2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kozmogirl17 kız bu bıdık kime benziyo. Tombik tombik yanakların senle alakası yok sanki korişe de benzemiyo. Aman dikkat et kendine dicemde zor, bari kv yada annen yardımcı olsun az kaldı zaten Allaha emanet..
Bademellaa canm bugün dü dimi randevu. Heyecan varmı :)) hayırlı güzel haberlerle dön inşallah

Bugün kontrolümüz vardı 31+1 iz 42 cm 2140 gr. 10 gün önden gidiyoruz umarım şekerden değildir. Yarın kan tahlili yaptırılan açlık tokluk dahiliyeye göstereceğim

Canım bende 31+5 te 2136 gr dı bende de gebelik şekeri var ama doktor gayet normal dedi. dünde 34+4 olduk. ve 2563 olmuşuz artık biraz eksik biraz fazla normal bu haftalarda bende dahiliyeye gidiyorum ne olur ne olmaz. Arada şekerime baktırıyorum.

Canım nst de ekrana baktın mı hiç kalp atışları kaçta seyrediyordu benim genellikle 146-153 olmasına rağmen bir ara 189 a kadar çıktığını gördüm. arada dalgalanmalar oldu mu sende de

Canım nst de ekrana baktın mı hiç kalp atışları kaçta seyrediyordu benim genellikle 146-153 olmasına rağmen bir ara 189 a kadar çıktığını gördüm. arada dalgalanmalar oldu mu sende de
Canim genelde 140 da seyredoyodu bikackere 180 kusur ve 200 kusurleri gordum

canim bi daha dusun bakim kime benziyooo

Canim kv nin kv si var basinda onu birakip gelemiyor bana gel burda kal diyor orda rahat hic edemem uzanamam evde en azinda uzanmaya calisjyorum 2 3 gin degilki nerdeyse 4 5 haftam var daha koray yine birakmicak beni en azindan ymrk bulasik derdin olmaz diyo onlar yormuyo ki insani annem desen dogsun bisey olmaz diyo gun icinde durmaz oda yanimda gelir gider bide pek givenmiyorum annrme cocuk agliyor diye eline her istedigini tutusturuyorlar gecenlerde ev supurcem gelin bakin dedim arkami bi dondum dedesi eline koca cekici vermis istiyor napim diyor anlicagin kimseden hayir yok kocam rvde olsa en azondan kucaklama kaldirma isini o yapiyo oda malesef isten basini kalfiramiyor beklicez bakalim insallah hayirlisiyla vakitlice dogarlar

Valla sanci gozukmemis nstde ole dedi dr sende ciktimi sanci peki

Yok canım sancı çıkmadı hiç. Ama haftaya yine çağırdı. normalde 2 haftada giderdim şimdi haftaya yine gideceğim. 35+ 5 olacağım. Herşey bebişler için. Bizden önde olan arkadaşlar ne durumda acaba, bizimle durumlarını paylaşabilirlerse bizde bilgilenelim. sona doğru kasılmalar sancılar ne durumda. :)

Gunaydin. Bizimde bugun kontrol var tam 34+0 iz bakalim yine 2 hafta sonrami cagiracak yoksa haftada bire mi dusurecek. 2 hafta once 2046 gr di bebis ne kadar buyudu merak ediyorum. Ben kac kilo aldim onu da merak ediyorum. Gecen nst de uyudu 45 dk bu sefer yanima cikolata neyin goturucem. Insallah guzel haberlerle doneriz.

Kızlar bebeğim daha az hareket ediyor diye bir kaç gündür endişeliydim .Dün bu endişem iyice arttı doktorumda doğumhanede nst ye girmemi söyledi.Tabi bunu diyince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü çinkü ben gel ultraonda bir bakalım der diye düşünüyordum.Neyse apar topar gittim doğumhanede nst ye girdim.Herşey çok normal çıktı. Doktorumda bu kadar stres yapmamamı bunun çok normal olduğunu yerinin daraldığını söyledi.Aranızda benim gibi hareketleri azaldı diyeniniz varsa , önleminizi alın ama hiç korkmayın çünkü ben son bir kaç günü kendime zehir etmiştim

Kizlar gunaydin ben cok kotu grip oldum ya resmen donuyorum ilac ta alamiyorum bide mide bulantisi varki sormayin

Ben de yaklaşık 1haftadır öyleyim arda bir midem bulanıyo kussam rahatlığım o da olmuyo. Şimdi de çok köyü öksürüyorum bide sancı oluyo öksürünce de korkuyom

Merhaba kızlar
Yine sancılar var 35+5 bugün. Karnım sertleşti sonra da kasıklarım başladı. Kızım erken gelmeye kararlı. Doktorumuza gidiyoruz.
Genel anestezi ile Sezaryen olacaktım ama kahvaltı yaptım. Korkuyorum. Ben epidural istemiyorum. Damar yolu açılırken bile bayılırım ben.

Ay geçmiş olsun canim. Kız cocuklari genelde sabırsız olurmuş ama insallah senin minnak en azindan iki hafta daha sabredebilir. Korkma canim dualarimiz seninle sadece bebeginle konus hem onu hem kendini sakinlestirirsin. Bizide haberdar et hastaneden sonra muhakkak.

Hemen kaydediyorum canim cok tesekkur ederim :)

Sana allahtan sabır diliyorum.

Öncelikle kendine sormalısın ben bu hayata çile çekmeye üzülmeye mi geldim diye.

Fikrimce seni seven bir kocan olsa sana asla bu şekilde davranmazdı. Arabadan indirmeler ezmeye çalışmalar filan. Biz bu hareketleri düşmanımıza bile yapmıyoruz. Bence iyi düşün hayat senin hayatın ve sen özelsin ömür boyu mutsuz olmak veya olmamak bu senin seçimin olacak

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin için hangisi daha hayırlıysa o olsun inşallah, hemen hastaneye gitmeniz iyi olmuş, belki yine durdururlar

Çocuk doğduktan sonra erkekler daha kötü oluyor maalesef uykusuzluk sorumluluk üst üste geliyor içlerindeki canavar ortaya çıkıyor. Ben eşimle en çok konuşalım döneminde kavga ettim boşansam o zaman boşanırdım yani. Ama asla bu kızın kocası gibi davranmadı. Boşanmak çözüm neden çözğm olmasın. O doğacak yavrucağa yazıl değil mi hep kavganın gürültünün içinde büyütülecek onun psikolojisi de bozuk olacak. Bu kozcağız hayata çile çekmeye gelmedi ki mutlu olmak onun da hakkı. Ama bu adamla zor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…