- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bugün kontrolümüz vardı 31+1 iz 42 cm 2140 gr. 10 gün önden gidiyoruz umarım şekerden değildir. Yarın kan tahlili yaptırılan açlık tokluk dahiliyeye göstereceğim
Selam kizlar buhun kontrolumuz vardi dr daydik oglusumu gordum nst ye girdim uyuyordu zor uyandirdik sanci cikmadi ama karnimdaki sertlesmeler kasilmaymis dinlenceksin dedi ,hehhh dedim tam adami dinlencek koray dan Oturamiyorum bile dedim yardim iste fazla harekettrn kacin dedi progestan basladi 33+0 daymisim ona göre 7 kilo almisim toplamda cok cok iyi dedi 10 kiloyla kapatiriz en fazla dedi bebek 1 hafta ondeymis yine 2225 gr 40 cm boyu dedi saglik durumu iyi dedi asagi donmus dedigim gibi mesanemi zorluyodu zaten dedim. sizin bu haftalarda kac gr di kizlar yuzunu gostermedi zar zor iki foto aldik durte durte oda bide 10 15 gun sonra gel ozamanda tam dogum gununu netlestiririz dedi Eki Görüntüle 2194974 Eki Görüntüle 2194975 bunlarda resimlrikiz
Canim genelde 140 da seyredoyodu bikackere 180 kusur ve 200 kusurleri gordumCanım nst de ekrana baktın mı hiç kalp atışları kaçta seyrediyordu benim genellikle 146-153 olmasına rağmen bir ara 189 a kadar çıktığını gördüm. arada dalgalanmalar oldu mu sende de
Canim genelde 140 da seyredoyodu bikackere 180 kusur ve 200 kusurleri gordum
Valla sanci gozukmemis nstde ole dedi dr sende ciktimi sanci pekio ZAMAN arada dalgalanmalar normal herhalde canım. çünkü nette 120-160 arası normal yazıyordu. Sanırım bebek haraket edince yükseliyormuş.
Kozmogirl17 kız bu bıdık kime benziyo. Tombik tombik yanakların senle alakası yok sanki korişe de benzemiyo. Aman dikkat et kendine dicemde zor, bari kv yada annen yardımcı olsun az kaldı zaten Allaha emanet..
Bademellaa canm bugün dü dimi randevu. Heyecan varmı :)) hayırlı güzel haberlerle dön inşallah
Canim kv nin kv si var basinda onu birakip gelemiyor bana gel burda kal diyor orda rahat hic edemem uzanamam evde en azinda uzanmaya calisjyorum 2 3 gin degilki nerdeyse 4 5 haftam var daha koray yine birakmicak beni en azindan ymrk bulasik derdin olmaz diyo onlar yormuyo ki insani annem desen dogsun bisey olmaz diyo gun icinde durmaz oda yanimda gelir gider bide pek givenmiyorum annrme cocuk agliyor diye eline her istedigini tutusturuyorlar gecenlerde ev supurcem gelin bakin dedim arkami bi dondum dedesi eline koca cekici vermis istiyor napim diyor anlicagin kimseden hayir yok kocam rvde olsa en azondan kucaklama kaldirma isini o yapiyo oda malesef isten basini kalfiramiyor beklicez bakalim insallah hayirlisiyla vakitlice dogarlarKozmogirl17 kız bu bıdık kime benziyo. Tombik tombik yanakların senle alakası yok sanki korişe de benzemiyo. Aman dikkat et kendine dicemde zor, bari kv yada annen yardımcı olsun az kaldı zaten Allaha emanet..
Bademellaa canm bugün dü dimi randevu. Heyecan varmı :)) hayırlı güzel haberlerle dön inşallah
Valla sanci gozukmemis nstde ole dedi dr sende ciktimi sanci peki
Kizlar gunaydin ben cok kotu grip oldum ya resmen donuyorum ilac ta alamiyorum bide mide bulantisi varki sormayin
Ay geçmiş olsun canim. Kız cocuklari genelde sabırsız olurmuş ama insallah senin minnak en azindan iki hafta daha sabredebilir. Korkma canim dualarimiz seninle sadece bebeginle konus hem onu hem kendini sakinlestirirsin. Bizide haberdar et hastaneden sonra muhakkak.Merhaba kızlar
Yine sancılar var 35+5 bugün. Karnım sertleşti sonra da kasıklarım başladı. Kızım erken gelmeye kararlı. Doktorumuza gidiyoruz.
Genel anestezi ile Sezaryen olacaktım ama kahvaltı yaptım. Korkuyorum. Ben epidural istemiyorum. Damar yolu açılırken bile bayılırım ben.
Hemen kaydediyorum canim cok tesekkur ederim :)Canim ben korayı derince marmarada erdinc gözcü var dogdugunddan beri ona göturuyorum bu bebegide ona goturecegim insallah .konak hastanesinin yenidogan yogun bakim unitesini kuran dr buymus ve o bolumddede cok basarili baya erken dogan bebekleri bile yasatmis haberlerde cikmis netten arastir bak gorursun zaten adapazarindan karamurselden bile hastalari geliyor ama ilaca karsi bi dr hemn kolay kolay ilac vermez ama gerekli gorurse hastaneye bile yatirabillir .ben cok denedim korayda ciddi rahatsizliklarinda tedavi asamasindayken dHa baska drlarada gorurdum dogru teshis ve ilac kullandigimizi tegit ettim o yuzden fazlasiyla guvenirim kendisine mesela yanik oldugu zaman kkoray da ilk ona gittim bakamam dedi direk nereye gidecegimizi yonlendirdi oraya goturdu cok sukur cokta memnun kaldik gittigimiz yerden tedavi acisindan. Anlamadigi seyle vakit kaybettirmiyo yani insanı. Siddetle Tavsiye ederim kendisini buarada nezamn watsaaptan yazsam geri donus yapti.
Ailem bıktı her seferinde bununla konuşmaktan insan ol oğlum demekten. Severek evlendik 4 yıllık evliyiz. Yoruldum bunu bireylerin islah edeceğini düşünmekten . Gidersem bi daha bu evden geri dönmem. O kadar yıprandi çünkü. Aileme karşı tutumu hep böyle. Annem kalkıp mutfakta bana yardım etmeye korkuyor bana bireyin lafını eder diye . Saçma sapan şeylere takılıp onlar gittikten sonra benimle kavga ediyo . Neymiş odanın anahtarı dışarıdaymis ben mi çıkarmışm huzursuz ediyo beni ailem gelince. Kendi ailesi 2 adım ötede oturuyorlar onlar da 1 ayda bir gelip 2 saat oturuo gidiyolar geçmişi geçmişte bıraktım. Annesinin yaptıklarını sineye çektim. Boşver kin güzel bişey değil 3 günlük dünya tutma dedim .kendimi aştım da . Benim ailem buna adam ol karına sahip çık dedi diye düşman. İlk günden beri düşman hemde. Sozlendik benim için deliren adam.gitti annesinin her lafıyla. Kavga çıkaran adam.geldi . Gerizekalıymisim ki görmek istememişm. Evlenince sevgililikte ki gibi düzelir sandım ama olmadı. 1 gün iyiysek aylarca kötüyüz. Hep beni sindirme avuçlarının içine alma çabalarındalar
Hayatıma fikirlerime saygıları yok. Bi şekilde bi ağırlık koymuştum ama geçen yıl psikolojim le çok oynadı vajinismus yaşadım derken ben kendimden oldum . Şuan çıkıp aileme gitmem doğru mu kızlar? Doğum var bilmiyorum herşey çok karışık düşünemiyorum. Bu akşam ailesi yoldan geliyor yemeğe çağırmış bize . Nasıl davranaym bitik hissediyorum iki hüngür gözyaşım kurumadı iyice halsizlestim
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin için hangisi daha hayırlıysa o olsun inşallah, hemen hastaneye gitmeniz iyi olmuş, belki yine durdururlarMerhaba kızlar
Yine sancılar var 35+5 bugün. Karnım sertleşti sonra da kasıklarım başladı. Kızım erken gelmeye kararlı. Doktorumuza gidiyoruz.
Genel anestezi ile Sezaryen olacaktım ama kahvaltı yaptım. Korkuyorum. Ben epidural istemiyorum. Damar yolu açılırken bile bayılırım ben.
Çocuk doğduktan sonra erkekler daha kötü oluyor maalesef uykusuzluk sorumluluk üst üste geliyor içlerindeki canavar ortaya çıkıyor. Ben eşimle en çok konuşalım döneminde kavga ettim boşansam o zaman boşanırdım yani. Ama asla bu kızın kocası gibi davranmadı. Boşanmak çözüm neden çözğm olmasın. O doğacak yavrucağa yazıl değil mi hep kavganın gürültünün içinde büyütülecek onun psikolojisi de bozuk olacak. Bu kozcağız hayata çile çekmeye gelmedi ki mutlu olmak onun da hakkı. Ama bu adamla zor birazCanim zor seyler yasamissin bosanmakta cözüm degilki artik ortada bir cocuk var. allah yardimcin olsun. Bak hamilesin dualarin kabul olur bol bol dua et. Ailen geldiginde esine ayetel kursi oku oku ufle. Allaha sigin. Bebisine odaklan sen esini görmezden gel biraz. En buyuk tepki tepkisizliktir ben buna cok inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?