2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de yaklaşık 1haftadır öyleyim arda bir midem bulanıyo kussam rahatlığım o da olmuyo. Şimdi de çok köyü öksürüyorum bide sancı oluyo öksürünce de korkuyom
Bendede hapsirik vr ozamn kasiliyor karnim gecmis olsun sanada valla sadece simdilik c vitamini alabiliyorum mide bulantisida dedigin gibi ogurtuden ibaret sadece

canım dün geceden beri benim bebeğim de az hareket ediyor, ben de endişeleniyordum bu yazdığını okumak beni rahatlattı. İnşallah benimki de yeri daraldığı için yavaşlamıştır.

canım dün geceden beri benim bebeğim de az hareket ediyor, ben de endişeleniyordum bu yazdığını okumak beni rahatlattı. İnşallah benimki de yeri daraldığı için yavaşlamıştır.
benim bebeğimin hareketleri neredeyse %80 oranında azalmıştı canım.Ama yeri daraldığı içinmiş bu durum .Bir de ben bu konuyu çok düşünüp stres yapmşıtım galiba bebkler de bunu hissediyorlar çünkü hiç hereket etmez olmuştu.Dün doktordan çıktıktan sonra rahatladım şimdi daha iyi hissediyorum hareketlerini.Sende stres yapma yerleri daralıyormuş bizim kuzuların:)

Allah yardımcın olsun canım herşey yolunda gidecek inşallah habersiz birakma bizide canim

Bol bol dua et canim gevşemeye yardimci olur. Belki okadar aceleci değildir doktor ne diyecek bakalım hakkimda hayirlisi olsun epidural bile olsa hissetmezsin. Sağlıcakla kavusun inşallah

Hayırlısı olsun canım

Bunu her sarsıntı da sorguluyorum. Ben bu hayata bunları çekmeye mi geldim . Hayır.
Bi şekilde sonra toparlıyor bi zaman sonra yine aynı dengesiz zamanlar da değişik tavırlar . Bi bakiyosun dünya iyisi bi bakiyosun düşman neden anlamıyorum. Arabadan evin önünde indirdi sinirlenip arabanın kapısını çarptım bağırarak aşağı inince oda hızlıca gitti o sırada ben geçmeye çalışıyodm. Yaptığı şey beni korkutmaya sindirmeye çalışmak.

Bence onun psikolog desteğine ihtiyacı var. Çocuğuna bu şekilde mi örnek olmayı düşünüyor?

Benim doktor hala ayda bir çağırıyor. Ki zaten son kontrolüm olacak son gidişim o da 38 bitmiş oluyor. 1 hafta sonra da doğum.

Kimse beni yanlış anlamasın da benim anlamadığım bazı noktalar var bilemiyorum belli de bana garip geliyor.

Bu bebekler ama Sezeryan ama normal yollarla bi şekilde karnımızdan çıkacak.
Ben damar yolundan korkarım ben perine keşişinden korkarım ben kan görünce bayılırım diyen arkadaşlar o çocuğu ömür boyu içlerinde tutacaklarını sanarak mı çocuk yaptılar acaba.

Niyetim gerçekten kimseyi üzmek kırmak yadırgamak asla değil sadece merak ediyorum.

İlk hamile kaldığımızda bile kal defa kan verdim sonuçta. Sezeryan da kan vermek gibi basit bişiy. Normal Doğum ondan da basit.

Bence onun psikolog desteğine ihtiyacı var. Çocuğuna bu şekilde mi örnek olmayı düşünüyor?
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum . Ben ve ev dışında her şeye aşırı lafa takan bi insan . O yüzden destek alması gerektiğini düşünüyorum ama.ciddiye almiyor

Herkesin aci esigi farklidir herkesin korkusu farklidir canim bu kimse yadirgayamaz elbette kimse icinde tutamicak bu cocugu ama korku denilen de bi gercek var yani herkes korkusuz olacak diye bi kanun yok kimi igne olur duser bayilir kimi ignenin lafi olunca duser bayilir kimide kendine igne yapar mesela kimseyi elestirmek sorgulamak bize dusmez kimi sadece catala yatmaya bile korkar mesela o yuzden ki kimse kimseyi bole hassaz bi donemde yargilamasin

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin için hangisi daha hayırlıysa o olsun inşallah, hemen hastaneye gitmeniz iyi olmuş, belki yine durdururlar

Allah yardımcın olsun canım herşey yolunda gidecek inşallah habersiz birakma bizide canim

Bol bol dua et canim gevşemeye yardimci olur. Belki okadar aceleci değildir doktor ne diyecek bakalım hakkimda hayirlisi olsun epidural bile olsa hissetmezsin. Sağlıcakla kavusun inşallah

Hayırlısı olsun canım

phalanx hayırlısı olsun canım. Bana ve bebeğime de dua eder misin doğuma girerken? Hastalığı şifa bulsun diye

phalanx Rabbim yardımcın olsun canım herşey çok kolay ve çok güzel geçsn inşallah. Bebeğine sağlıkla kavuş biride haberdar et .

Herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Bella: Epidural veya iğne herkesin korktuğu şeyler farklı. Ben küçükken zatürre atlattım ve kalçadan iğne oluyordum hep. Nasıl bir travma olduysa atlatmak zor geliyor. Yargılamam diyorsun ama üslubun azarlar gibi.
Ben yıllarca boks yaptım. Türkiye derecelerim var. Mesela sende benle boks yapmaktan korkabilirsin. Yani herkes farklı. Ben böyleyim. İğneden korkup çocuk doğurmayan yok tabi ki. Ama burda herkes endişelerini paylaşıyor. Benim endişemde bu Allah başka dert vermesin.

@ruyam28 Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Dualarım minik melekle Merak etme annesi. Oğluma hamileyken down sendromlu demişlerdi ama öyle olmadı. Gayet sağlıklı doğdu. Down sendromlu olsa da aldırmayacağım dedim. Allah verdi bakarız dedik eşimle. Çok şükür sağlıklı. Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor.

Üslubum yanlış anlaşıldıysa çok özür dilerim İnan azarlamak gibi bir niyetim yoktu ki neden olsun ki?

Ama çocukları yaparken bunlardan birinin başımıza geleceği belli değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…