- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
normal dogum yaparsam da bir de kesi olursa beni 40 gün degil 40 ay unutsun yani
B betka2013 onun korkusunu sadece yaşayan bilir inşallah sil baştan olmaz hiç bişey. Rahat rahat yaşarız cinselligi en azından bide bilahare o eklenip psikolojimizi bozmaz .Eslerimizin bizimle çekeceği var
Hebehubele ben de öyleyim ya sabah sanki üstünden kamyon geçmiş gibiyim.uyurken sözde dinlenilir benim aksine her tarafım agriyor.
3,5 sene oldu bu arada ilk sezeryani olali ama dikis yerlerimde agri vs de olmadi gecti bitti gitti yani. Göbek de kalmadi kilo fazlam da. En guzeli tabi normali ama bundan da korkmayın
Gerçekten gitgide agirlasiyoruz.. eşimle öğlenden sonra bi keyif yapalım dedik uzun bir yürüyüş sonrası güzel bi yerde biseyler içtik demek ki artık o kadar uzun yürüyemiyorum herşey gün gün değişiyor.. dönerken yolda kasığımda ağrı başladı bütün gece devam etti şimdi dinlenince azaldı vücut sinyali verdi artık sanırım işsiz güçsüz oturma vakti.. arkadaşlar bu arada kamuda çalışanlara sorum olacak 37+0 da çalışamaz raporu alınacak mi bilginiz var mı yoksa artık zoraki izin diye almamıza gerek yok mu bilgisi olan var mı
Ben 10 gündür yıllık izindeydim bi de ama evde çalıştım bol bol bugün sanırım pilim bitti hastanede ebeler doğuma az kala kendinizi yormayin demişti ben pes ettim artık gerisini kim düşünürse düşünsün aman canım sen bi de çalıştım bu zamana kadar yorma kendini bu zamandan sonra dinlen :) ama masallah sana yani 37ye kadar gideceksin ise :) yukarıda bi arkadaş alıyoruz yazmış bende bizim muhasebeyle konuştum biraz önce alacaksınız dedi bilgin olsun sende bi kuruma çıkmadan önce iyice bir sor öğren sonra sıkıntı yaşamayalım lohusa kafasıyla hiç çekilmezCanım bende şuan çalışıyorum haftaya cuma 36 bitiyor ve direk artık ayrılıyoruz diye biliyorum. haftayı iple çekiyorum...:)
Aman bosver canindan degerlimi sanki. Yapanin varsa yaptir yoksa da bosver. Benim kv bizimle küs. Annemde sehir disinda biz esimle yapabildigimiz kadar yaptik. Daha girilecek yerler varda bende agirlastim biraktim artik oldugu kadar.Cqnim don gunlere kadar iyi geciyordu ama karnimda ssertlesmeler olmaya basladi.dr da dinlenmen gerek yoksa bu kasilmalar erken doggumu tetikler dedi progestan yazdi ama ben de cocuk oldugu icin biraz zor dinlenmem dun aksamda baya bi kotu oldum karnimdaki sertlesmeyle birlikte bel ve sırt agrimda cok oldu .dun aksasmdan sonra sanirim vazgecicem herseyden birakicam yapsinlar annmler .iste cok zor geliyor insanlardsnda is beklemek hic slismamisim ben o yuzden
Onda bende cok kararsizim canim benim de ilk dogumum tecrubeli annelere sormak gerek kullanilmazsa ne olur falan diye normal de m beden kullaniyordum dogumdan once bi beden buyuk mu gider acabaÇok sağol canım
Peki korse falan doğumdan sonra kullanıcak mısın kullanıcaksan beden olarak hangi beden uygun olur ki onuda netten almayı düşünüyorum da ilk gebelik ilk defa kullanıcam beden konusunda kararsız kaldım
Benimde koltuk altimda beze vardi onu aldirtmistim en fazla 3 dikis vardi belkide ama yaz ayiydi terledikce yaniyordu bende o gun bugundur korkuyorum. Normal dogum olursa ordada belki dikis olcak ama gozum gormicek diye teselli ediyorum kendimi :))
Ayyy ayni valla bende oyleyim yataktan kalkiyorum tutuna tutuna yuruyorum acidan Allahim hayirlisiyla dogursaydik az kaldi ama iyice agirlasinca gercekten cok zor oluyormusGünaydın ,gece uyutmuyor gündüz uyunmuyor dayak yemiş gibi uyanmaktan sıkıldımmm sürekli bir melankolik ruh hali içindeyim, Allahtan kendim kendimle konuşmuyorum yoksa kendim bile beni çekmez bu halimle
Ay eşşek yaa, yine git kontrol süresinde kuzum. Maşallah oğluşuna inşallah gösterir yüzünü :)
Ya yaparix yapariz diyolar gecen gece kv kp annem babam bizdeydiler cay may icildi illa bulasik birikti yapalim falan mirin kirin ettiler birakin ben yikarim dedim yarim afiz birakip gittiler ole oluncada is beklemek istemiyorum bunu yapmayan baska iside yapmaz annem hergun geliyor getir camsili bezi camlarini silim diyo kadin 60 kusur yasinda kiyamiyorum kv desen kv var basinda birakip gelemiyorum diye dert yaniyo gecen gece eltisiyle 1 gunlugune kaplicaya gitmis kalmali yani bole bole bende soguyorum onlarin bana yardimi dokunacak diye bende kendim yettigim kadar yapim diyorum esim son dr kontrolunden sonra aksamlari yemegini falan kendi kurup kaldiriyo eve gelince otur sen kalkma diyo ama ee zaten 9 da evde 10 da cocuk uyuyo 1 saat dinlenmeye calisiyorum iste gecenlerde babam geldi acti supurge yapti okadr utandimki anlatamam sana kp geliyor biyeri mesela tamir ediyor falan hemen bezi alip temizliyor kirlettiyse eger adamlar daha iyi is yapiyorlar ama ben alismamisim isteAman bosver canindan degerlimi sanki. Yapanin varsa yaptir yoksa da bosver. Benim kv bizimle küs. Annemde sehir disinda biz esimle yapabildigimiz kadar yaptik. Daha girilecek yerler varda bende agirlastim biraktim artik oldugu kadar.
Ya yaparix yapariz diyolar gecen gece kv kp annem babam bizdeydiler cay may icildi illa bulasik birikti yapalim falan mirin kirin ettiler birakin ben yikarim dedim yarim afiz birakip gittiler ole oluncada is beklemek istemiyorum bunu yapmayan baska iside yapmaz annem hergun geliyor getir camsili bezi camlarini silim diyo kadin 60 kusur yasinda kiyamiyorum kv desen kv var basinda birakip gelemiyorum diye dert yaniyo gecen gece eltisiyle 1 gunlugune kaplicaya gitmis kalmali yani bole bole bende soguyorum onlarin bana yardimi dokunacak diye bende kendim yettigim kadar yapim diyorum esim son dr kontrolunden sonra aksamlari yemegini falan kendi kurup kaldiriyo eve gelince otur sen kalkma diyo ama ee zaten 9 da evde 10 da cocuk uyuyo 1 saat dinlenmeye calisiyorum iste gecenlerde babam geldi acti supurge yapti okadr utandimki anlatamam sana kp geliyor biyeri mesela tamir ediyor falan hemen bezi alip temizliyor kirlettiyse eger adamlar daha iyi is yapiyorlar ama ben alismamisim iste
Konuşalım değil de lohusalık dönemi yazacaktım bu arada.Cocuk dogduktan sonrada devam ederse bosan dedim bende zaten. Herkes ayni olacak diye bi kaide yok sonucta belki düzelir adam babalik sansini ver en azindan dedim. Bu benim fikrim ve fikrimi belirttim. Kizcagizida tanimam etmem hakkinda hayirlisini dilerim en fazla. Gerisi kendi bilecegi is
Aletle muayane olmadim ama cati muayensinde eger kendini kasmazsan cok rahat oluo ben ilk bakildiginda kasmistim sonra dogum zamani cok rahat oldu.
Ne denir biliyorum ama seni daha fazla uzmemek adina bisey diyemiyorum. Doguma kadar bekle dogumdan sonra duzelmezse yine ayni sekilde devam ederse ayir yollarinizi. Simdi dogum oncesi ailenin evines donmek seni daha kotu yapabilie
Bende veriyorum ayri nst icin 50 tl. Muayenede 200 tl 6 tl de otopark parasi veriorum :) her gidiste 256 lira
Sabret canim mukafatin cok daha guzel olacak
Bende ayni iste muayene +nst toplamsa 250
Amin canim insallah allah icine vicdan merhamet verir de eskisi gibi olursunuz.
Cok ya gercekten. Ama her seye zam geldigi icin de fiyatlar o kadar ucmus olabilir.
Insallah gorursun diecektim ama sanirim yine goremedin olsun dogunca bol bol goruceksin
Neden o kadar arayla cagirior acaba son zamanlar suyu plesanta yaslanmasi vs bir suru sey cikabilior o yuzden araliklari siklastiriolar. Ama vardir drun da bildigi
Iste sana basit gelen seyler basklarina basiy gelmeyebilir. Yada insan elinde olarak biseyden korkmayi tercih etmiyor. Ama bu kadinlar korkularina ragmen tabiki anne olmak istiyorlar. Ama bu korkmaya engel olmuyor. Onunda disinda ilk dogumum normaldi plesantam ayrilmadi bebegimde bende olumden donduk. Hic de oyle kolay olmayabiliyor normal dogum o kadar cok kan kaybettim ki ayaga kalkamadim gunlerce neredeyse rahmimi alacaklardi bence herseyi boyle genellenemen cok dogru degil.
Masallah ona annesi azcik daha durur insallah minnos kizin. Ne guzel tam yuz pozu vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?