soruyordu gecenlerde konakta dogumum olacak sezeryan 2300 olmus 2000 di enson muayne 100 du 115 olmus 10 lirada nst ucreti sezeryanda 2 gece yatiriyor dogum fotografcisi dahil ayreten oglum benimle kalabiliyor 1 refakatci ucretsiz 1 tane daha istersem refakatci gecelik 58 lira bilginize
Gulcin aydar tatlım ben ilk dogumumuda onda yaptim memnun kaldim yani bunuda ins hayirlisiyla beraber planliyoruzBu arada canım Dr. Kimdi konakta
Kapı süsü takkı yastıgı dahil canimTeşekkür ederiz canım bu arada kapı süsü falanda demislerdi fiyatın içinde bişey soyledimi ama zam gelmiş artmış fiyatlar malesef
İlk dogumu normal mi yapmistin bende vajinismusu tam atlatamadimdaYaşadığın şeyler hiç kolay değilmiş. Eşinin psikolojisi bozuk biraz galiba. Benim eşimde gamsızdır. Yıllarca hep ben baktım eve oda çalışıyordu ama para kazanamıyosun. Babamda defalarca karşısına alıp konuştu onunla. Evine sen bakmak zorundasın diye. Ama onlara hiçbir zaman cephe almadı. Çok kavgalarımız oldu oluyor ama çok şükür ailevi bişey yaşamadık. Bizimki çok eviyle ilgili değildir ama kendi ailesinede çok bağlı değildir. Yapısı öyle adamına kavga ettiğimizde bağırdığı çok oldu ama bunlar karşılıklıdır tabi. Bende bağırırım. Çok hakarete girmeyiz ikimizde ayrılacak nokta geldik defalarca ama hiç birbirimize hakaret etmedik. 7 yılımız bitti öyle böyle. Zor günlerimiz oldu. Allah islah etsin bu erkekleri. Allah yardımcın olsun. Ölç tart bakalım doğumdan sonra değişecek mi. Bende öyle diyordum şimdi ikinciye hamileyim gerçi. Sen ikinciyi yapma. Vajinismusa yaşamışsın. Bende yaşadım. Çok ünlü bir doktora gidip tedavi oldum hatta. Ama çok sık çalışmayınca tam olarak düzelmedi tabi. Vajinismusa evliliği etkiliyor ben öyle düşünüyorum. Erkekler karşısında rahat bir kadın görmek istiyor ama vaji de bu mümkün olmuyor. Neyse umarım tamamen atlatırız bu illeti.
nst çokmuş ya bizim orda 12 lira.
Canim sizin cocuk doktorunuz kim? ben simdii cocuk doktoru arastrmaya basladim daIzmitte oturan arkadaslar soruyordu gecenlerde konakta dogumum olacak sezeryan 2300 olmus 2000 di enson muayne 100 du 115 olmus 10 lirada nst ucreti sezeryanda 2 gece yatiriyor dogum fotografcisi dahil ayreten oglum benimle kalabiliyor 1 refakatci ucretsiz 1 tane daha istersem refakatci gecelik 58 lira bilginize
Canim ben korayı derince marmarada erdinc gözcü var dogdugunddan beri ona göturuyorum bu bebegide ona goturecegim insallah .konak hastanesinin yenidogan yogun bakim unitesini kuran dr buymus ve o bolumddede cok basarili baya erken dogan bebekleri bile yasatmis haberlerde cikmis netten arastir bak gorursun zaten adapazarindan karamurselden bile hastalari geliyor ama ilaca karsi bi dr hemn kolay kolay ilac vermez ama gerekli gorurse hastaneye bile yatirabillir .ben cok denedim korayda ciddi rahatsizliklarinda tedavi asamasindayken dHa baska drlarada gorurdum dogru teshis ve ilac kullandigimizi tegit ettim o yuzden fazlasiyla guvenirim kendisine mesela yanik oldugu zaman kkoray da ilk ona gittim bakamam dedi direk nereye gidecegimizi yonlendirdi oraya goturdu cok sukur cokta memnun kaldik gittigimiz yerden tedavi acisindan. Anlamadigi seyle vakit kaybettirmiyo yani insanı. Siddetle Tavsiye ederim kendisini buarada nezamn watsaaptan yazsam geri donus yapti.Canim sizin cocuk doktorunuz kim? ben simdii cocuk doktoru arastrmaya basladim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?