2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu yalancı sancılar beni çok geriyor yaklaşık bir haftadır var adet Sancısı gibi ama düzensiz ve kasık ağrısı şeklinde yani belden değil doğum yakın sanırım her doğum ve her hamilelik gerçekten birbirinden çok farklı kızımda hiç sancısız su geldiği için gitmiştik doğuma bunda ise ilk kez yalancı Sancı denilen şeyi yaşıyorum

normal ben hemşire olduğum halde korkuyordum bunlardan. 1 gece öncesi 1 gıdım uyumadım damaryolundan korkan ben damryolu açılırken ameliyat korkusundan bişey nlamadım ilk doğumumda. 9 ay Spinali istedim sonra bana orda iğne yapılamıyor genele alıyoruz hastayı dediklerinde ağlayarak uykuya daldım. İnanki hepsi geçiyor. Şimdi korkmuyormuyum tabiki korkuyorum. Amann doğacaklar herşey geçecek inşallah

Ay eşşek yaa, yine git kontrol süresinde kuzum. Maşallah oğluşuna inşallah gösterir yüzünü :)

Bende kızıma kavuşucam diye kendimi avutuyorum. Bu ameliyat değil kavuşma diyorum.
İnşallah az acıyla atlatırız hepimiz.
Bir de benim şansıma hep yeni hemşireler denk geliyor. Bulamıyor ben bayılıyorum bir uyanıyorum damar yolu açılmış :)
Epidural yapıldıktan sonra genele girmek, düşünürken belim ağrıdı . Ama meleğin sağlıklı kucağına geldiyse herşeye değiyor. İnşallah sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun

Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Neler yaptınız ne kadar sürdü??
Buraya yazdığım için kızmayın ilk hamileliğim( önceki dış gebeliği saymazsak)
Bilgisizim doktor sorun yok desede tedirginim hep

Canim baya kanamali hamilelik gecirenimizz oldu şükür hicbirisininki kayipla sonuçlanmadı. Sen ilaclarini kullan kendine de dikkat et fazla yorulmamaya çalış bol bol da dua et Allah'ın izniyle 9 ayı tamamlayıp sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Yazarken kızarlarsa diye çekindim cevabınız için teşekkürler. İlaçlarımı saatinde kullanıyorum. Elimden geldiğince dinleniyorum. Dua sürekli ediyorum. İnşaallah sağlıklı bir şekilde devam ederde alırım kucağıma. Neredeyse 4 yıldır istiyorduk. Beni bırakmasından korkuyorum

Niye kızalım hepimiz baslarda ayni endişeleri yaşadık hatta hala bile endiselerimiz var hamilelik boyle bişey. Biz de 6 yil ardından 3-4 aşılama 2 tup bebek denemesi sonucu ulaşabildik bu sonuca. Rabbim herkesin evladını korusun sağlık sihhatle kavuştursun bizleri

Benim 7. Haftada kanamam oldu ama lekelenme değil baya bir pet dolduracak kadar. Progestan verildi ve kalçadan iğne yapmışlardı. Merak etme 7-11 hafta arası çok yaşayan oluyor bunları. İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine.
Kanamadan sonraki 2 hafta kesintisiz dinlenme çok önemli demişti ona dikkat et lütfen.

Bazı topiklerdeki bayanlar ...
Neyse Allah evladınızı bağışlasın sizede.

Canım kızacak ne var aksine ne iyi ettin :) hiç birşey yapamasak bile dua ederiz. Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin. Bende kanama olması ama kardeşim LezzetliCipetpet çok çekti hatta hala arada leke oluyor. Allah'a emanet hepimizin kuzusu. Endişelenmen çok doğal tabi. Sen zaten elinden geleni yapıyorsun gerisi artık Allah'ın takdiri...

Beenim önce lekeydi sadece peçeteye geliyordu ve kahverengiydi. O gece olan 2 ped bile doldururdu birde bir pıhtı parçası düştü kocamandı eşimde yanımda değildi sabah olmadı inşaallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım

Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin :))
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

9. Haftaya kadar ara ara kanama yaşadım sonra birden kesildi bir daha tekrarlamadı. O ilaçları ben de kullanmıştım. Merak etme, için rahat olsun. Geçiyor hepsi.

Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin :))
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
Canım Allah korusun kanda pıhtılaşma falan varmı baktirmismiydiniz bundan kaynaklı olabiliyor kanamalarbazen kihmal etme kabızolmamaya dikkat et güzel beslen ve hiç ayakta durma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

9. Haftaya kadar ara ara kanama yaşadım sonra birden kesildi bir daha tekrarlamadı. O ilaçları ben de kullanmıştım. Merak etme, için rahat olsun. Geçiyor hepsi.
İnşaallah dediğiniz gibi olur ve geçer

Teşekkür ederiz Senin bebişte verir annesi :) bazen nazlanıyorlar. Benim ki 4. seferde ancak yüzünü gösterdi :) Nasıl nazlanmaktır Allahım

En son muayenede artık kanalda o yüzden yüzünü göremeyiz dedi, ama bakıyorum benimle hemen hemen aynı olan herkesin fotosu oluyor ben de anlamadım bu işten bsy yarın kontrolüm var bakalım nolucak

Pıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkün başından beri öyleyim. Ama ıkınmıyorum onun için dediysen. Bol su içiyorum ama fırsat buldukça uzanıyorum. Teşekkürler:))

Aletle muayane olmadim ama cati muayensinde eger kendini kasmazsan cok rahat oluo ben ilk bakildiginda kasmistim sonra dogum zamani cok rahat oldu.

Ne denir biliyorum ama seni daha fazla uzmemek adina bisey diyemiyorum. Doguma kadar bekle dogumdan sonra duzelmezse yine ayni sekilde devam ederse ayir yollarinizi. Simdi dogum oncesi ailenin evines donmek seni daha kotu yapabilie

Biraz daha sabret canim az kalmis.
Nst için ayrı para mı alıyorlar canım? Ben sadece muayene ücreti veriyorum ekstra bir ücret alinmiyor
Bende veriyorum ayri nst icin 50 tl. Muayenede 200 tl 6 tl de otopark parasi veriorum :) her gidiste 256 lira

Canım biraz daha sabredeceğim artık. Şuan çıkıp gitmeyi çok isterdim inan, ... şu halimde hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum ama az daha sabır.
Sabret canim mukafatin cok daha guzel olacak

Bende ayni iste muayene +nst toplamsa 250

Amin canim insallah allah icine vicdan merhamet verir de eskisi gibi olursunuz.

Cok ya gercekten. Ama her seye zam geldigi icin de fiyatlar o kadar ucmus olabilir.

bizde hiç tam göremedik eli kolu hep yüzünde birde benim doktorun ultrason pek iyi göstermiyor bişe anlamıyoruz :)

başakşehir deyim ben esencan a gidiyorum levent hocaya reyaptan az geride

Insallah gorursun diecektim ama sanirim yine goremedin olsun dogunca bol bol goruceksin

Benim doktor hala ayda bir çağırıyor. Ki zaten son kontrolüm olacak son gidişim o da 38 bitmiş oluyor. 1 hafta sonra da doğum.

Neden o kadar arayla cagirior acaba son zamanlar suyu plesanta yaslanmasi vs bir suru sey cikabilior o yuzden araliklari siklastiriolar. Ama vardir drun da bildigi

Iste sana basit gelen seyler basklarina basiy gelmeyebilir. Yada insan elinde olarak biseyden korkmayi tercih etmiyor. Ama bu kadinlar korkularina ragmen tabiki anne olmak istiyorlar. Ama bu korkmaya engel olmuyor. Onunda disinda ilk dogumum normaldi plesantam ayrilmadi bebegimde bende olumden donduk. Hic de oyle kolay olmayabiliyor normal dogum o kadar cok kan kaybettim ki ayaga kalkamadim gunlerce neredeyse rahmimi alacaklardi bence herseyi boyle genellenemen cok dogru degil.

Eki Görüntüle 2195142
Evet doktorum şimdi bile doğsa sorun olmaz ama 1 hafta daha iyi olur dedi.
Bu da güzel kızım teyzesi :)

Masallah ona annesi azcik daha durur insallah minnos kizin. Ne guzel tam yuz pozu vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…