2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugun kontrolumiz vardi sabah yazmistim. 2 haftada 350 gr olmus 2400 olmus minnosum. Ortalama bir bebek dedi. Ama ilk dogumumda yasadigim sikinti sebebiyle normal doguma hic sicak.bakmior doktorum. Ayni sey olursa rahim ikinci kez kaldirmayabilir dio. Simdi ardimda bie yawrum daha var hic riske atmayip sezeryanmi olsam diyorum.

Pıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkün başından beri öyleyim. Ama ıkınmıyorum onun için dediysen. Bol su içiyorum ama fırsat buldukça uzanıyorum. Teşekkürler:))

Canım kabız için en güzel şey zeytinyağı. Bende de bu sorun var ben akşamları iki yemek kaşığı iciyorum ustune sıcağa yakın ılıklikta bi kaç bardak su içiyorum ertesi gün çıkıyorum tuvalete . Tavsiye ederim kesinlikle .

Korkma canım, ben de iki yıllık tedavinin üstüne kanamalı ve riskli bir gebelik geçiriyorum gebelik başından beri. Hatta az önce bile biraz leke geldi... Hamilelik başında ped taktığım zaman da oldu kanama yüzünden...

Çokça dua et sen, içini ferah tutmaya çalış. İlaçlarını hiç ihmal etme, bol bol da dinlen... İnşallah hiçbir şey olmayacak, miniğin sana çok güçlü tutundu... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Çok sağol deneyeyim. Zeytinyağı demişjen gögüslere ve göbeğe süren var mı faydası oldumu ? Ne zaman başladınız? Gerçi ben Allah korusun lekelerden dolayı bir şey olursa diye hiç bir şey yapmıyorum.

Allah seninde yardımcın olsun inşaallah .
Allah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla. Tuvalete gitmeye korkuyorum bazen yine kan görücem diye. Sizlerin az kalmış inşaallah bende görürüm o günleri.

Amin inşallah

Şimdi tahmini doğumu gördüm takviminde. Önceki gebeliğim sağlıklı devam etseydi bende aralık annesi olacaktım. kısmet değilmiş.
Tam soğuğa denk geliyor doğumlarınız. Allah yardımcınız olsun hepinizin...
İsim düşünmeyenlere bulamayanlara yardımcı olabilirim. Moral verdiniz bari bende bir işe yarayaym.

biz bulamadik canim oglum olcak bize yardimci olabilirsin

Aa estagfurullah neden kizalim inan hepimiz yasadik o korkuları ve halada ayni olmasa bile korkular yasiyoruz bu minnak doğana kadar daha cok korkutcak annesi seni . Agir isler yapma surekli uzanmaya dinlenmeye çalış ilaclarini ihmal etme ve bol bol bebeginle konus seni birakmamasi gerektigini surekli söyle ona ve bol bol dua et bisey olmaz Allah in izniyle bi bakmissin gecmis koca sekiz ay rabbim saglikla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insallah

Pıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkün başından beri öyleyim. Ama ıkınmıyorum onun için dediysen. Bol su içiyorum ama fırsat buldukça uzanıyorum. Teşekkürler:))
Hayırlısiyla Atlatirsin inşallah canım coraspirin kullaniyomusun pıhtılaşma ignesiyle beraber kullanınca kanamaya sebep oluyor demişti doktorum bana kuru kayısı bolca erik tüketici canım birde çok su hayırlısı Allah'tan

Allah tekrar güldürmüş yüzünüzü elhamdulillah, inşallah bundan sonra sıkıntıların biter ve gebeliğini rahatlıkla geçitirirsin canım

:) gülümsetti mesajınız. Teşekkürler inşaallah bırakmaz beni. Keşke daha önce yazsaymışım buraya :))) çok iii geldi.bugün ikinci adet günüm. Geç yumurtladım diye adete göre bir hafta geriden geliyor . Normalde 8+5. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım hepimiz.

Bende de kanamalar oldu. Ozellikle 2. Trimester yatarak gecti. Maalesef dinlenmek uzanmak gerekiyor. Merdiven cikma, yuruyus bunlar hep olumsuz etkiledi. Bugunlere geldik sukur

İnşaallah.
Yok sadece iğne. Suyu çok içiyorum insülin direncim var diye şekerli şeyler yememeye çalışıyorum. Tavsiyeler için teşekkürler

Bende de kanamalar oldu. Ozellikle 2. Trimester yatarak gecti. Maalesef dinlenmek uzanmak gerekiyor. Merdiven cikma, yuruyus bunlar hep olumsuz etkiledi. Bugunlere geldik sukur
Maşallah size.
3. Aydan sonrada oluyor mu yani elimden geldiğince dinleniyorum. Evim giriş kat olduğu için merdiven çıkmıyorum.

Bu arada kabızlık sikayetin hala varsa dort bes tane kuru incir veya kuru siyah kayisiyi bi kac damla suyla yani tencerene yapistirmicak kadar su olsa yeter hasla ve iki uc gun bunu ye en gecirir kabizligini bende hamileligin basinda cok cektim bu kabızlıktan her seyi denedim en etkili çözüm bunlar oldu sende bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…