2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
şaka gibi ama benim evde inşaat var toz var. Nezaman biterse onu bekliyorum. Çok kızgınım bu duruma

Cevremde kist ameliyatı olan kimse yok . Ben sezeryan doğuma öcü gibi bakmıyorum ama araştırıp okuyorum bu yüzden çok zor bi durum içine girmedikçe de sezeryan düşünmem . Ben çevremdeki sezeryan olan hemen hemen her kadından duydum bunu . Zaman geçse de dönem dönem dikiş yerlerinde ağrıları oluyormuş . Onceligim tabiki çocuğumun sağlığı . Gerekirse sezeryan da olurum ama secim şansım olursa kesinlikle sezeryan düşünmem . Tercih meselesi .

Aynen bendede kansizlik var hapimi ikiye cikardi dr ama benim bunye birini bile kabul etmiyor icemiyorum malesef ogurtuden kusmaktan kafami kaldiramiyoeum hapi icince
merhaba canım sizin topiğinizi de takip ediyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum. birşey soracağım kansızlığım var demişsin ya peki anemin var mı?

Geçen benim 107 di noluyor dedim. Nasıl dayandın? Tansiyon da yüksek çıkmadı mı?
Tansiyonda sıkıntı yok canım da nabız artıyor. Ara ara oluyor zaten yüksek nabız da 130a ilk defa çıktı. Biraz uzun sürdü ama sonunda geçti çok şükür. Kalbim yerinden çıkacak sandım ya

merhaba canım sizin topiğinizi de takip ediyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum. birşey soracağım kansızlığım var demişsin ya peki anemin var mı?
Sagol cnim allah razi olsun yok o derece degil kansizligim biraz dusuk dedi sadece kan degerlerim icin

Ayni korku benimkinde de var .Gerçi onda olmasa istese ben de çekiniyorum asker arkadaşı gibi geçti 9 ay . Doğum sonrası neler olacak kestiremiyorum
Dogum sonrasi ben kendisine biraz cektirmeyi düsünüyorum acikcasi düzenli devam etseydik belkide simdie korkularimdan eser kalmayacakti ama simdi sanki basa dönmüsm gibi hissediyorum

Benimde canim cok tatli. Diyorumki o dogum sancilariyla can havliyle bebek gelsin. Sezeryan olunca agrim olmasada o kesigi gördukce psikilojik olarak agrim gelir. Elimi bile en ufak kestigimde iyilesene kadar bakip bakip aci cekiyorum. Ama tabiki yinede hakkimizda hayirlisi olsun. Saglicakla gelsinlerde herseye katlanicaz :)

Sagol cnim allah razi olsun yok o derece degil kansizligim biraz dusuk dedi sadece kan degerlerim icin
anemi ayrı kansızlık ayrı oluyor canım bende ikisi var ve sağlık ocağında kanım gittikçe düştüğü için günde ikiye çıkar demişti fakat kadın doktoru demir kanına emilişi nasıl o değeri bakalım demişti ve bende emilmiyormuş ve kesinlikle günde bir tane almalısın yoksa fazlası senin vücüdüna zehirler dedi. o yüzden sordum sana canım. geçmiş olsun sana yinede doktoruna sor belki kan ilacını değiştirsen daha iyi olursun Rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin inşaAllah

Valla .Canim ben normalde acibademe gittim bu zamana kadar mesut beyede en fazla 3 defa gitmisimdir ama genel olarak iyi cok ovduler bu doktoru ama herkesin dusuncesi farkli olabilir sen ilk defami gideceksin
Yok canım bende mesut beye gidiyodum hatta seninle mesajlaşmıştık aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…