2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bişey sorcam bebek mevlitlerini nasip olursa ne zaman yapmak uygun sizce bebek biraz büyüyünce mi birde ikram olarak normal mevlit ikramimi uygun olur

Şekerli şeyler yasak ama çok zorlanırsam denerim. Aşure yapıyor komşular sağolsun getiriyorlar ama yasak diye yemiyorum. Yeter ki bebeğe bir şey olmasın diyorum

Büyük bir zevkle.
Nasıl isimler düşünüyorsun ?
Dini, modern , klasik...
Valla ilk oglumun adı koray onu uygun guzel fazla kullanilmayan ama demodede olmayan bi isim arayisindayiz aslina bakarsan ben kutay ismine sıcagım ama esim pek sicak bakmiyor oda ilk zamnlar buray diyodu ondanda vazgecti yani anliyacagin daha ortada isim falan yok bi gikir de yok

Kızlar bişey sorcam bebek mevlitlerini nasip olursa ne zaman yapmak uygun sizce bebek biraz büyüyünce mi birde ikram olarak normal mevlit ikramimi uygun olur
Ben 40 i ciktiginda yaptim et pilav yada tavuk pilav ikrami yanina ayran tatli ve hediyelikler yeterli bence

Şekerli şeyler yasak ama çok zorlanırsam denerim. Aşure yapıyor komşular sağolsun getiriyorlar ama yasak diye yemiyorum. Yeter ki bebeğe bir şey olmasın diyorum
Hic merak etme bisey olmayacak minnagina dualarimiz seninle hem onu böylesine telasla mutlulukla bekleyen bi anneyi hic bi bebek bırakmaz bak burda tavsiye veren arkadaslarin tavsiyesine uy doktorunu dinle inan ki hamilelikte en büyük dusman korku ve stres bunlardan uzak tut kendini gerisi halolur insallah.

Güray:yeni doğan ay
Eray: erken ay, ilk ay
Yıldıray: parlak ışık saçan ay
Beray: ayın en ışıltılı hali
Bunlar koray ın son üç harfine uygun.
Ona uygun başka isimler bulursam yazarım yine. Sağlıcakla gelsin inşaallah

Sagol canim eray ailedde var sevmedigi bi kuzeni esimin beray buraya benziyor ben sevemedim bi yildirayda cok eski isim gibi geliyor yani bizim isim bulmamiz gercekten zor. ne cikicak onuda bilmiyorum sonunda acikcasi

Allah razı olsun hepinizden. İnşaallah sağlıklı bir şekilde büyüsün hepsi. Doktorum sağolsun ilgileniyor arkadaşlarıda dinlicem tabiki.Babası daha telaşlı:) gece yatarken farkında olmadan karnımın üstüne yatsam farkediyor sanki uyumuyor:) kalk yan yat diyo çocuğumuzu ezersin diyor :)))

Valla canim ben bebek 15 gunlukken falan yapicam tabi Allah nasip ederde normal dogum yapmis ve toparlanmış olursam. Normalde bizde 40. Günü yapilir aslında ama benim il dışından gelen misafirlerim olacagi icin ben erken yapicam. Ikramlik olarak klasik pilav nohut tatli sarma yapicam. Hediyelikte yasin magnet ve hediyelik seker dagitmayi düşünüyorum.

Sagol canim eray ailedde var sevmedigi bi kuzeni esimin beray buraya benziyor ben sevemedim bi yildirayda cok eski isim gibi geliyor yani bizim isim bulmamiz gercekten zor. ne cikicak onuda bilmiyorum sonunda acikcasi
Emiray :) nasıl

Kubilay

Cocuk dogduktan sonrada devam ederse bosan dedim bende zaten. Herkes ayni olacak diye bi kaide yok sonucta belki düzelir adam babalik sansini ver en azindan dedim. Bu benim fikrim ve fikrimi belirttim. Kizcagizida tanimam etmem hakkinda hayirlisini dilerim en fazla. Gerisi kendi bilecegi is

Bende de kontrol günüydü bugün. 32+4 gün 2100 gr bebiş 42 cm çıktı boyu da. Değerleri gayet iyi dedi doktorum. Bu arada baş aşağı dönmüş baya bi rahatladım stres yapıyordum ya dönmediyse diye. Şimdilik normal Doğum yolunda ilerliyoruz ilerleyen günlerde bi sıkıntı çıkmaz inşallah. Tek korkum kan sulandırıcı iğne ile Doğum arasında 12 saat olmalıymış. Rabbim yardım etsin. Çoğunuzda da var galiba kasıklarım çok ağrıyor bu aralar öyle ki bacaklarımı bile açamıyorum. Sizleri Takip ediyorum ama bu aralar çok dahil olamıyorum kızlar

Peki bisey daha sorcam kendini kastigin halde muayeneyi doktor rahat yapabildi mi. Cunku ben kesin kasilirim. Normal dogum istiyorum o gün kasilirsam da doktor normal yapamazsin derse diye korkuyorumda :)

Ben hamileliğin başından beri göbeğe ve goguslere sürüyorum zeytinyağ cnm ama karnım catladi bı faydası olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…