- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
İç dikişte mi atılmıyormuşBenim sezeryanimda dikis yok canim yapistirma yaptilar yeri bile belli degil dusunbyani
şaka gibi ama benim evde inşaat var toz var. Nezaman biterse onu bekliyorum. Çok kızgınım bu durumaKizlar temizlige nezman basliyorsunuz ufak ufak baslasammi kararsiz kaliyorum kv annem yapariz diyoda ben minnet etmek istemiyorum ufaktan basliyimmi acaba mutfak dolaplarim var camlar var gardolop ustleri icleri toplancak zaten gunluk temizlik yapiyorum sık sık cocuktan oturu ama kararsiz kaldim bi 15 gun sonrami baslasam diye
Yapistirma canimİç dikişte mi atılmıyormuş
Niye kiz mecbur yapicaz ama insaatta zor is sen niye giristinki bu halinleşaka gibi ama benim evde inşaat var toz var. Nezaman biterse onu bekliyorum. Çok kızgınım bu duruma
Doktoruna sordun mu canım?Geçmiş olsun canım benim nabzım da 64-70 arası. Çok düşük geliyor.
Hayır sormadım canım. Tansiyonum da yüksek çıkıyor normali 12-9 falan çıkıyor artık.Doktoruna sordun mu canım?
Merak ettiğim bi şey var çevrenizde yumurtalık kisti ameliyatı olan var mı? (Kapalı ameliyat olmayan) onların da ağrısı oluyor mu? Çünkü tamamen aynı işlem. Niyeyse insanlarımız sezaryen doğuma karşı öcüü gibi bakıyolar. Ki kadınların yüzde bilmem kaçı kist ameliyatı oluyor. Ve ben hiç ameliyat yerim acıyor diyene denk gelmedim.
sagolsin cnm :)İyiyim çok şükür canım. :) Daim olsun
merhaba canım sizin topiğinizi de takip ediyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum. birşey soracağım kansızlığım var demişsin ya peki anemin var mı?Aynen bendede kansizlik var hapimi ikiye cikardi dr ama benim bunye birini bile kabul etmiyor icemiyorum malesef ogurtuden kusmaktan kafami kaldiramiyoeum hapi icince
Geçen benim 107 di noluyor dedim. Nasıl dayandın? Tansiyon da yüksek çıkmadı mı?Kızlar ya kalbim 125-130arası atıyor. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Uzandım, nefes alıp veriyorum vs hala yavaşlamadı. Var mı bildiğiniz yapılabilecek bir şey çarpıntının geçmesi için.
Tansiyonda sıkıntı yok canım da nabız artıyor. Ara ara oluyor zaten yüksek nabız da 130a ilk defa çıktı. Biraz uzun sürdü ama sonunda geçti çok şükür. Kalbim yerinden çıkacak sandım yaGeçen benim 107 di noluyor dedim. Nasıl dayandın? Tansiyon da yüksek çıkmadı mı?
Sagol cnim allah razi olsun yok o derece degil kansizligim biraz dusuk dedi sadece kan degerlerim icinmerhaba canım sizin topiğinizi de takip ediyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum. birşey soracağım kansızlığım var demişsin ya peki anemin var mı?
Nasıl gidiyo canım memnunmusun?Ben canim A Angel-2018
Dogum sonrasi ben kendisine biraz cektirmeyi düsünüyorum acikcasiAyni korku benimkinde de var .Gerçi onda olmasa istese ben de çekiniyorumasker arkadaşı gibi geçti 9 ay . Doğum sonrası neler olacak kestiremiyorum
Benimde canim cok tatli. Diyorumki o dogum sancilariyla can havliyle bebek gelsin. Sezeryan olunca agrim olmasada o kesigi gördukce psikilojik olarak agrim gelir. Elimi bile en ufak kestigimde iyilesene kadar bakip bakip aci cekiyorum. Ama tabiki yinede hakkimizda hayirlisi olsun. Saglicakla gelsinlerde herseye katlanicaz :)Beni de öyle kandırdılar evlenince geçer dediler bende bi değişiklik olmadı , temennim doğumdan sonra geçer inşallah . Sezeryan bana daha zor gibi geliyo nedense . Etrafimda sezeryan olan herkes kaç yıl geçse de ara ara hala ağrıdığını soyluyo . Öncelik tabiki oglusumun sağlığı gerekirse sezeryan da olurum ama inşallah hayırlısıyla normal doğum yapabilirim .
Valla .Canim ben normalde acibademe gittim bu zamana kadar mesut beyede en fazla 3 defa gitmisimdir ama genel olarak iyi cok ovduler bu doktoru ama herkesin dusuncesi farkli olabilir sen ilk defami gideceksinNasıl gidiyo canım memnunmusun?
anemi ayrı kansızlık ayrı oluyor canım bende ikisi var ve sağlık ocağında kanım gittikçe düştüğü için günde ikiye çıkar demişti fakat kadın doktoru demir kanına emilişi nasıl o değeri bakalım demişti ve bende emilmiyormuş ve kesinlikle günde bir tane almalısın yoksa fazlası senin vücüdüna zehirler dedi. o yüzden sordum sana canım. geçmiş olsun sana yinede doktoruna sor belki kan ilacını değiştirsen daha iyi olursun Rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin inşaAllahSagol cnim allah razi olsun yok o derece degil kansizligim biraz dusuk dedi sadece kan degerlerim icin
Yok canım bende mesut beye gidiyodum hatta seninle mesajlaşmıştık aslındaValla .Canim ben normalde acibademe gittim bu zamana kadar mesut beyede en fazla 3 defa gitmisimdir ama genel olarak iyi cok ovduler bu doktoru ama herkesin dusuncesi farkli olabilir sen ilk defami gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?