2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok pozitif, çok güzel bir doğum hikayen varmış. Yüzümde gülücükle okudum maşallah

İyi geceler hanımlar " Trivag Ovul "Kullanan varmı aranızda bende çok yanma yaptı adet sancısı çekiyorum ayağa kalkınca batmalar oluyor. Bu normalmidir?

Benim doktorum gibi aynı. Ve ben de acaba sizin gibi beklemediğim anda ve kısa sürede doğurur muyum normal olarak diye meraktayım :) hayat sürprizlerle dolu. Gerçi bende panik atak ve tansiyon var. Bakalım.

Bende aynı şeyleri yaşıyorum adet sancısı kasık ağrısı ve alttan o ince sızı ayağa kalkınca beni mahvediyor. Bebek büyüdüğü için oluyor Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Çok sık aralıklarla ve düzenli sancın olursa doktoruna haber vermelisin sık ve düzenli sancılar doğumun başlayacağına işaret eder. İnşallah sağlıklı bi şekilde sağ salim kucağına alırsın. İyi geceler.

Kızlar belime.sancı vurup durmaya başladı 10 dakikadır takip ediyorum sürekli vurup geçiyor
Bebek aşırı hareketli ve midem bulanıyor. Karnımda çok bişey hissetmiyorum hafif bi sancı var gibi ama.belim şiddetli baya vurup vurup geçiyor

Belini üşütmüş olabilirmisin yada doktorunu arayabiliyosan bi sorsan yada acile gidebilirsen bi baktır istersen bel ağrısı olunca ben tedirgin oluyorum ama belki üşütmede olabilir yinede elinde imkan varsa bi doktora baktır cnm

Hep tek taraf oluyor sancı genelde. Ya hep sağ ya hep sol . Karnımda ağrı paniği için sancı mi anlamıyorum . Bi ara sıklaştı ama uzun sürmedi bi yarım saat.sürmedi hafifledi neden olur açaba üşütme de olabilir veya aynı yönde yatmaktan da olabilir mi ki ? Artık böyle yüreğim ağzımda takip ediyorum belirtileri ya doğum başlarsa diye

bizdede iliski yok. Bir ara ben bi sinirlendim eskiyemi dönmemi istiyosun falan diye o zaman olmustu bidahada olmadi. esim cok korkuyor bebege bisey olacak diye anlatamadim adama bi turlu pes ettim bende artik kendi bilir. İnsallah hersey cok guzel olacak kendimizi buna sartlandiralim :)

saol canim destegin icin. Allahim hepimize saglikli hayirli ve kolay dogum nasip etsin, İnsallah bu korkularimizi dogum aninda unuttursun :)

Bende öyle hep tedirginim yine takip et sen bu ağrılarını ve doktoruna kesin söyle ağrının yerini şeklini falan tam anlat tecrübeli olmadığım için pek bişey diyemiyorumbende

Benim bebegim oldu olasi bas asagi pozisyonda daha hic kafasi yukarda görmedim kendisini. e agirlik merkezi asagida olunca göbekte daha asagida gozukuyo dogal olarak. Bende 36+5 teyim. Banada her goren karnin düsmüs diyip durdular haftalardid dogurmadim cok sukur. kafana takma oyle diyenleri sen. Herkes doktor olmus. Bizim zaten her animiz endiseyle geciyor bir de boyle yorum yapanlara cok kiziyorum.

Aynen benimkide öyle kafa aşağıda benide gören böyle konuşuyo takmayın

Yaa benden hiç bişi gelmedi daha kizlaracaba sütüm az mı olacak yada hiç mi olmayacakilla herkesten geliyor mu ki
Bendende gelmedi. Hatta goguslerim büyüdü büyüyüdü simdi havasi alinmis balon gibi sönük. Bildigim kadariyla zaten herkesten gelmiyor o sivi. Bazinda dogumdan once gelirken bazi insanlarda dogumdan snra geliyor. o kolostromun her damlasi sifa diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…