Tam düzen denir mi bilmiyorum ama üç aşağı beş yukarı benzer aralıklar sanki...
Ağrım da var canım bu sefer. Sadece ıkınma isteği filan yok.
Ya bende de oluyor o, görünce duygulanıyorumkolostrum denilen o kıymetli ağız sütü oluşuyor sanırım canım. Aman sıkma, çok akmasın
Geçmiş olsun. Dinlen bol bol tuvalet dışında ayağa pek kalkmamaya çalış. Allah korusun bebişiniBeenim önce lekeydi sadece peçeteye geliyordu ve kahverengiydi. O gece olan 2 ped bile doldururdubirde bir pıhtı parçası düştü kocamandı eşimde yanımda değildi sabah olmadı inşaallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
İnşallah bir şey çıkmaz ama biraz korktum, sancı geçse de uyuyamam korkudan.. Hazırlandım hastaneye gidiyoruz içimiz rahat etsin diyeHem düzenli hem ağrı varsa gitsen mi acaba
Ikınma isteği zaten doğum bile olsa ilk aşamada gelen bişey değil sanırım
Yaa okudum hamilelik haftasına göre olabiliyormuş
Yok sıkmadım hiç, ellemem
Artık doğunca bol bol izleriz Melek yüzlerini. Bende hayaliyle yaşıyorum. Kıyafetlerine bakıyorum sürekli. Allah’a şükür istayipte olmayana da versin.En son muayenede artık kanalda o yüzden yüzünü göremeyiz dedi, ama bakıyorum benimle hemen hemen aynı olan herkesin fotosu oluyor ben de anlamadım bu işten bsyyarın kontrolüm var bakalım nolucak
İnşallah bir şey çıkmaz ama biraz korktum, sancı geçse de uyuyamam korkudan.. Hazırlandım hastaneye gidiyoruz içimiz rahat etsin diye
Artık doğunca bol bol izleriz Melek yüzlerini. Bende hayaliyle yaşıyorum. Kıyafetlerine bakıyorum sürekli. Allah’a şükür istayipte olmayana da versin.
Peki bisey daha sorcam kendini kastigin halde muayeneyi doktor rahat yapabildi mi. Cunku ben kesin kasilirim. Normal dogum istiyorum o gün kasilirsam da doktor normal yapamazsin derse diye korkuyorumda :)
İyi haberlerini bekliyoruzİnşallah bir şey çıkmaz ama biraz korktum, sancı geçse de uyuyamam korkudan.. Hazırlandım hastaneye gidiyoruz içimiz rahat etsin diye
Sana da geçmiş olsun canım, son günler böyle ağrılarla geçecek sanırım...Hayırlı haberle gel canım.ben de kasık bel agrisiyla kalktim
Sağol canım, sen de uykuna hemencecik geri dönersin inşallah :)İyi haberlerini bekliyoruz
Ağrım sancım kalmadı çok şükür. Serumlar sayesinde tuvaletten çıkamıyorum :) Kızım inatçı ama bizde inatçıyız 1 hafta daha dayanacağım inşallah.Şükür ki bayılıyomuşsun ben bayılamam da neşer olur Allah kerim :))) şuan nasılsın canım rabbim yardımcın olsun. Valla benmde iğne fobim var iğne olmaktan aşırı korkuyorum. Ama normal doğum istiyorum çatır çatır. Yani herkes herşeyden korkabilir rabbim hayırlısını versin :)
Amin hepimizin bebeklerini korusun inşaallahGeçmiş olsun. Dinlen bol bol tuvalet dışında ayağa pek kalkmamaya çalış. Allah korusun bebişini
Çok geçmiş olsun. Kontrol ettir mutlaka. Bize de haber ver lütfen.Ah bir bilsem...
İlkinden sonra bir süre gelmedi başka sancı 25dk filan sonra düzensiz gelmeye başladı. Şimdi 3-4 dakikada bi karnım kasılıyor canım. Uyutmuyor da... Doktora mı gitsek ne yapsak bilemedim
Teşekkür ederim canım, nstye bağlıyım şimdi. 20lerde dolaşıyor, arada 40lara çıkıyor sancı. Bitsin bakalım doktor ne diyecek sonuca. Evdekiler kadar şiddetli sancım olmadı ama cihaza bağlıykenLezzetliCipetpet canım nasılsın geçti mi sancın?
Ayy cok şükür cok sevindim. anne karnında ki bi gün bile kıymetliyken bi hafta daha kalması cok iyi olmus insallah saglikla alırsın kucağınaAğrım sancım kalmadı çok şükür. Serumlar sayesinde tuvaletten çıkamıyorum :) Kızım inatçı ama bizde inatçıyız 1 hafta daha dayanacağım inşallah.
Pozitif normal doğum hikayeleri oku bol bol. İnşallah bir nefeste normal doğurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?