Doğum sürprizlerle dolu bir durum. Hayirlisi nasılsa öyle olsun hepimiz için canimBenim doktorum gibi aynı. Ve ben de acaba sizin gibi beklemediğim anda ve kısa sürede doğurur muyum normal olarak diye meraktayım :) hayat sürprizlerle dolu. Gerçi bende panik atak ve tansiyon var. Bakalım.
Ilkinde 2 adet pijama 1 gecelik koydum sezeryandi benimki canim yine oyle olacak tuvalete gitmek zordu çekip indirmek hemşire kontrol ediyordu orda da zorladı ayrıca cok iyi yumusak pijama takimiydu ama kesi yerime denk geldikce canim cok yandıPijama zormu olur o yüzdenmi koymadın acaba bende kararsızımda
Simdilik 2 paket prima yenidogan aldim 2 paket de 148lik premium care 2no aldim.2 ay gider bize. Bebisim minik belki uzun sure 2ile giderizArkadaşlar sizler de az çok bebek bezi almışsınızdır. Acaba 1 ve 2 numara ne kadar almak gerekir. Güya ikinci çocuk ama kestiremiyorum ne kadar kullanılacağınışuanda indirim var almak istiyorum malum önümüz kış. Masraflar artacak ne kadar alırsak o kadar rahat oluruz düşüncesindeyiz eşimle.
Sağol canım. Oğlumda yaşamadım hiç böyle . Sürekli ağrılı bi haldeyim gece ağrıyla uyudum mesela ilk kez, hıc boyle olmazdı gece . Evet hazırlanıyo biliyorum ama ne bılıyım günde 3/4/5 olur . Ard arda kasılma halindeyim yerimden kımıldasam ağrım oluyo. Son 37 günüm ama epey zorlamaya başladı .Bende aynı şeyleri yaşıyorum adet sancısı kasık ağrısı ve alttan o ince sızı ayağa kalkınca beni mahvediyor. Bebek büyüdüğü için oluyor Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Çok sık aralıklarla ve düzenli sancın olursa doktoruna haber vermelisin sık ve düzenli sancılar doğumun başlayacağına işaret eder. İnşallah sağlıklı bi şekilde sağ salim kucağına alırsın. İyi geceler.
Dizinde göğüs altı bosmu duruyor? Evet hep endişe hep bir telas ve insanı dha cok korkutuyorlarBenim bebegim oldu olasi bas asagi pozisyonda daha hic kafasi yukarda görmedim kendisini. e agirlik merkezi asagida olunca göbekte daha asagida gozukuyo dogal olarak. Bende 36+5 teyim. Banada her goren karnin düsmüs diyip durdular haftalardid dogurmadim cok sukur. kafana takma oyle diyenleri sen. Herkes doktor olmus. Bizim zaten her animiz endiseyle geciyor bir de boyle yorum yapanlara cok kiziyorum.
Benim gogus altim bostu mide sorunu hic yasamadim cok sukur. Nefes alisverislerimde gayet iyydi bebek asagida oldugu icin. Ama suan bebek büyüdü ayaklari yukarda oldugu icin ayagiyla hallediyorDizinde göğüs altı bosmu duruyor? Evet hep endişe hep bir telas ve insanı dha cok korkutuyorlar
Cok teşekkür ederim insainşa bende sizin gibi o haftaları görürüm sizede hayirha dogumlar inşallah sağlıkla kucağına alırsınBenim gogus altim bostu mide sorunu hic yasamadim cok sukur. Nefes alisverislerimde gayet iyydi bebek asagida oldugu icin. Ama suan bebek büyüdü ayaklari yukarda oldugu icin ayagiyla hallediyordoktorumda hic kötü bisey soylemedi durumla alakali o yuzden ben hareketlerimi de hic kisitlamadim. Yani bence gayet normal bir durum.
Amin hepimiz insallah saglikla alalim kucagimiza :) Görürsün sende Allahin izniyle. hic stres yapma kendineCok teşekkür ederim insainşa bende sizin gibi o haftaları görürüm sizede hayirha dogumlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bizdede iliski yok. Bir ara ben bi sinirlendim eskiyemi dönmemi istiyosun falan diye o zaman olmustu bidahada olmadi. esim cok korkuyor bebege bisey olacak diye anlatamadim adama bi turlu pes ettim bende artik kendi bilir. İnsallah hersey cok guzel olacak kendimizi buna sartlandiralim :)
Dedikleri çıktı ama zamlanacak dedler zamlandı.. zam dediğin yıl başından sonra olur oof ofHaberim yoktu canım2 ay daha sabredemediler bir de ustune mesai dışı olursa doktora para verecegiz...
Diğer hastaneden ücret yüksek diye kaçtım şimdi bunlar arttırdı evde doğuracaz bu gidişle yaa. Sende orda doğum yapacaksın dimimaalesef canim cok artmis fiyatlar
Bizimde muayene ye zam yaptilar 175 ti 200 e cikardilar ama doguma zam gelmedi henuz cuma sordum degisiklik.varmi die normal 3200 sezeryan 3700 dedi +600 de epidural zam gelirmi dedim. Muhtemelen ocakta gelir dedi. Insallah daha da artirmazlar.Dedikleri çıktı ama zamlanacak dedler zamlandı.. zam dediğin yıl başından sonra olur oof of
Diğer hastaneden ücret yüksek diye kaçtım şimdi bunlar arttırdı evde doğuracaz bu gidişle yaa. Sende orda doğum yapacaksın dimi
hayatimda hic parmakla alttan muayene olmadim. Ultrason aletiyle oldum alttan ondada cok kasilmistim zaten. Hakkimizda hangi dogum sekli hayirlisiysa o olsun insallah. Beni iki dogum seklide korkutuyor Allah korktugumuz yere ugratmasin. İnsan zaten bilmedigi seyden korkarmis. Benimde reglim cok agrili gecer. Bana da evlenince gecer dediler evlenince gecmedi insallah dogumda gecer. Ne guzel rahatiz 9 aydir :)
Ohh gözün aydın canım bende cumartesi bıraktım işi :))Gunaydin kizlar cuma itibariyle izne ayrildim artik hergun ctesi Pazardarisi izne cikacaklara insallah yapacak o kadar cok sey var ki nerden baslamaliyim bilemedim pazartesi kontrolum var onun da ayri bi heyecani var tabi nts ye giricem ilk defa
Of muayenesi bile felaket para yaa :/ o muayeneye o doğum ücreti yine iyiymiş. Ben 120 ye muayene olurken 6bindi sezaryen doğum :/Bizimde muayene ye zam yaptilar 175 ti 200 e cikardilar ama doguma zam gelmedi henuz cuma sordum degisiklik.varmi die normal 3200 sezeryan 3700 dedi +600 de epidural zam gelirmi dedim. Muhtemelen ocakta gelir dedi. Insallah daha da artirmazlar.
iyi gdyr canim bebiste iyi sukur si sikintimiz yok sen nasilsin
Merak ettiğim bi şey var çevrenizde yumurtalık kisti ameliyatı olan var mı? (Kapalı ameliyat olmayan) onların da ağrısı oluyor mu? Çünkü tamamen aynı işlem. Niyeyse insanlarımız sezaryen doğuma karşı öcüü gibi bakıyolar. Ki kadınların yüzde bilmem kaçı kist ameliyatı oluyor. Ve ben hiç ameliyat yerim acıyor diyene denk gelmedim.Beni de öyle kandırdılar evlenince geçer dediler bende bi değişiklik olmadı , temennim doğumdan sonra geçer inşallah . Sezeryan bana daha zor gibi geliyo nedense . Etrafimda sezeryan olan herkes kaç yıl geçse de ara ara hala ağrıdığını soyluyo . Öncelik tabiki oglusumun sağlığı gerekirse sezeryan da olurum ama inşallah hayırlısıyla normal doğum yapabilirim .
iyi gdyr canim bebiste iyi sukur si sikintimiz yok sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?