2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eki Görüntüle 2195014 canim bi daha dusun bakim kime benziyooo
Ahahha pardon koray abicime benziyomuş :))))
Olsun kuzum hazır yemek bile çok iyi bişey aslında ama sen bilirsin. Allah yardımcın olsub inşallah
@Afifecan nasılsın ? Bebeğin nasıl çıktınız mi hastaneden eve ? İnşallah iyisindir güzel haberlerini bekliyoruz
Kuzum afife belki geç görür diye ben yazayım. Bebişin durumu biraz daha iyiye gidiyor Allaha bin şükür. Allah izin verirse iyice toparlanacak evine ailesine kavuşacak :)
Şükür ki bayılıyomuşsun ben bayılamam da neşer olur Allah kerim :))) şuan nasılsın canım rabbim yardımcın olsun. Valla benmde iğne fobim var iğne olmaktan aşırı korkuyorum. Ama normal doğum istiyorum çatır çatır. Yani herkes herşeyden korkabilir rabbim hayırlısını versin :)
Canım kim niye kızsın aşk olsun. Önce unutmadan yazayım hamilelik başında 1 şişe badem yağı kullandım. Sonra o bitince zeytin yağına geçtim. Her duş sonrası göğüslerime ve göbeğime bacaklarıma sürdüm bol bol. Şuanlık bi çatlama yok Allaha şükür bundan sonrada olmaz inşallah.
Benim kanama alanım ilk 9 haftalıkken görüldü. O kanama alanından sonra kahverengi lekelenmelerim oldu 1 haftadan fazla. Sonra geçti dedik yine kanama alanı tekrarladı. Bunlarda kırmızı kan görmedim. Daha sonra 22. Haftada öyle bir kahverengi akıntı boşaldı ki anlatamam sana. Doktora gittik başka bi yere herhangi bişey yok dediler o kahverengi akıntıyı açıklayamadılar. Üstünden bir iki hafta geçti yada geçmedi. Bir sabah çamaşırımda ıslaklık hissettim tuvaletimi kaçırdım sandım. Lavaboya gittim çamaşırımı indirmemle dizlerime kadar kan indi. Şok oldum tüm vücudum titredi. Meğer plesenta aşağı inmiş kanama ondanmış. Kanamam 15 günden fazla sürdü normal bildiğin kanama sürekli günlük ped yads normal ped taktım. Çok şükür sonra o da geçti. Kafana sürekli takıp strest yapma bazı anne bünyesi bebeği kabullenene kadar bu tarz şeyler olabiliyo. İmkan buldukça ayaklarını kaldır uzan. Duşta çok sıcak su ile duş alma. Kasıklarına sıcak su torbası vs koyma. Rahmini gevşetecek şeyler yapma yani. Rızkını verdiyse rabbim vaktinde gelir inşallah :)

Valla bilmiyorum. Bana da anormal geliyor. Her sorunda hastaneye gittiğimi düşünüyor sanırım o yüzden. Ama öyle bi şey yok. Çekiniyorum gitmeye yani. Çok zorlanmadıkça gitmemeye çalışıyorum. En azından 2 haftada bir çağırsaydı.

Valla ben kendimi yağlı güreşe hazırlar gibi yaglamama rağmen efsane Çatladım. Kullandığın yağdan ziyade biraz da derinin cinsine göre çatlama oluyo bence . .

Dimi ama....yok kiz kimseden yardim falan isteyemem ben bole surunur giderim bu aksam kocamin anasi babasi benimkiler hepsi bendeydi cay falan ictiler helali hos olsun bulasiklari bile birakip gittiler ben nspim ne yardimi istiyimki daha

Benden bahsediyorsunuz sanırım arkadaş alıntı yapmadığı için görmedim. İsen gayet güzel yaklaştın allah razı olsun. Zaten.ilk anin öfkesiyle hareket edecek olsak her konuda elimizde patlaması muhtemel . Kendim için doğru olarak düşündüğümüde yazdım . Doğumdan sonra düzelirse şükrederim düzelmezse yoluma birim şuan kaldıramam ayrılığı diye . Sende.dualarinla iyi niyetini belirttin . Benm yüzümden huzursuz olmanıza üzüldm
Ah inşallah Rabbim evine gitmeyi de ?.o günleri görmeyi de bize duyurmayı da nasip etsin inşallah

Yaaa sırt ağrıları kabusum oldu resmen uyuyamıyorum ama gozumude açamıyorum çok acıktım çok ama şeker yüzünden bişey yiyemiyorum. Allah'ım bu gunlerimizi Aratmasin çok şükür hayırlısıyla bı kavuşsaydik sağ saglim evlatlarimiza

Valla ben kendimi yağlı güreşe hazırlar gibi yaglamama rağmen efsane Çatladım. Kullandığın yağdan ziyade biraz da derinin cinsine göre çatlama oluyo bence . .
Benim şimdi bile çatlaklarım var kilo alıp vermeden dolayı.

aydingelini cevabın için teşekkürler. Sende çok badire atlatmışsın çok şükür bir şey olmamış bebeğine. İnşaallah benimde son olur. Ben normalde aylarca adet olmasam olmam şimdide hamileyim bu kan ne iş anlamadım. Elimden geldiğince dinleniyorum Allah razı olsun.

Yok canim huzursuz olmadim sen simdi bunuda takma o kadar sıkıntın varken. Ben bosanmak cozum degil dedim diye arkadasin uslubu biraz sert olmus. burdaki herkes gibi esine bende kizdim ama bosanmani dilemek yerine esinin düzelmesini temenni ederim. İnsallah cocugunuza musmutlu bir aile ortami sunabilirsiniz. Olmazsa da hakkinda hayirlisi olsun. Suan önemli olan bebegin ve senin huzurun

Bende 36+4 teyim. Benimkininde cok azaldi ama hic yok degil o yüzden ben rahatimrahatim. Birde hickiriklari var gunde birkac kere oluyor onlar icimi rahatlatiyor. Yoksa ben cok panikliyorum en ufak biseyde

Ben 36+4 teyim suan. Ara ara kasiklarim agriyor regly olcakmisim gibi ve alt tarafimda adini bilmedigim kemiklerim agriyor bu tuylenmemizin oldugu yerler. Benim doktorum 36+1 e kadar hep ayda bir cagirdi. En son gittigmde nst ye baglandim hic sancim cikmadi. 10 gün sonra gel dedi cati muayenesine alacak. Ona gore dogumun sekline karar vericez.

Büyük bir zevkle.
Nasıl isimler düşünüyorsun ?
Dini, modern , klasik...
Düsük tehlikesi icin ben Allahin bazi isimlerini okudum hep hala da okurum elimi karnima koyup. İlk iki trimester de her hafta doktordaydim. Bu hamileligimde düsük tehlikem yoktu ama bende bir onceki bebegimi kaybettim o yuzden bu hamileligimde surekli panik halindeydim ki hala gecmedi en ufak bir seyde panikliyorum. Allah yavrularimizi bagislasin saglicakla insallah

Sen igneden korkup normal dogum yapicam diyosun. Bana ne demeli ben vajinami yikamak icin bile elimi surmeye tedirgin oluyorum oraya karsi asiri bir hassasiyet ve fobim var. Cocugu nasil yaptim bende bilmiyorum. Ve israrla normal dogum diyorum bu neyin kafasi vallahi anlamadim. Bunun sebebide mi hormonlar acaba

Ah bir bilsem...

İlkinden sonra bir süre gelmedi başka sancı 25dk filan sonra düzensiz gelmeye başladı. Şimdi 3-4 dakikada bi karnım kasılıyor canım. Uyutmuyor da... Doktora mı gitsek ne yapsak bilemedim
Düzenli olunca gidin diyorlar ama birazcık daha takip et istersen
Kasılma ağrısız mı

Ben dün göğüslerimin ucunda sarımtrak renkli kurumuş akıntı gördüm
Sanırım süt sızıntısı olmuş
Ya bende de oluyor o, görünce duygulanıyorum kolostrum denilen o kıymetli ağız sütü oluşuyor sanırım canım. Aman sıkma, çok akmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…