2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kızlar hemoroid sorunu yaşayan varmı normal doğum olursada daha ilerler ne yapmak gerek?

Hersey ustustte geliyor canim durumum az bucuk var ama kadin simdi gelse 200 den asagi almaz banada gereksiz geliyor hani halilarimi vercem yikamaya zaten 100 150 de onlar tutucak allah yardimcimiz olsun canim allah sanada kolaylik versin dogumuna kimse gelmicekmi peki

Daha yeni yazıp yollamış kadın reçeteyi canım. Sağol Allah razı olsun :)

Özellikle bu saatlerde akşamları hep alttan vajinama sanki bıçak batırıyormuş gibi his oluyor canım çok yanıyor ayağa kalkınca direk geri uzanıyorum çok halsizleşiyorum nefesim kesiliyor. Aniden oluyor. Aranızda böyle olan varmı nedeni nedir böyle olmasının acaba??

Saol, bi etiket işim kaldı benim şekerler de hazır artık :)

Geçmiş olsun canım sekerdi tansiyondu derken stresli bir süreç geçiriyoruz hayırlısıyla bir kavuşsaydik evlatlarimiza

Çok geçmiş olsun canım. Dinlenirken sırtüstü yatınca da yüksek çıkıyor. Sen sola yatıp tekrar ölç tansiyonunu.
Doktorda yatmıyordum canım ama evde dediğin gibi de deneyeyim, teşekkür ederim. İlaç alınca düştü çok şükür

Efor sarfedince yüksek çıkması çok normal canım. Elhamdulillah çok güzel çıkmış evde. Sıkma canını hiç, bir sıkıntı oomaz Allahın izniyle

İlk kaç gün kullanmadın? Hangi markayı aldın? Dikişlerini acıttığı oldu mu? Tavsiye eder misin
3.gun kullanmaya basladim eve gectigim gibi ama markasini hatirlamiyorum bi iccamasiri katologundan siparis vermistim şort seklinde olanlardan giydim ben memnun kaldim.hayir dikislerim cikarttigimda daha cok aciyordu korse sıkı tuttugu icin hic aci hissetmiyordum tavsiye ederim

Hastane çantasına kaç tane bebek bezi ve göğüs pedi koymak gereklidir ya?

Aynı zamanda bugün kontolüm vardı. Boyumuz 48 cm kilomuz 2.615 olmuş. Hala minyon bebek diyor bize. Kafamız aşağıda. Doktor bu saatten sonra dönmez, normal doğum olabilirsin dedi. Ama bir sonraki kontrolde çatı muayenesi yapıp, netleştirecek. Ben de 48 le başladığım gebeliği 62 ile devam ediyorum. Her şey yolunda bir sonraki kontole kadar

36+4’teyim ve aynısını 2 haftadır çok sık olmasa da yaşıyorum. Hem iğne batması, hem bıçak gibi. Sebebini bilmiyorum ama ben de çok merak ediyorum. Ama muhtemelen sancı değil, çünkü NST’de sancım çıkmadı.

Saol, bi etiket işim kaldı benim şekerler de hazır artık :)
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar

Geçmiş olsun canım sekerdi tansiyondu derken stresli bir süreç geçiriyoruz hayırlısıyla bir kavuşsaydik evlatlarimiza
Evet canım ya. Hem şeker, hem tansiyon, hem kanama, hem sancı derken çok zorlu geçiyor gerçekten... Ama sonu çok güzel olacak inşallah. Kuzucukları kucağımıza aldığımızda hepsini unutmuş olacağız

Canim korse kullanilmasa ne olur ki ne icin
Kullaniliyordu
Gittim doktora cok sukur hersey yolunda bebisim 2800 gr 48 cm olmus her hafta nts ye alacakmis artik iki hafta sonra da cati muayenesi dedi dogum pozisyonu almış bu şekilde kalır artık dedi

Sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…