İste durum böyle olunca insan yapmasinlar diyor. Gercekten Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Bi kadin tutsan en azindan icin rahat eder durumun varsa. Benim durumum yoktu tutamadim esimle ustten yaptik. Erkegin yaptigi is nasil olursa iste hayatinda temzlik yapmamis. Bende biraz iyiydm gectigmz haftalarda hallettk bi sekilde. Hani gelsen bi kadin gozuyle baksan cokta aman aman temiz degil ama kimsemiz yok elimzden bu geldi napalim diyorum takmiyorumda.Ya yaparix yapariz diyolar gecen gece kv kp annem babam bizdeydiler cay may icildi illa bulasik birikti yapalim falan mirin kirin ettiler birakin ben yikarim dedim yarim afiz birakip gittiler ole oluncada is beklemek istemiyorum bunu yapmayan baska iside yapmaz annem hergun geliyor getir camsili bezi camlarini silim diyo kadin 60 kusur yasinda kiyamiyorum kv desen kv var basinda birakip gelemiyorum diye dert yaniyo gecen gece eltisiyle 1 gunlugune kaplicaya gitmis kalmali yani bole bole bende soguyorum onlarin bana yardimi dokunacak diye bende kendim yettigim kadar yapim diyorum esim son dr kontrolunden sonra aksamlari yemegini falan kendi kurup kaldiriyo eve gelince otur sen kalkma diyo ama ee zaten 9 da evde 10 da cocuk uyuyo 1 saat dinlenmeye calisiyorum iste gecenlerde babam geldi acti supurge yapti okadr utandimki anlatamam sana kp geliyor biyeri mesela tamir ediyor falan hemen bezi alip temizliyor kirlettiyse eger adamlar daha iyi is yapiyorlar ama ben alismamisim iste
36 değil 37 bitince ayrılıyoruz. Çalışabilir raporu aldın 32. haftada değil mi ? O raporda yazıyor izne ayrılış tarihi ve 37'nin bitişine denk geliyor, tekrar bak bir daha istersen canım ?
İşin tuhafi gunduz kasık ağrısı yok, tam uyuyayim başlıyor kasık bel ağrısı.sonra bütün gece dön dur yatakta
evet 17 eylüldeyse raporun, üstüne 5 hafta daha çalışacaksın. Yani 19ekimde ayrılıcaksın.Sen 36da ayrılacağım deyince 36+0 diye düşündüm ben. 36+6 doğru.Canım hesapladım benim 32 hafta çalışabilir raporu 17 eylüle ait. pazartesiden beri bu haftayıda sayarsak 4 haftadır çalışıyorum. bir hafta daha yani haftaya da çalışırsam 5 hafta olacak... 8 öncesi 8 sonrası izin olunca son 3 hafta zaten çalışılmıyor. yani 36+6 da ayrılmış olacağım... böyle değil mi..
Pullucum seni görmek güzel, özledik seni. Her şey yolunda mı ?Cok yakin arkadasiminki 37.haftada dondu ve dondugu gece suyu geldi 1 2 saatte cok kolay dogum yapti epizyotomisisz ve dogumhaneden bebisi kucaginda yuruyerek cikti:) eşi sehir disindaydi gece suyu gelince biz goturduk eside dogumhaneden cikarlarken yetisti cok keyifli rahat bir dogum oldu yazarken tekrar yasadim gozlerim doldu.sen iyi seyler dusun endiselenme
Geçmiş olsun ve allah korusun ikinizi de canım.. yemeklerde dikkat edersin zatende ekmeğe cok dikkat et sinsi icinde tuz olmayan tam çavdar ekmeği ye canım dikkat et kendine canını sıkacak şeylerden uzak dur belki haberleri bile izlemek canını sıkar izlememeye çalışKızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
Çok tatlı yaKızlar sizin bebeklerinizde çok sık hıçkırıyormu?
Geçmiş olsun canım, en azından sıkıntılarının sebebi ortaya çıkmış ve kontrol altında olacaksın.Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
Ben korkuyorum hıçkırınca ya rahatsızmı oluyo falan diyeÇok tatlı yagünde 3 kez hıçkırıyordur herhalde
Canım geçmiş olsun tansiyon aletini başucunda tut herzaman ulaşabileceğin gibi olsun bendede tansyon düşüklüğüvar başucumdaKızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
Yas keşke bidaha gidebilseydin üzüldüm fotoğraf alamamanızasağol cnm ya bende istiyorum da eşim pek yanaşmıyor :)))) çok yoğun bir haftasonu geçirdim daha yeni girebiliyorum buraya :))
Ya geçmiş olsun kuzum. Takip et Allaha emanet nolur nolmaz.. bende sol ayağım şişiyo diye doktora gittim bugün. Varis çıktı. Doğuma engel teşkil etmiyo dedi. Sol ayağının daha fazla şişmesinin başka sebebi vardır idrar tahlili yaptır ama kalp ve damarla alakalı sorun yok dedi çok şükür..Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
Canım ciğerleri geliştiği için hıçkırıyo. Benmkide günde 2 3 kez hıçkırıyo ve bu onun büyüdüğünün işareti sevinmen lazım :))Ben korkuyorum hıçkırınca ya rahatsızmı oluyo falan diye
Bebek dönsün diye karanlik ortamda bebegin basinin oldugu kisimdan vajina bölgesine dogru fener isik gibi bisey tutuyorlar onu deneyebilirsin. Bebek isigi takip ediyormuş. Yavaş şekilde oryantal gibi kalca çevirme hareketi yapabilirsin birde dik oturmaya özen göster dik oturusta bebek daha rahat normal doğum pozisyonu alıyormuş kursta söylemişlerdi bunları insallah isine yarar.Şuan çok şükür 35. haftaya girdik. Aranızda hala bebeği dönmeyen var mı. Ben Allah izin verirse normal doğumu çok istiyorum... Fakat bebiş hala dönmedi bizim.. Sizde durumlar nasıl. yada tecrübeli anneler bebeğin dönme ihtimali nedir.Bebiş dönmedi diye sezeryan olmaz inşallah... Hayırlısı ne ise o olsun yinede... :)
Googleda da öyle yazıyo ya niye bu kadar evham yapıyosam hormonlardanmı nedir sağolasınCanım ciğerleri geliştiği için hıçkırıyo. Benmkide günde 2 3 kez hıçkırıyo ve bu onun büyüdüğünün işareti sevinmen lazım :))
Aynı ben işte. Bugün sağı solu sildim çamaşırları yıkadım yıkanmışları katladım bi şey yok. Valla eşimi görünce ağrım başlıyor. Ben bile numara yaptığımı düşünmeye başladım
Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?