2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eslerimizin bizimle çekeceği var

Hebehubele ben de öyleyim ya sabah sanki üstünden kamyon geçmiş gibiyim.uyurken sözde dinlenilir benim aksine her tarafım agriyor.
B betka2013 onun korkusunu sadece yaşayan bilir inşallah sil baştan olmaz hiç bişey. Rahat rahat yaşarız cinselligi en azından bide bilahare o eklenip psikolojimizi bozmaz .

3,5 sene oldu bu arada ilk sezeryani olali ama dikis yerlerimde agri vs de olmadi gecti bitti gitti yani. Göbek de kalmadi kilo fazlam da. En guzeli tabi normali ama bundan da korkmayın

Çok iyi oldu bu canım çok çok teşekkür ederim. Bende çok korkuyordum 23 ünde Bend E sezaryen olacağım hep aklımda ya sonra iyileşemezsem diye. İnşallah biz de çarbabuk atlatırız

Canım bende şuan çalışıyorum haftaya cuma 36 bitiyor ve direk artık ayrılıyoruz diye biliyorum. haftayı iple çekiyorum...:)

Canım bende şuan çalışıyorum haftaya cuma 36 bitiyor ve direk artık ayrılıyoruz diye biliyorum. haftayı iple çekiyorum...:)
Ben 10 gündür yıllık izindeydim bi de ama evde çalıştım bol bol bugün sanırım pilim bitti hastanede ebeler doğuma az kala kendinizi yormayin demişti ben pes ettim artık gerisini kim düşünürse düşünsün aman canım sen bi de çalıştım bu zamana kadar yorma kendini bu zamandan sonra dinlen :) ama masallah sana yani 37ye kadar gideceksin ise :) yukarıda bi arkadaş alıyoruz yazmış bende bizim muhasebeyle konuştum biraz önce alacaksınız dedi bilgin olsun sende bi kuruma çıkmadan önce iyice bir sor öğren sonra sıkıntı yaşamayalım lohusa kafasıyla hiç çekilmez

Aman bosver canindan degerlimi sanki. Yapanin varsa yaptir yoksa da bosver. Benim kv bizimle küs. Annemde sehir disinda biz esimle yapabildigimiz kadar yaptik. Daha girilecek yerler varda bende agirlastim biraktim artik oldugu kadar.

B betka2013 onun korkusunu sadece yaşayan bilir inşallah sil baştan olmaz hiç bişey. Rahat rahat yaşarız cinselligi en azından bide bilahare o eklenip psikolojimizi bozmaz .
Amaan ikinci cocuga kadar yol var. Esim masallah 9 ay dayanabiliyomus demkki ben bunu kullanirim artik ömür boyu

Onda bende cok kararsizim canim benim de ilk dogumum tecrubeli annelere sormak gerek kullanilmazsa ne olur falan diye normal de m beden kullaniyordum dogumdan once bi beden buyuk mu gider acaba

Benimde koltuk altimda beze vardi onu aldirtmistim en fazla 3 dikis vardi belkide ama yaz ayiydi terledikce yaniyordu bende o gun bugundur korkuyorum. Normal dogum olursa ordada belki dikis olcak ama gozum gormicek diye teselli ediyorum kendimi :))

Aynı düşünüyorum bende görmeyince çok gerilmem diye. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Günaydın , gece uyutmuyor gündüz uyunmuyor dayak yemiş gibi uyanmaktan sıkıldımmm sürekli bir melankolik ruh hali içindeyim, Allahtan kendim kendimle konuşmuyorum yoksa kendim bile beni çekmez bu halimle
Ayyy ayni valla bende oyleyim yataktan kalkiyorum tutuna tutuna yuruyorum acidan Allahim hayirlisiyla dogursaydik az kaldi ama iyice agirlasinca gercekten cok zor oluyormus

Aman bosver canindan degerlimi sanki. Yapanin varsa yaptir yoksa da bosver. Benim kv bizimle küs. Annemde sehir disinda biz esimle yapabildigimiz kadar yaptik. Daha girilecek yerler varda bende agirlastim biraktim artik oldugu kadar.
Ya yaparix yapariz diyolar gecen gece kv kp annem babam bizdeydiler cay may icildi illa bulasik birikti yapalim falan mirin kirin ettiler birakin ben yikarim dedim yarim afiz birakip gittiler ole oluncada is beklemek istemiyorum bunu yapmayan baska iside yapmaz annem hergun geliyor getir camsili bezi camlarini silim diyo kadin 60 kusur yasinda kiyamiyorum kv desen kv var basinda birakip gelemiyorum diye dert yaniyo gecen gece eltisiyle 1 gunlugune kaplicaya gitmis kalmali yani bole bole bende soguyorum onlarin bana yardimi dokunacak diye bende kendim yettigim kadar yapim diyorum esim son dr kontrolunden sonra aksamlari yemegini falan kendi kurup kaldiriyo eve gelince otur sen kalkma diyo ama ee zaten 9 da evde 10 da cocuk uyuyo 1 saat dinlenmeye calisiyorum iste gecenlerde babam geldi acti supurge yapti okadr utandimki anlatamam sana kp geliyor biyeri mesela tamir ediyor falan hemen bezi alip temizliyor kirlettiyse eger adamlar daha iyi is yapiyorlar ama ben alismamisim iste

Günaydın Kızlar benim de son bi haftadır sancım çok oluyor yürürken bi anda geliyo falan oğlumda böyle değildim Doğumdan bi hafta önce başlamıştı ama her hamilelik farklı oluyor demekki. Yarın kontrole gideceğim nst de bakalım ne çıkacak. Sancısı olanlar doktor kendinii yorma filan dedi mi siZe etkiler mi sancıyı?

Ya eline bez almış silmiş diyorsun gene maşallah, bana ne gelen var ne giden herhalde evimde doğum yapıp kalmayacağım için pek arayıp soran da olmuyor... doğuma annemin yanına gidicem.. ama ev göçtü gitti iki kişiyiz, eşim yalvar yakar iş yapıyor , yabancıyım kimseyi tanımıyorum eve kadın temizlikçi çağırmaya korkuyorum tek başımayım... herşey gözümde büyümeye başladı, hayır şimdi toz alıp temizlik yapınca bir hafta sonra gene aynısı olacak diyorum... e ben koyup gidecem eşim evde kalacak göçecek ev... ayyy kafayı yicem, beynim durdu düşünemiyorum nereden başlamalıyım bilmiyorum, hayattan soğumuş bi ruh hali içindeyim

Merhaba kızlar nasılsınız bayadır yazmıyordum ama takıpteyım hep :) sayılı günler kaldı artık haftaya pazartesi bende gıdıcem randevum var ntsye gırcem ilk defa benımde karın sertlesmelerım baya erken baslamıstı hala devam edıyor tabi :) kızım erken gelmezse iyi belime ara ara uyurken sancı atıyor bazı günler arada kasıklara bakalım neler beklıyor bizi 35 haftaya da girdık .. Allah hepımızın yardımcısı olsun bebeklerımıze sağlıkla kavuşalım inşallah :)

Konuşalım değil de lohusalık dönemi yazacaktım bu arada.

Burada ben çok yanlış anlaşıldım. Doğruları söyleyince insanlar nedense bi üzerime geldiler.

Demek istediğim şey anne olduktan sonra bi batman superman ve hatta biri çocuğunuza laf söylediğinde adete bir hulk olacaksınız. Doğum bunun yanında ne ki? Senin plasentan ayrılmamış ölümden dönmüşsün anlarım. Kadın diyor ki ben katater takılırken ayılırom bayılırım. Böyle yazınca da benim aklıma sormak geliyor çocuk yapılırken sonu hiç düşünülmedi mi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…