2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hastaneye kaç takım gecelik ve pijama falan götürmek gerekiyo?
Normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece kalınıyor canım. Kirlenme, kan lekesi olma ihtimalini de göz önünde bulundurararak 2 tane gecelik,2 tane pijama tavsiye edebilirim bir de hastanede fotoğraf çekilecekse fotoğraf çekiminde kullanılacak pijama yada geceliginiz olursa iyi olur

Ohh gözün aydın canım bende cumartesi bıraktım işi :))

Of muayenesi bile felaket para yaa :/ o muayeneye o doğum ücreti yine iyiymiş. Ben 120 ye muayene olurken 6bindi sezaryen doğum :/
O zaman baslasin tatli telaslar canim hayirli dogumlar olsun hepimize insallah :)

Bende öyle hep tedirginim yine takip et sen bu ağrılarını ve doktoruna kesin söyle ağrının yerini şeklini falan tam anlat tecrübeli olmadığım için pek bişey diyemiyorumbende
Öyle yapacağım artık malesef doktora ulaşamiyorum . Gidince söyleyeceğim bu hafta içi kontrol var ama randevu bulamadım ne olacak bilmiyorum haftaya pazartesiye kalacak sanırım

Valla ben ilk hamileligimin 1.ayinda bilmeden safra kesesi ameliyati oldum kapaliydi ama 3 farkli yerde dikis vardi sonucta hic mi hic acimadi yani yara yerim daha tam iyilesmeden karnim sisip gerilmisti dusun ustune sezeryan oldum oglum 9 10 aylikti ben hamile kaldim en az 2 senede iyilesir tam sezeryan yeri derle yine tam iyilesmeden sistim ama varla yok arasi gibi bisey suan benim icin izler o yuzden korkulcak pekte bisey yok kizlar

Evet canim bende orada dogum yapicam hayirlisiyla yine fiyati hastaneye gore iyi uygun olanlarda var ama illaki biseyi eksik oluyo acibademde yapmayi dusunuyordum ama fiyati cok ucuktu sigortali 10500 sigortasiz 22000 ve hastane gercekten iyi begendim gecen aksam sancim olunca gittim baya iyiydi ilgiliydiler ikinci gidisim oraya bu arada

Kızlar ya kalbim 125-130arası atıyor. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Uzandım, nefes alıp veriyorum vs hala yavaşlamadı. Var mı bildiğiniz yapılabilecek bir şey çarpıntının geçmesi için.

Kizlar temizlige nezman basliyorsunuz ufak ufak baslasammi kararsiz kaliyorum kv annem yapariz diyoda ben minnet etmek istemiyorum ufaktan basliyimmi acaba mutfak dolaplarim var camlar var gardolop ustleri icleri toplancak zaten gunluk temizlik yapiyorum sık sık cocuktan oturu ama kararsiz kaldim bi 15 gun sonrami baslasam diye

Kızlar ya kalbim 125-130arası atıyor. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Uzandım, nefes alıp veriyorum vs hala yavaşlamadı. Var mı bildiğiniz yapılabilecek bir şey çarpıntının geçmesi için.
Canim cama falan cik derin nefes al ben anca oyle yavaslatabiloyorum temiz hava alinca yani gecen gece ole oldum panik atak gibi geldi nefesim kesiliyo sandim kalbim gumgumdu cama ciktim hava aldim yavasladi biraz

Canım çarpıntı bende de çok oluyor ben kandızlıktan şüoheleniyorum kendi adıma artık son haftalar diye baktırmadımda senin daha zamanın var baktır bir

Canım çarpıntı bende de çok oluyor ben kandızlıktan şüoheleniyorum kendi adıma artık son haftalar diye baktırmadımda senin daha zamanın var baktır bir
Aynen bendede kansizlik var hapimi ikiye cikardi dr ama benim bunye birini bile kabul etmiyor icemiyorum malesef ogurtuden kusmaktan kafami kaldiramiyoeum hapi icince

Yani bence bu doktorun iyi dikiş atmasıyla da ilgili biraz da.

Canım hamilelik öncesi 3serum almıştım kansızlık için. Ciddi bir düşüklüğüm yok o yüzden. Yine de geçen ay bakıldı, demir hapı kullanıyorum. Şimdi daha iyiyim sanki, 110a düştü nabzım...

Canim cama falan cik derin nefes al ben anca oyle yavaslatabiloyorum temiz hava alinca yani gecen gece ole oldum panik atak gibi geldi nefesim kesiliyo sandim kalbim gumgumdu cama ciktim hava aldim yavasladi biraz
Temiz hava da aldım canım, çok sağolasın. Şimdi 110a düştü, yavaş yavaş düşecek galiba

Sana da geçmiş olsun canım

Büyümüş karınla dolap silmek gardrop üstü toz cam bunlar çok riskli değil mi? Ben artık çorap giyerken bile zorlanıyorum.

Sagol canim temiz hava bana iyi geliyor

Geçmiş olsun canım benim nabzım da 64-70 arası. Çok düşük geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…