Bebek dönsün diye karanlik ortamda bebegin basinin oldugu kisimdan vajina bölgesine dogru fener isik gibi bisey tutuyorlar onu deneyebilirsin. Bebek isigi takip ediyormuş. Yavaş şekilde oryantal gibi kalca çevirme hareketi yapabilirsin birde dik oturmaya özen göster dik oturusta bebek daha rahat normal doğum pozisyonu alıyormuş kursta söylemişlerdi bunları insallah isine yarar.[/QUOTE
İnşallah canım , bakalım cuma kontrol var yine soracağım doktora olmadı zaten sezeryan günü almam. Doğum anında bile dönebiliyormuş. Baktım doğum başladı artık dönmezse mecburi sezeryan olur. Son ana kadar beklerim inşallah :)
Öğretmensen mebbisde yazıyor bittiği tarih. Senle aynı gün çıkmışız. Ben bir bakayım ne zaman bittiğine.
Sezeryanda canimNormal doğum da mı kullandın korseyi sezeryanda mı cnm
Hersey ustustte geliyor canim durumum az bucuk var ama kadin simdi gelse 200 den asagi almaz banada gereksiz geliyor hani halilarimi vercem yikamaya zaten 100 150 de onlar tutucak allah yardimcimiz olsun canim allah sanada kolaylik versin dogumuna kimse gelmicekmi pekiİste durum böyle olunca insan yapmasinlar diyor. Gercekten Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Bi kadin tutsan en azindan icin rahat eder durumun varsa. Benim durumum yoktu tutamadim esimle ustten yaptik. Erkegin yaptigi is nasil olursa iste hayatinda temzlik yapmamis. Bende biraz iyiydm gectigmz haftalarda hallettk bi sekilde. Hani gelsen bi kadin gozuyle baksan cokta aman aman temiz degil ama kimsemiz yok elimzden bu geldi napalim diyorum takmiyorumda.
Daha yeni yazıp yollamış kadın reçeteyi canım. Sağol Allah razı olsun :)Geçmiş olsun canım. Evet bundan sonra öyle olacak sanırım :)
Çok kalabalıktı canım ya hastane... Normaldir o yoğunlukta kadıncağız görmemiştir.
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra mı geçecek acaba, kalp damarda sorun olmamasına çok sevindim elhamdulillah.
İnşallah takipte sıkıntı çıkmaz canım. Zaten önemli olan dinlenince düşmesiymiş. Benim dinlenince aksine çok daha yükseldi...
İlk kaç gün kullanmadın? Hangi markayı aldın? Dikişlerini acıttığı oldu mu? Tavsiye eder misinSezeryanda canim
Saol, bi etiket işim kaldı benim şekerler de hazır artık :)Tasarimsensin.com
Tasarimabasla.com
Canım bu iki siteyi kullandık. Tasarimsensinden bu gördüğün şekerlerdeki etiketleri yaptırdık. Diğer siteden de yeğenime doğum günü için etiket pipet vs yaptırdık. İkisinin de kalitesi çok güzel. Aynı gün kargoya verdiler, ertesi gün elimize geçti. İkisinde farklı modeller var, istersen ikisine de bakıp seç canım.
Bu arada biz 4cm çapında yaptırdık etiketleri.
Geçmiş olsun canım sekerdi tansiyondu derken stresli bir süreç geçiriyoruz hayırlısıyla bir kavuşsaydik evlatlarimizaAmin canım, varsa da bir sıkıntı tespit edilsin ki zarar vermesin bize de yavrumuza da...
Haklısın canım, ben de ilk dediğin gibi sandım da doktor deyince öğrenmiş oldum...
İnşallah canım ama öyle deme ya, kendini kötüye hazırlama :) yavrunu göreceksin inşallah, hem de her şey yolunda olacak inşallah :)
Teşekkürler canım. Çok şükür...
Doktorda yatmıyordum canım ama evde dediğin gibi de deneyeyim, teşekkür ederim. İlaç alınca düştü çok şükürÇok geçmiş olsun canım. Dinlenirken sırtüstü yatınca da yüksek çıkıyor. Sen sola yatıp tekrar ölç tansiyonunu.
Efor sarfedince yüksek çıkması çok normal canım. Elhamdulillah çok güzel çıkmış evde. Sıkma canını hiç, bir sıkıntı oomaz Allahın izniyleLezzetliCipetpet o gün hastanede merdiven indim çıktım nst muayene falan derken öyle çıktı heralde. Ama bu aralar sanırım düşük çünkü bı halsizlik var üzerimde ara ara baş dönmesi. Aile hekiminde bgn olcturdum 8 6 çıktı . Annemdeyim şimdi onun cihazıyla da 9 6 çıktı canım. Senin de düzelir insaAllah sakin stres yapma o da yukseltir
3.gun kullanmaya basladim eve gectigim gibi ama markasini hatirlamiyorum bi iccamasiri katologundan siparis vermistim şort seklinde olanlardan giydim ben memnun kaldim.hayir dikislerim cikarttigimda daha cok aciyordu korse sıkı tuttugu icin hic aci hissetmiyordum tavsiye ederimİlk kaç gün kullanmadın? Hangi markayı aldın? Dikişlerini acıttığı oldu mu? Tavsiye eder misin
Özellikle bu saatlerde akşamları hep alttan vajinama sanki bıçak batırıyormuş gibi his oluyor canım çok yanıyor ayağa kalkınca direk geri uzanıyorum çok halsizleşiyorum nefesim kesiliyor. Aniden oluyor. Aranızda böyle olan varmı nedeni nedir böyle olmasının acaba??
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşlarSaol, bi etiket işim kaldı benim şekerler de hazır artık :)
Evet canım ya. Hem şeker, hem tansiyon, hem kanama, hem sancı derken çok zorlu geçiyor gerçekten... Ama sonu çok güzel olacak inşallah. Kuzucukları kucağımıza aldığımızda hepsini unutmuş olacağızGeçmiş olsun canım sekerdi tansiyondu derken stresli bir süreç geçiriyoruz hayırlısıyla bir kavuşsaydik evlatlarimiza
Canim korse kullanilmasa ne olur ki ne icinCanim ben normalde l giyiyordum m aldim ilk etapta yani ilk bi kac gun takamadim l taktim cunku hamileligimde xl olmustum ama 3 4 gune m yi takmaya basladim ve korseyle daha az cani yaniyor insanin gergin tuttugu icin bi lavoboda zorlaniyosun indirip tekrar cikarirken
Gece ogluma kalktigimda bende bisure yuruyemiyorum bacak aram zonkluyo sanki cok kotu oluyorum.
izne ciktin sanirim hayirli olsun bi sure sonra alisirsin merak etme guzel haberlerle donersin insallah
Bana dedi canim dinlenceksin yorulmicaksin gerekirse yardim alcan dedi
Eline saglik guzel bi donusum olmus
Sağolasın canım3.gun kullanmaya basladim eve gectigim gibi ama markasini hatirlamiyorum bi iccamasiri katologundan siparis vermistim şort seklinde olanlardan giydim ben memnun kaldim.hayir dikislerim cikarttigimda daha cok aciyordu korse sıkı tuttugu icin hic aci hissetmiyordum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?