2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

sakin ol, panik yapma. tıkaç görevi olan mukus olsa bile hemen doğum olacak diye bir şey yokmuş yani zamanı gelince de doğurabilirsin.
muhtemelen fitilden kaynaklanan akıntı artışı seninki. kan da enfeksiyon yüzünden hassaslaşan vajina/rahim ağzı yüzünden olabilir. doktor değilim tabiki sadece tahmin yürütüyorum. ama doktorun çok endişelenmemiş ki yarına kadar bekleyebileceğini düşünmüş.
için rahat olsun

nişan olsa doktorun yarın gel demezdi bence. Sakin ol.

Lovemom canim benim ilk dogumda bahsettigin sumuksu akinti geldi dogumdan once ama bi kac kere parca parca gelince hastsneye gittik doktor orda alttan muayene etti. 3 cm aciklik var aksama sabaha dogurursun bi nstye gir sonra eve git dedi sancilarin 5 dkkada bire dusunce gel dedi. Ben nstye girdim ve 5 dkka gecmeden suyum geldi ertesi gun oglen dogumum oldu. Eger akinti tekrar ederse mutlaka git hastaneye

Oh içim rahatladı Allah razı olsun

O zaman yarın gitmişken doktora ben bu nabız işini de bir daha sorayım canım çok sağol.
Sana da geçmiş olsun, çok rahatsız edici gerçekten..

takip et sen ki bi sıkıntı çıkmasın. ben de korkmuştum noluyo yaa diye
geçenlerde de 1 hafta kadar hep gözlerimin önünde siyah noktalar uçuştu. herhalde o da yine çok önemli olmayan ama yine de doktora söylemem gereken bişey :)

Nişan gibi duruyor. Benim oğlumda da böyle olmuştu. Ayy ne güzel bebeğinle kavuşuyorsun darısı başımıza :)
Çok heycanlı güzel bir uyku çek arkadaşım :)
Nişan olmayabilir de bazen son haftalarda akıntı artıyor. Arkadaşımın nişanın gelmesinin üstünden 1 hafta sonra doğumu olmuştu.

Daha çok erken inşallah biraz daha bekler doğum için 3defa kasılmam oldu 5 dk da bir //Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun hepinizden

nişanı gelen bir arkadaş var mesela günler günler oldu hala doğumu başlamadı.
o yüzden sen kendini takip et, ayrıca bir kanama, ağrın vs olursa beklemeden gidersin
en geç yarın sabah öğrenirsin bakalım neymiş ne değilmiş. inşallah da olumsuz bir durum yoktur diye düşünüyorum

Nişan gibi duruyor. Benim oğlumda da böyle olmuştu. Ayy ne güzel bebeğinle kavuşuyorsun darısı başımıza :)
Çok heycanlı güzel bir uyku çek arkadaşım :)
Daha çok erken inşallah biraz daha bekler sizin tam olarak nasıl oldu kanlımıydı. Benim akıntım sarı sümüksü toplu iğne başı kadar 2-3 damla kan geldi böyle miydi?? (Akıntı için fitil kullanıyorum bide ) enfeksiyon da olamazmı

Tabi olabilir de son haftalarda akıntı da artabiliyor.
36. Haftada sorunsuz emebilir hiç endişelenme.
Benimde bunun gibiydi ama herkeste aynı olmayabilir.
Telaşlanma lütfen bebiş hissetmesin :)

O iste disardan yapistirma oluyo icerden bolca dikis vardir iz kalmamasi icin en disariyi yapistiriyolar. Sevindim agrinin olmamasina canim insallah sezeryan olan kimsenin agrisi olmaz.

Temizlik konusunda da sen yapayim mi yapmayayim mi diye sordugun icin ben yapabilecegin seyleri soyledim. Kasilman agrin varsa zaten hic is yapma bosver annenler yaparlar. Yorma kendini

Daha çok erken inşallah biraz daha bekler doğum için 3defa kasılmam oldu 5 dk da bir //Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun hepinizden

Sen biraz gozlemle kendini. Devam edecekmi akinti yada sancin olacakmi. Benim hic sancim olmadi mesela. Suyum geldi 12 saat beklediler yine sancim olmadi. Simdi haftan erken oldugu icin hastaneye gitsen alttan muayene edip belki dogumu tetikleyebilirler kendini gozlemleyerek bekle sabaha kadar sabah doktoruna git belki de fitilden bilemeyiz. Ama benim nisanim kansiz di ayni bahsettigin gibi. Suyun bile gelse baya vaktin oluo telas yapma sakin sakin bekle doktor dogumu yakin gorurse ciger gelistirici yapar zaten suyun bile gelse hemen dogum olmayabiliyor Benim suyum geldikten 18 saat sonra oldu dogumum

Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim ilginiz için. Arada kasılmaların oluyor bebek hareketlendi biraz daha iyiyim

İçim rahatladı çok teşekkür ederim. Çevremdekiler beni çok korkuttu doğuma karşı çok panik yaptım. İyiki varsınız buraya yazmak içimi rahatlattı

Valla burada bi o iyi bide medilife. Ama medilife çok kalabalık geliyo bana bilmiyorum. Burasıda resmen bizi beklemiş zam dediğin yıl başında olur.. neyse bidaha hastane değiştirmeye takatim yok. Nasipten çıkacaksa öyle de böylede çıkacak.. acıbademe yazık kuzum ya o fiyatlar ne. He çoook zengin olunur ozaman verilir amenna ama yok yani.. allah herşeyin hayırlısını versin valla psikolojimi bozdu bu zam olayı..

Kızlar 36+1 im.hurmaya artık başlayabilir miyim? Ve günde kaç tane yemeli bilen var mı?
Canım cuma dr.a gittiğimde gebelik şekerimden konuşuyorduk tatlı krizlerim yüzünden ağlayacak gibi oluyorum dediğimde ölçümlerin güzel dedi günde 1 tane hurma yiyebilirsin ama dikkat et dedi daha fazla yeme.. tabii bu benim için geçerli gebelik şekeri var sonuçta..ama yine de sevindim hem açılmaya da yardımcı olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…