2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim canım tatlı değildir öyle ama dikiş görmek beni de geriyo . Geçen yaz evde tadilat vardı aletlerden birinin üstüne düştüm bacağım kesildi hemde baya derindi . Dikiş attılar. Uyuşması geçince çok Acımıştı. o bile kaç hafta sonra iyileşmisti. Ondan beri dikiş fobisi başladı bende galiba, düşündükçe bile geriliyorum.

Öyle canim hepimiz icin hayırlısı once medilife hem kalabalik hem kotuymus bizim hastane iyi suan bu saatten sonra degistiremeyiz zaten senin doğum bellimi normalmi gorunuyo

Merhaba kızlar, biraz önce lohusam.com'dan pijama takımı sipariş verdim kalite iyi görünüyordu aranızda alışveriş yapan var mı bu sitede siparişimin aynısı gelir mi? aklıma takıldı da.
Ben yeni aldim canim geldi de gayet güzel kalitesi kumasi tavsiye ederim

Ben yeni aldim canim geldi de gayet güzel kalitesi kumasi tavsiye ederim
Çok sağol canım
Peki korse falan doğumdan sonra kullanıcak mısın kullanıcaksan beden olarak hangi beden uygun olur ki onuda netten almayı düşünüyorum da ilk gebelik ilk defa kullanıcam beden konusunda kararsız kaldım

Insallah canim olmaz herkes bi avazda kurtulur zaten olede bolede yavrularimizi kucagimiza alinca unutucaz herseyi

Kızlar uyumaya çalışıyordum, ben hareketsiz yatarken bebiş hareketlendi ve geçen gün bahsettiğiniz o çıt diye kemik sesi geldi 
Çok komiğime gitti ya

Düne kadar yerinde durmayan bugün çok az hareket etti... endişelendim. Üşütmüşüm dün karnımı buz gibiydi, ondan etkilenmiş olabilir mi acaba ?

Düne kadar hızlı sert hareketleri vardı, bugün çöl az ve yavaş... gün boyu da yattım dinlendim hep yormamak için.... ne yapsak

Belki bugün aen yatınca o da uyumuştur annesi. Hemen korkma.. Sancın vs yok değil mi?

Gebelik şekerin yoksa tatlı bir şeyler (tahin pekmez veya çikolata gibi) yiyip sol tarafına biraz uzan canım imkanın varsa. Bebeğin hareketleeini takip et bi 10-15dk sonra hareketlerini hissedersin büyük ihtimalle :)

Benimde koltuk altimda beze vardi onu aldirtmistim en fazla 3 dikis vardi belkide ama yaz ayiydi terledikce yaniyordu bende o gun bugundur korkuyorum. Normal dogum olursa ordada belki dikis olcak ama gozum gormicek diye teselli ediyorum kendimi :))

Kızlar ya kalbim 125-130arası atıyor. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Uzandım, nefes alıp veriyorum vs hala yavaşlamadı. Var mı bildiğiniz yapılabilecek bir şey çarpıntının geçmesi için.
O banada oluyor ozellikle kahvaltidan sonra oluyor. Ben carpintim oldugunda ayaktaysam hemen oturuyorum dinleniyorum. o kadar hizli carpiyorki kalbim aldigim nefes yetmiyor. Sanki kosmusum gibi nefes nefese kaliyorum.

Biz esiimle girdik bitirdik halilarimi vermistim geldiler sermedim daha. sadece camlar silinecek onuda esim yapicak. Hamileligin nasil geciyor bilmiyorum ama ben cok rahat gecirdim bugune dek. Suan 36+5 teyim bugun yemekten sonra sofrayi topladim masayi tezgahi sildim ocagi sildim. Sabah kizartma yapmistim baharatliklarima sicramis onlari bosalttm guzelce yikadim derken cok kötü bi sanci girdi. Hemen biraktim herseyi yattim hala daha kalkmadim. Bence kendini iyi hissediyosan basla temizlige derim ben. Gittikce iyiye gitmiyoruz agirlssiyoruz.

Öyle canim hepimiz icin hayırlısı once medilife hem kalabalik hem kotuymus bizim hastane iyi suan bu saatten sonra degistiremeyiz zaten senin doğum bellimi normalmi gorunuyo
Medilife kötü değil aslında ama tabi reyap gibi de değil. Benim normal görünüyo canım ve normal istiyorum inşallah nasip olur. Seninki belli mi Peki

Gerçekten gitgide agirlasiyoruz.. eşimle öğlenden sonra bi keyif yapalım dedik uzun bir yürüyüş sonrası güzel bi yerde biseyler içtik demek ki artık o kadar uzun yürüyemiyorum herşey gün gün değişiyor.. dönerken yolda kasığımda ağrı başladı bütün gece devam etti şimdi dinlenince azaldı vücut sinyali verdi artık sanırım işsiz güçsüz oturma vakti.. arkadaşlar bu arada kamuda çalışanlara sorum olacak 37+0 da çalışamaz raporu alınacak mi bilginiz var mı yoksa artık zoraki izin diye almamıza gerek yok mu bilgisi olan var mı

Cqnim don gunlere kadar iyi geciyordu ama karnimda ssertlesmeler olmaya basladi.dr da dinlenmen gerek yoksa bu kasilmalar erken doggumu tetikler dedi progestan yazdi ama ben de cocuk oldugu icin biraz zor dinlenmem dun aksamda baya bi kotu oldum karnimdaki sertlesmeyle birlikte bel ve sırt agrimda cok oldu .dun aksasmdan sonra sanirim vazgecicem herseyden birakicam yapsinlar annmler .iste cok zor geliyor insanlardsnda is beklemek hic slismamisim ben o yuzden

Alman gerekiyor canım raporu kuruma teslim ediyorsun öncesinde zaten sözlü bildirirsin ama raporu da götürüyorsun işliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…