AcilllllAcilll hanımlaaaaaar
Az önce lavaboya gittim sarı sümüksü akıntım oldu ve peçeteye toplu iğne başı kadar 2-3 damla kan geldi. (Akıntı için fitil kullanıyordum) Sizce nedir bu Nişan mı ? Rahmi tıkayan mukus mu?? Yoksa enfeksiyon mu?? Doktorumu aradım yarın sabah gel dedi???
nişan olsa doktorun yarın gel demezdi bence. Sakin ol.AcilllllAcilll hanımlaaaaaar
Az önce lavaboya gittim sarı sümüksü akıntım oldu ve peçeteye toplu iğne başı kadar 2-3 damla kan geldi. (Akıntı için fitil kullanıyordum) Sizce nedir bu Nişan mı ? Rahmi tıkayan mukus mu?? Yoksa enfeksiyon mu?? Doktorumu aradım yarın sabah gel dedi???
Oh içim rahatladı Allah razı olsunsakin ol, panik yapma. tıkaç görevi olan mukus olsa bile hemen doğum olacak diye bir şey yokmuş yani zamanı gelince de doğurabilirsin.
muhtemelen fitilden kaynaklanan akıntı artışı seninki. kan da enfeksiyon yüzünden hassaslaşan vajina/rahim ağzı yüzünden olabilir. doktor değilim tabiki sadece tahmin yürütüyorum. ama doktorun çok endişelenmemiş ki yarına kadar bekleyebileceğini düşünmüş.
için rahat olsun
O zaman yarın gitmişken doktora ben bu nabız işini de bir daha sorayım canım çok sağol.
Sana da geçmiş olsun, çok rahatsız edici gerçekten..
Nişan gibi duruyor. Benim oğlumda da böyle olmuştu. Ayy ne güzel bebeğinle kavuşuyorsun darısı başımıza :)AcilllllAcilll hanımlaaaaaar
Daha çok erken inşallah biraz daha bekler doğum içinLovemom canim benim ilk dogumda bahsettigin sumuksu akinti geldi dogumdan once ama bi kac kere parca parca gelince hastsneye gittik doktor orda alttan muayene etti. 3 cm aciklik var aksama sabaha dogurursun bi nstye gir sonra eve git dedi sancilarin 5 dkkada bire dusunce gel dedi. Ben nstye girdim ve 5 dkka gecmeden suyum geldi ertesi gun oglen dogumum oldu. Eger akinti tekrar ederse mutlaka git hastaneye
AcilllllAcilll hanımlaaaaaar
Daha çok erken inşallah biraz daha beklerNişan gibi duruyor. Benim oğlumda da böyle olmuştu. Ayy ne güzel bebeğinle kavuşuyorsun darısı başımıza :)
Çok heycanlı güzel bir uyku çek arkadaşım :)
Tabi olabilir de son haftalarda akıntı da artabiliyor.Daha çok erken inşallah biraz daha beklersizin tam olarak nasıl oldu kanlımıydı. Benim akıntım sarı sümüksü toplu iğne başı kadar 2-3 damla kan geldi böyle miydi?? (Akıntı için fitil kullanıyorum bide ) enfeksiyon da olamazmı
Valla ben sormadim okadr detay yapistirma oldigunu soledi sadece dr ilk zaman pansumanliyken memnunum ama ben ole agrim sizim olmadi hic sadece sezeryandan sonra pis kani atamadim kanamam olmadi yani lop lop diye bi ozaman hemsireler geldi karnima bastirdi kani cikarttirmak icin ozamn cok agrim oldu okadar ya temizlik konusu arada ole geliyor iste suanda acayip bi kasilma var 3 4 saattir bilmiyorum bebegin pozisyonundanmi kaynaklı kasilmami yoksa cok hareketli bebek hic durmuyo bide yerinde ama sirt ve bel agrimda var 2 saattir araliksiz ama girip cikan bi agri degil.böle giderse zaten evi bile supuremicem 3 kere terasa ciktim camasir topladim astim bide koray beye yemek begendiremedim bu haldeyim heralde o saydigim islere gitisirsem dogururum
Daha çok erken inşallah biraz daha bekler doğum için3defa kasılmam oldu 5 dk da bir //Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun hepinizden
Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim ilginiz için. Arada kasılmaların oluyor bebek hareketlendi biraz daha iyiyimLovemom canım ben daha önce nişan nasıl olur yaşamadım ama sakin panik yapma artik doğsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyle :) pozitif düşün inşallah hic sorun olmaz. Bir de bebeğin hareketlerini nasıl?
İçim rahatladı çok teşekkür ederim. Çevremdekiler beni çok korkuttu doğuma karşı çok panik yaptım. İyiki varsınız buraya yazmak içimi rahatlattıSen biraz gozlemle kendini. Devam edecekmi akinti yada sancin olacakmi. Benim hic sancim olmadi mesela. Suyum geldi 12 saat beklediler yine sancim olmadi. Simdi haftan erken oldugu icin hastaneye gitsen alttan muayene edip belki dogumu tetikleyebilirler kendini gozlemleyerek bekle sabaha kadar sabah doktoruna git belki de fitilden bilemeyiz. Ama benim nisanim kansiz di ayni bahsettigin gibi. Suyun bile gelse baya vaktin oluo telas yapma sakin sakin bekle doktor dogumu yakin gorurse ciger gelistirici yapar zaten suyun bile gelse hemen dogum olmayabiliyor Benim suyum geldikten 18 saat sonra oldu dogumum
Aa dogru canim hatirladim sen memnun degil misin bi sikintimi varYok canım bende mesut beye gidiyodum hatta seninle mesajlaşmıştık aslında
Valla burada bi o iyi bide medilife. Ama medilife çok kalabalık geliyo bana bilmiyorum. Burasıda resmen bizi beklemiş zam dediğin yıl başında olur.. neyse bidaha hastane değiştirmeye takatim yok. Nasipten çıkacaksa öyle de böylede çıkacak.. acıbademe yazık kuzum ya o fiyatlar ne. He çoook zengin olunur ozaman verilir amenna ama yok yani.. allah herşeyin hayırlısını versin valla psikolojimi bozdu bu zam olayı..Evet canim bende orada dogum yapicam hayirlisiyla yine fiyati hastaneye gore iyi uygun olanlarda var ama illaki biseyi eksik oluyo acibademde yapmayi dusunuyordum ama fiyati cok ucuktu sigortali 10500 sigortasiz 22000ve hastane gercekten iyi begendim gecen aksam sancim olunca gittim baya iyiydi ilgiliydiler ikinci gidisim oraya bu arada
Tarihlerimiz aynı seninle ben yarın başlamayı düşünüyorum günde 3 adetle başlayıp bikac gün sonra 5-7 adete çıkarıcam.Kızlar 36+1 im.hurmaya artık başlayabilir miyim? Ve günde kaç tane yemeli bilen var mı?
Canım cuma dr.a gittiğimde gebelik şekerimden konuşuyorduk tatlı krizlerim yüzünden ağlayacak gibi oluyorum dediğimde ölçümlerin güzel dedi günde 1 tane hurma yiyebilirsin ama dikkat et dedi daha fazla yeme.. tabii bu benim için geçerli gebelik şekeri var sonuçta..ama yine de sevindim hem açılmaya da yardımcı olur belkiKızlar 36+1 im.hurmaya artık başlayabilir miyim? Ve günde kaç tane yemeli bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?