2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim göğüslerimde de çatlaklar var hem önceden kalma hemde hamilelikle beraber başlayan . Ama üst kısımlarda .
Bir şey kullanıyor musun? Emzirmek zor oluyor mu ? Allah inşaallah o günleri nasip ederde bende emziririm meleğimi

Aminn allah razı olsun

Çok etkilendim hala o günden beri elik ayağım tutmuyo yüzüne bakasım bile gelmiyo. İçim buz gibi oluyo böyle yaptıkça. Heves falan hiç bişey kalmadı içimde . Çocuğun odası eksik tamamlyasim bile gelmiyo.
İyiyim şükür kuzum çok halsizim sadece sen nasılsın?

Canım inşallah geçici bı durumdur hayırlısıyla az daha sabrettim minikler yaaa

Hic yorum yapmamistim bu konuyla ilgili ama esini anlattikca eniştemi görüyorum ablama hamilelik doneminde benzer şeyleri yaptı doğum sonrası da devam etti ara ara hala hır gür var aralarında ama evladına cok iyi davranıyor. Çocuk için iyi bir baba ama iyi bir eş olmadıktan sonra anne baba arasındaki huzursuzluk çocuğu etkiliyor.
Dun haberlerde gördüm anne baba surekli kavga ediyor 13 yaşındaki çocuk silahla babasını öldürmüş dedim ki bazen de boşanmak gerekiyor çocuk icin katlanıyorum deyip çocuğun hayatını iyice mahvediyoruz. Allah eşine merhamet verir inşallah ve inşallah düzelir yoksa zor iş ben olsam çekemezdim sanırım.

Bilmiyorum şuan dogmadigi için belki çocuk için katlanmak bana ağır saçma geliyor . Benim babam da anneme.çok yaptı ama annemin sahip çıkan kimsesi yoktu anne baba hepsi vefat etmiş annemin okuma yazması yok , yine o haliyle neler yaptı da bize baktı tek bi kuruş için değil sadece başımız da baba olsun diye yıllarca katlandı babama , hastalıklar geçirdi babam surda 1 2 senedir annemin kıymetini anladı sen olmazsan ben olmazsan ölürüm demeye başladı. Ben o çocuk halimle bile anne bak bi şekilde ekmeğini kazaniyosun ayrıl çekmek zorunda değilsin derdim . Kimsemiz yok kızım yarın el içine karışınca babası yok başında demesinler dedi. Ama annemin yaşadıklarını hiç unutamam mesela . Bu yüzden çocuk var diye ayrılmamak bilmiyorum yinede Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Şükür annem babam kardeşim hep arkamdlar. Şuan çok hassasım. Evliliğmin ilk gününden beri yaşanmadığını bırakmadı bana . Ama iyilikleriyle hep ört bas etti unutturdu . Bebek geldiğinden beri düzeldi demiştim , eskiye göre yine iyi çok psikolojimi bozardi ama doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum. Kendimi silik yok olmuş gibi hissediyorum. Gücüm bitmis gibi .

Hanımlar merhaba sizede aklima takilan birşeyi sormak istiyorum bebegim 27 haftalikken başını aşağıya dönmüş hala öyle beni gören karnin asagiya inmis erken dogum mu yok neden bu kadar aşağıda tasiyorsun diyip duruyor lar dünden beri kafama takılıyor gece bile düşünmekten rahat uyuyamadim öyle birşey varmıdır aşağıda olması erken doğum sebebimidir ne olur cevap verin yardımcı olun en azindan

Hiç canını sıkma benimde 25. Haftada gittiğimde kontrole baş aşağıydi. Beni gören de kasiklarinda tasiyosun paytak paytak yürüyosun erken gelecek herhalde diyip duruyolardi. Sonra 29 .haftada gittim yine baş aşağı doktora sordum oda hiç bi problem yok kafanı karistirmalarina izin verme , bebek anlık pozisyon değiştirebilir dedi . O yüzden herkes konuşuyor bak 35. Haftaya geldim allaha şükür şuan yolunda giden bi hamileliğim var.

Çok şükür darisi basimiza insallah bizde o haftaları görürüz sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Maşallah canım ne güzel büyütmüşsün kuzunu her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Ben de yatıyorum evdeyim, hala ara ara sancı geliyor valla ilk defa bu kadar uzun sürdü. 6buçuk saat oldu ya
Ayy canım aman yat betüste sende iyi olun da betüş galiba annesine biraz cimcimelik yapiyo.. geçecek allahın izniyle

Mrb kızlar şimdiye kadar oda veya dolap almayı düşünmüyordum ama eşyalar birikince karar değiştirdim ve bı odamız da var fazladan.simdilik beşik olarak park yatak aldık yanına sizce dolapla sifonyer tarzı bişi mi alayım yada uzun süreli olarak başka ne tarz bişi olur şimdilik bebek odası olacak ama 5-6 yaşına kadarda kullanacağı tarzda bişi istiyorum.sizler neler aldınız ??fikirlere ihtiyacım var bu konuda acill

Biz dört kapılı dolap ve büyüyen yatak aldık benim yan beşik dışında... yatak alttan yavrulu.. yatak yerine fazla eşyaları koymayı düşünüyorum.. 6 yaşına kadar yatsa daha sonra 90*190* ölçüde gençken de kullanabilecek..

Benimki de 22 ya da 24. Haftadan beri basasagi duruyor kafa kasıklarda sürekli sadece arkasını önünü dönüyor sadece karnımda basket topu gibi :) gören karnımın şekline bakıp erkek mi diye soruyo bana da kafası kasıklarda diye erken doğum mu diyolar 36 dayım çok şükür 10 gündür yıllık izindeyim öncesinde çalışıyordum sonra evde iş yaptım sürekli yürüyüş yapıyorum yani dr.unla konuş aksini söylemedikçe sıkıntı yoktur benim dr.kendini çok yorma demişti sadece

Yatak almicsz şimdilik cnm park beşik aldikda yanına dolap karar veremedim

Bende tedavi olmadim kendi kendime cabalarimla düzelmeye calistim. Ama uzerimde bir deli cesareti var normal olsun istiyorum. Persembe cati muayenem var asil o zaman napicam bakalim
sana ne diyeceğim Çatı muayenesini olursan doğumu da yaparsın bence. Ben Çatı muayeneside olmamıştım

Çok şükür darisi basimiza insallah bizde o haftaları görürüz sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah bol dua et canım, kendini çok sakınma , dinlen bol bol , sakınan göze çöp batar derler diye ben hareketlerimi çok kısıtlamamaya çalıştm. Bide iyi düşün iyi olsun . Göz açıp kapayıncaya kadar geçer içini ferah tut amin inşallah

Canım biz oda takımı aldık sonradan yatağa cevrilenlerden 12-13 yaşına kadar kullanilabilenlerden şimdilik park yatakta aldık yanımızda olsun diye ama uyku eğitimi verip odasında yatıracağız belirli bi aydan sonra park yatağı kabul ederse oyun parkı olarak kullanıcam ya da annemlere taşıyacağım oraya gidince orda yatar :) böyle düşündük inşallah güzel olur..unisex bi takim beyaz renkte aldık olurda erkek kardeşi olur o da kullanır belki diye :) hersey nasip kismet fikir olur mu sana bilmiyorum kimisi gereksizde bulabilir yine en doğru kararı sen verirsin canım içinde özencin kalmasın bende geriye baktığımda keşke şunu da yapsaydım dediğim hiçbişey olsun istemiyorum

Bende tedavi olmadim kendi kendime cabalarimla düzelmeye calistim. Ama uzerimde bir deli cesareti var normal olsun istiyorum. Persembe cati muayenem var asil o zaman napicam bakalim
Bence süpersin birçok kadın tedavisiz bunu aşamıyor hatta tedaviylede asamayanlar var bence normal doguma icinde yeterince güç var dr.un da desteklerse bence harika olur yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…