Pıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkünbaşından beri öyleyim. Ama ıkınmıyorum onun için dediysen. Bol su içiyorum ama fırsat buldukça uzanıyorum. Teşekkürler:))
Korkma canım, ben de iki yıllık tedavinin üstüne kanamalı ve riskli bir gebelik geçiriyorum gebelik başından beri. Hatta az önce bile biraz leke geldi... Hamilelik başında ped taktığım zaman da oldu kanama yüzünden...Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Neler yaptınız ne kadar sürdü??
Buraya yazdığım için kızmayın ilk hamileliğim( önceki dış gebeliği saymazsak)
Bilgisizim doktor sorun yok desede tedirginim hep
Çok sağol deneyeyim. Zeytinyağı demişjen gögüslere ve göbeğe süren var mı faydası oldumu ? Ne zaman başladınız? Gerçi ben Allah korusun lekelerden dolayı bir şey olursa diye hiç bir şey yapmıyorum.Canım kabız için en güzel şey zeytinyağı. Bende de bu sorun var ben akşamları iki yemek kaşığı iciyorum ustune sıcağa yakın ılıklikta bi kaç bardak su içiyorum ertesi gün çıkıyorum tuvalete . Tavsiye ederim kesinlikle .
Allah seninde yardımcın olsun inşaallah .Korkma canım, ben de iki yıllık tedavinin üstüne kanamalı ve riskli bir gebelik geçiriyorum gebelik başından beri. Hatta az önce bile biraz leke geldi... Hamilelik başında ped taktığım zaman da oldu kanama yüzünden...
Çokça dua et sen, içini ferah tutmaya çalış. İlaçlarını hiç ihmal etme, bol bol da dinlen... İnşallah hiçbir şey olmayacak, miniğin sana çok güçlü tutundu... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahAllah seninde yardımcın olsun inşaallah .
Allah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla. Tuvalete gitmeye korkuyorum bazen yine kan görücem diye. Sizlerin az kalmış inşaallah bende görürüm o günleri.
Şimdi tahmini doğumu gördüm takviminde. Önceki gebeliğim sağlıklı devam etseydi bende aralık annesi olacaktım.Amin inşallah
biz bulamadik canim oglum olcak bize yardimci olabilirsinŞimdi tahmini doğumu gördüm takviminde. Önceki gebeliğim sağlıklı devam etseydi bende aralık annesi olacaktım.kısmet değilmiş.
Tam soğuğa denk geliyor doğumlarınız. Allah yardımcınız olsun hepinizin...
İsim düşünmeyenlere bulamayanlara yardımcı olabilirim. Moral verdiniz bari bende bir işe yarayaym.
Büyük bir zevkle.biz bulamadik canim oglum olcak bize yardimci olabilirsin
Aa estagfurullah neden kizalim inan hepimiz yasadik o korkuları ve halada ayni olmasa bile korkular yasiyoruz bu minnak doğana kadar daha cok korkutcak annesi seniHepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Hayırlısiyla Atlatirsin inşallah canım coraspirin kullaniyomusun pıhtılaşma ignesiyle beraber kullanınca kanamaya sebep oluyor demişti doktorum bana kuru kayısı bolca erik tüketici canım birde çok su hayırlısı Allah'tanPıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkünbaşından beri öyleyim. Ama ıkınmıyorum onun için dediysen. Bol su içiyorum ama fırsat buldukça uzanıyorum. Teşekkürler:))
Allah tekrar güldürmüş yüzünüzü elhamdulillah, inşallah bundan sonra sıkıntıların biter ve gebeliğini rahatlıkla geçitirirsin canımŞimdi tahmini doğumu gördüm takviminde. Önceki gebeliğim sağlıklı devam etseydi bende aralık annesi olacaktım.kısmet değilmiş.
Tam soğuğa denk geliyor doğumlarınız. Allah yardımcınız olsun hepinizin...
İsim düşünmeyenlere bulamayanlara yardımcı olabilirim. Moral verdiniz bari bende bir işe yarayaym.
:) gülümsetti mesajınız. Teşekkürler inşaallah bırakmaz beni. Keşke daha önce yazsaymışım buraya :))) çok iii geldi.bugün ikinci adet günüm. Geç yumurtladım diye adete göre bir hafta geriden geliyor . Normalde 8+5. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım hepimiz.Aa estagfurullah neden kizalim inan hepimiz yasadik o korkuları ve halada ayni olmasa bile korkular yasiyoruz bu minnak doğana kadar daha cok korkutcak annesi seni. Agir isler yapma surekli uzanmaya dinlenmeye çalış ilaclarini ihmal etme ve bol bol bebeginle konus seni birakmamasi gerektigini surekli söyle ona ve bol bol dua et bisey olmaz Allah in izniyle bi bakmissin gecmis koca sekiz ay rabbim saglikla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Bende de kanamalar oldu. Ozellikle 2. Trimester yatarak gecti. Maalesef dinlenmek uzanmak gerekiyor. Merdiven cikma, yuruyus bunlar hep olumsuz etkiledi. Bugunlere geldik sukurHepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
İnşaallah.Hayırlısiyla Atlatirsin inşallah canım coraspirin kullaniyomusun pıhtılaşma ignesiyle beraber kullanınca kanamaya sebep oluyor demişti doktorum bana kuru kayısı bolca erik tüketici canım birde çok su hayırlısı Allah'tan
Amin amin inşaallah.Allah tekrar güldürmüş yüzünüzü elhamdulillah, inşallah bundan sonra sıkıntıların biter ve gebeliğini rahatlıkla geçitirirsin canım
Maşallah size.Bende de kanamalar oldu. Ozellikle 2. Trimester yatarak gecti. Maalesef dinlenmek uzanmak gerekiyor. Merdiven cikma, yuruyus bunlar hep olumsuz etkiledi. Bugunlere geldik sukur
Bu arada kabızlık sikayetin hala varsa dort bes tane kuru incir veya kuru siyah kayisiyi bi kac damla suyla yani tencerene yapistirmicak kadar su olsa yeter hasla ve iki uc gun bunu ye en gecirir kabizligini bende hamileligin basinda cok cektim bu kabızlıktan her seyi denedim en etkili çözüm bunlar oldu sende bi dene istersen.Pıhtılaşma var iğne kullanıyorum. Kabız olmaması ne mümkünbaşından beri öyleyim. Ama ıkınmıyorum onun için dediysen. Bol su içiyorum ama fırsat buldukça uzanıyorum. Teşekkürler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?