2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim doktorum gibi aynı. Ve ben de acaba sizin gibi beklemediğim anda ve kısa sürede doğurur muyum normal olarak diye meraktayım :) hayat sürprizlerle dolu. Gerçi bende panik atak ve tansiyon var. Bakalım.
Doğum sürprizlerle dolu bir durum. Hayirlisi nasılsa öyle olsun hepimiz için canim

Arkadaşlar sizler de az çok bebek bezi almışsınızdır. Acaba 1 ve 2 numara ne kadar almak gerekir. Güya ikinci çocuk ama kestiremiyorum ne kadar kullanılacağını şuanda indirim var almak istiyorum malum önümüz kış. Masraflar artacak ne kadar alırsak o kadar rahat oluruz düşüncesindeyiz eşimle.

Pijama zormu olur o yüzdenmi koymadın acaba bende kararsızımda
Ilkinde 2 adet pijama 1 gecelik koydum sezeryandi benimki canim yine oyle olacak tuvalete gitmek zordu çekip indirmek hemşire kontrol ediyordu orda da zorladı ayrıca cok iyi yumusak pijama takimiydu ama kesi yerime denk geldikce canim cok yandı

Simdilik 2 paket prima yenidogan aldim 2 paket de 148lik premium care 2no aldim.2 ay gider bize. Bebisim minik belki uzun sure 2ile gideriz

Sağol canım. Oğlumda yaşamadım hiç böyle . Sürekli ağrılı bi haldeyim gece ağrıyla uyudum mesela ilk kez, hıc boyle olmazdı gece . Evet hazırlanıyo biliyorum ama ne bılıyım günde 3/4/5 olur . Ard arda kasılma halindeyim yerimden kımıldasam ağrım oluyo. Son 37 günüm ama epey zorlamaya başladı .

Dizinde göğüs altı bosmu duruyor? Evet hep endişe hep bir telas ve insanı dha cok korkutuyorlar

Dizinde göğüs altı bosmu duruyor? Evet hep endişe hep bir telas ve insanı dha cok korkutuyorlar
Benim gogus altim bostu mide sorunu hic yasamadim cok sukur. Nefes alisverislerimde gayet iyydi bebek asagida oldugu icin. Ama suan bebek büyüdü ayaklari yukarda oldugu icin ayagiyla hallediyor doktorumda hic kötü bisey soylemedi durumla alakali o yuzden ben hareketlerimi de hic kisitlamadim. Yani bence gayet normal bir durum.

Cok teşekkür ederim insainşa bende sizin gibi o haftaları görürüm sizede hayirha dogumlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Ayni korku benimkinde de var .Gerçi onda olmasa istese ben de çekiniyorum asker arkadaşı gibi geçti 9 ay . Doğum sonrası neler olacak kestiremiyorum

Haberim yoktu canım 2 ay daha sabredemediler bir de ustune mesai dışı olursa doktora para verecegiz...
Dedikleri çıktı ama zamlanacak dedler zamlandı.. zam dediğin yıl başından sonra olur oof of
maalesef canim cok artmis fiyatlar
Diğer hastaneden ücret yüksek diye kaçtım şimdi bunlar arttırdı evde doğuracaz bu gidişle yaa. Sende orda doğum yapacaksın dimi

Gunaydin kizlar cuma itibariyle izne ayrildim artik hergun ctesi Pazar darisi izne cikacaklara insallah yapacak o kadar cok sey var ki nerden baslamaliyim bilemedim pazartesi kontrolum var onun da ayri bi heyecani var tabi nts ye giricem ilk defa

Bizimde muayene ye zam yaptilar 175 ti 200 e cikardilar ama doguma zam gelmedi henuz cuma sordum degisiklik.varmi die normal 3200 sezeryan 3700 dedi +600 de epidural zam gelirmi dedim. Muhtemelen ocakta gelir dedi. Insallah daha da artirmazlar.

Ilk hamileligimde de 34 den sonra agrim sizim artmisti..bunda da oyle oldum. Gece uykumu uyuyorum dayak mi yiyorum belli degil sabah kalkiyorum her yanim agriyor. Cok bisey kalmadi ama bu gunlerde kolay gecmiyor.

Beni de öyle kandırdılar evlenince geçer dediler bende bi değişiklik olmadı , temennim doğumdan sonra geçer inşallah . Sezeryan bana daha zor gibi geliyo nedense . Etrafimda sezeryan olan herkes kaç yıl geçse de ara ara hala ağrıdığını soyluyo . Öncelik tabiki oglusumun sağlığı gerekirse sezeryan da olurum ama inşallah hayırlısıyla normal doğum yapabilirim .

Gunaydin kizlar cuma itibariyle izne ayrildim artik hergun ctesi Pazar darisi izne cikacaklara insallah yapacak o kadar cok sey var ki nerden baslamaliyim bilemedim pazartesi kontrolum var onun da ayri bi heyecani var tabi nts ye giricem ilk defa
Ohh gözün aydın canım bende cumartesi bıraktım işi :))
Bizimde muayene ye zam yaptilar 175 ti 200 e cikardilar ama doguma zam gelmedi henuz cuma sordum degisiklik.varmi die normal 3200 sezeryan 3700 dedi +600 de epidural zam gelirmi dedim. Muhtemelen ocakta gelir dedi. Insallah daha da artirmazlar.
Of muayenesi bile felaket para yaa :/ o muayeneye o doğum ücreti yine iyiymiş. Ben 120 ye muayene olurken 6bindi sezaryen doğum :/

Merak ettiğim bi şey var çevrenizde yumurtalık kisti ameliyatı olan var mı? (Kapalı ameliyat olmayan) onların da ağrısı oluyor mu? Çünkü tamamen aynı işlem. Niyeyse insanlarımız sezaryen doğuma karşı öcüü gibi bakıyolar. Ki kadınların yüzde bilmem kaçı kist ameliyatı oluyor. Ve ben hiç ameliyat yerim acıyor diyene denk gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…