2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar, biraz önce lohusam.com'dan pijama takımı sipariş verdim kalite iyi görünüyordu aranızda alışveriş yapan var mı bu sitede siparişimin aynısı gelir mi? aklıma takıldı da.

Zaten sizin için sezaryene öcü gibi bakıyorsunuz diye bir ithamda bulunmadım. Ama mecburi sezaryen olacaklar için yok ağrısı oluyormuş böyle duydum şöyle duydum diye moral bozucu olumsuz şeyler yazmaya gerek yok bence. Dediğiniz gibi bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler gerisi çok da mühim değil. Yani hayat bu sezaryen doğum beklersin bi bakmışsın normal doğumda bulmuşsun , normal doğumu beklerken sezaryende bulmuşsun kendini çok da irdelememek lazım ve çok da dillendirmemek.

Merhaba kızlar, biraz önce lohusam.com'dan pijama takımı sipariş verdim kalite iyi görünüyordu aranızda alışveriş yapan var mı bu sitede siparişimin aynısı gelir mi? aklıma takıldı da.

Ben gecelik sabahlik takimi aldim. Cok memnun kaldim,kumas kalitesi ve kesimi cok guzel. Insallah sen de memnun kalirsin.

Bence sezeryan sonrasi agri durumu kisinin agri esigi ile alakali. Benim aci esigim yuksek o nedenle ilkinde de aman aman zorlanmadim ben. Gayet gezdim evde.sadece ilk 4 gun cocugu emzirirken zorlandim sonra unuttum. Bu sefer 1 cocugum daha var sanirim naz hakkim sıfır

Yapistirma canim

Ic karinda dikis vardir cnm karnimiz kac kat kesiliyo mumkun degil hepsini yapistirma yapamazlar. En dis kismi yapistirma yapiyorlar icteki dikisleri de vucut kaynastirip eritiyor. Temizlik konusunda da bence cam fln silme yuksek yerlere evde kimse yokken uzanma tencere bile alma. Allah korusun tansiyonun duser fln riskli. Ama oturdugun yerden kiyafet katlayip dolaba yerlestirebilirsin yada asagi raflari oturdugun yerden silebilirsin

Tansiyonda sıkıntı yok canım da nabız artıyor. Ara ara oluyor zaten yüksek nabız da 130a ilk defa çıktı. Biraz uzun sürdü ama sonunda geçti çok şükür. Kalbim yerinden çıkacak sandım ya

benim doktorum bu durumun kan değerimin düşmesiyle bağlantılı olabileceğini söyledi .
sende var mı kansızlık durumu?

benim doktorum bu durumun kan değerimin düşmesiyle bağlantılı olabileceğini söyledi .
sende var mı kansızlık durumu?
Canım 3 tane serum aldım kansızlık için Ocak ayında. Normalde devamlı kansızlık sorunu yaşarım zaten. Ama şimdi değerlerim öyle düşük değil, üstelik demir hapı da alıyorum.

Sende de mi oluyor yüksek nabız canım?

Anladim canim yok bisey demedi saglik ocagi dr u ikiye cikar dedi bende kadindogumcuma sordum oda ikiye cikar dedi ama olmuyor bi tanesini bile icince ben cok kotu oluyorum surekli kusuyorum ilac icmezsem ama bi sorunum olmuyor

Ben 300 liralık pijama takımı 140 liralık sabahlıklı gecelik siparişi vermiştim. Pijama polyestermiş o yüzden diğerini de geri verdim. Gördüğüm gibi geldi doğrusu

Valla ben sormadim okadr detay yapistirma oldigunu soledi sadece dr ilk zaman pansumanliyken memnunum ama ben ole agrim sizim olmadi hic sadece sezeryandan sonra pis kani atamadim kanamam olmadi yani lop lop diye bi ozaman hemsireler geldi karnima bastirdi kani cikarttirmak icin ozamn cok agrim oldu okadar ya temizlik konusu arada ole geliyor iste suanda acayip bi kasilma var 3 4 saattir bilmiyorum bebegin pozisyonundanmi kaynaklı kasilmami yoksa cok hareketli bebek hic durmuyo bide yerinde ama sirt ve bel agrimda var 2 saattir araliksiz ama girip cikan bi agri degil.böle giderse zaten evi bile supuremicem 3 kere terasa ciktim camasir topladim astim bide koray beye yemek begendiremedim bu haldeyim heralde o saydigim islere gitisirsem dogururum

Hayrolsun canım ya inşallah enfeksiyonu atmışsındır, hiç bilmiyorum ben nişan nasıl oluyor... Yarın erkenden git, bizi de haberdar et. Çok heyecanlandım mesajını okuyunca, sen ne haldesin kim bilir

Ben 300 liralık pijama takımı 140 liralık sabahlıklı gecelik siparişi vermiştim. Pijama polyestermiş o yüzden diğerini de geri verdim. Gördüğüm gibi geldi doğrusu
Sağol cevabın için
İnşallah bende memnun kalırım

Dogum sonrasi ben kendisine biraz cektirmeyi düsünüyorum acikcasi düzenli devam etseydik belkide simdie korkularimdan eser kalmayacakti ama simdi sanki basa dönmüsm gibi hissediyorum
katılıyorum bizde öyle 9 ay arkadaş gibiydik. Doğumdan sonra 40 gün var ondan sonra ne olur bilemiyorum
:)

bir ara olmuştu, 140 falan oluyordu. kulağımda resmen kalbim gümbür gümbür atıyor gibiydi. ama tansiyonum yükselmiyordu.
kan değerlerim düşmüş 2 tane içiyorum ben de demir hapı.
bu aralar olmuyor.

İlkinde bende iyiydim ama şimdide 2. De ağrın çok oluyor aynı yer 2.kez kesildiği için diyorlar. Oyüzden korkuyorum biraz açıkçası

bir ara olmuştu, 140 falan oluyordu. kulağımda resmen kalbim gümbür gümbür atıyor gibiydi. ama tansiyonum yükselmiyordu.
kan değerlerim düşmüş 2 tane içiyorum ben de demir hapı.
bu aralar olmuyor.
O zaman yarın gitmişken doktora ben bu nabız işini de bir daha sorayım canım çok sağol.
Sana da geçmiş olsun, çok rahatsız edici gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…