2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ya Allah rast getirsin inşallah. Böyle ne olacak diye düşünmek daha zor gerçekten.

Canım inşallah geçici bı durumdur hayırlısıyla az daha sabrettim minikler yaaa
İnşallah beklesinler ya zaten azıcık kaldı

Ayy canım aman yat betüste sende iyi olun da betüş galiba annesine biraz cimcimelik yapiyo.. geçecek allahın izniyle
Evet canım ya, annesi de biraz korkak zaten, bize şaka yapıyor

Yaa benden hiç bişi gelmedi daha kizlaracaba sütüm az mı olacak yada hiç mi olmayacakilla herkesten geliyor mu ki
Niye olumsuz düşündün canım. Hiçbir şeyde illa herkeste olacak diye bir kaide yok ki bu hamilelik herkeste farklı farklı seyrediyor. Bu da bir gösterge değil zaten sütün olup olmayacağıyla ilgili. Ama inşallah hepimizin bol bol sütü olacaktır. Sen gönlünü ferah tut

İyi olacaksınız canım dinlen bol bol gönlünü ferah tut allahın izniyle bekleyecek betüş

Ay hadi insallah bende muayene olabilirim doktoru kizdirmadan sakin sakin :) ama son haftalarda daha az hissediyomussun bir nebze genisleme oluyormus oyle okudum bende. Sen 18. Haftada yaptrmissin smdi daha kolay gecer senin icin.

Canım bugün muayeneye gittim.durumumu hatirlattim.haftaya çatı muayenesine cagirdi. Çatıya göre ve senin kasılıp kasılmamana göre karar veririz doğuma dedi. Normal istiyorum ama kasarım diye de korkuyorum.Allah hayırlı kapı açsın hepimize

Kızlar saat 3:51de şimdiye kadar yaşadığım en şiddetli sancıyla uyandım. Daha geri uyuyamadım. Çok şükür tekrarlamadı sancı ama neydi ne değildi anlamadım ya

Hayırlısıyla bi vaktinde doğsalar da rahatlasak artık. Korkutup duruyorlar. İnşallah yoktur birşey.

Ya ben çok güzel uyuyan bi insandım 1 haftadır geceleri uyanıp sonra uyuyamıyorum
Sinirim bozuluyor

Ay çok şanslısın bundan sonrası az zaten. Ben aylardır deliksiz uyku nasıldı unuttum. Okula giden oğlumu kaldırıyorum hazırlanıyor şu kadar dakka sonra kaldır, diyor. Eşim 6 da kaldır, 6 olmazsa 8. Bebek diş zamanı uykuda mızıldanıyor. Bir gün bi baygın gidicem ama bakalım ne zaman :))

Her evlilikte oluyor canım sıkıntılar. Şimdi biraz da hassasız normal davranışları bile alınganlıkla karşılayıp fevri davranabiliyoruz. Eşinin iyiliklerini düşün, bu süreçler geçici. Sen de cevabını verebiliyormuşsun. Öyle ezilmiş hissetme hakkını savunabiliyorsun. Maalesef bizim toplumumuzda aile baskısı altında çoğu erkek. Eşi ile ailesi arasında sıkılıyoruz. Zaten geç olgunlaşıyor erkekler bayanlara göre. Şu dönemi atlat bebeğine odaklan kötüyü çağırma canım. Tatlı dille eşine anlattıkça kabullenir ama zaman ister.

Çoğumuzun öyle canım erkenden döndü. Önemli birşey olsa doktorun söylerdi canım. O konuşanlar bebek olunca da konuşacak. Her yoruma takılma ,he de geçsin

Ben direk çocuk odası aldım geçen sene doğan bebeğim için. Bebek odasından daha ucuza geldi hem de parçası daha çok. Yanımda da beşik var; biraz büyüyünce abi kardeş yatarlar alttan yavrulu yatağa geçerim diye düşünüyorum.

Yaa benden hiç bişi gelmedi daha kizlaracaba sütüm az mı olacak yada hiç mi olmayacakilla herkesten geliyor mu ki
Çok canım herkesten gelmiyor mesela ben:)) ama illa ki geliyor Bebek doğunca.

canim gecmis olsun .gecen haftaya gore sancin azicik cikmis ama onemsenecek kadar degil. benim 2 hafta once 90 lari gordu . allaha sukur atlattik
sadece rahim agzin biraz sorun vajinal mi olcum yapti acaba.en dogru sonucu o veriyor.2.5 cm alti riskli gruba giriyor. ve bu aylarimizda gittikce azaliyor maalesef
insallah korktugumuza ugratmasin rabbim. saglikla zmaninda dogsun butun minikler. alip evimize huzurla donelim
tavsiyem full yat. tuvalet harici kalkma. biz yalnizin esimle yemek vs.ben hep oturarak masada hazirliyorum. pisirirken sandlyeyi cekip oturuyorum falan.

Çok geçmiş olsun canım sana da, çok şükür atlatmışsınız... Benim sancım seninkinin yarısıymış ya, 45 gördüm en yüksek ben.

Ölçümü vajinal yapmadı ama karnımdan öyle bastırdı ki, tekrar tekrar ölçtü bir de, normalde zaten 4,5 4 filan çıkıyordu. Hatta daha geçen hafta çok çok iyi demişti doktorum.

Benim hamilelik hep yatarak geçti zaten canım. En azından bir ay daha sabretse bizim kuzu, prematüreliği de atlatsa...

Bir şey kullanıyor musun? Emzirmek zor oluyor mu ? Allah inşaallah o günleri nasip ederde bende emziririm meleğimi

Bu benim ilk hamileligim valla emzirmek konusunda bi fikrim yok o yüzden. Bende anlamaya çalışıyorum. Benim daha 7 hafta var doğuma merakla bekliyorum . Inşallah emzirmede bi sorun yaşamam. Yağ kullanmama rağmen çatladım ben . Ama gene de ara ara sürüyorum .

sagol canim benimde oyle hep yatarak geciriyorum 3 ay lekeler derken yattim 2.trimester guzeldi:))
simdide kasilma falan cikti .cogu gitti aazi kaldi insallah atlatacagiz. gecen ay 3.5 iken 3 e dustu benimde serviks uzunlugu vajinal olcum.. biraz dsha sikalim disimizi. insallah sonu guzel olacak

Doğru cnm içimde kalmasın bakıyorum bende şimdi dolaplara falan

Ne bileyim cnm herkes benden geliyor deyince bende acaba bende mi bı gariplik var diye düşündüm

İyiyim bende şükür kuzumm son iş günüydü akşam biraz geç yattım az uykusuzum okadar :)
Canim bizim hastanede dogum fiyatlari artmis haberin varmi aydingelini
Ayy deme ya ( bende diyodum doğuma kadar gidip %80i nini ödeyip ücret bağlarlarmı diye kaç olmuş peki
Haramideredeki babymall e bugün giden var mı?
E bebeke gittim canım oraya gitmedim ama hem e bebek hem orası felaket kalabalıktı..

İnşallah canım, Rabbim sağlıkla ve vaktinde hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin

hayatimda hic parmakla alttan muayene olmadim. Ultrason aletiyle oldum alttan ondada cok kasilmistim zaten. Hakkimizda hangi dogum sekli hayirlisiysa o olsun insallah. Beni iki dogum seklide korkutuyor Allah korktugumuz yere ugratmasin. İnsan zaten bilmedigi seyden korkarmis. Benimde reglim cok agrili gecer. Bana da evlenince gecer dediler evlenince gecmedi insallah dogumda gecer. Ne guzel rahatiz 9 aydir :)

sana ne diyeceğim Çatı muayenesini olursan doğumu da yaparsın bence. Ben Çatı muayeneside olmamıştım
Ben zorunlu kürtaj oldumda ondan sonra o alttan yapilan ultrason aletiyle muayene olmustum. Onu yaptirabildim. Doktora vajinismusum ben dedim vajinismusta neymis derin nefes al ikin dedi sonra muayeneyi yapti neye ugradigimida sasirdim ama kasildigimdan yine acidi birazcik. Parmakla hic muayene olmadim onuda olursam tamamim ben zaten :))

Bence süpersin birçok kadın tedavisiz bunu aşamıyor hatta tedaviylede asamayanlar var bence normal doguma icinde yeterince güç var dr.un da desteklerse bence harika olur yapabilirsin
Ben doktora gittim bunun icinde benim gittigim doktorlardanmidir nedir hic ciddiye almadilar. Tam asmista sayilmam canim hala agrili giriyorum iliskiye ama daha esimi de hic reddetmedim. Uzerine gidiyorum korkumun. insallah yapabilirim ya bana suan güc verdin tesekkur ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…