2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım günaydın öncelikle :)) dediğin gibi geçen haftaya göre biraz sancın çıkmış sanki, yine dua et senin doktor alttan muayene yaptırmamış benim doktor seninkinden az sancım cıktı diye ebeye gönderdi beni mahvoldum iki gün kanamasını çektim. Ilaclarini düzenli kullanırsan bebiş bekler inşallah:)

Allah iyiliğini versin emi sabah sabah güldüm valla Şartlar uygunsa normal doğum en güzeli . Hem sütun daha hızlı geliyomus hem kanser riskin azaliyo (evlerden irak), hem vucudun yenileniyo . Normal doğum beni de korkutuyo aslında, ya yapamazsam, ya sorun olursa diye . Çünkü annem diğer iki erkek kardesimi de cok zor dogum yapmış, beni ise çok kolay ki ben ortanciyim. En son kardesimin doğumunda doktor rahmin erkek çocuğunu bırakmıyor demiş . Zaman geçtikçe korkuyorum ya anama cektiysem diye ama yapcak bisi yok

Teşekkür ederim canım. Zaten sün gece leke de gelmişti bende. İyi ki alttan muayene yapmadılar, doğru söylüyorsun.... İlacımı aldım, yattım. Hala sancılar devam ediyor, 5saat oldu. Bi uyusam rahatlayacağım sanki

Sen ne durumdasın şimdi? Daha iyisindir inşallah

Kusura niye bakalım canım sen iyi hisset bebiş iyi hissetsin burası paylaşım grubu hep cicileri mi paylaşacağız arada canımızı yalanları da paylaşacağız elbette.. asil sen kusura bakma geç cevap yazdim 2 gündür bi yoğunluk icerisindeyim ama dediğim gibi artık senin önceliğin bebeğin ve senin sağlığın huzurun mutluluğun olmalı kendini sakinleşir düşünmemeye takmamaya çalış

Kızlar bişey sorcam bebek mevlitlerini nasip olursa ne zaman yapmak uygun sizce bebek biraz büyüyünce mi birde ikram olarak normal mevlit ikramimi uygun olur
Canım ben biraz daha geç yapmayı planlıyorum kış vakti eve bi sürü insan toplama fikri beni korkutuyor ya hastalık kaparsa bebişim diye o yüzden çok mu pimpirikleniyorum bilmiyorum ama ne zaman yaparım bilmiyorum tabii anneciğim bu konuda bu kadar heyecanliyken biraz bozulacak ama yapacak bisey yok

Bende 100 lere yakin dik sekilde sancılar var nst kağıdında onu bile hissetmedim doktor da normal dedi dogum sancisi olsa bu sekilde dik inip cikmaz dedi. Ağrı eşiğin mi düşük acaba bu şiddetteki sanciyi hissediyorsun.

Canım ben de sen gibiyim.en son 18. Haftada alttan muayene oldum.cok kastım ama yine de muayene edebildi doktor. Çatı muayenesi için şimdiden kendime olumlu telkinler veriyorum.insaAllah işe yarar.
Ay hadi insallah bende muayene olabilirim doktoru kizdirmadan sakin sakin :) ama son haftalarda daha az hissediyomussun bir nebze genisleme oluyormus oyle okudum bende. Sen 18. Haftada yaptrmissin smdi daha kolay gecer senin icin.

Dimi ama....yok kiz kimseden yardim falan isteyemem ben bole surunur giderim bu aksam kocamin anasi babasi benimkiler hepsi bendeydi cay falan ictiler helali hos olsun bulasiklari bile birakip gittiler ben nspim ne yardimi istiyimki daha
Ay yuh ya halini bile bile bunu yapıyolar.. ama hiç yabancı gelmedi aynııı benimkiler sağolsunlar..
Kuzum sen strest yapma bol bol dua et. Ailen arkanda ise hiç korkma zaten herşey olacağına varır sen sadece dik dur ezdirme kendini tavrını belli et yeter. Allah islah eylesin onuda.
Amin kuzum aminn Allah razı olsun :) sen nasılsın?
Kuzum adetle alakalı değil bizim sıpaların vücuda adapte olmaya çalışması :)) bol bol dua et gönlünü ferahlat gerisi takdiri ilahi..
Ay seninki dha fenaymış kız. Bende göbek deliğime dokununca fena oluyorum :)) sanki içim çıkıcak gibi ahahahah :)))))
Yok kız canımızın katılığı ile alakalı bence o. Yoksa benm canım tatlı değildir kendim kendime iğne yaparm ama başkasına asla yaptıramam. Kan kaldırırken flan halimi görmen lazkm :)))
Kızlar saat 3:51de şimdiye kadar yaşadığım en şiddetli sancıyla uyandım. Daha geri uyuyamadım. Çok şükür tekrarlamadı sancı ama neydi ne değildi anlamadım ya
Kuzum şimdi nasılsın? Nereida hocaya gönder bi istersen sonuçları
Yagmurun kızıda seninki gibi aceleci çıktı ama maşallah sağlığı yerinde şimdi :) sizin kızlar çok hiperaktif olacaklar bi sakin duramıyolar:) aminn canım inşallah duan kabul olur kolayca doğum yaparız hepimiz. Sende Allaha emanet ol inşallah :)

Günaydın hepinize mutlu haftasonlari hepiniz iyisinizdir umarım.. Ağrısı sancisi olanlara sabır ve sifa diliyorum. Inşallah bebislerimiz üzmeyecek bizi vakitlerini bekleyecek.. Dün bizde dr.daydik 36+1 de 3 kilo ve 50 cm olmuş minik kızım nst iyi kalp atışı iyi dedi dr. Çok şükür.. Rabbim hepimizinkine iyilik güzellik versin..Dün foto çekimi yaptırdık çok eğlenceli gecti dogum hikayesi icin de anlastik mutlu oldum dunyadaki ilk anilarina bakar ilerde güzelim benim..Bizde durumlar böyle.. herkesi hatirlayamadim ben bakmayali oldukça sayfa olmuş goremdiklerim hatirlayamadiklarim kusura bakmasınlar hatırladıklarım phalanx LezzetliCipetpet sizler iyi misiniz herşey yolunda mı

Canim benim annemde cok kolay dogum yaparmis ablamda öyle cok zorlanmadi bende seviniyodum insallah anneme cekerim diye. Benim ebe bir arkadasim var dediki hamilelik anneyle benzerlik gosterebilir ama dogum kesinlikle kisisel bir durum dedi. Anneyle bebek arasinda olan bir durummus. senin rahim yapin kemik yapin bebeginin kemik yapisi hangi birisi ayni olabilirki zaten anneyle. sen hic simdiden kendini korkutma. Doktorun sana soyler zaten normal dogum yapabilirsin veya yapamazsin diye. eskiden oylemiymis alayini normal doguma aliyolarmis. Benim kv 4 gün sanci cekmis acilmasi olmamis suyu gelmis ona ragmen normal dogurtmuslar. suan en ufak bir riskte doktorlar bebegi aliyolar zaten. Sen icini ferah tut bizde dogurcaz kolay kolay insallah :))

Önceden takiyodum kafama ama şimdi umrumda bile değil valla . Sadece bazen aciyo ve ve çok kasiniyo o zaman da yağ sürüyorum aliyo biraz acısını.
Çatlakları bende takmam. Ben göğüslerden korkuyorum çok çatlayınca emzirmek zor oluyor görümcem çok çekmişti ondan sordum.

Olabilir canım bilmiyorum. Nstye bağlıyken 15-20dk içinde evde uykudan uyandıran o şiddetli sancı dan olmadı, karın kasılması oldu sadece. Sen de çok güçlüsün belli ki, 100ü nasıl hissetmedin ya maşallah
Kuzum şimdi nasılsın? Nereida hocaya gönder bi istersen sonuçları
Hala sancım var canım ama Mesut bey progestanını alsın deyip yolladı, o yüzden evde yatıyorum şimdi. Bi 10dk dalmışım, geri sancıyla uyandım.

Nereida hanıma da gönderdim dediğin gibi rahim ağzı uzunluğunu ve nst sonucunu. Bakalım o ne diyecek

Bide mesut beye çok iyi diyolar. Bu nasıl bi ilgi, nasıl bi hizmet seni görmeden korkunu paylaşmadan nasıl gönderebiliyo eve.. bi ara nereidayı bence bugün yoğun oluyo ya bakamaz falan için rahatlasın. Mesut beyede acaip uyuz oldum iyiki ona gitmiyomuşuz

Maşallah canım ne güzel büyütmüşsün kuzunu her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Ben de yatıyorum evdeyim, hala ara ara sancı geliyor valla ilk defa bu kadar uzun sürdü. 6buçuk saat oldu ya

allah korktugumuz yere ugratmasin canim :)

Önce gittik acile ultrasona baktı nst istedi canım. Nst sonrasında ebe kağıtta sancı görünce hemen telefonla çekip yolladı sonucu. O da whatsapptan yazmış işte sıkıntı yok progestan alsın eve gitsin yatsın diye. Biz de direkt eve geldik.

Açıkcası normalde birkaç kere acilde Mesut beye denk geldik gayet sakinleştiren bir tarzı vardı ama bugün yanındaki asistana da biraz sert çıkıştı işte hasta gelince beni arayın, bölüm şefi aranır mı bu saatte, o beni aradı filan bişeler dedi. Sanki canı sıkkındı yani.

Nereida hanımın da randevusu yok görünüyor bugün. Acaba çalışmıyor mu dedim.

Bebek hareket ediyo gibi oluyor sadece onu hissediyorum birde terliyorum onun disinda bi agri falan hissetmedim. 2 sefer baglandim toplamda ilk bağlandığım hafta 25-50 arasindaydi sancılar sonraki randevumda da 80 ustuydu dr ona bile normal dedi yani. Bende korkuyorum acilmam falan olir da anlayamazsam diye. Benim de derdim başka burda refakatcim yok sehir disindan gelecek ablam ve görümcen haber versem en iyi ihtimal 5 saat gelmeleri o da islerini ve biletlerini ayarlayabilirlerse. Devlet hastanesi oldugu icin eşim de kalamaz ani bisey olsa artik hemsirelerle idare edicez yada esimin akrabalarindan birini cagiracaz mecburen

Inşallah hepimiz kolay kolay doğururuz. Doğumdaki acıdan değilde ya yapamazsam diye korkuyorum ben . Ilk olunca böyle oluyo galiba ben her kontrole gittiğimde doktor alttan da eliyle muayne ediyo . Turkiyede öyle değil galiba . Şimdiye kadar hiç bi sorun olmadi cok sukur . Tek problemim seker o da normal doguma engel degil zaten . Bide normal doğum istememin sebebi benim regl sancılarım çok fena oluyodu . Yerlerde yuvarlaniyodum sancidan. Doğum yapınca geçer dedi doktor zamanında türkiye de. Inşallah hayirliysa normal doğurabilirim normal doğum isteyen tüm hamileler de tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…