2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hastanede giydireceğim tulum 56 cm bebeğe büyük mü olur
Genelde 50cm doğuyor bebekler ama anne baba boyuna göre Değişiyor tabi canım 56cm azcık büyük olur ama bence sıkıntı olmaz zaten battaniyeye sarıyoruz iyice doğunca üşümesin diye alttaki görünmüyor bile

çok geçmiş olsun cnm..

Kızlar sizin bebeklerinizde çok sık hıçkırıyormu?

valla sık mı bilmiyorum 3-4 defa hıçkırıyor oğluşum

Bende hep 56 almıştım bütün kıyafetleri.baktım gözüme büyük geldi birtane hastane çıkışı aldım 50 cm.en azından ilk giydiği kıyafet emanet gibi durmasın diye
Benim aldığım hastane çıkışı yenidoğan yani ama 56lık aldığım takımdan daha büyük biyerde bi hata var ama anlayamadım yeni hastane çıkışını daha yıkamadım diğerleri yıkandı acaba çekti mi diye düşünüyorum

aminnnn inşallah sonu güzel olsunda herşeyi unutturuyor.

kızlar son bir haftadır diyetime rağmen ve hiç bir değişiklik yapmamama rağmen şekerim hep yükseklerde seyrediyor açlıklar 100 ve üzeri olmaya başladı tokluklar gayet iyi gün içinde de açlıklar yükselmeye başladı

Canim hepsi cok güzel rabbim dagitmayida nasip etsin insallah eminonunde mantar sisenin tanesini ne kadara aldin acaba bende internetten mi siparis etsem oraya mi gitsem diye dusunuyorumda

Yok canım çekmemiştir.bende değişik markalardan 56 cm diye aldım sözde hepsi 56 cm ama hiçbirinin kalıbı birbirini tutmuyor.h&m ve mothercare ideal ölçüde bence ikisinin bedeni ve kalıbı aynı diğerleri hiç uymuyor benim.

Evet çekmediyse kalıp farkı doğru diyosun

Günaydın , gece uyutmuyor gündüz uyunmuyor dayak yemiş gibi uyanmaktan sıkıldımmm sürekli bir melankolik ruh hali içindeyim, Allahtan kendim kendimle konuşmuyorum yoksa kendim bile beni çekmez bu halimle
Aynı ya bende öyle
bu şeker illeti böyle açıklarım gittikçe yükseliyor. Benim düşüyordu şekerim şimdi açıklarım 100 altı 95 çıkıyor en az

Canim hepsi cok güzel rabbim dagitmayida nasip etsin insallah eminonunde mantar sisenin tanesini ne kadara aldin acaba bende internetten mi siparis etsem oraya mi gitsem diye dusunuyorumda
12 tane paket halinde 37 liraya aldım. Aldığım yerde çok fazla çeşit vardı. Oturduğum semtte de 50 liraydı 12 adeti.

12 tane paket halinde 37 liraya aldım. Aldığım yerde çok fazla çeşit vardı. Oturduğum semtte de 50 liraydı 12 adeti.
Loly şekeri nerden alacaksın canım? Eminönünde bulabildin mi. Yoksa bulduğumuz internet sitesindenmi siparşl edeceksin

aynen battaniye sarıcaz bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…