2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tam düzen denir mi bilmiyorum ama üç aşağı beş yukarı benzer aralıklar sanki...

Ağrım da var canım bu sefer. Sadece ıkınma isteği filan yok.

Hem düzenli hem ağrı varsa gitsen mi acaba
Ikınma isteği zaten doğum bile olsa ilk aşamada gelen bişey değil sanırım

Ya bende de oluyor o, görünce duygulanıyorum kolostrum denilen o kıymetli ağız sütü oluşuyor sanırım canım. Aman sıkma, çok akmasın

Yaa okudum hamilelik haftasına göre olabiliyormuş
Yok sıkmadım hiç, ellemem

Geçmiş olsun. Dinlen bol bol tuvalet dışında ayağa pek kalkmamaya çalış. Allah korusun bebişini

Hem düzenli hem ağrı varsa gitsen mi acaba
Ikınma isteği zaten doğum bile olsa ilk aşamada gelen bişey değil sanırım

Yaa okudum hamilelik haftasına göre olabiliyormuş
Yok sıkmadım hiç, ellemem
İnşallah bir şey çıkmaz ama biraz korktum, sancı geçse de uyuyamam korkudan.. Hazırlandım hastaneye gidiyoruz içimiz rahat etsin diye

En son muayenede artık kanalda o yüzden yüzünü göremeyiz dedi, ama bakıyorum benimle hemen hemen aynı olan herkesin fotosu oluyor ben de anlamadım bu işten bsy yarın kontrolüm var bakalım nolucak
Artık doğunca bol bol izleriz Melek yüzlerini. Bende hayaliyle yaşıyorum. Kıyafetlerine bakıyorum sürekli. Allah’a şükür istayipte olmayana da versin.

Peki bisey daha sorcam kendini kastigin halde muayeneyi doktor rahat yapabildi mi. Cunku ben kesin kasilirim. Normal dogum istiyorum o gün kasilirsam da doktor normal yapamazsin derse diye korkuyorumda :)

Canım ben de sen gibiyim.en son 18. Haftada alttan muayene oldum.cok kastım ama yine de muayene edebildi doktor. Çatı muayenesi için şimdiden kendime olumlu telkinler veriyorum.insaAllah işe yarar.

Ağrım sancım kalmadı çok şükür. Serumlar sayesinde tuvaletten çıkamıyorum :) Kızım inatçı ama bizde inatçıyız 1 hafta daha dayanacağım inşallah.
Pozitif normal doğum hikayeleri oku bol bol. İnşallah bir nefeste normal doğurursun.

Kızlar ebe sonucu doktora göstermiş, progestana devam etsin demiş. Ultrason kağıdına baktım da 27mm görünüyor rahim ağzı uzunluğu da ama ona da bakarken iyi demişti. Nstden anlayanınız varsa bi bakabilir mi? Geçen haftakiyle kıyaslayınca sancı çıkmış gibi geliyor, geçen çıkmamıştı.

Anlamadım yani görüşmeden yolladı adam bizi hala ara ara karnım kasılıyor...

Eklentiler

• PhotoGrid_1538800033878.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 86
  • PhotoGrid_1538800363705.webp
    25 KB · Görüntüleme: 80
Ayy cok şükür cok sevindim. anne karnında ki bi gün bile kıymetliyken bi hafta daha kalması cok iyi olmus insallah saglikla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…