Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine vaktinde sağlıcakla kavuşursun.
normal ben hemşire olduğum halde korkuyordum bunlardan. 1 gece öncesi 1 gıdım uyumadım damaryolundan korkan ben damryolu açılırken ameliyat korkusundan bişey nlamadım ilk doğumumda. 9 ay Spinali istedim sonra bana orda iğne yapılamıyor genele alıyoruz hastayı dediklerinde ağlayarak uykuya daldım. İnanki hepsi geçiyor. Şimdi korkmuyormuyum tabiki korkuyorum. Amann doğacaklar herşey geçecek inşallahMerhaba kızlar
Yine sancılar var 35+5 bugün. Karnım sertleşti sonra da kasıklarım başladı. Kızım erken gelmeye kararlı. Doktorumuza gidiyoruz.
Genel anestezi ile Sezaryen olacaktım ama kahvaltı yaptım. Korkuyorum. Ben epidural istemiyorum. Damar yolu açılırken bile bayılırım ben.
Ay eşşek yaa, yine git kontrol süresinde kuzum. Maşallah oğluşuna inşallah gösterir yüzünü :)Olmadi cnm ya bosuna gitmiş gibi oldum oğluşumuz yuzunu rahim duvarına yapıştırmış birde eliyle de kapatmis mümkun değil göstermedi :))) onun dışında bebişim gayet iyi 2 kilo olmuş ve doktor çok seker :))
Bende kızıma kavuşucam diye kendimi avutuyorum. Bu ameliyat değil kavuşma diyorum.normal ben hemşire olduğum halde korkuyordum bunlardan. 1 gece öncesi 1 gıdım uyumadım damaryolundan korkan ben damryolu açılırken ameliyat korkusundan bişey nlamadım ilk doğumumda. 9 ay Spinali istedim sonra bana orda iğne yapılamıyor genele alıyoruz hastayı dediklerinde ağlayarak uykuya daldım. İnanki hepsi geçiyor. Şimdi korkmuyormuyum tabiki korkuyorum. Amann doğacaklar herşey geçecek inşallah
Canim baya kanamali hamilelik gecirenimizz oldu şükür hicbirisininki kayipla sonuçlanmadı. Sen ilaclarini kullan kendine de dikkat et fazla yorulmamaya çalış bol bol da dua et Allah'ın izniyle 9 ayı tamamlayıp sağlıcakla kucağına alırsın bebeğiniHepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Neler yaptınız ne kadar sürdü??
Buraya yazdığım için kızmayın ilk hamileliğim( önceki dış gebeliği saymazsak)
Bilgisizim doktor sorun yok desede tedirginim hep
Yazarken kızarlarsa diye çekindimCanim baya kanamali hamilelik gecirenimizz oldu şükür hicbirisininki kayipla sonuçlanmadı. Sen ilaclarini kullan kendine de dikkat et fazla yorulmamaya çalış bol bol da dua et Allah'ın izniyle 9 ayı tamamlayıp sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Niye kızalım hepimiz baslarda ayni endişeleri yaşadık hatta hala bile endiselerimiz var hamilelik boyle bişey. Biz de 6 yil ardından 3-4 aşılama 2 tup bebek denemesi sonucu ulaşabildik bu sonuca. Rabbim herkesin evladını korusun sağlık sihhatle kavuştursun bizleriYazarken kızarlarsa diye çekindimcevabınız için teşekkürler. İlaçlarımı saatinde kullanıyorum. Elimden geldiğince dinleniyorum. Dua sürekli ediyorum. İnşaallah sağlıklı bir şekilde devam ederde alırım kucağıma. Neredeyse 4 yıldır istiyorduk. Beni bırakmasından korkuyorum
Benim 7. Haftada kanamam oldu ama lekelenme değil baya bir pet dolduracak kadar. Progestan verildi ve kalçadan iğne yapmışlardı. Merak etme 7-11 hafta arası çok yaşayan oluyor bunları. İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine.Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Bazı topiklerdeki bayanlar ...Niye kızalım hepimiz baslarda ayni endişeleri yaşadık hatta hala bile endiselerimiz var hamilelik boyle bişey. Biz de 6 yil ardından 3-4 aşılama 2 tup bebek denemesi sonucu ulaşabildik bu sonuca. Rabbim herkesin evladını korusun sağlık sihhatle kavuştursun bizleri
Yazarken kızarlarsa diye çekindimcevabınız için teşekkürler. İlaçlarımı saatinde kullanıyorum. Elimden geldiğince dinleniyorum. Dua sürekli ediyorum. İnşaallah sağlıklı bir şekilde devam ederde alırım kucağıma. Neredeyse 4 yıldır istiyorduk. Beni bırakmasından korkuyorum
Beenim önce lekeydi sadece peçeteye geliyordu ve kahverengiydi. O gece olan 2 ped bile doldururduBenim 7. Haftada kanamam oldu ama lekelenme değil baya bir pet dolduracak kadar. Progestan verildi ve kalçadan iğne yapmışlardı. Merak etme 7-11 hafta arası çok yaşayan oluyor bunları. İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine.
Kanamadan sonraki 2 hafta kesintisiz dinlenme çok önemli demişti ona dikkat et lütfen.
Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin :))Canım kızacak ne var aksine ne iyi ettin :) hiç birşey yapamasak bile dua ederiz. Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin. Bende kanama olması ama kardeşimLezzetliCipetpet çok çekti hatta hala arada leke oluyor. Allah'a emanet hepimizin kuzusu. Endişelenmen çok doğal tabi. Sen zaten elinden geleni yapıyorsun gerisi artık Allah'ın takdiri...
9. Haftaya kadar ara ara kanama yaşadım sonra birden kesildi bir daha tekrarlamadı. O ilaçları ben de kullanmıştım. Merak etme, için rahat olsun. Geçiyor hepsi.Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Canım Allah korusun kanda pıhtılaşma falan varmı baktirmismiydiniz bundan kaynaklı olabiliyor kanamalarbazen kihmal etme kabızolmamaya dikkat et güzel beslen ve hiç ayakta durma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin :))
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
İnşaallah dediğiniz gibi olur ve geçer9. Haftaya kadar ara ara kanama yaşadım sonra birden kesildi bir daha tekrarlamadı. O ilaçları ben de kullanmıştım. Merak etme, için rahat olsun. Geçiyor hepsi.
Teşekkür ederizSenin bebişte verir annesi :) bazen nazlanıyorlar. Benim ki 4. seferde ancak yüzünü gösterdi :) Nasıl nazlanmaktır Allahım
Pıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkünCanım Allah korusun kanda pıhtılaşma falan varmı baktirmismiydiniz bundan kaynaklı olabiliyor kanamalarbazen kihmal etme kabızolmamaya dikkat et güzel beslen ve hiç ayakta durma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar günaydin ben dün doktora gittim cok sükür hersey yolundaydi. İlk defa nst ye girdim hic sancim cikmadi. Zaten rahim agzida kapali cikmisti ultrasonda. bebegin esi yaslanmaya baslamis son zamanlarda olmasi gerekende buymus. Haftaya cati muayenesi icin cagirdi. 37+3 oluyorum gidicegim gün. Ben daha önce hamile kalmadan alttan aletle muayene oldum ama parmakla hic olmadim. Hangisi daha cok acitir ikisini birden olan varsa bana bi yardimci olabilirmi. Uykularim kaciyo cok korkuyorum. Dogum korkum falan gecti cati muyanesini düsünmekten.
Çok haklısınız. Sakince konuşacaktım az önce hastaneye gittik dönüşte, kaç gündür beşik be sifonyerin yerini değiştirelim diyorum dursun ben canım isteyince değiştiririm diyodu. Dün annemle değiştirdik . Hastaneden dönerken kıyameti kopardı o kadar bağırdı ki. Yanlış ne yapmışım acaba ondan 2 gün önce arkadaşlarımız vardı , çocuk değiştirelim dedi bu dursun dedi. Neymiş babası geldiği zaman değiştirecekmış. Bana yapmadığını saymadigini bırakmadı. Ailen gelince aynısini yapcm dedim . Yiyosa yap gor diye bağırdı. Gözleri yerinden fırladı gelene kadar yolda arabada kavga ettik en son arabadan indirdi az daha ezeckti beni . Kendimi ezdirmedigimi düşünüyodm ama.nasıl pasifmisim ben kavga etmemek için elimden geleni yaptım o hoşuna bişey gitmedi diye kıyameti kopardı . Hiç değerim yokmuş sevmemiş beni her seferinde daha ağır hissettiriyo bunu
Bende veriyorum ayri nst icin 50 tl. Muayenede 200 tl 6 tl de otopark parasi veriorum :) her gidiste 256 liraBiraz daha sabret canim az kalmis.
Nst için ayrı para mı alıyorlar canım? Ben sadece muayene ücreti veriyorum ekstra bir ücret alinmiyor
Sabret canim mukafatin cok daha guzel olacakCanım biraz daha sabredeceğim artık. Şuan çıkıp gitmeyi çok isterdim inan,... şu halimde hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum ama az daha sabır.
Canım valla bende anlamadım. hem 105 tl muayene ücreti ödüyorum hemde geçen sefer 40 tl bu sefer 50 tl Nst ücreti ödedim 2 ayda bir zam geliyor benim muayene oldu 155 tl... ne saçma sadece cihaza bağlanıp 10 dk kalıyorum... elektrik parası diyeceğim ama 50 tl....
Amin bu bakıyorum yyumuşacık diyorum hiç bi sorun yok ki gerçekten yok . Aileler söz konusu olunca kendi ailesine aşırı korumacı benim aileme.saygısız bu beni mahvediyo . İki türlü de bana oynuyo neyin revasi bu . Sonu ayrılık her türlü farkındayım . Sanıyo mu ki ben bu evden çıkıp gidince o çocuğun tırnağını göstericm bn ona . Aksine bebek benim canıma yoldaş oldu artım oldu . Sakinleri duamı ettim şükür iyiyim . Bebeğim de hareket etmeye başladı. Surda 1 ayım bile yok . Artık kendimi düşünüp kendime gelip çocuğum ve benim mutluluğum için elimden geleni yapicam . Destek oldunuz allah razı olsn. Gerçekten herşeyi halledebilecdk güçteym . Rabbim anneliği nasip etti bana . Doğumumu yaparım baktım ayni gidiyor kimsenin ağız kokusunu çekemem yetti artık insan oldu oldu olmadi kendi tercihi . Şuan ayrılığı kaldırabilir miyim bilmiyorum .bebeğe zarar gelmesin diye bağırmamaya çalışırken. Doğumdan sonra en azından kendime gelirim diye düşünüyorum. Şiddet yok ama psikolojik var . Itekledi . Tahrik ediyormuşum. Evet ettim küfür de ettirdi bana hakarette. Pişman mıyım değilim. Kullandığım kelimeler argo olabilir ama.hakketi. o tartışmada beni bıraktı eve eğer hemen gelseydi ben bi atak daha geçirecektim Allahtan gelmedi hemen . Bn sakinleyip uyudum duamı da ettim . Sizinle paylaşınca çok rahatladım ben bi erkeğin kalbinde merhamete çok inanırım. Herşeyi 4 4luk olsa da kendimce . Bu yaptıkları benim için eksi dayanılmaz bişey insanlıksz. Herkesin karşısına iyi insanalr çıkarsın allah
Merhaba, geçmiş sayfaları daha okuyamadan dan diye gireceğim konuya. Bebeğin odasına perde bakayım dedim. Küçük bir odamız var, pencere yere kadar değil, yarım. 3 metre duvardan duvara ölçümüz ve fonuyla birlikte tül perdeye 800 lira diyor, fonsuz başka bir model beğendim ona da 700 diyor, fonlu zevra perdeye de yine 700 dedi. Hatta beğenmedim bile tülleri. Ve fiyatlar beni inanılmaz şaşırttı. Belki de perdeye önem vermediğim için.
Siz ne diyorsunuz? Çok pahalı değil mi?
bizde hiç tam göremedik eli kolu hep yüzünde birde benim doktorun ultrason pek iyi göstermiyor bişe anlamıyoruz :)
başakşehir deyim ben esencan a gidiyorum levent hocaya reyaptan az geride
Benim doktor hala ayda bir çağırıyor. Ki zaten son kontrolüm olacak son gidişim o da 38 bitmiş oluyor. 1 hafta sonra da doğum.
Kimse beni yanlış anlamasın da benim anlamadığım bazı noktalar var bilemiyorum belli de bana garip geliyor.
Bu bebekler ama Sezeryan ama normal yollarla bi şekilde karnımızdan çıkacak.
Ben damar yolundan korkarım ben perine keşişinden korkarım ben kan görünce bayılırım diyen arkadaşlar o çocuğu ömür boyu içlerinde tutacaklarını sanarak mı çocuk yaptılar acaba.
Niyetim gerçekten kimseyi üzmek kırmak yadırgamak asla değil sadece merak ediyorum.
İlk hamile kaldığımızda bile kal defa kan verdim sonuçta. Sezeryan da kan vermek gibi basit bişiy. Normal Doğum ondan da basit.
Eki Görüntüle 2195142
Evet doktorum şimdi bile doğsa sorun olmaz ama 1 hafta daha iyi olur dedi.
Bu da güzel kızım teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?