- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Genelde 50cm doğuyor bebekler ama anne baba boyuna göre Değişiyor tabi canım 56cm azcık büyük olur ama bence sıkıntı olmaz zaten battaniyeye sarıyoruz iyice doğunca üşümesin diye alttaki görünmüyor bileKızlar hastanede giydireceğim tulum 56 cm bebeğe büyük mü olur
Bende hep 56 aldım canm küçük olmasındansa büyük olsun daha iyi mantığıylaKızlar hastanede giydireceğim tulum 56 cm bebeğe büyük mü olur
Kızlar bu arada sabah beri hastanedeydik. Bebek sağlıklı elhamdulillah ama malesef gebelik tansiyonu çıktı bende, sıkıntılarım bu sebeptenmiş... Tansiyon ilacı başlattı doktor. Artık her hafta görüşeceğiz dedi ve evde de devamlı ölçecekmişim. Eğer çok yüksek çıkarsa bana haber vereceksin dedi. Riskli bir durummuş bu gebelik tansiyonu. Allah esirgesin.
Kızlar sizin bebeklerinizde çok sık hıçkırıyormu?
Bende hep 56 almıştım bütün kıyafetleri.baktım gözüme büyük geldi birtane hastane çıkışı aldım 50 cm.en azından ilk giydiği kıyafet emanet gibi durmasın diyeKızlar hastanede giydireceğim tulum 56 cm bebeğe büyük mü olur
Benim aldığım hastane çıkışı yenidoğan yani ama 56lık aldığım takımdan daha büyük biyerde bi hata var ama anlayamadım yeni hastane çıkışını daha yıkamadım diğerleri yıkandı acaba çekti mi diye düşünüyorumBende hep 56 almıştım bütün kıyafetleri.baktım gözüme büyük geldi birtane hastane çıkışı aldım 50 cm.en azından ilk giydiği kıyafet emanet gibi durmasın diye
aminnnn inşallah sonu güzel olsunda herşeyi unutturuyor.Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar
Evet canım ya. Hem şeker, hem tansiyon, hem kanama, hem sancı derken çok zorlu geçiyor gerçekten... Ama sonu çok güzel olacak inşallah. Kuzucukları kucağımıza aldığımızda hepsini unutmuş olacağız
Canim hepsi cok güzel rabbim dagitmayida nasip etsin insallahBugün çok yorucu bir gün oldu. Eminönüne gittik. Eklediğim şeyleri aldık. Kutuya; lolly şeker, çikolata, mantar şişede draje, magnet ve lavanta kesesi koyacağım. Magnetle, lohusa terliği kaldı. Magnet için önerebileceğiniz adresler var mı?
Eki Görüntüle 2196172 Eki Görüntüle 2196170 Eki Görüntüle 2196171
Yok canım çekmemiştir.bende değişik markalardan 56 cm diye aldım sözde hepsi 56 cm ama hiçbirinin kalıbı birbirini tutmuyor.h&m ve mothercare ideal ölçüde bence ikisinin bedeni ve kalıbı aynı diğerleri hiç uymuyor benim.Benim aldığım hastane çıkışı yenidoğan yani ama 56lık aldığım takımdan daha büyük biyerde bi hata var ama anlayamadım yeni hastane çıkışını daha yıkamadım diğerleri yıkandı acaba çekti mi diye düşünüyorum
Evet çekmediyse kalıp farkı doğru diyosunYok canım çekmemiştir.bende değişik markalardan 56 cm diye aldım sözde hepsi 56 cm ama hiçbirinin kalıbı birbirini tutmuyor.h&m ve mothercare ideal ölçüde bence ikisinin bedeni ve kalıbı aynı diğerleri hiç uymuyor benim.
Aynı ya bende öyleGünaydın ,gece uyutmuyor gündüz uyunmuyor dayak yemiş gibi uyanmaktan sıkıldımmm sürekli bir melankolik ruh hali içindeyim, Allahtan kendim kendimle konuşmuyorum yoksa kendim bile beni çekmez bu halimle
bu şeker illeti böyle açıklarım gittikçe yükseliyor. Benim düşüyordu şekerim şimdi açıklarım 100 altı 95 çıkıyor en azkızlar son bir haftadır diyetime rağmen ve hiç bir değişiklik yapmamama rağmen şekerim hep yükseklerde seyrediyor açlıklar 100 ve üzeri olmaya başladı tokluklar gayet iyi gün içinde de açlıklar yükselmeye başladı
12 tane paket halinde 37 liraya aldım. Aldığım yerde çok fazla çeşit vardı. Oturduğum semtte de 50 liraydı 12 adeti.Canim hepsi cok güzel rabbim dagitmayida nasip etsin insallaheminonunde mantar sisenin tanesini ne kadara aldin acaba bende internetten mi siparis etsem oraya mi gitsem diye dusunuyorumda
Loly şekeri nerden alacaksın canım? Eminönünde bulabildin mi. Yoksa bulduğumuz internet sitesindenmi siparşl edeceksin12 tane paket halinde 37 liraya aldım. Aldığım yerde çok fazla çeşit vardı. Oturduğum semtte de 50 liraydı 12 adeti.
aynen battaniye sarıcaz bişey olmazGenelde 50cm doğuyor bebekler ama anne baba boyuna göre Değişiyor tabi canım 56cm azcık büyük olur ama bence sıkıntı olmaz zaten battaniyeye sarıyoruz iyice doğunca üşümesin diye alttaki görünmüyor bile
aynen çabuk büyüyeceklerBende hep 56 aldım canm küçük olmasındansa büyük olsun daha iyi mantığıyla
ben 50cmlik bulamadım heryere baktımBende hep 56 almıştım bütün kıyafetleri.baktım gözüme büyük geldi birtane hastane çıkışı aldım 50 cm.en azından ilk giydiği kıyafet emanet gibi durmasın diye
Lcw da var canmben 50cmlik bulamadım heryere baktım
Mothercare de ve lcw de var canım.mothercare 8 li hastane çıkışı olarak geçiyor.bedeni newborn.lcw de direk 50 cm yazıyor zaten.ben 50cmlik bulamadım heryere baktım
Eminönünde 20 adet paket halinde aldım, ama fiyatını unuttum. Kaliteli bi şeker. Eminönünde şekerci çok ama hepsi iyi değil.Loly şekeri nerden alacaksın canım? Eminönünde bulabildin mi. Yoksa bulduğumuz internet sitesindenmi siparşl edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?