2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İste durum böyle olunca insan yapmasinlar diyor. Gercekten Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Bi kadin tutsan en azindan icin rahat eder durumun varsa. Benim durumum yoktu tutamadim esimle ustten yaptik. Erkegin yaptigi is nasil olursa iste hayatinda temzlik yapmamis. Bende biraz iyiydm gectigmz haftalarda hallettk bi sekilde. Hani gelsen bi kadin gozuyle baksan cokta aman aman temiz degil ama kimsemiz yok elimzden bu geldi napalim diyorum takmiyorumda.

36 değil 37 bitince ayrılıyoruz. Çalışabilir raporu aldın 32. haftada değil mi ? O raporda yazıyor izne ayrılış tarihi ve 37'nin bitişine denk geliyor, tekrar bak bir daha istersen canım ?

Canım hesapladım benim 32 hafta çalışabilir raporu 17 eylüle ait. pazartesiden beri bu haftayıda sayarsak 4 haftadır çalışıyorum. bir hafta daha yani haftaya da çalışırsam 5 hafta olacak... 8 öncesi 8 sonrası izin olunca son 3 hafta zaten çalışılmıyor. yani 36+6 da ayrılmış olacağım... böyle değil mi..

İşin tuhafi gunduz kasık ağrısı yok, tam uyuyayim başlıyor kasık bel ağrısı.sonra bütün gece dön dur yatakta

Aynı ben işte. Bugün sağı solu sildim çamaşırları yıkadım yıkanmışları katladım bi şey yok. Valla eşimi görünce ağrım başlıyor. Ben bile numara yaptığımı düşünmeye başladım

evet 17 eylüldeyse raporun, üstüne 5 hafta daha çalışacaksın. Yani 19ekimde ayrılıcaksın.Sen 36da ayrılacağım deyince 36+0 diye düşündüm ben. 36+6 doğru.

Pullucum seni görmek güzel, özledik seni. Her şey yolunda mı ?

Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.

Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ve allah korusun ikinizi de canım.. yemeklerde dikkat edersin zatende ekmeğe cok dikkat et sinsi icinde tuz olmayan tam çavdar ekmeği ye canım dikkat et kendine canını sıkacak şeylerden uzak dur belki haberleri bile izlemek canını sıkar izlememeye çalış

Geçmiş olsun canım, en azından sıkıntılarının sebebi ortaya çıkmış ve kontrol altında olacaksın.

Canım geçmiş olsun tansiyon aletini başucunda tut herzaman ulaşabileceğin gibi olsun bendede tansyon düşüklüğüvar başucumda

sağol cnm ya bende istiyorum da eşim pek yanaşmıyor :)))) çok yoğun bir haftasonu geçirdim daha yeni girebiliyorum buraya :))
Yas keşke bidaha gidebilseydin üzüldüm fotoğraf alamamanıza
Ya geçmiş olsun kuzum. Takip et Allaha emanet nolur nolmaz.. bende sol ayağım şişiyo diye doktora gittim bugün. Varis çıktı. Doğuma engel teşkil etmiyo dedi. Sol ayağının daha fazla şişmesinin başka sebebi vardır idrar tahlili yaptır ama kalp ve damarla alakalı sorun yok dedi çok şükür..
bende nereida hocaya yazdım bugün ama dönüş yapmadı bana ya

Bebek dönsün diye karanlik ortamda bebegin basinin oldugu kisimdan vajina bölgesine dogru fener isik gibi bisey tutuyorlar onu deneyebilirsin. Bebek isigi takip ediyormuş. Yavaş şekilde oryantal gibi kalca çevirme hareketi yapabilirsin birde dik oturmaya özen göster dik oturusta bebek daha rahat normal doğum pozisyonu alıyormuş kursta söylemişlerdi bunları insallah isine yarar.

Yaa eşim de bana diyor ben yokken de böyle uflayip pufluyor musun dikkat ettim de eşimin yanındayken hakikattten biraz daha nazlı can can oluyorum :))) ama planlı bsy değil

Geçmiş olsun canım.cumartesi kontrolde ilk defa doktorum tansiyonumu ölçtü 14 7 çıkınca acilde git dinlen tekrar ölçülsun dedi.eger yüksek çıkarsa ilaç başlıcam falan dedi bana da. Neyse ki biraz dinlenince 12 7 çıktı . Takip istedi benden de. İnsaAllah sorunsuz bı sekilde atlatiriz bu süreci canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…