Canim allah hepimizin yardimcisi oldu demin oglumu annanesi disari cikaralim dedi icim elvermedi bende gittim yanlarinda ee cocuk toza topraga bulandi ee birak ben yikarim diyo dedim durmaz oynatma benim agrim var bak belime agri girip geciyo yok yok bi cirpida yikarim ben cocugumu biliyorum dedim bi cirpida aglayarak gircek sonra uzunca bi sure su fobisi olusucak yikanmaktan kacicak ben oynata oynata sokup cikariyorum anca alisti suya yok yok diye diye toza topraga bulandi cocuk neyse eve geldi kirla kiyamet yikanmicam diye israrla sokucam diye ugrasiyo cocukta beni istiyo neyse aglamasin diye ben aldim soktum sustu ama simdi nasil karnim kaskati yine biliyomusun toza topraga bulanmasaydi ben onu babasiyla yikattirirdim sorun olmazdi yani bana yararlarindan cok zararlari dokunuyo desem yeri en guzeli herkesten uzakta yasamakYa eline bez almış silmiş diyorsun gene maşallah, bana ne gelen var ne giden herhalde evimde doğum yapıp kalmayacağım için pek arayıp soran da olmuyor... doğuma annemin yanına gidicem.. ama ev göçtü gitti iki kişiyiz, eşim yalvar yakar iş yapıyor , yabancıyım kimseyi tanımıyorum eve kadın temizlikçi çağırmaya korkuyorum tek başımayım... herşey gözümde büyümeye başladı, hayır şimdi toz alıp temizlik yapınca bir hafta sonra gene aynısı olacak diyorum... e ben koyup gidecem eşim evde kalacak göçecek ev... ayyy kafayı yicem, beynim durdu düşünemiyorum nereden başlamalıyım bilmiyorum, hayattan soğumuş bi ruh hali içindeyim
Belki bugün aen yatınca o da uyumuştur annesi. Hemen korkma.. Sancın vs yok değil mi?
Gebelik şekerin yoksa tatlı bir şeyler (tahin pekmez veya çikolata gibi) yiyip sol tarafına biraz uzan canım imkanın varsa. Bebeğin hareketleeini takip et bi 10-15dk sonra hareketlerini hissedersin büyük ihtimalle :)
bende doktora sorduğumda normal görünüyor dedi ama son dakika belli olmaz zaten sezeryan görünüyor dese hemen tarihi belirlerimMedilife kötü değil aslında ama tabi reyap gibi de değil. Benim normal görünüyo canım ve normal istiyorum inşallah nasip olur. Seninki belli mi Peki
Canim ben normalde l giyiyordum m aldim ilk etapta yani ilk bi kac gun takamadim l taktim cunku hamileligimde xl olmustum ama 3 4 gune m yi takmaya basladim ve korseyle daha az cani yaniyor insanin gergin tuttugu icin bi lavoboda zorlaniyosun indirip tekrar cikarirkenOnda bende cok kararsizim canim benim de ilk dogumum tecrubeli annelere sormak gerek kullanilmazsa ne olur falan diye normal de m beden kullaniyordum dogumdan once bi beden buyuk mu gider acaba
Gece ogluma kalktigimda bende bisure yuruyemiyorum bacak aram zonkluyo sanki cok kotu oluyorum.Ayyy ayni valla bende oyleyim yataktan kalkiyorum tutuna tutuna yuruyorum acidan Allahim hayirlisiyla dogursaydik az kaldi ama iyice agirlasinca gercekten cok zor oluyormus
izne ciktin sanirim hayirli olsun bi sure sonra alisirsin merak etme guzel haberlerle donersin insallahKizlar gunaydin evde ilk günüm yapacak hic bisey bulamiyorum alismak zaman alacak sanirim bugun doktor kontrolum var cok heyecanliyim minigimi gorecegim icin ilk defa nts ye baglanicam insallah guzel haberlerle dönerim
Bana dedi canim dinlenceksin yorulmicaksin gerekirse yardim alcan dediGünaydın Kızlar benim de son bi haftadır sancım çok oluyor yürürken bi anda geliyo falanoğlumda böyle değildim Doğumdan bi hafta önce başlamıştı ama her hamilelik farklı oluyor demekki. Yarın kontrole gideceğim nst de bakalım ne çıkacak. Sancısı olanlar doktor kendinii yorma filan dedi mi siZe etkiler mi sancıyı?
Eline saglik guzel bi donusum olmusKızlar hafta sonu evdeki şifonyeri beyaza boyayıp kumaş ile desen çalıştım bebiş için nasıl olmuş :)..:)Eki Görüntüle 2196044 Eki Görüntüle 2196045
Size karşı kabalaşmak istemiyorum ama üslubunuz artık hakediyor. Benim neyden korktuğum sizi ilgilendirmez. Beden benim can benim ben damar yolundan korkuyorum. Anne olmam bunu değiştirmeyecek. Lütfen artık uzatıp kabak tadı vermeyin. Kimse sizin klonunuz değil sizinle aynı korkulara sahip olmak zorunda da değil.Burada ben çok yanlış anlaşıldım. Doğruları söyleyince insanlar nedense bi üzerime geldiler.
Demek istediğim şey anne olduktan sonra bi batman superman ve hatta biri çocuğunuza laf söylediğinde adete bir hulk olacaksınız. Doğum bunun yanında ne ki? Senin plasentan ayrılmamış ölümden dönmüşsün anlarım. Kadın diyor ki ben katater takılırken ayılırom bayılırım. Böyle yazınca da benim aklıma sormak geliyor çocuk yapılırken sonu hiç düşünülmedi mi diye?
Bayıldım eline sağlık meleğinizle güzel günlerde kullanınKızlar hafta sonu evdeki şifonyeri beyaza boyayıp kumaş ile desen çalıştım bebiş için nasıl olmuş :)..:)Eki Görüntüle 2196044 Eki Görüntüle 2196045
Bayıldım eline sağlık meleğinizle güzel günlerde kullanın
Kızlar gece boyu kaşıklarım ağrıdı uyuyamadım. Şimdi daha iyi ama ağırlamak bu galiba. Kalkıp oturmak bile eziyet oldu. Kızım dün resmen çapraz duruyordu tekrar mı dönüyor anlamadım ki
Evet canım bu. Ben de bugün aldım kurdela ve şeker. Etiket kısmı kaldı. Nasıl yaptınız etiketi? Nerden çıkarttırdınız?Şunu mu kastettin canım?
Tasarimsensin.comEvet canım bu. Ben de bugün aldım kurdela ve şeker. Etiket kısmı kaldı. Nasıl yaptınız etiketi? Nerden çıkarttırdınız?
36 değil 37 bitince ayrılıyoruz. Çalışabilir raporu aldın 32. haftada değil mi ? O raporda yazıyor izne ayrılış tarihi ve 37'nin bitişine denk geliyor, tekrar bak bir daha istersen canım ?Canım bende şuan çalışıyorum haftaya cuma 36 bitiyor ve direk artık ayrılıyoruz diye biliyorum. haftayı iple çekiyorum...:)
Merhaba canım.bende 34 haftalık hamileyim ama benim bebeğim başından beri yan yatıyor hiç dik yatmadı.ya tam tan yada çapraz yatıyor.ve sezeryan sebebiymiş böyle yatarsa ilk omuz gelirmiş rahim ağzına.benim farklı durumlardan dolayı sezeryan olmam gerekiyor ama senin bebeğin döner inşallah.Şuan çok şükür 35. haftaya girdik. Aranızda hala bebeği dönmeyen var mı. Ben Allah izin verirse normal doğumu çok istiyorum... Fakat bebiş hala dönmedi bizim.. Sizde durumlar nasıl. yada tecrübeli anneler bebeğin dönme ihtimali nedir.Bebiş dönmedi diye sezeryan olmaz inşallah... Hayırlısı ne ise o olsun yinede... :)
Cok yakin arkadasiminki 37.haftada dondu ve dondugu gece suyu geldi 1 2 saatte cok kolay dogum yapti epizyotomisisz ve dogumhaneden bebisi kucaginda yuruyerek cikti:) eşi sehir disindaydi gece suyu gelince biz goturduk eside dogumhaneden cikarlarken yetisti cok keyifli rahat bir dogum oldu yazarken tekrar yasadim gozlerim doldu.sen iyi seyler dusun endiselenmeŞuan çok şükür 35. haftaya girdik. Aranızda hala bebeği dönmeyen var mı. Ben Allah izin verirse normal doğumu çok istiyorum... Fakat bebiş hala dönmedi bizim.. Sizde durumlar nasıl. yada tecrübeli anneler bebeğin dönme ihtimali nedir.Bebiş dönmedi diye sezeryan olmaz inşallah... Hayırlısı ne ise o olsun yinede... :)
İnsallah dogum sekli ne olursa olsun agrisiz sancisiz kolay dogumlar diliyorum hepimiz icin :)Aynı düşünüyorum bende görmeyince çok gerilmem diye. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
36 değil 37 bitince ayrılıyoruz. Çalışabilir raporu aldın 32. haftada değil mi ? O raporda yazıyor izne ayrılış tarihi ve 37'nin bitişine denk geliyor, tekrar bak bir daha istersen canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?