Geçmiş olsun iyi ki dikkat etmişsin.Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
Biraz büyük olduğu bence iyi oluyor bebecikler de hemen büyüyorlar. Hele ki tulumlar hemen küçük gelmeye başlıyor.Kızlar hastanede giydireceğim tulum 56 cm bebeğe büyük mü olur
Terlik olabilir ama tac almıştım taktım kafamı sıktı çekip fırlattım sezeryan olacaksanız ve foto çekecekseniz taç iyi fikirLohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Bizde ayni bu ay halilari verdik perdelerim stor onlari veremedik, obur ay verelim dedik. Hepsi bir arada olmuyor. Annem gelicekte benimki de yasli 63 yasinda. İlk bebegim oldugu icin altini falan degistiremem diye korkuyorum banyosu var giydirmesi var. Biraz alisana kadar en azindan oturdugu yerden bebekle ilgilense yeter bana. Kv zaten küs ama onunla bebek konusunda anlasamayiz o gelmese daha iyi. beni benden alan degisik fikirleri var bebege sunu yapariz bunu yapariz diye hicbir bilimselligi olmayan adetler cikarip duruyordu. Normal dogum yaparsam en azindan diyorum daha cabuk toparlarim kimseye yük olmam. Yinede hakkimzda hayirlisi olsun.Hersey ustustte geliyor canim durumum az bucuk var ama kadin simdi gelse 200 den asagi almaz banada gereksiz geliyor hani halilarimi vercem yikamaya zaten 100 150 de onlar tutucak allah yardimcimiz olsun canim allah sanada kolaylik versin dogumuna kimse gelmicekmi peki
Canım nerde oturuyosun istanbulmu? Bende kimseden yardım almadım almıcam bizde eşimle birlikte yapıyoruz herşeyi olduğu kadar.Hiç olmazsa burdanda yazarsın yardımlaşırız hiç kafana takmaBizde ayni bu ay halilari verdik perdelerim stor onlari veremedik, obur ay verelim dedik. Hepsi bir arada olmuyor. Annem gelicekte benimki de yasli 63 yasinda. İlk bebegim oldugu icin altini falan degistiremem diye korkuyorum banyosu var giydirmesi var. Biraz alisana kadar en azindan oturdugu yerden bebekle ilgilense yeter bana. Kv zaten küs ama onunla bebek konusunda anlasamayiz o gelmese daha iyi. beni benden alan degisik fikirleri var bebege sunu yapariz bunu yapariz diye hicbir bilimselligi olmayan adetler cikarip duruyordu. Normal dogum yaparsam en azindan diyorum daha cabuk toparlarim kimseye yük olmam. Yinede hakkimzda hayirlisi olsun.
10 tane koymuştum .. göğüs pedi takacak kadar süt olmuyor kiHastane çantasına kaç tane bebek bezi ve göğüs pedi koymak gereklidir ya?
Doğru diyosun teşekkürler peki süt saklama poşeti ne kadar götürmek lazım o zaman onada çok gerek yok zaten sütün gelip gelmeyeceğide belli değilde işte hazırlanıyoruz10 tane koymuştum .. göğüs pedi takacak kadar süt olmuyor kiYani o bir damla sütü çıkarana kadar öldük dirildik Ha bir de hurma sürmüştü ağzına kayınvalidem çok da iyi geldi oğlum şu an çok tatlı dilli ve konuşması iyi
Sezeryandanda korkma canim ben ilk gun bile degistirmistim altini ertesi gunde kkuveze aldilar oglumu 2 kat merdivenleri kosa kosa inip cikmmistimm ayy yasliilarin hepsi ayni oo eski adetleri yokmuBizde ayni bu ay halilari verdik perdelerim stor onlari veremedik, obur ay verelim dedik. Hepsi bir arada olmuyor. Annem gelicekte benimki de yasli 63 yasinda. İlk bebegim oldugu icin altini falan degistiremem diye korkuyorum banyosu var giydirmesi var. Biraz alisana kadar en azindan oturdugu yerden bebekle ilgilense yeter bana. Kv zaten küs ama onunla bebek konusunda anlasamayiz o gelmese daha iyi. beni benden alan degisik fikirleri var bebege sunu yapariz bunu yapariz diye hicbir bilimselligi olmayan adetler cikarip duruyordu. Normal dogum yaparsam en azindan diyorum daha cabuk toparlarim kimseye yük olmam. Yinede hakkimzda hayirlisi olsun.
Gozun aydin masallah tosuncuga .korse dohuumdan sonra karnin kalmmasin cabuk toparlasin diye giyiliyor eskiden sararlarmis sıkı sıkı bu sebepten giyildigini solemisti annm ve kv mCanim korse kullanilmasa ne olur ki ne icin
Kullaniliyordu
Gittim doktora cok sukur hersey yolunda bebisim 2800 gr 48 cm olmus her hafta nts ye alacakmis artik iki hafta sonra da cati muayenesi dedi dogum pozisyonu almış bu şekilde kalır artık dedi
Ben almadim ilk dogumdan kalma var ama kullanmicam sanirim sevmiyorsan kullanmak zorunda degilsin canim ben ilkindede almamistim eltim hediye yapmisti ayip olmasin diye kullandim simdi yine almadim ya cimriyim sanirim ben biraz fuzili geliyor bole seyler bana bakiyorum bakiyorum kapiyorum sayfalari ivimden gelmiyor almakLohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Tesekkur ederim canim yardimlasiriz tabiki bende elimden geldigince olusan yeni annelik tecrubelerimden bahsederim :) yok ben izmitteyim. Benimde esim cok destekci cok sükür herseyime kosar herseyle ilgilenir. sevgisi ilgisi merhameti katlandi adamin resmen :) senin de ilk bebegin mi?Canım nerde oturuyosun istanbulmu? Bende kimseden yardım almadım almıcam bizde eşimle birlikte yapıyoruz herşeyi olduğu kadar.Hiç olmazsa burdanda yazarsın yardımlaşırız hiç kafana takma
Akla sirra uygun seylerde soylemiyor bazen diyorum bana gicikligina kendimi uyduruyor napiyorSezeryandanda korkma canim ben ilk gun bile degistirmistim altini ertesi gunde kkuveze aldilar oglumu 2 kat merdivenleri kosa kosa inip cikmmistimm ayy yasliilarin hepsi ayni oo eski adetleri yokmu
Yaa olsun aynen burdan yardımlaşırız evet ilk bebeğim :))Tesekkur ederim canim yardimlasiriz tabiki bende elimden geldigince olusan yeni annelik tecrubelerimden bahsederim :) yok ben izmitteyim. Benimde esim cok destekci cok sükür herseyime kosar herseyle ilgilenir. sevgisi ilgisi merhameti katlandi adamin resmen :) senin de ilk bebegin mi?
Ben almadim benim icin gereksiz bir masraf oluyor. Disarda satilanlar gereksiz pahali. kendim yapmaya kalksam beceremem o yuzden onu es gectim. Birazda hevessizim oda süsü hediyelik falanda almadim ben.Lohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Allah bagislasin kuzucuklarimizi :) ilk gunlerin acemiligini attiktan sonra tamamdirtamamdir Allahin izniylr :)Yaa olsun aynen burdan yardımlaşırız evet ilk bebeğim :))
Bende kendimi sorguluyorum cimrimiyim yoksa acaba icim mi gecmis diyorum :) sut sagma makinasini bile esim almis getirmis ben almasakmi gerek yok fln demeye baslamstm. lohusa geceligi ve pijama takimi aldim da onada cok para verdik icim eriyor bir yandanBen almadim ilk dogumdan kalma var ama kullanmicam sanirim sevmiyorsan kullanmak zorunda degilsin canim ben ilkindede almamistim eltim hediye yapmisti ayip olmasin diye kullandim simdi yine almadim ya cimriyim sanirim ben biraz fuzili geliyor bole seyler bana bakiyorum bakiyorum kapiyorum sayfalari ivimden gelmiyor almak
Ben almadım canım hem foto çekimim hem doğum hikayem var ama almadım gereksiz buldum hamile çekiminde düğünümde kullandigim tacı kullandım ince çok zarif bişeydi.. bende baskı görüyorum :) eşim alem benden hevesli almadın taç diyip duruyor. Zaten kızıma takmayacağım beresi yeter.. Yenidoğan yb hemşiresi onlarin boyun kaslari gelişmemiş o çiçekli şeyleri takmayı uygun bulmuyorum diyince tümden vazgeçmiştim.. terligi de lcw den 30 tlye pembe uzerine gri ponponlu aldim.. bende durumlar böyle canım herkesin bir özenci vardır aklında ufak bi soru işareti bile varsa al tabi.. bebekperimiz bi kere doğacak çünkü bu an geri gelmeyecekLohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Canım illa Alınacak diye birşey yok canın istemiyor sevmiyorsan alma bende kızımda çoğu şeyi Yaptım hevesimi aldım bu zor bir hamilelikti sağlıkla doğsunda dedim gerisi boş pek bişey yapmadım kapı süsü oda süsü vs yok bende de kızımda Yaptım sonra kullanmadım çöpe gitti bunda yazık günah deyip yapmadımLohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Ben de almadım sevmiyorum canımLohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?