- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
Kozmogirl17 kız bu bıdık kime benziyo. Tombik tombik yanakların senle alakası yok sanki korişe de benzemiyo. Aman dikkat et kendine dicemde zor, bari kv yada annen yardımcı olsun az kaldı zaten Allaha emanet..
Bademellaa canm bugün dü dimi randevu. Heyecan varmı :)) hayırlı güzel haberlerle dön inşallah
İnşallah canım inşallah. Sen nasılsın şimdi gelsin mi doktordan?Herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bella: Epidural veya iğne herkesin korktuğu şeyler farklı. Ben küçükken zatürre atlattım ve kalçadan iğne oluyordum hep. Nasıl bir travma olduysa atlatmak zor geliyor. Yargılamam diyorsun ama üslubun azarlar gibi.
Ben yıllarca boks yaptım. Türkiye derecelerim var. Mesela sende benle boks yapmaktan korkabilirsin. Yani herkes farklı. Ben böyleyim. İğneden korkup çocuk doğurmayan yok tabi ki. Ama burda herkes endişelerini paylaşıyor. Benim endişemde bu Allah başka dert vermesin.
@ruyam28 Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Dualarım minik melekleMerak etme annesi. Oğluma hamileyken down sendromlu demişlerdi ama öyle olmadı. Gayet sağlıklı doğdu. Down sendromlu olsa da aldırmayacağım dedim. Allah verdi bakarız dedik eşimle. Çok şükür sağlıklı. Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor.
Tabikide belliydi ama bu bizi ilgilendirmez gercekten insanları kimse yargilayamaz bak arkadas mesela ignaeden korkuyor ama boks yapiyomus ben mesela igneden korkmam ama boksta yapamam. korkular farklidir kimin ne yasadigini bilemeyiz ben erkekler taniyorum igneden korkuyor diye dr o gitmiyor kalibina bak yazik dersin yani sanirim sen hic korkan biriyle karsilasmadin burda gorunce sasirdin :)Ama çocukları yaparken bunlardan birinin başımıza geleceği belli değil miydi?
Cnm yine sancılar başladı ama açılma yok serum takıldı. Nişan ve kanama da olmadı çok şükür. Bir de kas gevşetici verdi kalp kasını bile etkiliyormuş küçük tansiyonum 3.90. Aslında biraz endişelendim. 1 hafta daha dayanmaya çalışıcaz.phalanx canım doktora gittiniz mi? Ne dedi doktor, sancı çıktı mı? Aklımız sizde kaldı..
Allah yardımcınız olsun canım, bir hafta daha durursa zaten prematüre bile sayılmıyorCnm yine sancılar başladı ama açılma yok serum takıldı. Nişan ve kanama da olmadı çok şükür. Bir de kas gevşetici verdi kalp kasını bile etkiliyormuş küçük tansiyonum 3.90. Aslında biraz endişelendim. 1 hafta daha dayanmaya çalışıcaz.
Teşekkür ederim ilgin için
Gece burda kalacağım. Artık alıştı hemşireler bana :) Yine ben diyorum. Artık ayağından tutup bebeği çıkarıcam diyor doktorumİnşallah canım inşallah. Sen nasılsın şimdi gelsin mi doktordan?
Evet doktorum şimdi bile doğsa sorun olmaz ama 1 hafta daha iyi olur dedi.Allah yardımcınız olsun canım, bir hafta daha durursa zaten prematüre bile sayılmıyor
EstağfirullahÜslubum yanlış anlaşıldıysa çok özür dilerim İnan azarlamak gibi bir niyetim yoktu ki neden olsun ki?
Maşallah canım ne güzel poz vermiş kızınEki Görüntüle 2195142
Evet doktorum şimdi bile doğsa sorun olmaz ama 1 hafta daha iyi olur dedi.
Bu da güzel kızım teyzesi :)
yok asla. Normal yapamazdım.ben ozaman tedavide olmamıştım zaten ilk doğumumda.İlk dogumu normal mi yapmistin bende vajinismusu tam atlatamadimda
Eki Görüntüle 2195142
Eki Görüntüle 2195142
:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Daha duracak bebişin demek kiGece burda kalacağım. Artık alıştı hemşireler bana :) Yine ben diyorum. Artık ayağından tutup bebeği çıkarıcam diyor doktorum
Teşekkür ederizYa ama ben de böyle pozlar istiyorum
MasaAllah kizceye annesi
Teşekkür ederim çok mutlu oldum. Valla yanımda oğlum olmasa gerçek yüzümü göstericemMaşallah canım kızına :)
Haftası çok iyi tabiki ama anne karnında bir gün bile kalması o kadar değerli ki. Yanlız çok pozitif ve panik olmamanı çok taktir ettim yani senin yerinde ben olsam çok paniklerdim kesin kendimi biliyorum çünkü :)
Sağlıkla vaktinde kavuşun inşallah kızınla
İnsan başına gelmeden anlamaz. O yüzden bence sadece akıl isteyenlere akıl verilsin.Kimse beni yanlış anlamasın da benim anlamadığım bazı noktalar var bilemiyorum belli de bana garip geliyor.
Bu bebekler ama Sezeryan ama normal yollarla bi şekilde karnımızdan çıkacak.
Ben damar yolundan korkarım ben perine keşişinden korkarım ben kan görünce bayılırım diyen arkadaşlar o çocuğu ömür boyu içlerinde tutacaklarını sanarak mı çocuk yaptılar acaba.
Niyetim gerçekten kimseyi üzmek kırmak yadırgamak asla değil sadece merak ediyorum.
İlk hamile kaldığımızda bile kal defa kan verdim sonuçta. Sezeryan da kan vermek gibi basit bişiy. Normal Doğum ondan da basit.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine vaktinde sağlıcakla kavuşursun.Cnm yine sancılar başladı ama açılma yok serum takıldı. Nişan ve kanama da olmadı çok şükür. Bir de kas gevşetici verdi kalp kasını bile etkiliyormuş küçük tansiyonum 3.90. Aslında biraz endişelendim. 1 hafta daha dayanmaya çalışıcaz.
Teşekkür ederim ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?