- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Benimde canim cok tatli. Diyorumki o dogum sancilariyla can havliyle bebek gelsin. Sezeryan olunca agrim olmasada o kesigi gördukce psikilojik olarak agrim gelir. Elimi bile en ufak kestigimde iyilesene kadar bakip bakip aci cekiyorum. Ama tabiki yinede hakkimizda hayirlisi olsun. Saglicakla gelsinlerde herseye katlanicaz :)
Öyle canim hepimiz icin hayırlısı once medilife hem kalabalik hem kotuymus bizim hastane iyi suan bu saatten sonra degistiremeyiz zaten senin doğum bellimi normalmi gorunuyoValla burada bi o iyi bide medilife. Ama medilife çok kalabalık geliyo bana bilmiyorum. Burasıda resmen bizi beklemiş zam dediğin yıl başında olur.. neyse bidaha hastane değiştirmeye takatim yok. Nasipten çıkacaksa öyle de böylede çıkacak.. acıbademe yazık kuzum ya o fiyatlar ne. He çoook zengin olunur ozaman verilir amenna ama yok yani.. allah herşeyin hayırlısını versin valla psikolojimi bozdu bu zam olayı..
Yok canım memnundum özeldende yazdımAa dogru canim hatirladim sen memnun degil misin bi sikintimi var
Ben yeni aldim canim geldi de gayet güzel kalitesi kumasi tavsiye ederimMerhaba kızlar, biraz önce lohusam.com'dan pijama takımı sipariş verdim kalite iyi görünüyordu aranızda alışveriş yapan var mı bu sitede siparişimin aynısı gelir mi? aklıma takıldı da.
Çok sağol canımBen yeni aldim canim geldi de gayet güzel kalitesi kumasi tavsiye ederim
Insallah canim olmaz herkes bi avazda kurtulur zaten olede bolede yavrularimizi kucagimiza alinca unutucaz herseyiO iste disardan yapistirma oluyo icerden bolca dikis vardir iz kalmamasi icin en disariyi yapistiriyolar. Sevindim agrinin olmamasina canim insallah sezeryan olan kimsenin agrisi olmaz.
Temizlik konusunda da sen yapayim mi yapmayayim mi diye sordugun icin ben yapabilecegin seyleri soyledim. Kasilman agrin varsa zaten hic is yapma bosver annenler yaparlar. Yorma kendini
Kızlar uyumaya çalışıyordum, ben hareketsiz yatarken bebiş hareketlendi ve geçen gün bahsettiğiniz o çıt diye kemik sesi geldi 
Çok komiğime gitti ya
Belki bugün aen yatınca o da uyumuştur annesi. Hemen korkma.. Sancın vs yok değil mi?Düne kadar yerinde durmayan bugün çok az hareket etti... endişelendim. Üşütmüşüm dün karnımı buz gibiydi, ondan etkilenmiş olabilir mi acaba ?
Düne kadar hızlı sert hareketleri vardı, bugün çöl az ve yavaş... gün boyu da yattım dinlendim hep yormamak için....ne yapsak
normal dogum yaparsam da bir de kesi olursa beni 40 gün degil 40 ay unutsun yanikatılıyorum bizde öyle 9 ay arkadaş gibiydik. Doğumdan sonra 40 gün var ondan sonra ne olur bilemiyorum
:)
Benimde koltuk altimda beze vardi onu aldirtmistim en fazla 3 dikis vardi belkide ama yaz ayiydi terledikce yaniyordu bende o gun bugundur korkuyorum. Normal dogum olursa ordada belki dikis olcak ama gozum gormicek diye teselli ediyorum kendimi :))Benim canım tatlı değildir öyle ama dikiş görmek beni de geriyo . Geçen yaz evde tadilat vardı aletlerden birinin üstüne düştüm bacağım kesildi hemde baya derindi . Dikiş attılar. Uyuşması geçince çok Acımıştı. o bile kaç hafta sonra iyileşmisti. Ondan beri dikiş fobisi başladı bende galiba, düşündükçe bile geriliyorum.
Aynen benimde öyle uyku yokGeceler bitmiyor
O banada oluyor ozellikle kahvaltidan sonra oluyor. Ben carpintim oldugunda ayaktaysam hemen oturuyorum dinleniyorum. o kadar hizli carpiyorki kalbim aldigim nefes yetmiyor. Sanki kosmusum gibi nefes nefese kaliyorum.Kızlar ya kalbim 125-130arası atıyor. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Uzandım, nefes alıp veriyorum vs hala yavaşlamadı. Var mı bildiğiniz yapılabilecek bir şey çarpıntının geçmesi için.
Biz esiimle girdik bitirdik halilarimi vermistim geldiler sermedim daha. sadece camlar silinecek onuda esim yapicak. Hamileligin nasil geciyor bilmiyorum ama ben cok rahat gecirdim bugune dek. Suan 36+5 teyim bugun yemekten sonra sofrayi topladim masayi tezgahi sildim ocagi sildim. Sabah kizartma yapmistim baharatliklarima sicramis onlari bosalttm guzelce yikadim derken cok kötü bi sanci girdi. Hemen biraktim herseyi yattim hala daha kalkmadim. Bence kendini iyi hissediyosan basla temizlige derim ben. Gittikce iyiye gitmiyoruz agirlssiyoruz.Kizlar temizlige nezman basliyorsunuz ufak ufak baslasammi kararsiz kaliyorum kv annem yapariz diyoda ben minnet etmek istemiyorum ufaktan basliyimmi acaba mutfak dolaplarim var camlar var gardolop ustleri icleri toplancak zaten gunluk temizlik yapiyorum sık sık cocuktan oturu ama kararsiz kaldim bi 15 gun sonrami baslasam diye
Medilife kötü değil aslında ama tabi reyap gibi de değil. Benim normal görünüyo canım ve normal istiyorum inşallah nasip olur. Seninki belli mi PekiÖyle canim hepimiz icin hayırlısı once medilife hem kalabalik hem kotuymus bizim hastane iyi suan bu saatten sonra degistiremeyiz zaten senin doğum bellimi normalmi gorunuyo
Cqnim don gunlere kadar iyi geciyordu ama karnimda ssertlesmeler olmaya basladi.dr da dinlenmen gerek yoksa bu kasilmalar erken doggumu tetikler dedi progestan yazdi ama ben de cocuk oldugu icin biraz zor dinlenmem dun aksamda baya bi kotu oldum karnimdaki sertlesmeyle birlikte bel ve sırt agrimda cok oldu .dun aksasmdan sonra sanirim vazgecicem herseyden birakicam yapsinlar annmler .iste cok zor geliyor insanlardsnda is beklemek hic slismamisim ben o yuzdenBiz esiimle girdik bitirdik halilarimi vermistim geldiler sermedim daha. sadece camlar silinecek onuda esim yapicak. Hamileligin nasil geciyor bilmiyorum ama ben cok rahat gecirdim bugune dek. Suan 36+5 teyim bugun yemekten sonra sofrayi topladim masayi tezgahi sildim ocagi sildim. Sabah kizartma yapmistim baharatliklarima sicramis onlari bosalttm guzelce yikadim derken cok kötü bi sanci girdi. Hemen biraktim herseyi yattim hala daha kalkmadim. Bence kendini iyi hissediyosan basla temizlige derim ben. Gittikce iyiye gitmiyoruz agirlssiyoruz.
Alman gerekiyor canım raporu kuruma teslim ediyorsun öncesinde zaten sözlü bildirirsin ama raporu da götürüyorsun işliyorlarGerçekten gitgide agirlasiyoruz.. eşimle öğlenden sonra bi keyif yapalım dedik uzun bir yürüyüş sonrası güzel bi yerde biseyler içtik demek ki artık o kadar uzun yürüyemiyorum herşey gün gün değişiyor.. dönerken yolda kasığımda ağrı başladı bütün gece devam etti şimdi dinlenince azaldı vücut sinyali verdi artık sanırım işsiz güçsüz oturma vakti.. arkadaşlar bu arada kamuda çalışanlara sorum olacak 37+0 da çalışamaz raporu alınacak mi bilginiz var mı yoksa artık zoraki izin diye almamıza gerek yok mu bilgisi olan var mı
Tamam canım çok sağol :)Alman gerekiyor canım raporu kuruma teslim ediyorsun öncesinde zaten sözlü bildirirsin ama raporu da götürüyorsun işliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?