2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Olmadi cnm ya bosuna gitmiş gibi oldum oğluşumuz yuzunu rahim duvarına yapıştırmış birde eliyle de kapatmis mümkun değil göstermedi :))) onun dışında bebişim gayet iyi 2 kilo olmuş ve doktor çok seker :))

İnşallah canım inşallah. Sen nasılsın şimdi gelsin mi doktordan?

Ama çocukları yaparken bunlardan birinin başımıza geleceği belli değil miydi?
Tabikide belliydi ama bu bizi ilgilendirmez gercekten insanları kimse yargilayamaz bak arkadas mesela ignaeden korkuyor ama boks yapiyomus ben mesela igneden korkmam ama boksta yapamam. korkular farklidir kimin ne yasadigini bilemeyiz ben erkekler taniyorum igneden korkuyor diye dr o gitmiyor kalibina bak yazik dersin yani sanirim sen hic korkan biriyle karsilasmadin burda gorunce sasirdin :)

phalanx canım doktora gittiniz mi? Ne dedi doktor, sancı çıktı mı? Aklımız sizde kaldı..
Cnm yine sancılar başladı ama açılma yok serum takıldı. Nişan ve kanama da olmadı çok şükür. Bir de kas gevşetici verdi kalp kasını bile etkiliyormuş küçük tansiyonum 3.90. Aslında biraz endişelendim. 1 hafta daha dayanmaya çalışıcaz.
Teşekkür ederim ilgin için

Allah yardımcınız olsun canım, bir hafta daha durursa zaten prematüre bile sayılmıyor

Bugün dahiliyeye gittim diyet verdi aaa nasıl yapacam yaaa çok mutsuzum. 4 yemek kaşığı et yemeği 2 yemek kaşığı makarna diyo yaaa. Ttlıda yok

Eki Görüntüle 2195142
Evet doktorum şimdi bile doğsa sorun olmaz ama 1 hafta daha iyi olur dedi.
Bu da güzel kızım teyzesi :)

Maşallah canım kızına :)
Haftası çok iyi tabiki ama anne karnında bir gün bile kalması o kadar değerli ki. Yanlız çok pozitif ve panik olmamanı çok taktir ettim yani senin yerinde ben olsam çok paniklerdim kesin kendimi biliyorum çünkü :)
Sağlıkla vaktinde kavuşun inşallah kızınla

Teşekkür ederim çok mutlu oldum. Valla yanımda oğlum olmasa gerçek yüzümü göstericem Ama Allah dayanma gücü veriyor. Ağrılar nasıl sırtıma vuruyor ama belli etmemeye çalışıyorum. Kardeşinden soğumasın diye. Anne olmak ne demek insan anlıyor.
Allah sana ağrısız sızısız doğum nasip etsin inşallah

İnsan başına gelmeden anlamaz. O yüzden bence sadece akıl isteyenlere akıl verilsin.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine vaktinde sağlıcakla kavuşursun.

Ya herkesin ultrason resimleri ne güzel ne kadar net , al koy çerçeveye, ben bir sürü hastane gezdim hepsi de birbirinden kötü çıktı verdi adam gibi bi net fotomuz olmayacak sanırım

34+4 teyim sancım vs yok ne zaman başlar nasıl anlarım ? Sertleşip kasılıyor sadece karnım.. eğilmemeye çalışıyorum , kaçıncı hafta da alttan muayene ediliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…