- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ahahha pardon koray abicime benziyomuş :))))
Olsun kuzum hazır yemek bile çok iyi bişey aslında ama sen bilirsin. Allah yardımcın olsub inşallahCanim kv nin kv si var basinda onu birakip gelemiyor bana gel burda kal diyor orda rahat hic edemem uzanamam evde en azinda uzanmaya calisjyorum 2 3 gin degilki nerdeyse 4 5 haftam var daha koray yine birakmicak beni en azindan ymrk bulasik derdin olmaz diyo onlar yormuyo ki insani annem desen dogsun bisey olmaz diyo gun icinde durmaz oda yanimda gelir gider bide pek givenmiyorum annrme cocuk agliyor diye eline her istedigini tutusturuyorlar gecenlerde ev supurcem gelin bakin dedim arkami bi dondum dedesi eline koca cekici vermis istiyor napim diyor anlicagin kimseden hayir yok kocam rvde olsa en azondan kucaklama kaldirma isini o yapiyo oda malesef isten basini kalfiramiyor beklicez bakalim insallah hayirlisiyla vakitlice dogarlar
Kuzum afife belki geç görür diye ben yazayım. Bebişin durumu biraz daha iyiye gidiyor Allaha bin şükür. Allah izin verirse iyice toparlanacak evine ailesine kavuşacak :)@Afifecan nasılsın ? Bebeğin nasıl çıktınız mi hastaneden eve ? İnşallah iyisindir güzel haberlerini bekliyoruz
Şükür ki bayılıyomuşsun ben bayılamam da neşer olur Allah kerim :))) şuan nasılsın canım rabbim yardımcın olsun. Valla benmde iğne fobim var iğne olmaktan aşırı korkuyorum. Ama normal doğum istiyorum çatır çatır. Yani herkes herşeyden korkabilir rabbim hayırlısını versin :)Bende kızıma kavuşucam diye kendimi avutuyorum. Bu ameliyat değil kavuşma diyorum.
İnşallah az acıyla atlatırız hepimiz.
Bir de benim şansıma hep yeni hemşireler denk geliyor. Bulamıyor ben bayılıyorum bir uyanıyorum damar yolu açılmış :)
Epidural yapıldıktan sonra genele girmek, düşünürken belim ağrıdı . Ama meleğin sağlıklı kucağına geldiyse herşeye değiyor. İnşallah sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun
Canım kim niye kızsın aşk olsun. Önce unutmadan yazayım hamilelik başında 1 şişe badem yağı kullandım. Sonra o bitince zeytin yağına geçtim. Her duş sonrası göğüslerime ve göbeğime bacaklarıma sürdüm bol bol. Şuanlık bi çatlama yok Allaha şükür bundan sonrada olmaz inşallah.Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinize bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bir şey soracağım hepinizin doğum yakın bir sürü tecrübeniz olmuştur. Ben 7+5 günlük hamileyim. Ve 6+dan beri lekelenmelerim var doktora gittik alttan üstten baktı sorun yok dedi. Geçenlerde bir gece kasılarak uyandım ve lavaboya gidince kan geldi baya kırmızı renkte. Progestan ve proluton kullanıyorum. O gecede progestan koydum vajinaya. Uyuyup uyandım sürekli kontrol ettim. Sabaha kadar korkudan bir hal oldu. Ve hastaneye gittim. Çok şükür ki bir şey olmamış bebeğime. Düşük riskim devam ediyor. Sizlere sormak istediğim var mı içinizde lekeli kanamalı hamilelik geçiren??
Neler yaptınız ne kadar sürdü??
Buraya yazdığım için kızmayın ilk hamileliğim( önceki dış gebeliği saymazsak)
Bilgisizim doktor sorun yok desede tedirginim hep
Benim kanama alanım ilk 9 haftalıkken görüldü. O kanama alanından sonra kahverengi lekelenmelerim oldu 1 haftadan fazla. Sonra geçti dedik yine kanama alanı tekrarladı. Bunlarda kırmızı kan görmedim. Daha sonra 22. Haftada öyle bir kahverengi akıntı boşaldı ki anlatamam sana. Doktora gittik başka bi yere herhangi bişey yok dediler o kahverengi akıntıyı açıklayamadılar. Üstünden bir iki hafta geçti yada geçmedi. Bir sabah çamaşırımda ıslaklık hissettim tuvaletimi kaçırdım sandım. Lavaboya gittim çamaşırımı indirmemle dizlerime kadar kan indi. Şok oldum tüm vücudum titredi. Meğer plesenta aşağı inmiş kanama ondanmış. Kanamam 15 günden fazla sürdü normal bildiğin kanama sürekli günlük ped yads normal ped taktım. Çok şükür sonra o da geçti. Kafana sürekli takıp strest yapma bazı anne bünyesi bebeği kabullenene kadar bu tarz şeyler olabiliyo. İmkan buldukça ayaklarını kaldır uzan. Duşta çok sıcak su ile duş alma. Kasıklarına sıcak su torbası vs koyma. Rahmini gevşetecek şeyler yapma yani. Rızkını verdiyse rabbim vaktinde gelir inşallah :)